-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
XDA-n azt látom hogy most kb Ubuntu 12.10-re vannak átállva a noob proof tutorialok, de Ubuntu 13.04-es is van már. Szerencsére túlléptek a 12.04-en. Ugyebár, annak a GRUB-ja összeveszik a 12.10-ével, és az meg nekem nagyon nem jó.
Mindent összevetve a következőt találtam ki. Összetákolom a vistámat, aztán lementem az ubuntu 12.10-et amíg nem fáj és tisztán újrahúzom nem fos 12.04-re upgrade-del. Majd leválasztom az utolsó elsődleges partíciót a 2 terás HDD-men. Most az adat NTFS partícióján van 550GB hely. Abból egy 80-90 még tán belefér. Akkor leszek bajban ha sokkal több hely kell EXT4-ben... Egy CM7+CM10.1+3 féle kernel forrása meg tud enni 200gigát... majd kiderül.
És még erre a baromsághegyre jön az hogy kb 1 hónapja megy egy full üres 80gigás HDD a gépben, ami várja hogy mikor rakom már fel az OSX-et ráUgyanis a gépem elvileg kompatibilis.
Láttok benne elvi hibát valahol?
Még egy kérdés... Ha ubuntu "elmegy aludni" és a jelszavas képernyőt mutatja, akkor nem megy a torrent kliens? Én ezt vettem észre.
beállítottam neki hogy kuss felfüggesztés meg jelszókérés, remélem jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Revolut
- Napelem
- Klaus Duran: 2025 dude
- Android játékok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest