Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Itt nem arról van szó, hogy várnom kell, természetesen várok akár egy hetet is ha kell, de akkor már másoknak is illene nem ?
Tisztában vagyok vele, hogy mindenhez idő kell és hogy ők sem főállásban ezt csinálják. -
S.Feri
őstag
EL sem hiszem.
Akkor ez csak neked!
embe: Nincs már annyi időm, hogy eladogassam az alkatrészeket. Így viszem magammal.
-
smiti
veterán
De jó, hogy már itt a PH!-n is szembesülök vele, hogy mindenki egyenlő de vannak egyenlőbbek.
-
S.Feri
őstag
Ez biobb lesz mint bármi.
Nem volt olyan sokat locsolva....eddig a nagy cseresznyefánk mindössze kétszer, még kétszer fogom talán, de lehet csak egyszer.
A bio is kb. ennyiszer van locsolva.robogos: Egy vakondhálózás, öntözőrendszer telepítés még hátravan.
De majd igen, valami céggel fogom csináltatni.
kovy29: mekkora eső volt? úszott a 35-ös?
-
Bjørgersson
félisten
Jelentem túléltem az esőt, még csak nem is fázok, jég pedig nem volt Debrecenben.
-
S.Feri
őstag
Bevállaltam egy kis permetezést is, itt teljesen napsütéses penge idő van, a barack és a cserkó meg kívánta láttam rajtuk.
Március közepe óta nem dolgozom, mert készülök épp külföldiába dolgozni egy fél évet. Jelenleg úgy néz ki már az idén nem is nagyon leszek Debrecenben egy napot sem.
Egyébként igen szoktam volna, ha dolgoznék. -
perge666
veterán
Nálunk is jó idő van még.
Itthon vagyok táppénzen,és a Skyrimmel töltöm az időmet. -
embe
nagyúr
Nyírni kellene a füvet/gazt, de halogatom a dolgot hogy jön a vihar.......de nem jön. Így csak neki kell kezdeni.
De tuti szar idő lesz, hisz tegnap nagytakarítást csináltam a kocsiban, kívül-belül. -
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #18163 üzenetére
Itt Budán jó az idő... most még.
-
Bjørgersson
félisten
Az utóbbi időben egyre lomhább a rendszer. Egyre jobban idegesít is.
-
Bjørgersson
félisten
Már vissza is olvastam, legalább gyorsabban elmegy a buszozás.
Valamivel kapcsolatban akartam írni, de elfelejtettem.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18149 üzenetére
Nem voltál itt, így zavartalanul tudtunk beszélgetni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #18149 üzenetére
Munka van.
-
Bjørgersson
félisten
34 új hsz, nem unatkoztatok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Figyelmeztető előrejelzés fülön:
Kedden délutántól többfelé intenzívebb zivatar is valószínű, amit elsősorban felhőszakadás kísérhet (kis területen viszonylag rövid idő alatt akár 20-30 mm feletti csapadék), emelett viharos (60-70 km/h) széllökés és 2 cm alatti jég is előfordulhat.
Készült: 2014.04.28. 18:10 HLT Országos Meteorológiai Szolgálat
-
Samtya
senior tag
válasz
föccer #18131 üzenetére
Az egyik Hajós stand-up első 10 percében van szó a szórakozóhelyekről.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vigneau #18140 üzenetére
Jó vannak ott hivatásosok is de ha van egy kis rutin akkor elég gyoran kiszűröd őket. Meg ingyen ebéd sosincs, sajnos itt is csak a fizetősökön van értelme nyomulni ha komolyan veszed a témát.
Úgy fizetős, hogy a csajoknak is kelljen fizetni mert amúgy sokan csak szórakozásból vannak fent. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
föccer #18131 üzenetére
Szorókazó helyen? Háát.. nehéz lesz ha nem szponzorvadász kell hanem rendes csaj.
Sztem ilyen netes társkeresőn előbb akad a horogra vki. Már csak azért is mert ott hatékonyabban tudsz keresni.
Am van egy csomó 30+-os hely a városban, azokat érdemes csekkolnod. Pl Mori Opera...
-
embe
nagyúr
válasz
perge666 #18128 üzenetére
Bevonuláskor is ki lehet fizetni a bírságot. Meg is kérdezik bent, hogy rendelkezik-e az összeggel. Legalábbis régebben így volt.
Más: Ma megkaptam egy újonc érdeklődőtől, hogy előre nem utal soha, most sem. Ezt arra írta, hogy az utánvétes küldést nem vállaltam be, mondván utaljon előre.
Igaz ujonc, de 2005-ös regje van. Ez idő alatt a régi értékelés szerint összeszedett 4 pozitívot, a jelenlegivel pedig 9-et.
Ha ő bizalmatlan az én múltammal kapcsolatban, akkor hadd legyek már én is kicsit az az övével..... -
föccer
nagyúr
Soha nem volt szükségem ilyesmire, így teljesen tapasztalatlan vagyok az ügyben. Hová lehet járni "ismerkedni", ahol 28-30 év körüli, normális párkapcsolatra lehet vadászni? Tudom nincs ilyen, de hátha.
Állítólag tele van a világ sokat csalódott, 30 éves boldogtalan nőkkel, akik csak egy normális, hűséges férfire vágynak, akit szerethetnek és boldoggá tehetik a mindennapokban.
Hová járnak ezek a nők magányos bánatukban?üdv, föccer
-
robogos10
senior tag
-
Mercutio_
félisten
A Herkulesek dobozán "Worldwide lifetime warranty" felirat virít
, de mivel nincs mellé számla gondolom ez probléma esetén csak a gyártóhoz postázással lenne érvényesíthető
embe: A limited = korlátozott, gondolom vagy adott régión belül vagy bizonyos feltételek mellett él a gari. Egyébként van olyan gyártó, ahol a "lifetime warranty" azt takarja, hogy amíg gyártásban van az adott termék addig van rá gari.
-
Qru
MODERÁTOR
Számla sem kell hozzá, mert a Corsair beazonosítja a rev szám/szériaszám alapján ha gáz lenne vele és ha '14.04.15-után jött le a gyártósorról akkor élettartam garis, cserélik ha vmi gáz lenne vele.
Annyi hogy a kisker gari lejárta után nem a kisker intézi a garit, hanem neked kell visszaküldened (vagy fordulhatsz a magyar forgalmazóhoz is) a Corsair-nek.
-
embe
nagyúr
Akkor az én 2016.10-hóig kiskergaris ramom is a gyártó oldaláról nézve élettartam garis?
Mondjuk a dobozára rá van írva: " Backed by a limited lifetime warranty"
A honlap szerint igen az."Corsair Warranty Periods
Effective April 15, 2014, the following warranty periods apply:
DRAM Modules
All DRAM memory modules have a lifetime warranty" - ez vajon azt jelenti hogy az április 15.-e után vásárolt ramokra vonatkozik? -
Mercutio_
félisten
Jah, memvezérlő, ezt mindig keverem
Néztem, szép ára vanel is gondolkodtam, hogy eladom és veszek valami olcsóbb cl9-es ramot, de nem akkora üzlet a 10 év gari meg jó dolog azért.
Érdekel valakit esetleg 8k-ért Kingmax Herkules nano gaming 2x2GB DDR3 1600/CL9, ha igen nem rakom fel apróra 9-ért
-
-
perge666
veterán
válasz
emiki6 #18092 üzenetére
Ez egy vicc kategória,komolyan mondom!Nem halt meg,de milyen dolog az hogy pénzbüntetést megy leülni,és eltartsák,ráadásul még pénzt is kap?
robogos10 : Ne is reménykedj,4 nap után,csak a s...edet fogod takargatni.
Mercutio_ : Nem rég beszéltem vele,nem cimborám,csak pár hetet dolgoztunk együtt.
Lehet amikor ki jött,akkor nem volt olyan beszédes,csak úgy adta elő.........
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával