- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Frawly
üzenetére
Nem én bonyolítom túl, hanem az Ubuntu. Én azt írtam, hogy a normális Ubuntu a rossz, mert abban nem lehet megoldani azokat, amiket Ubuntu Studio-ban simán meg lehet. Pl. fájlok húzgálása mint Windowsban egyik mappából, vagy programból a másikba, normális ablakmegjelenítés. A GNOME is, még mikor megismertem a legjobban tetszett, aztán azt is elbaszták, a Nautilus is a legjobb volt mikor megismertem, meg lehetett nyitni másik lapot, menüből át lehetett helyezni, vagy másolni a másik lapra, de át is lehetett húzni, azt is elbaszták. Ahogy fejlődik, egyre rosszabb. Én történelmi térképeket akartam, és a Stúdióban úgy van, hogy nyomok egy Print Screent oszt csá.Ha akarok, nyomok huszat, és húsz kép készül. Nem kell ugrabugrálni, meg időzítgetni. Viszont nem használhatok alatta videókártyákat. Vagyis kép van, de mondjuk az OpenGL-jét nem tudom használni, és az alaplapié régi, tehát ebből látszik, hogy ha nem fut a google earth, vagy a blender, akkor az integráltat használja. Miért is működne pont a Stúdióban?
A rendes Ubuntu pedig ki tudja használni. Ennyi az összes minden amiben jobb a sima.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Arc Raiders
- Wuthering Waves
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Arany János - Kapcsos könyv
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A rendes Ubuntu pedig ki tudja használni. Ennyi az összes minden amiben jobb a sima.