Új hozzászólás Aktív témák

• Foose

addikt

Kár hogy nemm értitek mit mondok :( Már idegileg ki vagyok. Most pont azt csináltam,azt tettem fel,ami tetszik. Mégsem jó. Nem értem,miért xfce felületű kinézettel indul a rendszer,ha a komplett Xubuntut tettem fel. Én tudom hogy a Xubuntu felülete a xfce,de nem így kellene kinéznie,ha nem csak felület van. Ezért nem értem az egészet. Most live cd-ről vagyok,megcsináltam amit valaki lentebb írt,fájlkezelővel a home-ot nyitottam,rejtett fájlok be,és lám,kde mappától kezdve minden vacak ott van. Rengeteg millió fájl,de ugye mind mellett kis x van,ergo nem férek hozzá,kettő: live rendszerről gondolom nem is lehet. Valami nem kerek,ez tény. Nemrég KDE volt fent,egyszer feltettem az xfce4-et,de azt utána töröltem is. Lehet hogy akkor abból is maradtak fent szemetek?? Most ugye a KDE-t is próbáltam kb 1000000 paranccsal törölni,de ezek szerint a rejtett fájlok mutatják még mindig. Azaz még mindig ott van. Most akkor hogy tudom a legegyszerűbben minden sz..t pucolni innen,hogy csak a felrakni kívánt 14.04 xubi maradjon? Tegnap óta a fentebb említett két felület takarításával tökölök,már fél 2 van,higyjétek el hogy elegem van :D Szeretném a lehető legegyszerűbben végre elérni a 14.04 xubit.

Új hozzászólás Aktív témák