Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz Kendek #1335 üzenetére

Windows alatt elindítom a Theme Patchert, 3 fájl cseréje 3 kattintás,ezt egyszer kell csak., Simán bemásolhatom a témát a helyére, és alkalmazhatom egy duplakattintással. És nem kellett még semmi olyat módosítanom, vagy törölnöm, amihez kért volna bármilyen engedélyt. Volt már olyan, de az esetek 99,99%-ában nincs. Nekem alapvetően a Windows stílus tetszik, de a rendszerigénye nem, és persze alapból nem lehetne azon sem olyan téma, amit akarok, ezért sem foglalkozok a Win8-al sem. Én elég tirpák dolognak tartom, hogy csak azért kell külön alkalmazás, hogy megváltoztathassam a témát, mert anélkül nem engedélyezi csak az eredetiket. Na meg, hogy külön program kell start menünek, ami belassítja az egészet, az is durva.
    Visszatérve ide, nem arról van szó, hogy tudom-e, hogy milyet akarok, mert letöltöttem pár sötét témát, pár működik is, ebből az egyikben bizonyos helyeken nem látszik a szöveg, mert a mező is fekete, most a Plasma Shock van, de zavar a fordított gomb, hogy előbb van a mégsem, aztán az OK, de ez eddig az egyetlen, amiben minden sötét, és olvasható. Bár mondjuk amit ide írok azt alig látom, de eddig ez a legjobb. Amiket nem tudtam telepíteni, azt nem tudhatom, hogy milyen lenne különböző alkalmazásokban.

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64

Új hozzászólás Aktív témák