Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Néztétek az IPON oldalát ma? Valami gabesz lehet, mert nem tölt be a webshop.
Már jó. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18898 üzenetére
Akkor hagyd az egészet a csudába.
-
Bjørgersson
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18896 üzenetére
Akkor vga driver csere, ha enm segít akkor húzd újra a win-t. (Vagy egy tiszta virtuális gépre felteszed vagy másik partícióra amin szűz win fut. Ha ott is elhasal akkor lehet tovább keresni a hibát).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18814 üzenetére
Remélem az alap win driverekt nem cserélted le... Ha igen akkor tedd vissza őket. Illetve vga driver csere is szóbajöhet.
-
perge666
veterán
válasz
radi8tor #18887 üzenetére
Nem biztos az a mai világban.
Egyik ismerősöm/nő/ gyorshajtásért kapott 30 000ft-os csekket,és ő közölte az illetékesekkel hogy nem tudja kifizetni,inkább ledolgozná.
Mondták neki hogy semmi akadálya,de a nő ráfejelt hogy ő csak hétvégén tudja ledolgozni mert hétkönap dolgozik./saját gyermekruha boltja van/
Beleegyeztek,és egyik rokona aki jártas ebben,azt mondta hogy hétvégén úgy sem fogják behívni,most várólistán van,de ha letelik a 2 év,akkor elévül a büntetés.Na ez milyen dolog már?
-
Mercutio_
félisten
válasz
F e Z o #18873 üzenetére
Lehet nálam sincs
Ez most az 1000 éves AMD-s rendszerem, ami már megért 3 platformváltást, de már lusta vagyok takarítani, mert költözöm lassan áta sötét oldalraaz Inteles rendszeremre úgy néz ki, csak annyi a melóm, hogy nincs időm még minden progit felrakni az új gépre amit a régin is használtam/kellett -
Vigneau
félisten
Szerintetek Casco-nál melyik a "legnormálisabb" számítási tétel? 10% önrész (min. 50e HUF)? 1.5m HUF értékű kocsira kötném. Az Union és az Allianz között mérlegelek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem a "sokáig tart" miatt, hanem "sok helyet foglal a mentés" miatt.
Szerintem nem mindegy, hogy 20GB tömörítve egy biztonsági mentés vagy 85GB (játékokkal sallangokkal együtt).
De persze mindenki máshogyan oldja ezt meg, én így szoktam: 80GB rendszernek, többi adatoknak. -
-
-
smiti
veterán
Lenne még egy kérdésem: Elvileg holnap érkezik az új SSD-m. Szerintetek hogy érdemes használatba venni? Fel partícionáljam 2 darabra vagy nyugodtan hagyhatom egyben ?
-
perge666
veterán
Na össze gyűlik az szépen lassan.
-
smiti
veterán
Bekapcsoló és reset gomb is .
-
-
smiti
veterán
Jaja, látom működik is. Már csak az a kérdés, hogy aki " elvileg már értékelt
" annál is így van-e?
(#18846) dfdfdf - semmi gond, mindjárt elutasítom.
-
smiti
veterán
válasz
dfdfdf #18835 üzenetére
Végre van legalább egy kis élet.
mod.: megnéznétek, hogy a hirdetésemben megjelent-e az értékeld gomb?
Még megpróbáltam, hogy archiválom és utána újraaktiválom, hátha a kedves vevőm végre tudna értékelni.
-
-
perge666
veterán
Na meg van az új gépházam,most már teljes a gép.
Thermaltake Level 10GTS. -
embe
nagyúr
Ahogy nézegetni szoktam a hirdetéseket, naponta többször is belefútok ebbe a figurába: F34R
Tele nyomja UP-okkal a hirdetéseket.
Az új rendszer szerint 0 adás/vétellel, a régi szerint 5 pozitívval. Biztos jó hobbi ez.... -
Mercutio_
félisten
240GB-s SSD ügyben csak jelezném, hogy a Crucial M500 megint 30k alatt van
-
F e Z o
veterán
Köszi srácok, újrahúztam az xp-t, azóta megy minden, mint a karikacsapás. (a mobilnet is települt egyből)
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #18817 üzenetére
Kovy : Az volt az első, amit kipróbáltam. Egyébként rendesenszarakszik a noti, inkább dobok fel rá egy xp-t, lehet időben is jobban járok.
-
F e Z o
veterán
Kis segítség kellene. Windows XP-néla t-mobilos stick nem kezdi el a internet manager telepítését, a stick-et felismeria rendszer. (Hardverbiztonságoseltávolításánál islátszik) Manuálisan nem tudom elindítani, mert nem találom az install.exe-t. Valahonnan le lehet szedni aT-mobile Internet Manager-t?
-
Mercutio_
félisten
Még 20 órán át ingyenes [link] ismeri valaki, érdemes bespájzolni?
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18779 üzenetére
Szoftveres oldalról már körbejártad a dolgot? Patch, driver csere... sokkal ritkább a hw hiba mint a sw-es ugyanis az a tapasztalatom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
JanR
addikt
robogos végül bevonult? Nem hallottam felőle mostanság
-
perge666
veterán
Valaki használ közületek Firefox böngészőt?
Nekem egy ideje baromira belassult...........
Egy időbe használtam Chrome-ot is,de az nem jött be.Safarirol,Midorirol van valakinek véleménye??
Vagy Safari csak Mac-re van?
-
perge666
veterán
Nekem a BF3 nem jött be PS3-on,így a 4. rész is kimaradt az életemből,de lehet nagy hiba.........
Én a multikért nem rajongok,jobban szeretem a story mode-okat.............Áááá nem vagyok én cserélgetős,csak mint írtam egy átlag gépet szerettem volna össze hozni,mert ezelőtt volt egy fürge netezős laptopom,meg mellette egy PS3,és évekig így nyomultam.
1 éve eladtam a lapost és a konzolt is,és azóta kerestem a nekem megfelelő konfigot,de úgy érzem itt megállok,nincsenek olyan nagy igényeim.
Gépházból sem akarok 40-50k-sat,20-alatt ki szeretném hozni akár hsznált is érdekel!!
-
embe
nagyúr
válasz
perge666 #18800 üzenetére
A poén az hogy a fiam tolja ezeket az új játékokat, én meg a BattlefieldPla4free-t.
A BF4 előrendeléssel megvolt. Nem játszottam vele összesen 30 percet. Már ideje lenne végigtolni a single változatot....De ahogy látom Te is ilyen csere-berés vagy. Így szokott kezdődni....mókuskerék ez.
Vedd meg kovy29-től a Corsair Carbid 300R házat! Ő meg FD felé kezd orientálódni.......
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR