Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Megesik az ilyesmi.
Amikor elkezdtem kicsit fejleszteni én is a gépemet,sokan mondták hogy ez szenvedélybetegség,de én csak egy olyan gépre vágytam amin elfutnak az imádott játékaim szaggatás nélkül nagy felbontással.
Távolról sem gamer gépet raktam össze,inkább átlagosnak mondanám,de mindent visz,és lehet kevesebb az FPS-em mint mondjuk neked,de nekem ez már megfelel.Ja és utóljára 3 hónapja tuningoltam,amikor megvettem a VGA-t.
Mostanában nem tervezem.
Mondjuk egy szellős gépház jó lenne nyárra,aminek az előlapján van USB 3.0 port. -
embe
nagyúr
válasz
F e Z o #18794 üzenetére
Most február 20-tól ketyeg a 36 hó háztól-házig gari a PCX-be. Tehát bőven garis.....
Hogy mivel tud többet? Magasabb órajel, optimalizálva. Tudom lehet tuningolni, csináljam azt.....Erre is szépen felment a TOP változat biosa, azzal is adtam el, gondoltam meglesem ezt is.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18777 üzenetére
Akkor ez kilőve.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18773 üzenetére
Elsőre is ha van tuning akkor tegyél vissza minden alapra és úgy teszteld. Játékokban fagy azt nem biztos, hogy szintetikus tesztekkel reprodukálni tudod. Más a terhelés, nincsenek strapok, terhelésváltások.
Pl, anno nekem az X2-es procim atom stbil volt 1,45V-on, az összes tesztprogi, IBT, Linx beton stabilan futott. Játékokban még is fagyogatott és nem oldotta meg semmi csak az ha feszt feltoltam 1,5V-ra. Ez lehet bármelyik alktrésznél. Arról nem is beszélve, hogy ugye a tunig hatására gyorsabban öregednek (gyorsuló elektronmigráció), tehát ha feszt emelsz azzal csökkented az élettartamát (ez él minden hw komponensre) attól függetlenül is, hogy megtudod hűteni vagy sem.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18771 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18771 üzenetére
Mi a hibajelenség?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18766 üzenetére
Igen. Max ha továbbra is bizonytalan a rendszer még egyszer a körmére nézel (jobban).
robogos10: Cseréld le a böngésződ.
-
-
Speed®
titán
válasz
robogos10 #18764 üzenetére
Nincs elállítódva véletlenül a rendszeridő?
kovy29
Most komolyan win alatt teszteled a RAMokat..? Memtest86+, USB installer. Rábútolsz, hagyod 1 passig lemenni, kiírja, ha megvolt, onnantól jó a modul. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #18765 üzenetére
Na mindegy, ha az első lefutott hiba nélkül, igaz csak feleannyi idő alatt, nézhetem a következőt? Vagy inkább nézzem meg az elsőt még egyszer?
-
robogos10
senior tag
Srácok nálatok jó a google?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18759 üzenetére
Elvileg a saját mappájába kéne... De keress rá gondolom nem sok html van lementve...
mod:
föccer: Biztosítónál ezt úgy szokták/tuk hogy ha az oldalán is van sérülés akkor bevágott eléd ha csak a hátulján akkor bizony te vagy a hunyó teljesen.
-
Bjørgersson
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz
radi8tor #18745 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy esőben elfelejtenek vezetni az emberek?
Jó, lehet, hogy csak én számítok rutinos vezetőnek az évi 35-40k km-errel, de aki tudja magáról, hogy csak tiszta, száraz aszfalton tud biztosnágban közlekedni, az miért űl be az autóba?
Radi, ezt általában mondom, nem kifejezetten rád értem. Egyébként mi történt?
üdv, föccer
-
Cheesy
őstag
radi8tor
-
Cheesy
őstag
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18736 üzenetére
Azt hittem/tük elírás de többen lerenelték és kaptak visszaigazolást mélben és telefonon is hogy mehetnek a cuccért és valóban ennyi. Az SP900 256GB is jó áron megy.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18730 üzenetére
Már lehet egy ideje kapni. Sőt! Nemrég volt itt az aprón 19-ért egy vadi új 650-es. Az IPON-nál újdonság.
Más: : Ha lehetősége van valakinek nem nézné meg nekem, hogy van-e különbség a monitor színeiben, ha HDMI vagy DVI kábellel van a géphez kötve? Köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
sx900 128GB13,5k
Frankón gondolkodóba estem, hogy berendelek egyet... -
Bjørgersson
félisten
-
embe
nagyúr
Hali!
Kíváncsiságból rákötöttem a gépre HDMI kábellel egy 22"-os Samsung TV monitort. Azt tapasztaltam, hogy az asztal "nem fér el a képernyőn" vagyis kilóg a széle, és a tálca is.
Mi lehet a gubanc? A tv menüjében sem találok olyan opciót, hogy a képet össze lehetne húzni pl. -
Vigneau
félisten
Párom kitalálta, jó lenne Neki egy újabb külső HDD. Hitachi Touro-t találtam fent olcsón, hacsak Ti nem tudtok valami más alternatívát. Korábban egy WD Passport szériát választottam -remekül is működik -, de ezeknél olyan nagy difi tudásban nem szokott lenni, ugye? Max. az RPM és kész...
-
perge666
veterán
Engem ez az értékelősdi nem igazán érdekel,de ha valaki ragaszkodik hozzá hát legyen.
Utolsó pár adás-vételem nincs is értékelve,pedig semmi probléma nem volt............. -
eszakas
őstag
válasz
F e Z o #18711 üzenetére
Gondolkozzunk logikusan.
Hogyan lehet itt olcsón kínálni terméket?1. Az eladó nagykerben dolgozik és mint hozzáértő meg tudja szerezni nagyker áron és reális haszonnal itt eladja.
2. Az eladó boltot üzemeltet valahol és tud áfamentes árut beszerezni amit neked el tud adni olcsóbban ugyan de közel a bolti árhoz.
3.Nagy tételben leesik egy kamionról ami rizikós, mert ezekre a későbbiekben sincs gari.
4. Webshopot üzemeltet valaki és úgy árulja, ez esetben nem kell az üzlet és az alkalmazott költségeit kifizetni és így olcsóbban tud terméket árusítani.
5.Lopott cuccot árulnak ami szintén necces de ha minőségi az árú kevés a hibalehetőség és ha túladnak rajta kibírja az egy évet és utána keresse a vevő ahol akarja.
Ugye a felsoroltak között nincs olyan aki gyártaná így mindegyik forrás mástól függ. Akármi változik az az egyén aki itt árulja neked kénytelen befejezni az árusítást addig amíg újra forrást nem talál. Ezt ugye nem fogja senki orrára kötni mert nem is tartozik senkire, de amint talál új forrást ismét elkezdi áldásos tevékenységét akár más néven is. Ezzel együtt jár az is, hogy felismerik de ez nem zavaró, ha nem nagyon vágott át senkit /előfordul ez néha a kedvenc bazárosainkkal is
/ sőt megkönnyíti az eladást is.
Összegezve: Nehéz itt okosnak lenni és a pontok sem nagyon számítanak
-
F e Z o
veterán
Nekem valahogy nem jött be ez az új értékelési rendszer. Egyáltalán nem mérvadó, pl ha valaki 3-as anyacsavarokat árul, s elad 100db-ot különféle embereknek, akkor lesz 500 piros pontja, míg lehet valaki évente csak 4-5 üzletet köt, de mondjuk az százezres tételben. Nekem bőven elég referenciának is az a 99 piros pont még a régi rendszerből. Bár az sem mérvadó, mert pl ott van ősember x piros ponttal, s egyik napról a másikra lelépett.
-
Speed®
titán
2 jelentést írt, abból 1nél sikerült bepipálni, hogy értékelne, de nem láttam a hirdetés linkjét, most meg időm nincs utánanézni. Csinálja meg pontosan, amit írtam az előbb, aztán nézzen szét az emailjei közt, hátha oda kapja a jóváhagyást csak. Ha végképp nem megy, írjatok a linkelt topikba.
-
dfdfdf
őstag
válasz
Bjørgersson #18707 üzenetére
Szoftveres gond egy hardveres újraindításba "elvileg" nem nagyon szólhat bele. Bár EFI UEFI nél nem tudom hogy van megvalósítva. De érdekes lenne ha a "BIOSt" nem indítaná újra.
-
dfdfdf
őstag
válasz
Bjørgersson #18705 üzenetére
RSTre nem reagált? NAh ilyet se sokat láttam még.Táp vagy lap hibára gyanakodnék.
-
Bjørgersson
félisten
Az előbb úgy megfagyott a kis gépem, hogy még a reset gombra sem reagált.
Ki tudom valahogy deríteni mi okozhatta?
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #18702 üzenetére
Igen, ezt csinálta meg már kétszer elvileg. Vagy nekem is be kellene jelentenem ?
De érdekes mód az én értékelésem meg megjelent az ő adatlapján.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max