Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Nincs ilyen bug. Volt, rövid ideig, a régi rendszer idején.smiti
Nem látok nála értékelést, a megoldást pedig már leírtam..jelentsen téged, mint eladót, a hirdetésed linkjét illessze be, pipálja be, hogy értékelne és ennyi. Jóváhagyja egy admin, aki meglátja a hirdetést, aztán kapjátok a HA értesítést.
A nevedre "" tagok közt keress, az a megoldás. Tehát "smiti"
-
smiti
veterán
válasz
Speed® #18696 üzenetére
Az a baj, hogy ha nem lesz megoldás akkor gebasz lesz. Mert ugye azt meg tudnám csinálni, hogy feladom ugyanezt a hirdetést amit tudna esetleg értékelni a vevőm, csak ugye az alapelvek megszegéséért meg jól fenékbe lennék billentve.
(#18698) embe - Mondjuk a régi megbízhatósági totyikban a nevemre rákeresve nekem is jöttek érdekes találatok.
-
smiti
veterán
válasz
Speed® #18696 üzenetére
Innen indultam, de ott láttam a fejlécben, hogy a bugreportnak külön helye van és azt hittem jobban oda illik a kérdés.
De akkor majd megkérdezem emitt is. Neked nincs más tipped? Illetve valaki megtudja nézni, hogy valóban bejelentette -e a vevőm ?
mod.: Befirkáltam oda is.
-
smiti
veterán
Valaki, modi vagy apród mit tudna erre mondani : [link]
Még mindig az értékelési hercehurca.
mod.: Apropó, mi ez a kihaltság itten ?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18687 üzenetére
Te is vissza jöhetsz bármikor új néven indulva a 0-ról.
Nem, csak előrelépés.
embe: Volt 1-2 stiklis ügye azután eltűnt (egy időre).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
perge666 #18676 üzenetére
Hát érdemes rékeresni az előző nikjére a csalós topikban...
kovy29: Igen, egy új steppinges LSI SF vezérlő került bele. Nagy különbség nincs, a fő az az, hogy van energiatakarékos funkciója. Notikba emiatt ajánlott főként mert kevesebbet eszik vele a gép ha éppen nem firkál a vezérlő az ssd-re.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #18683 üzenetére
Szoktam fotózgatni, asszem nagyot néznék, ha valamelyik csaj így mosolyogna az objektívbe
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #18678 üzenetére
Miért, csak pasik énekelhetnek a macskájuknak kábelfektetés közben?
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18678 üzenetére
Tudsz élni!
-
Bjørgersson
félisten
(nő – Svédország)
Ma a barátom meglepetés gyanánt korábban jött haza. Akkor lépett be, amikor a vécén ülve teli torokból énekeltem a macskámnak kábelfektetés közben. BAZZEG
-
smiti
veterán
Adata--val kb. mi van egy szinten, nem sok pénzért? Ez annyira jó tényleg, hogy megéri várni rá egy hetet?
Mondjuk benéztem ma is a milyen ssd-t topikba és rákeresve olyat találtam, hogy ezzel is volt valami varia és már nem is annyira jó? [link]
(#18672) sephi Köszi!
A HyperX az kisebb is és még az Adata-nal is drágáb további ~ 3k-val.
-
F e Z o
veterán
Egyik munkatársamnak kivették a perforált vakbelét nemrég, ezáltal jó időre kidőlt szegény, viszont a szolikat nyomni kell helyette. 15-17-19-21-et így benyeltem. A poén az volt, hogy megkérdezték, hogy beleférne-e egy tesi felmérő 20-án leadósként reggel 11 órakor. Mondtam is, hogy nem lenne gond, ha nem kellene még oda is menni, tehát elhalasztottuk.
(#18669) smiti : Easy!
-
Qru
MODERÁTOR
Hehe, én egyszer bő 2 hétig gép nélkül voltam mert egy berendelt G.Skill ramra vártam ami soha nem jött meg a rambazárból.
Ezúton is csókoltatom Ősembert...mod:
Még jó, hogy nem utaltam előre...
-
smiti
veterán
Ilyan nyomorult is csak én lehetek, rászántam magam az ADATA XPG SX900 256GB-ra, szerintetek van bárhol is?
iPON-ba is csak pénteki beérkezéssel rendelhető! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Cheesy #18662 üzenetére
Neverwinter, lassan a játék 2/3-ánál tartok. Aztán jön a kieg.
Radi: Óóó, azt már rég meguntam. Már fent sincs a gépemen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18649 üzenetére
Mióta végigtoltam a TES V-öt nem igazán. Bár mostanában azért megint MMORPG-zek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18645 üzenetére
A sávszélesség a duplája de hiába nicns ami kihasználja. Még a csúcs vga-k se szerintem. Vagy talán azok... Nem nagyon követem mostanság a high-end vga-k szektorát érintetség hiányában.
-
eszakas
őstag
válasz
Bjørgersson #18645 üzenetére
Szerintem ha számításra használnád /bitcoin, kódfejtés, konvertálás stb../ akkor hosszútávon van jelentősége.
-
smiti
veterán
Nem az 1.5k a különbség és nem is azon múlik.
A Kingstonhoz mérve ~ 7k a difi, a Crucialhoz 5k.
Azt meg nem tudtam hogy emezek ennyire nem jók. Azért kérdeztem, hogy ti mit ajánlotok? Mert ha ennyi pénznél tartunk akkor már a Samsung 840 Pro is szóba jöhet nem? Vagy ez az Adata ennyire jó ? Neked ez van? Vagy csak a puszta számok alapján javaslod?Ha más nem akkor legfeljebb kölcsönkérek addig amíg nem adom el a Vertex 3 at is.
mod.: amúgy egyre szimpibb nekem ez a Win 8.1. Hoztak ma egy laptopot és azt kell feltelepítenem.
-
perge666
veterán
Most nézem hogy az alaplapom pci express 2.0-át tud,de a kàrtyám 3.0-ás,szerintetek sokkal lassabb így??
-
Qru
MODERÁTOR
-
smiti
veterán
Itthoni használat, Windows 8.1 mennem rá meg a játékok. Meg természetesen a szokásos felhasználói progik.
Az adata most egy kicsit drága nekem, szeretném ennél olcsóbban megúszni most.
Bár ha valaki biztosra elvinné a másik ssd-t is akkor nem lenne semmi gond. De anélkül nincs most elég pénzem. -
Qru
MODERÁTOR
Mire kell az ssd? Ha OS alá akkor a 4K-s sebességet meg az IOPS számokat nézd, azok jobban vissza adják a valós teljesítményét az adott ssd-nek.
Crucial M500: Marvel vezérlős, a nem tömöríthető állományok esetén jó gyors de ha tömöríthető adatokkal dolgozol jobb lenne egy SF vezérlős cucc mert az szépen odaver neki. Melóra jó, de klasszik házi használatra ahol keveset melózol nem tömöríthető állományokkal nem a legjobb döntés.
Kingston V300: SF vezérlős de aszinkronos nand-os. Ennyi pénzért nem venném meg mert alig drágábbak a jóval (esetenként 75%-al) gyorsabb ssd-k.
840 Evo: TLC-s nem MLC-s ezért rögtön ki is ejteném. Amúgy nem rossz de erősen túlárazott ha a tartósággát is figyelembe veszem. Már pedig az kvázi a legfontosabb...
A-data SX900-at nézzél most az a bestbuy.
-
smiti
veterán
Akkor összegezném:
CRUCIAL 240GB SATA3 2.5" M500 CT240M500SSD1 Ez MLC 250/500 elvileg és 32182 Ft
KINGSTON 240GB SATA3 2,5" SSDNow V300 SV300S37A/240G MLC 450/450 és 29498 Ft.
SAMSUNG 250GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE250BW MLC 410/540 35946 Ft.
Ezek az iPON-os árak, LeC-nél van amelyik olcsóbb egy kicsivel, de még procihűtőt is rendelnem kellene.
Tessék a bőség zavarában dönteni. Jöhetnek a tanácsok.
(#18635) eszakas - Nekem is van Vertex 3, tökéletesen üzemel, csak azért adom el mert a két kisebből lesz egy nagyobb.
-
eszakas
őstag
Nekem 128GB-osOZC Vertex 3 SSD-m van. Ezt is szidták, dicsérték a fórumon kinek hogy jött be. Amire megvettem azt tökéletesen csinálja kb. 2éve ne vacillálj vele ha már egyszer eldöntötted vedd. Iponos kingmax megy a havernak 2 éve csak annyi a különbség, hogy lassabban telepszik rá a BF4 ha gyorsabb írási sebesség kell és nem tiltod le a virtuális memóriát vedd meg samut. Mindig lesz olyan akinek nem az jön be.
-
smiti
veterán
válasz
radi8tor #18628 üzenetére
(#18600) smiti Itt tettem fel konkrét kérdést :
KINGSTON V300 240GB SATA3 SSD [r/w: 450/450 MB/s] (SV300S37A/240G)(bontatlan)...!!!AKCIÓ!!!........29.500Ft
SAMSUNG 840 EVO 250GB BASIC SATA3 SSD (MZ-7TE250BW) (bontatlan)....................................................!!!AKCIÓ!!!.......33.990Ft
A Samu megéri azt a ~ 5000 Ft többletet ?
Vagy van-e más alternatíva ami gyorsabb olcsóbb tartósabb ezeknél ? -
eszakas
őstag
Nekem ez a széria bevált, nem is borzasztó drága.
-
smiti
veterán
Vészesen fogy az idő!!!
-
-
dfdfdf
őstag
válasz
Bjørgersson #18614 üzenetére
igen de melyik típusnál? ezt nem tudom
mostanában nem ajánlják a kingstone SSDket én még QRU tanácsára 120GB w300ast vettem de mák volt mert az ucsó jó széria volt.
S.Feri : Mi a gyásznak kell az 1TBs SSD?
-
S.Feri
őstag
-
F e Z o
veterán
Smiti : Neked egyszer Matuka, egyszer Achmed a profilképed? Egyébként +1 a Kingston-ra.
-
dfdfdf
őstag
válasz
Bjørgersson #18604 üzenetére
értsd jó egy átbulizott éjszaka után igen is korrektül írok
bleeee
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- Filmvilág
- Milyen széket vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari