Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
robogos10 #19895 üzenetére
Be Quilet-t ? Ez meg már milyen egzotikus termék?
(#19894) JanR - Köszönöm a tanácsokat, bár ezek nagyja része már megvolt.
Különösen tetszett a " Aki meg bevállalós az le tud menni a Balatonpartra ott viszont megnyílik a lehetőségek tárháza (11km-re van már Balatonalmádi " részlet, pont itt ülünk Almádiban immár egy hete.
Bár ez így nem igaz, hogy itt ülünk, elég tartalmasra és aktívra sikerült ez a nyaralásunk. -
robogos10
senior tag
meg jött ma öregemnek a Be Quilet táp
Nagyon halk
Látszik hogy minőségi táp -
JanR
addikt
Kérlek alássan hatalmas a választék:
- lehet dolgozni..
Viccen kívül, nem sok fedett pályás dolgot tudok, de aki kapós egy jó kis esőre az simán sétálhat a városban.
Fedett pályás dolgok: mozi (ez van szinte mindenhol - ájmeksz is a fanatikusok kedvéért), van teniszpályánk is, esetleg uszoda, vagy egy jó kocsmázás + pizza (ajánlom a MarcoPolo-t!), talán még az állatkert, de esőbe nem nagyon fognak a nagy állatok kimászni a kifutókra (pedig ezt érdemes megnézni,mert nagyon szép). Sportrajongóknak meg ott az MKB sportaréna és ha szerencséje van, akkor meccs is van a napokbanAki meg bevállalós az le tud menni a Balatonpartra ott viszont megnyílik a lehetőségek tárháza (11km-re van már Balatonalmádi, 20km-re meg Balatonfüred). Emellett jelenleg sör fesztivál van Veszprémben.
Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki!
-
smiti
veterán
Akkor nem eléggé néztétek meg az utóbbi képet.
A tihanyi óvárnál és a Barátlakásoknál jártunk. ( Sok egyéb szép hely mellett ). Sokan a létezésükről sem tudnak, a másik része pedig nem találja meg.(#19890) Cheesy: Se kalap, sem kerékpár nincs nálunk. A gyerekeknek meg nem biztos hogy jót tenne a korcsmázás.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #19883 üzenetére
Telepítés egy pillanat, a pendrive elkészítése meg egy pár pillanat. Pár kattintás....
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Cheesy #19880 üzenetére
1. cmd: diskpart (start menübe írd be: cmd, parancssori ablakba írd be: diskpart)
2. diskpart: list disk (a diskpart ablakába írd be)
3. diskpart: select disk 2 (válaszd ki a pendrive-od számát, ez változó, nem biztos, hogy nálad is kettes)
4. diskpart: clean (megtisztítás)
5. diskpart: create partition primary (elsődleges partícióvá tétel)
6. diskpart: select partition 1 (partíció kiválasztása)
7. diskpart: active (aktívvá tétel)
8. diskpart: format fs=ntfs label="Win7" quick (gyorsformázás, átnevezéssel, a Win7 helyére Win8 -at is írhatsz)
9. diskpart: exit (vagy a jobb felső sarokban a piros x)
10. Másold rá valahonnan a pendrive-ra a w7 telepítőkészletét a másolás-beillesztés módszerrel. -
Cheesy
őstag
Rajottem, hogy autot felujitani tobb penzbe faj mint gepet fejleszteni
(Csak mar olyan regen volt nalam uj hardver, bar most rendeltem egy Lenovo 590-es notit, nemmagamnak, de nekem kell eletet lehelni ra.)De ha mar ON: hogy hivjak azt a progit ami win7 iso-bol telepito pendriveot csinal?
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #19870 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #19870 üzenetére
Haragudjunk meg, és közösítsük ki!
-
robogos10
senior tag
Tudnátok nekem abban a Pokemon játékban segíteni amit telefonon lehet játszani?
Annó valaki belinkelte ide de nem találok róla semmit -
Mercutio_
félisten
Sherlock Smiti
Feldobtam pár eladó cuccomat, bár most 1 hétig nem leszek, de mire megjövök jön a fizu, lehet vásárolni
-
Mercutio_
félisten
válasz
Speed® #19862 üzenetére
Nincs türelmem a sok gyengébb képességűhöz, aki privátban megtalál aprók kapcsán, ha ezeket külön rakom fel 4x annyi ilyen ember fut be, az meg most nagyon nem hiányzik
Feldobtam amúgy a mini AMD konfigot, 240-es SSD-t, H81 lap+G3220+ram+64GB ssd-t opcionálisan Asus GTX 750-et, viszont holnap megyek nyaralni
-
Mercutio_
félisten
Skacok, alaplap+proci+ram+ssd-t jól gondolom, hogy inkább a komplett gép szekcióban hirdessem félgépként?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
philoxenia #19857 üzenetére
Fúj!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #19855 üzenetére
A háza nem ilyen?
-
Qru
MODERÁTOR
Új táp beüzemelve.
A Corsair is halk volt de ez nem melegszik annyira. Mondjuk a TX650 direkt alulvezérelt ventit kapott...
-
robogos10
senior tag
oks csak izgatott lettem találtam ott 1 kihagyhatatlan procit csak előtte meg kellene nézni hogy nem e átverés
-
robogos10
senior tag
Lakik valaki veszprém-ben?
-
robogos10
senior tag
Hol a francba volt a roadshow?
Nem nyíregyházán? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #19843 üzenetére
-
robogos10
senior tag
válasz
Bjørgersson #19832 üzenetére
Nagyon CoOoL
-
Speed®
titán
válasz
-
F e Z o
veterán
válasz
Speed(R) autó.
-
Bjørgersson
félisten
-
Cheesy
őstag
válasz
philoxenia #19827 üzenetére
Jó ég, milyen sötét van itt.
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #19827 üzenetére
A non-stop kezdetű hirdetés az első oldalon odab@sz...
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #19824 üzenetére
Ezt ha ott dolgoznék és ismerősöm kérné se vállalnám
gariba nem küldheti vissza, mert nemhhibás, lesz egy használt lapja amit árulhat helyetted, vagy hogy képzeled, adják el valakinek ujkent?
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #19824 üzenetére
Szerintem biztos belemennek a cserébe, írj Nekik nyugodtan. A régi lapod azért remélem nem az Iponból rendelted...
-
Bjørgersson
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #19821 üzenetére
Ehhez mi szükség van ismerősre ?
Újat megrendel, beuzemeles után régit elad, vagy fordítvaradi: 12mp
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #19821 üzenetére
Ehhez miért kell ismerős?
-
Speed®
titán
válasz
Bjørgersson #19819 üzenetére
04ahgy-t páran ismerjük..de mi kéne konkrétan?
-
Bjørgersson
félisten
iPonnál nincs esetleg valakinek ismerőse?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vigneau #19811 üzenetére
Sóher voltam és a HX620 helyett a TX650-et vettem anno. Amit hamar megbántam a gépben lévő kábel-dzsungel légáramlásrontó mivolta miatt. Most inkább legyen kicsit gyengébb de ne legyen tele felesleges tyúkbéllel a házam. Rááadásul a non-moduláris verzióra csak 3 év garit adnak.
Vezérlő IC és a hálózati feszültég stab égett ki. Felkapcsolatam a billenőkapcsolós túlfeszvédős elosztóm (Belkin, nem noname) és a táp szápen le is verte az automatát. Nem csak a lakásban kint is a lépcsőházban. Aztán már meg se moccant.
Szóval most ültethetek bele pl muskátlit, másra már ugyanis nem jó. -
Qru
MODERÁTOR
A legolcsóbb 5 év garos táp: Seasonic M12 II 520W
Corsair CS600M és az FSP Aurum 600 volt még versenyben. DE az FSP jóval drágább volt és annyit nem megy a gép hogy érdemi időn belül vissza hozza a Gold plecsni felárat. A Corsair meg azért esett ki mert GreatWall beles ami...
-
Speed®
titán
válasz
szasanyi #19803 üzenetére
A 965ös lapok java támogatja a Wolf/York procikat..kérdés, ez kapott-e BIOSt hozzá. Meg kell próbálni, semmi baja nem lesz, sőt, esélyes, hogy menni fog, csak ismeretlen procit ír ki és nem tud elég alacsony feszt adni idleben. Így jártam az ABIT AB9QuadGTvel anno, amíg nem találtam hozzá beta BIOSt.
-
Qru
MODERÁTOR
Jelentem a hét elején leégett a tápom (Corsair TX650, Seasonic beles) R.I.P. De legalább mást nem vitt magával a sírba (legalábbis még nem derült ki h más is károsodott volna).
Sajnos javíthatatlan, szaki megnézte. Így kénytelen voltam rendelni egy új tápot.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
Intel® Q965 (ICH8) Express Chipset 9 a probléma, ez szvsz nem fogja kezelni a 45nm procik egyikét sem. Asszem a C2D E6700 a legnagyobb, bele való proci.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések