Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TecK

tag

Sziasztok!

Nos,énse vagyok nagyon jártas a tuningban,de mivel Vistát használok,és nagy gamer vagyok ezért kéne egy kis procihúzás :) (Vista zabálja az fps-t)

Nos,naggyábol tudom mit hogy kéne állítani,de nemtudom hogy kell optimálisra főleg,hogy adódott egy gondom.
    Megnézhetitek a konfigom,nemrégi kb fél éves,és amióta vistám van , ez a probléma fennáll.
    A következő lenne:Ha játsszok vagy csak ügyeskedek a gépen (de inkább játék közbe) foglya magát a gép és befagy ( csak resi segithet) . Nemtudom ezt mér csinálja de most táp váltáson gondolkozok,de venni is fogok,mert ez az energon nem birja azt a mhz-et amit én szeretnék.Nemszokta olyanj sürün csinálni,mondjuk nem is lehet tudni éppen mikor gondolja azt h megfagy.Memóriákat kizárom,mert már végigpróbáltam őket,egyenként is,meg cserélgettem is őket,de ezt csinálta.XPt azért váltottam le mert valamiért kékhalálozott CoD2 ből való kilépéskor.En a tápra gyanakszom,de hát ki tudja.Vagy esetleg driver gond?
    Mostmár az a baj h alapon is befagy amit eddig nemcsinált csak ha kicsit megvolt emelve az órajel.

PLS segítsetek

Új hozzászólás Aktív témák