Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz Foose #15617 üzenetére

Azért nem vagy elégedett, mert kapkodsz, ideges vagy. Így teljesen összekutyultál mindent, amit össze lehet.

Ez, amit végül csináltál ez alapján néhány gombnyomással a jelenlegi rendszeredről is működött vona és még a GRUB- ot se kutyulja meg: How can I upgrade to the latest version of Xubuntu?

Furcsának tartom, hogy az Ubuntusok ezt nem javasolták neked itt az Ubis topicban. Én most pillantottam rá a Xubuntu honlapjára, a MINT- ben nincs ilyen frissítési lehetőség, ezért szurtam ki.
    Nem ártott volna átolvasgatni neked sem a Xubi dokumentációját, ilyen esetekben kötelező! Lehet, hogy így pár nappal később jelenik meg a frissítési opció, mint ha letöltenéd a legújabbat, de ez sem váletlenül van így.

Döntsd el, mit szeretnél pontosan elérni célként, olvasgasd a dokumentációkat és ha valamit nem értesz pontosan, arra kérdezz rá itt. Most egyből az elején jól összekutyultunk többféle ötlettel, mert nem volt kedved jobban utánaolvasni és igazából szükséged se volt a váltásra, csak kíváncsi voltál.

Egyszerű egyébként a feladat:

Most live cd-ről indítva le kell pucolnod a disztrót tartalmazó partíciót és feltelepíted a 12.04-et, csatolod hozzá a /home- ot és olyan lesz, mint volt. Ha mégsem, akkor ott a Systemback, visszaállítod azzal a rendszert.
    Ha minden OK, akkor, ha szükséges, a fenti leírás alapján frissíted 14.04- re!

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák