- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TecK
tag
Sziasztok!
Nos,énse vagyok nagyon jártas a tuningban,de mivel Vistát használok,és nagy gamer vagyok ezért kéne egy kis procihúzás
(Vista zabálja az fps-t)Nos,naggyábol tudom mit hogy kéne állítani,de nemtudom hogy kell optimálisra főleg,hogy adódott egy gondom.
Megnézhetitek a konfigom,nemrégi kb fél éves,és amióta vistám van , ez a probléma fennáll.
A következő lenne:Ha játsszok vagy csak ügyeskedek a gépen (de inkább játék közbe) foglya magát a gép és befagy ( csak resi segithet) . Nemtudom ezt mér csinálja de most táp váltáson gondolkozok,de venni is fogok,mert ez az energon nem birja azt a mhz-et amit én szeretnék.Nemszokta olyanj sürün csinálni,mondjuk nem is lehet tudni éppen mikor gondolja azt h megfagy.Memóriákat kizárom,mert már végigpróbáltam őket,egyenként is,meg cserélgettem is őket,de ezt csinálta.XPt azért váltottam le mert valamiért kékhalálozott CoD2 ből való kilépéskor.En a tápra gyanakszom,de hát ki tudja.Vagy esetleg driver gond?
Mostmár az a baj h alapon is befagy amit eddig nemcsinált csak ha kicsit megvolt emelve az órajel.PLS segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Vista zabálja az fps-t)