Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Erre van valami tippetek? -
Cheesy
őstag
A Civilization IV-nek a főmenüben elég fülbemászó zenéje van
Nemrég megvettem Steamen egy Sid Meier pakkot és tegnap elkezdtem vele játszani, pár óra huss... -
robogos10
senior tag
válasz
Bjørgersson #19797 üzenetére
win 7 de próbáltam még 1 másik win 8.1 et is de azt sem sikerült .....
Nem tudom mi a franc lett
Most nézem Speedi már módosította is -
robogos10
senior tag
válasz
Bjørgersson #19795 üzenetére
Hát lehet hogy gyors visszateszem a win 7-t
-
robogos10
senior tag
Valaki használ win 8.1 et? kellene nekem 1 kis segítség PM-ben
Most tettem fel de elakadtam 1 nagyon lényeges dolognál -
Samtya
senior tag
válasz
Bjørgersson #19768 üzenetére
Valami hasonló Core2Duo gépet keresek én is, de nekem elég lenne egy félkonfig: alaplap, CPU+hűtő, RAM.
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #19782 üzenetére
Tom Cruise után Ő is időcsapdába esett...
-
robogos10
senior tag
válasz
-
Speed®
titán
válasz
-
robogos10
senior tag
Ma kiakasztottam a far cry 3 at 2 nap alatt
Marha jó game csak rövid
Eléggé szépen ment 1080P ultrán -
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #19779 üzenetére
Nem tudom mi a helyzet manapság microlagügyileg, én anno sikítottam tőle, hiába bírt 1200at a 7850em..ha megszűnt a probléma és sikerül jó példányt kifogni, elégedett leszel vele, az tuti
A hónap legjobb vétele ez volt eddig..éfogyott :S
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #19777 üzenetére
Attól még tény, ilyen téren kiemelkedő a Maxwell, 60W vs. 130W. Persze a 7850 is kulturáltan étkezik a nagyvasakhoz képest. Jelenleg kéz alól a ~30ks 7850/2GB megoldások a legjobbak a piacon szerintem is..1100+MHz tuninggal elég szépen húznak. Arra leszek kíváncsi, mikor jön végre valami közép-felsőkat Maxwell..ütne.
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #19774 üzenetére
7850. Alapból ~15%al gyorsabb és ugye tudjuk, mi OC van benne. Persze a 750TInek is megvan a maga előnye..
-
Bjørgersson
félisten
7850 vagy GTX750Ti?
-
perge666
veterán
Látnátok az én monitorom kijelzőjét,na annál nem sok van ami csúnyább.
Samsung SyncMaster 740b.
Nem is csúnyának mondanám,hanem inkább elavultnak! -
embe
nagyúr
válasz
Ne vegyétek el a kedvét!
-
perge666
veterán
válasz
Ez igen.
-
Bjørgersson
félisten
-
embe
nagyúr
Hali!
Beújítottam egy HP Pavilion 23xi monitort, amiről korábban beszéltem. Gyönyörű kép van rajta! Csütörtök este óta van meg, eddig tökéletesen teszi a dolgát. Nem rossz ez az IPS technológia. Már telefonban is bejött. -
robogos10
senior tag
Szerintetek megérné a kártyámat lecserélni 1 Gigabyte 560Ti-SOC ra?
-
robogos10
senior tag
Mi a csöcs???
Sajnos egy új, szervezett csalási módszer ütötte fel a fejét a Hardveraprón:
- 'Keresek / Vennék' típusú hirdetésekre jelentkezik egy (egyébként feltört) felhasználó, és ellenállhatalan áron, előreutalással eladásra kínálja a hőn áhított terméket,
- a feltört felhasználó többnyire régen regisztrált (akár 5-10 éves), és pontosan erre is hivatkozik a bitorló, hogy bizalmat ébresszen,
- a felelőtlen áldozat (semmibe véve az ezzel kapcsolatos figyelmeztetéseket és a józan észt) előre elutalja a pénzt, de soha nem kap semmit.
A csalók nem a Hardverapró rendszerét törik fel (a jelszavakat egyébként is kódolva tároljuk), hanem egyes emailszolgáltatók biztonsági réseit kihasználva veszik át a hatalmat a rég nem használt hardveraprós felhasználói fiókok felett.
Emiatt jelszóemlékeztető a jövőben nem is kérhető bizonyos szolgáltatók címeire!
Kérjük, hogy
- ne könnyen kitalálható jelszót használj!
- ne dőlj be a meseszerűen csábító ajánlatoknak!
- ne utalj soha, senkinek előre!
Aki mégis előre utal, az rengeteg pénzt veszít, ezen felül nekünk és a rendőrségeknek csinál egyre több plusz munkát. Ne legyints! Ne hidd azt, hogy ez az egész marhaság és veled sohasem történhet meg! Csak akkor nem fog, ha nem utalsz előre!
Köszönjük a figyelmet,
a Hardverapró csapat -
szasanyi
félisten
válasz
Bjørgersson #19758 üzenetére
Nem egészen, csak nekem sok a napi 12k (és a afölötti, mert ilyen van bőven) ár egy mezei (szó szerint, tehát semmi különleges nincs benne / hozzá) apartmanért (3 főre ugye). Így ~400km távolságból annyiért nem megyünk el.
-
szasanyi
félisten
Az előző hsz-em miért lett vastagon szedett...
Hülye iPad.
Július második felében / vége felé keresek (3 fő) balatoni szállást, ha tudtok ebben segíteni (egy megfelelő telefonszám is elég) megköszönöm.
-
szasanyi
félisten
válasz
philoxenia #19754 üzenetére
A sportos túramotor jobb lenne, de kevés eladó van és olyan áron ami nekem sok.
Mercutio_: az jó! Nekem nem fölösleges sincs.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
philoxenia #19748 üzenetére
Harley - t elvből nem vennék
-
szasanyi
félisten
válasz
philoxenia #19748 üzenetére
Igen, egy A kategória nem árt hozzá. Bár a motoros topiba benézve azon szörnyülködtem, hogy a nagyjából általános nézet szerint a motorozáshoz motor kell nem jogsi.
-
Bjørgersson
félisten
Én is szivesen kipróbálnám a motorozást. Majd este mutatok képet, hogy milyen gépek tetszenek. Feltéve, hogy találok olyat.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem motoron még PC-n se jó, anno MZ-n ültem csak hátul, de nem tudtam élvezni, féltem, hogy valamit majd rosszul csinálok...
Ha motor akkor csak túra kéne, aminél egyenesen lehet ülni... pl. [link] Talán egy ilyenen tudnám élvezni a motorozást...
Jé, ki lehetne ingyen próbálni, kár hogy nincs jogsim rá....
-
szasanyi
félisten
válasz
radi8tor #19743 üzenetére
Na látod, ezt elhiszem. De gondolom otthon nem ilyen képet mutatott, mert ez félreérhető lehet.
Mercutio_: bizony az! Sajnos nagyon drága motorok azok, és azon túl a fenntartásuk is így aztán közön nem lesz hasonlóhoz. Használtan nézegetem a 2000 körüli évjáratokat, max. 650cc-ig. A kinézett, és linkelt motor gazdája hétfőre ígérte a személyes találkát... meglátjuk.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #19739 üzenetére
Jó nyilván ott csak azokkal találkoztam akiknek nem jött ki a lépés, a többség virgoncan motorozik.
De ha reálisan ézed akkor is túl nagy a kockázat.mod:
Többnyire a figyelmetlen autósok miatt amúgy... Én mindig előzékeny vagyok a motorosokkal (úgy vok vele hadd menjen, minnél távolabb haljon meg tőlem
).
-
embe
nagyúr
válasz
Mercutio_ #19732 üzenetére
Ez lenne szasanyi új hobbija.
Bocs Sanyi!
A tv témához. Tehát ami adott lenne a szobába:
Egy LG monitor, rajta D-sub, illetve DVI-I bemenet, illetve egy antenna kábel.
De valszeg eladom a monitort, a használaton kívüli dobozos Grundig tv-t, és veszek egy 24-27"-os tv/monitort. -
Qru
MODERÁTOR
Nekem meg elszállt az este a tápom.
Kéne egy cseretáp. Rem nem az egész gépet vitte magával a halálba.
-
szasanyi
félisten
Üdv Srácok! Gondoltam beköszönök, és elmondom: kiszállok a mókuskerékből mert más irányú elképzeléseim vannak hobbi tekintetében. Ebből adódóan az eladó, jó cuccaim itt találhatóak.
embe: monitoron, PC nélkül sztem nem lehet tv-t nézni... illetve mégis! Beltéri egységgel! Ugyanis olyan esetekben (UPC pölö tuti) az a tv kvázi a tv készüléket monitorként használják hozzá. Annyi a lényeg, hogy a monitoron legyen megfelelő bemenet, amivel egymáshoz csatlakoztathatóak (pld. HDMI).
-
Cheesy
őstag
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #19726 üzenetére
Azért annyi időm és türelmem még nekem sincs Kovy! 150 JMF-ért vettem méterét itt HA-n.
-
embe
nagyúr
Mivel lehetne egy monitort tv-ként használni? Számítógép nélkül. Kábel tévém van. Egy 23"-os tft monitort kellene valahogy mókolni, ha lehet. A monitoron csak d-sub, illetve dvi-i csati van.
Jelige: " Minél olcsóbban! " -
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #19722 üzenetére
Még csak belekezdtem, fájnak az ujjaim, majd pénteken nyugiban megcsinálom a többit, meg szerintem a sata tápkábeleket is.
(#19724) embe : Szerintem a nehezén már túl vagyok, ami a 24 pines ATX hosszabbító kábelt illeti.
-
F e Z o
veterán
Kicsit mókáztam már itthon.
-
embe
nagyúr
Esetleg egy olcsó vga valakinek?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #19706 üzenetére
Összekapcsoljam a két topicot?
-
Bjørgersson
félisten
-
robogos10
senior tag
válasz
Bjørgersson #19700 üzenetére
Tudom az összesre a választ de most ezt vissza kell küldeni nekik vagy mi?
vagy nem kell ? -
embe
nagyúr
válasz
Nem tudom mikorrra kellene bemenni. Egész napos, vagy valami regisztrálós dolog lenne?
-
smiti
veterán
válasz
Akár velem is, csak nekem kicsit nagyobb szervezés kell hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- Filmvilág
- Milyen széket vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro