Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Amennyiben a jól bevált azt jelenti, hogy nem pusztított el semmit az üzemideje alatt, akkor jó
Egyébként addig általában nincs baj a nevenincs dzsunka megoldásokkal, amíg mennek (kivéve egy-két hírhedt típust). Akkor jön a baj, mikor eltávoznak és magukkal rántanak sok mindent az örök bitmezőkre..konkrétan nem is merném leírni, hogy szervert üzemeltettem ilyennel
A vevők/eladók megválasztása megér egy misét valóban..alacsony a kerítés..átverésekkel vagy próbálkozásokkal kapcsolatban meg azt hiszem minden aktív piacos tudna sokat mesélni..és igen, sajnos akad bőven olyan, amit nehéz elhinni.. -
Cheesy
őstag
Eddig nem volt gondom ezzel a "problémával".
De ahogy egyre több üzletet bonyolítok itt, úgy fedezem fel az eladó komoly(talan)ságára utaló - biztosnak bizonyult - jeleket: ha már egy normálisan összerakott privátot nem képes írni, akkor félig már elásta magát előttem. Ha még kötözködik is, úgy már nem is akarom eladni neki.Amúgy ez a táp jól bevált, szerverben használtam. Dehát erre a reakció meg az volt, hogy ő neki 48k-s tápja van. Akkor minek neki ez a "fos"?
Tudom, tudom, szúrnia kellett valamivel.
De kár, hogy nem lehet itt névhez köthető sztorikat közölni, csak pozitív minősítésű, egyedi avataros is vert már át és pont táppal.
-
Speed®
titán
3 nap próbagari, ha azalatt behal, fizikai sérülés, égés, bármi nélkül, visszabolt.
Általában használni veszik a cuccokat az emberek, nem tönkretenni..ha ennyire nem bízol a termékedben (mondjuk az elcé csodánál meg is értem..), és az emberekben, akkor ne stresszeld magad piacozással szvsz..
Bocs, ha élt vélsz felfedezni a "hangomban", de a körülményeskedő eladó ugyanúgy zavar, mint az ugyanilyen vevő. -
-
Cheesy
őstag
Ti hogy oldjátok meg egy üzletnél a "pár napos, hetes" garanciát?
Előbb egy Veér István kérdezett rá az LC Power tápomra, persze csupa kisbetű, sok mondatvégi jel, stb. (Az ilyentől alapból elmegy a kedvem kicsit.)
Doboz, papír, garancia kell neki természetesen, meg utolsó ár. Mindig elrakom az alkatrészek dobozát, itthon ki is készítem a többieket a sok dobozzal
Számlát már nem lelem, szerintem csak blokkom lenne egy helyi kiskerhez, mert ezt a tápot sürgősen vettem, ha jól emlékszem a szerverbe, no mindegy, nem is ez a lényeg.Ezt írtam neki (bár ilyenkor mindig gondolkodok rajta, hogy ugyanolyan stílusban kéne válaszolnom, dehát...
)
Szia
A tápnak csak a doboza van meg. Bele van rakva szépen és úgy tárolom.
Garanciát nem vállalok, nem vagyok HW szakember, nincs tesztelő berendezésem tápokhoz és nem is akarok azzal foglalkozni, hogy ami nálam tökéletesen működött a kikapcsolás pillanatáig, az az új gazdájánál számomra ismeretlen felhasználási körülmények között tönkremegy. Ezért is írom le, milyen alkatrészem mennyi ideig és hol volt szolgálatban.
Ára 5.000 HUF.
Átvehető hétköznap 8:15-16:00-ig a Piroskai út 8. szám alatt, a munkahelyemen.
Amennyiben érdekel a termék előző nap küldj egy üzenetet, hogy magammal vigyem a munkahelyre.
üdvMiután kiadok egy alkatrészt a kezemből, hogy a fenébe tudom én azt, hogy hogyan kezdte el használni?
Túlbuzgó moderátoroknak üzenem, hogy ezt a becopyzott üzenetet nem feltétlenül kell privátnak tekinteni, ki tudja, lehet, most találtam ki és véleményeztetem elküldés előtt -
Mercutio_
félisten
A véget csak én érzem túlzónak? [link]
-
Cheesy
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #8057 üzenetére
Burritot ettem. Fini volt nagyon.
Vigi: Na ez jó hír!
mod:
A fogyasztasmonitor.hu-t használjátok? Mik a tapasztalatok?
-
Mercutio_
félisten
Jól gondolom, hogy ez a ram H61-es vagy más olcsóbb 1155-ös lapban csak 1333-on fog futni? [link]
-
Vigneau
félisten
Hajdúszoboszlón jégeső volt. Feljebb van már emberséges méretű példányról is kép.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Speed®
titán
Többek közt, igen. De meglátom, milyen lesz az általános (net/olvasgatás) felhasználás szintjén az újonc, aztán lehet beteszek mellé egy 215TWt ilyesmi célra..meg OSDnek játék közben
F34R
Áhh, azért annyira nem szalad a szekér..nomeg szívem szerint 40" felett már csak 4Kt néznék..így is kicsit parázok a 46"tól, hiába 1080pNem filmek miatt aggódok, 720p alatt semmit nem nézek, de jellemzően 1080p, inkább az általános felhasználás közben kérdéses..játékra egyértelműen jóféle, de pl. netezés/olvasgatás tippre kényelmetlenebb lesz vele a szemnek, mint akár a mostanin..kis ppi nem tesz jót ilyen téren -.-'
-
smiti
veterán
-
Speed®
titán
Hála az égnek (és tényleg annak..), felénk ma enyhülés volt..hőmérséklet 30 alatt, némi széllel tarkítva..rövidebb műszakunk is volt..i like it ;p
További pozitívum, holnap jönnek a TVért, jöhet a nagytesó
Mondjuk kemény lesz addig a 17"os tartalékos TNt befogniJó pihenést mindenkinek
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #8039 üzenetére
Poljica az uticél.
-
smiti
veterán
Én azért még nem bánnám ha jó idő maradna, még a jövő hétvégén indulunk nyaralni.
-
Cheesy
őstag
Gyere gyere gyere!
-
Mercutio_
félisten
Van egy 128-as 830-asom, 98/99%-os
(a 98% is csak azért van úgy tudom, mert a felirt adatmennyiségből kalkulál a HDSentinel) de egyrészt mocorog a kisördög, másrészt ha havernak rakok össze gépet már csak a jelenlegi kínálatból válogathatok, mivel ragaszkodik az új bolti cucchoz.
Team Group Vulcano-m volt (1600-as CL9-es), még a nagy ramár elszállás elején viszonylag jó árban vettem, talán itt Qru ajánlotta mint jó ár/érték arányú ramokat, de lehet most, hogy van már itthon újra boltban Crucial azt jobban megéri, majd jön és megmondja a tutit
-
F34R
nagyúr
Ramokra visszaterve , Geil Evo , es Team Group milyenek lehetnek ? mert ok is az olcsobb arkategoriat kepviselik meg sem ajanlotta meg senki sem oket.
-
F34R
nagyúr
Nemtudom, ha vakbel lenne akkor mar reg el kellett volna vele mennem , ha serv meg akkor is fajna ha emelek vagy futok. nemtudom hetfon megnezetem.
(#8021) Cheesy
de nem ott van hanem a harmadik izom bal oldalt kicsit olyan mintha kemenyebb lenne.
#8023) Mercutio_
830-tol biztos nem...
-
Speed®
titán
válasz
Vigneau #8022 üzenetére
80 körül mennek, ha jól "értesültem", 75ért már dobozolnám (duplája az utód..).
Egyébként róla van szó, februárig garis, doboza-mindene stimm..anno azért ugrottam rá, mert minimális (~30ms) az input lagja, játékra kiváló. Ez a méret még ideális kompromisszum, ha olvashatóságról van szó, ill. pixelméretről. 23" után brutálisnak hatott, de most ismerőstől átvehetném a 46"os nagytesót, és erősen akarom ;pMercutio_
Dehogy jobb..3K széria..egy 830assal jár a legjobban még ma is az ember.Cheesy
Bakker, most látom, hogy szelektív olvastam..nem is láttam a "bal" szót :S Igazad van, annak a fájdalomnak nem ott a helye..de doki kell, az tuti. -
Mercutio_
félisten
válasz
Vigneau #8022 üzenetére
Nálunk asszony miatt kell a magas, robusztus járgány, de szűkös a keret, így maradt a Duster. Ha nem kellene magas járgány egy pár éves lacettin gondolkodtam volna el.
Ez a Hyperx ssd jobb valamiben annyival a samu 840/830-töl, hogy érdemes legyen rá le cserélni? [link]
-
Speed®
titán
Lehet vakbél is..ne várj vele, akár ügyeleten is nézess rá szvsz. Ha sokat virtuskodsz (a'la erősködsz), persze lehet sérv is..de szurkolj vakbélért inkább ;p
Halómindenki!
Ha tudtok valakit, aki mostanában újítana TVt 32"/1080p kategóriában, szóljatok, mennék feljebb méretben, egyre trébb a szememKánikula meg valóban elhúzhatna már, nap, mint nap hőguta kb..napon lánggal daraboljál meg szegecselj ~20 kilós kalapáccsal.."imádom" ezt a szakmát :S
-
radi8tor
MODERÁTOR
1 órája Mosonmagyaróváron: [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vigneau #8006 üzenetére
Igen sokan mondják, hogy ne vegyél új autót mert menynit buksz rajta. Ehhez képest nem vettem drágán a Hondámat és 2006 óta 0 azaz nulla forintot kellet ráköltenem. akkor kérdezz körbe, hogy a spaniterek mennyit költöttek a ahsznált "vackaikra".
De nem papolok, mert pont most készülök használt autót venni.
Radi: Én benne vagyok! Akár jövő hétvégén is.
-
F34R
nagyúr
en mennek futni csak hat meleg van
mas kerdes volt itt mar valakinek serve ? hasfalam bal oldalan erzek kemeny gumot es ha olyat csinalok akkor szur is mint a menyko bele. hetfon elmenek dokihoz remelem nem az lesz csak egy sima izomhuzodas.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro