Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz Kendek #12536 üzenetére
Akkor átfogalmazom: időben tovább tart, és pepecselősebb. Nem hiszem hogy ha valaki a kényelem miatt rövid jelszót akar használni az szivesebben használ komplexebb módszereket, ha úgyis ugyanaz a végeredmény.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
válasz Kendek #12526 üzenetére
Isten látja lelkem én (időről időre) próbálkozom, de ilyen (nevetséges) akadályokat elém állítva nem csoda ha megingok, és töltöm vissza a windows-t.
Miért akar okosabb lenni? Miért van eleve letiltva? Még az is elegánsabb lenne, hogy egy figyelmeztető ablakot dob elém, hogy ez extrém gagyi jelszó, biztos vagy benne?. Egy home user-nek miért kötelező 6 karakternél hosszabb jelszó?bob.zxr
Köszi![ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
válasz Kendek #12514 üzenetére
Igazából a képernyővédőnél érdekes, mert ritkán altatom, kapcsolom ki, de rendszeresen otthagyom, és nem akarom hogy más leüljön elé és piszkálja. Viszont ha login jelszót kéri az meg nekem macera. Nekem ez bevált W8.1 alatt, itt nem lehet?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Badman 4ever
őstag
válasz Kendek #12363 üzenetére
A legújabb újítások miatt (épp a videokártya fronton) a mindig legutolsó stabil kernelt telepítem (régebben RC-ket is telepítettem), a 3.12-es kernel hamarabb volt a rendszerben, mint ahogy Saucy-ra frissítettem.
A gyári Mesa-ra való visszaállítást már próbáltam, nem segített és a Xorg Edgers csomagra való átállás se segített (régen ezzel se volt gond, ezt használtam az Oibaf előtt, csak nem megy vele a VDPAU, ezért dobtam). Az X beállítófájlt pedig azért nem törlöm, mert saját magam írtam, ugyanis alapesetben nem kezeli jól ezt a videokártya-monitor párosítást a rendszer (Ubuntu 9.04 óta használom az aktualizált változatát), sose volt vele probléma.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
-
-
-
-
-
fecus
őstag
válasz Kendek #11963 üzenetére
Kösz. Megvan. Ezeket nem kell leszedni mert nincs tárolójuk, ugye?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Shrike7973
senior tag
válasz Kendek #11817 üzenetére
Hát programtervező informatikus szakon vagyok végzős, gondoltam jó gyakorlat lenne részt venni egy opensource projectben. Az egyetem támogat webkit fejlesztést ilyen téren, de csak fixen félidős munkaként, tehát elvárva a heti 20 órát. Én egy kicsit kevesebbre vágyom, plusz nem kötelességként szeretném csinálni, hanem amikor ráérek. Nem akarok konkretizálni, bárminek örülnék. Az elementary projectet nagyon szeretem, de ott a buglistek javarészével nem tudok mit kezdeni... nem tudom hogy kellene nekiállni egy olyan bugnak pl.: hogy a grub boot paraméter megadása után adott körülmények között lassan halad tovább... . Szóval egyelőre ott vagyok, hogy mondjuk C++-ból azért van 1.5 év tapasztalatom, szeretnék valami hasznosat is alkotni, de nem tudom, mit. Alkalmazást nem akarok fejleszteni, mert semmi értelmes ötletem nincs, amit egyedül véghezvinnék... inkább résztvennék egy projectben. Haver például libreoffice-ban javított két bugot szakmai gyakorlatként, ilyenre gondoltam például.
-
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
válasz Kendek #11759 üzenetére
gyulank@gyulank-G31M-ES2C:~$ sudo apt-get install libssl.so.0.9.8
[sudo] password for gyulank:
Csomaglisták olvasása… Kész0%
Függőségi fa építése
Állapotinformációk olvasása… Kész
E: Ez a csomag nem található: libssl.so.0.9.8
E: Nem található csomag a(z) „libssl.so.0.9.8” reguláris kifejezéssel
gyulank@gyulank-G31M-ES2C:~$ sudo apt-get install libssl0.9.8
Függőségi fa építése
libssl0.9.8 már a legújabb verzió.
A következő csomag automatikusan lett telepítve, és már nincs rá szükség:
thunderbird-globalmenu
Ezeket az „apt-get autoremove” paranccsal törölheti.
0 frissített, 0 újonnan telepített, 0 eltávolítandó és 0 nem frissített.
gyulank@gyulank-G31M-ES2C:~$ sudo apt-get autoremove
Függőségi fa építése
Az alábbi csomagok el lesznek TÁVOLÍTVA:
thunderbird-globalmenu
0 frissített, 0 újonnan telepített, 1 eltávolítandó és 0 nem frissített.
A művelet után 133 kB lemezterület szabadul fel.
Folytatni akarja [I/n]? i
(Adatbázis olvasása ... jelenleg 215541 fájl vagy könyvtár van telepítve.)
Eltávolítás: thunderbird-globalmenu ...
gyulank@gyulank-G31M-ES2C:~$ cd '/home/gyulank/utorrent-server-v3_0'
gyulank@gyulank-G31M-ES2C:~/utorrent-server-v3_0$ ./utserver./utserver: error while loading shared libraries: libssl.so.0.9.8: cannot open shared object file: No such file or directory
gyulank@gyulank-G31M-ES2C:~/utorrent-server-v3_0$ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
gyulank
addikt
válasz Kendek #11757 üzenetére
Köszönöm! A vmware már sikerült, csak ntfs-ről próbáltam. A utorrentet letöltöttem, kitömörítettem, aztán :
gyulank@gyulank-G31M-ES2C:~/utorrent-server-v3_0$ ./utserver
./utserver: error while loading shared libraries: libssl.so.0.9.8: cannot open shared object file: No such file or directoryASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
-
gyulank
addikt
válasz Kendek #11731 üzenetére
Máskor is ezt csinálta, nem csak, ha gombbal restartoltam, és nem tudom, hogy kell ro módban csatolni, de hosszútávon nem mennék vele sokra, de a semminél több. De mint írtam a Windows nem indul, úgyhogy abba nincs lehetőségem állítani. De ha törölném a Windows partícióját, akkor se tudnám olvasni. Ez nem a rendszerpartíció. Semmilyen NTFS-t nem csatol, ha olyanja van. Annyit meg tudtam tenni, hogy nem írom be a jelszót Windowsba, és rámentem a lekapcsolásra, lekapcsolt, de nem változtatott semmit.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
St3ven
addikt
válasz Kendek #11638 üzenetére
Akkor ez egy kicsit olyan 22-es csapdája szindróma, mert ugye nem is nagyon indul el az Ubuntu.
Most kirakom a Mintet is USB-re, aztán megpróbálom a trükködet vele is, ha nem megy, szerintem feladom, marad a Zorin.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Kendek #11636 üzenetére
Sajna nem segített, ugyanúgy sötét a képernyő. Illetve beleírtam a grub-ba is azt, amit azon az ubuntus oldalon javasolsz, amit fradi81 linkelt, de az meg gondolom a jelenlegi Zorinra vonatkozik, amivel nincs gond ilyen szempontból.
Ezt az "elemlámpás" trükköt meg nem is értem.
Nem tudom azt hasznosítani valahogy, hogy van egy működő rendszerem, amiben tudok állítgatni ezt-azt? Vagy az nem hat ezeknek a live rendszereknek az indítására?
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
bopeti98
őstag
válasz Kendek #11628 üzenetére
Alul amikor a Fujitsu logója díszeleg a kijelzőn akkor azt írja hogy F2 Bios settings , F12 Boot Menu. Már mind a kettőt próbáltam de egyikre sem reagál semmit.
A DEL-t nyomgotava sem jön elő.
Ha sehogy sem fog sikerülni akkor hétfőn visszaviszem a boltba hogy pusztítsák nekem le róla az Ubuntut mert számomra így használhatatlan a gép ugyanis mindegyik - számomra fontos program - csak Windows-on ( illetve néhány Mac OS X-en ) fut.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Kendek #11628 üzenetére
Köszi a gyors választ.
érdemes lehet kipróbálni a szokásos kernelparamétereket, főleg a nomodesetet.
Ezt hol tudom állítani?
(#11626) bopeti98:
Nálam a DEL-t nyomogatva jön elő.[ Szerkesztve ]
-
Vincsó
aktív tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Kendek #11418 üzenetére
"A MATE egyébként is a GNOME forkolt változata, mint ahogyan a Caja is Nautilus (vagyis Caja = Nautilus)."
Zseniális megoldás, hogy a Caja olyan szinten be lett építve, hogy a Nautilus megléte sem váltja ki. Ha leszednéd, akkor megy vele a Mate is... Így gyakorlatilag kétszer van fenn ugyan az...
-
cimp
senior tag
válasz Kendek #11411 üzenetére
Köszönöm. Működik.
Mi köze a unity-hez? Csak annyi, h ő az a GUI aki nem érti, h szeretném az elérési utat módosítani manuálisan. Szerintem grafikus felületen egy böngésző ablaknak azon részére klikkelni egérrel ami az aktuális helyzetemet mutatja sokkal inkább ráutaló magatartás a módosításra mint a Ctrl + L. Legfőképp, h ez egy álltalános standard. De a lényeg, hogy működik.
Köszönöm mégegyszer.Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
spammer
veterán
válasz Kendek #11186 üzenetére
Pl. Win alá mockuphoz, interface designhoz és hasonló grafikai dolgokhoz jól jönne, főleg, ha ugye gyári és csak a konkrét disztró tartalmazza. Ezért lenne jó weben elérhetővé tenni, hogy bármilyen rendszerre egyszerűen leszipkázható legyen, főleg svg-k becsomagolva. No mindegy, nem offolok
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz Kendek #11182 üzenetére
Igen, az oldalsávra gondoltam, pl. a Unity dash ikonja, trash, file manager, settings, software center stb., amiket alapból tartalmaz a rendszer. [link] Csak gondoltam letölthető egyben is webről, mert most Wines gépre kellene fotóbolthoz elementary ikonjai letölthetőek launchpadről, de ubist nem találtam. No mindegy, majd összekukázok valamit
-
válasz Kendek #11096 üzenetére
Na igen, nekem is az ütött a fejembe szöget, hogy pont a gynege gépekre való disztró... De bízok benne, hogy lesz még ilyen gerillacsoport, akik kiadnak olyan mókolt verziót, amiben non-pae kernel van.
Az ITE9135 tuner amúgy gond nélkül megy a 3.5-ös kernellel és VLC--vel, mondjuk a Pentium M csak a SD adásokat viszi. Windóz alatt többet kellett vele szívni...
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz Kendek #11091 üzenetére
Úgy értettem, hogy a végén a dpkg 1-es hibakóddal elhalt. Ami sok minden lehet. Csak mire a kimenetben megtaláltam, mi a valódi baja
Esetemben az volt, hogy a 12.04-ben volt utoljára non-pae kernel, én meg történetesen egy Pentium M-re akartam települni az új kernelt.
(Van egy USB TV tunerem, amit tesztelni akarok, és nem az asztali gépemen akartam backport kernelre cserélni ezért. Csak 3.4 felett megy a dög, a régebbiekhez forrásból kell a driver és a fw, de az sem ment sehogyan sem.)Na a megoldás itt van, Pentium M-ekre PAE-s kernel felrakása
Nekem a 2-es pont végigcsinálása után szépen felment az új kernel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kendek #11082 üzenetére
Köszi Azt kihagytam, hogy nem a backport tárolókból, hanem a standard, Ubi tárolóból néztem kernelt. (Mondjuk csak a 3.5 van fent, de ahhoz nem láttam metacsomagot, vagy nem vetem észre. De ha nem lesz jó, akkor felveszem a backport tárolókat, paff.) ---> megvan a metacsomag, vak vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Focke-Wulf
csendes tag
-
Focke-Wulf
csendes tag
válasz Kendek #11036 üzenetére
Nos, nem akarok költeni a laptopomra, másik vinyót vagy ki tudja mit venni bele, ha működik live rendszerrel is.
Csak ennyire használnám:
internetezés (e-mail)
néha jutúb, vagy valamilyen film megnézése, de ezek nem olyan fontosak
Hosszú távon nem tudnám így, ezekre használni a gépet, szerintetek? -
Gigabyga
aktív tag
válasz Kendek #11030 üzenetére
ááá már akkor tudom néztem,több oldalon,hogy csinálják de nem találtam meg a nevét ... rendicsek!
eredetileg mindent úgy csináltam ahogy írtad, restartolok meglesem elindul-e
# KENDEK # VINIBALI # Köszönöm szépen, mindkettőtök türelmét és hozzáértő segítségét!
[ Szerkesztve ]
-
Gigabyga
aktív tag
válasz Kendek #11013 üzenetére
Elkezdtem az általad linkelt oldalon leírtak szerint feltenni,egy szűz szerdszerre.Letöltöttem,kicsomagoltam, átalakítottam futtathatóvá " chmod +x amd-driver-installer-catalyst-12.11-beta-x86.x86_64.run "
Amikor a második parancs futtattam.. " sudo ./amd-driver-installer-catalyst-12.11-beta-x86.x86_64.run --buildpkg Ubuntu/quantal "ezt kaptam..
[ Szerkesztve ]
-
Gigabyga
aktív tag
-
RBJ
addikt
válasz Kendek #10940 üzenetére
Nem igazán csak automatikusan ilyenre csinálta. de majd legfeljebb átkalapálom.
Következő lépés az lesz szerintem majd ha megunom a manjaro t akkor annak a patricióját csapnám hozzá az elementary hoz. De az még odébb van.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
veterán
-
veterán
válasz Kendek #10779 üzenetére
"A GParted az már jó pár verziója óta eltolja az első partíciót, szóval ha teljesen újraakarod particionálni, akkor azzal a legbiztosabb."
Ezt jó tudni így biztosra.
"A kézi particionálásnak semmi köze az FastBoothoz vagy a SecureBoothoz, ha állíthatóak az UEFI Setupban, akkor az aktiválásukkal nem lehet gond a későbbiekben sem. "
Itt hülyén fogalmaztam, bocs, nem így akartam, kitérek rá.
Szóval akkor ha a fent opciót (FastBoot) Disable-re állítom, s úgy indítom el mégegyszer a Win8-at s állítom le akkor teljesen lezárja a FS-t, így tehát más rendszer alól is elérhető lesz minden adat elméletileg, ugye?
A következő rebootnál kilövöm a Secure Bootot is, és akkor onnan mehet a GPartedes móka ha jól gondolom.
Üdv. core2
-
veterán
válasz Kendek #10777 üzenetére
"Egyik ubuntu.hu-s fórumozónak a notiján aktív lehet az előbbi, és nem képes se az UEFI Setupba lépni, se bármi egyéb adathordozóról bootolni. "
Á, ismerős! Velem is ez volt az előző próbánál. Olyan gyors volt a boot, hogy be sem engedett a belső UEFI rendszerbe. Akkor ez a fast illetve a Secure Boot miatt lehet? Remélem semmit nem vág haza ha deaktiválom, s ha kell akkor újra tudom aktiválni (tehát nem végérvényesen törlődnek a kulcsok)
Akkor ezek szerint a fentiek deaktiválásával hagyhatom a kézi módokat, automatán megcsinál mindent a telepítő? 13.04-nél az eltolás jó lesz alapból? Az előző próbánál ha jól emlékszem akkor GPartedeztem.
Az mintha megcsinálta volna.Üdv. core2
-
-
válasz Kendek #10720 üzenetére
De frankó. Köszi
STARTTLS a böcsületes neve, így megy...12.04-en mindenkinek ment elsőre a Samba? Nálam elsőre csak annyi baja volt, hogy nem lehetett bemenni a gépemre, utána a samba4 újratelepítésekor már a realm= opciót hiányolta a konigból, most meg egyáltalán nem megy... Pedig most legalább elindul a szerver.
[ Szerkesztve ]
-
-
s3toraph
senior tag
válasz Kendek #10653 üzenetére
Másik terminált azt hogyan nyitok?
Mit kell látnom a folyamat végén? Ha ez lefutott, akkor win7 telepítővel mehet a formáz ntfs-re és telepítés?
Most újraraktam a win-t tesztelés miatt, ultimate helyett home premium, samsung swupdate-el felraktam a drivereket meg lefrissítettem, majd fel a HDS 4.40. Jelenlegi állapot: 100/80 , 33 gyenge szektro. A vinyó elég meleg, 52 fok.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
s3toraph
senior tag
válasz Kendek #10634 üzenetére
Értem. Milyen programmal, és azon belül milyen opcióval csinálsz alacsony szintű formázást?
Kb. mennyi idő? 500GB-os a HDD.
Mert megcsinálnám, kiváncsi vagyok mi lenne utána. Valamint nem szeretném hogy ráfogja a szerviz hogy ez márpedig jó és kiszámláznak nekem munkadíjat + szállítási díjat...Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
MODERÁTOR
-
Speeedfire
félisten
válasz Kendek #10616 üzenetére
Ez így már majdnem tökéletes. Látszólag jó lett, elhalkult a vga venti.
Viszont a 3d rész nem látszódik, csak a háttér van üresen.Szerk.: Ez megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
milestone
tag
válasz Kendek #10437 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nincs Synaptic telepítve. Az Ubuntu szoftverközpontra kattintva felajánl ugyan egy javítást (A csomagkatalógus megjavításáig nem telepíthetők vagy távolíthatók elemek. Szeretné most megjavítani?), de egy hibaüzenetel (A csomagművelet meghiúsult) leáll.
Részletek gyanánt:(Reading database ... 750769 files and directories currently installed.)
Unpacking linux-headers-3.2.0-49 (from .../linux-headers-3.2.0-49_3.2.0-49.75_all.deb) ...
dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/linux-headers-3.2.0-49_3.2.0-49.75_all.deb (--unpack):
error creating directory `./usr/src/linux-headers-3.2.0-49/arch/x86/tools': No space left on device
No apport report written because MaxReports is reached already
dpkg-deb: error: subprocess paste was killed by signal (Broken pipe)
Errors were encountered while processing:
/var/cache/apt/archives/linux-headers-3.2.0-49_3.2.0-49.75_all.deb
Error in function:
dpkg: dependency problems prevent configuration of linux-headers-3.2.0-49-generic-pae:
linux-headers-3.2.0-49-generic-pae depends on linux-headers-3.2.0-49; however:
Package linux-headers-3.2.0-49 is not installed.
dpkg: error processing linux-headers-3.2.0-49-generic-pae (--configure):
dependency problems - leaving unconfigured
dpkg: dependency problems prevent configuration of linux-headers-generic-pae:
linux-headers-generic-pae depends on linux-headers-3.2.0-49-generic-pae; however:
Package linux-headers-3.2.0-49-generic-pae is not configured yet.
dpkg: error processing linux-headers-generic-pae (--configure):
dependency problems - leaving unconfigured
dpkg: dependency problems prevent configuration of linux-generic-pae:
linux-generic-pae depends on linux-headers-generic-pae (= 3.2.0.49.59); however:
Package linux-headers-generic-pae is not configured yet.
dpkg: error processing linux-generic-pae (--configure):dependency problems - leaving unconfigured
Innen hogyan tovább?...
[ Szerkesztve ]
-
karamblo
tag
válasz Kendek #10272 üzenetére
Szerinted nem fog eltünni a Linux lényege, a szabad barkácsolás, belenyúlás, bosszankodás-jókedv? Én már attól szomorú lettem, hogy nem tudom a betűk szinét megváltoztatni... .:-)
A Maverick volt az utolsó szabad harcos, onnantól kezdve szerintem kakukk az Ubuntunak. Én amatőr vagyok, ti tanárok, de ez a véleményem...
-
spammer
veterán
válasz Kendek #10133 üzenetére
Igen, az meg is volt, de nem ment, olyannyira nem, hogy a rebootnál is befagyott
Viszont ezzel úgy néz ki, hogy sikerült megoldani ezzel: [link]
sudo apt-get purge bcmwl-kernel-source broadcom-sta-common broadcom-sta-source
sudo apt-get install b43-fwcutter firmware-b43-installerSzóval előbb törölni kellett a cuccost, ami valószínűleg bekavart/összeakadt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest