Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Szombaton gólyabál.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Csapjatok le rá: Hitachi Deskstar 5K3000 2TBMercutio_ wins!
-
szasanyi
félisten
Nem tudtok segíteni ebben a kérdésben? A topikban szinte csak kérdés/kérés van válasz elvétve. Lenne egy érdeklődőm de nem tudok olyan árat mondani ami biztosan reális, és amivel sem én sem ő nem jár rosszul. Köszi előre is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #12079 üzenetére
Adatbázis felügyelet és alkalmazások 2nd level supportja egy globális méretű multicégnél. (mi alvállalkozói vagyunk ennek a cégnek)
5-6 év után már annak számítok remélem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megyünk mi magunktól.
Amúgy nem fenyeget a kirúgás veszélye, bár pont év végén lesz valami átalakítás a cégnél és mindenkivel új szerződéseket kötnek.
Ha 1-2 ilyen senior felállna az asztaltól, akkor igencsak bajban lennének, mert nem tudnák lefedni a 24 órás intervallumot emberekkel. -
Mercutio_
félisten
válasz
radi8tor #12074 üzenetére
Jah, hogy ilyen szinten szét választhatóak a tevékenységek a rendszerben? Az más, úgy érthető, nálunk anno a kis főnök is részt vett a napi rutin dolgokban, igaz a rating alap esetben inkább az odafigyelest igényli, meg mi csak üzemeltetünk egy előtét rendszert az más mint komplex adattablakat turni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #12073 üzenetére
Olyan 1-2 év múlva igen, addig még nem számítunk rá, hogy az újoncok el tudják látni a seniorok munkáját.
Ha más miatt nem, akkor azért, mert nem kapnak olyan szintű hozzáférést a rendszerekhez, ameddig nem bizonyítanak.
Van olyan kolléga, aki 4 éve van a cégnél, de még mindig nem kapott olyan jogosultságokat, mint én. Szóval nem tudja ellátni ugyanazokat a feladatokat, mint a másik 3 kollégája. De ennek is meg van az oka, nem bízik benne annyira a főnök, hogy megkapja a legmagasabb hozzáférést. -
radi8tor
MODERÁTOR
Dehogy, mindig ez a dolgunk, ha új embert vesznek fel a céghez. Én inkább tehernek veszem, mert a napi dolgok mellett ezt is csinálni kell. Sajnos a napi feladatokat is el kell végezni ezen kívül.
2013 erről szólt, felvettek valakit júniusban, azt vagy 3 hónapig oktattuk, meg most még egyet novemberben, vele is el leszünk tavaszig. -
szasanyi
félisten
Akitől vetted azt megkérdezted-e, hogy erről a jelenségről mit tud? Mert ha nála semmi hasonló nem volt, akkor tuti nálad van vmi szoftveres hiba, amit végső esetben a Win7 re-install megold. Sok 5letem nincs rá, legfeljebb annyi, hogy az utolsó WHQL driverrel is próbáld meg (ha még nem volt).
-
embe
nagyúr
Hali!
Ebben nem tudtok segíteni?
Egyszerűen nem jelenik meg sehol sem a Catalyst Control Center. Sem jobb egérre nem jön elő, sem a tálcán nincs ott. -
föccer
nagyúr
Nincs valakinek elfekvőben E6-os Nokiája eladó? Megkímélt állapotban, feketében vagy ezüstben, lehetőleg adatkábellel. A többi tartozék nem szükséges.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
Nekem bezzeg...
amúgy beröffentettem a 3
lábúmagos amd pöttömöt egy 4GB-s CF-re telepített openELEC-cel és meglepően gyorsan indul a cucc, csak kicsit furi az elején a kártyaolvasóból kilógó CFrobogos10: Ha lappal kapcsolatos kérdésed van egyszerűbb az azonnali alaplapos kérdések topicban feltenni.
-
Qru
MODERÁTOR
Értem én a tréfát... csak nem szeretem!
mod:
Radi: Hogy-hogy csak read only módban vagy?
-
Speed®
titán
válasz
robogos10 #12049 üzenetére
Ilyen SanDisket bármikor belehajítanék, ha olcsó és nem nagy méret kell..tempójával semmi gond nincs. Nyilván nem egy szekvenciálállat, de átlag használatnál nem is ez az SSD legfőbb előnye.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
robogos10 #12046 üzenetére
Vinné persze, nem azzal van a gond. Hanem, hogy egy megbízhatatlan fos.
Ha van rá gari megveheted (akkor legalább kicserélik) de azért semmi olyan adatot ne tárolj rajt amiért kár lenne ha elveszne. Monodm nagyon sok garis probléma volt velük (tehát nem mind szar de erre játszani, hogy talán a tiéd nem döglik be idő előtt..)
-
robogos10
senior tag
Értem!
Amúgy vinné vajon a lap?fingom nincs róla
rendszer vinyónak se lenne jó? -
robogos10
senior tag
segítenétek nekem!
Kinéztem 1 ilyet! OCZ Vertex Plus 30GB SSD Sata II
Típus : KS8RH23E45377Y9546S9ezt kezelné az alaplapom?
Alaplap: HP DC5850 SFF
Bocsi hogy ide kuncsorgok de sehol nem találok semmit és ti jobban értitek az ssd-t meg van is nektek -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #12038 üzenetére
Haver azzal nyomta a Diablo 3-at fhd-ban. Simán vitte egyedül a vizes pályákon botlott meg a cucc. Szóval filmezésre bőven elég.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #12038 üzenetére
Azzal elvileg nincs gond. Anno ráküldtem a GTA4-et, 800*600-ban is 25 fps alatt voltam...
-
robogos10
senior tag
Meg van az új gép
Nem nagy durranás de hirtelen ez is megtette!Ház: HP DC5850 SFF
Táp: HP DC5850 SFF
Alaplap: HP DC5850 SFF
RAM: 4GB DDR2
CPU: AMD Athlon X2 4450B 2x2300mhz
HDD: 80GB SATA2 Seagate Barracuda
VGA: AMD Radeon HD6450 1GB (+ alaplapon ATI HD3100)
ODD: Dual Layer DVD író
- 8xUSB, DVI, D-SUB, G-LAN, HD Audio, soros és párhuzamos port, 2xPS2 -
föccer
nagyúr
-
F e Z o
veterán
ha az egyik ismerősöm beleborított egy pohár kólát a laptopjába (Presario f700), s ragad a billentyűzete, azzal lehet valamit kezdeni a cserén kívűl? Pl. kivenni, s alkoholban megúsztatni?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Vásárolt már valaki ettől a Zónacomputers-től? Mennyire megbízható, vagy milyen a gari ügyintézése?
Egy használt vga-t ( Sapphire HD7870OC ) szeretnék üzletelni, aminek a garija ide szól. -
szasanyi
félisten
Ahogy elnézem, én a 10 évemmel én már a veteránok közé tartozom (itt is).
-
smiti
veterán
7perce betöltöttem a 3000. napomat!
-
emiki6
veterán
-
-
smiti
veterán
válasz
Vigneau #12007 üzenetére
Még nem, még össze kellene állítanom rendesen, pontos adatokat összeszedve és fényképeket is akarok róla csinálni. Csak gondoltam először itt szólok, hátha érdekelné valakit.
Ha meg a filmeknél tartunk, nekem A magányos lovas is bejött.
De aki szereti az elrugaszkodott filmeket annak ajánlom a Tűzgyűrű -t is.
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
szasanyi
félisten
válasz
Mercutio_ #12005 üzenetére
Django nekem nagyon tetszett! Azt a filmet eredeti nyelven kell nézni, mert a szenzációs színészi alakítást amit nyújtanak, úgy lehet igazán élvezni - különösen a Christoph Waltz által alakított figura. Bár nekem a Becstelen brigantikban is ő volt kedvenc karakterem. Természetesen azt is eredeti nyelven, nem szinkronnal!
-
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #12000 üzenetére
1 hét pihi.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest