- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Wow, most látom, hogy az alaplapod támogatja a DDR1-es RAM-okat is.
Akkor már inkább ne DDR1 400-asba ruházz be, hanem mondjuk 667 MHz-es DDR2 RAM-ra. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
qw78er89 #2361 üzenetére
Szia! Köszönöm a részletes leírást.
Minek kell a PCI-E frekit is babrálni? A RAM-szorzó megváltoztatása mit eredményez?
Csak azért kérdezem, mert mielőtt megcsinálom ezeket a lépéseket, nem ártana tudnom, hogy mit miért csinálok.
Inkább feszemelés nélküli stabil tuningot szeretnék, csak a gép gyorsítása érdekében.Hosszabb távra tervezek, általában ritkán cserélek konfigot. És tudtommal a feszemeléssel csökkentem az eszközök élettartamát.
-
Cramo
tag
válasz
greatchaos #2395 üzenetére
köszönöm szépen, már kedden rohanok is(még nemtom hova
) ramot venni
-
Cramo
tag
válasz
greatchaos #2393 üzenetére
úgylátszik nem fogalmazok túl jól
szóval: amikor az fsb-t AUTO-ra teszem biosban
egyből 266-nak teszi be, de a proci ugyanúgy 1.6 ghz-en jár, tudtommal pedig 200 mhz az fsbje gyárilag (200x8), és igen, ddr1es ramokat használok. -
Cramo
tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem/gondom, hogy vettem egy alaplapot (asrock 4coredual-sata2 REV 2.0)
és bele egy intel pentium dual core e2140 procit.
a gép megy, nem fagyogat, semmi gond, de a biosban beállított fsb 333(az alapot 266nak érzékeli, pedig sztem 200x8), a cpu-z 250nek jelzi ki, és a proci 2ghzen megy.Mi lehet ennek az oka? és a ddr 333-as ramokat 156mhzen viszi,hiába állítom 166ra, auto-ra akkoris. -
proof88
addikt
Hello!
Nekem egy Pentium D 930 van, szorzót nem lehet állítani, ami 15, 800MHz-es FSB-je van, tehát 3 GHz az alap órajele. ASUS P5WD2 lapom van i955X chipsettel, a memóriám 2 x 1 GB DDR2 800 MHz Geil Ultra, tud 900MHz-et 4-4-4-12-vel.
Mit állítsak a BIOS-ban a legoptimálisabb eredményhez?
Próbálkoztam ezzel-azzal, de nem tudom hogy lehetne a legjobban kihasználni.
Amikor 220-440 MHz-re állítottam az FSB-t - memóriát, így 1:1 arányban voltak, de így nem a legjobb késleltetéseket, sebességeket mértem. -
elisha
tag
Közben megnéztem a leirás alapján, a proci szorzót levéve még 350-en is ment az "FSB", tehát nem a chipkészlet hal meg. Ok Levettem a HT órajelet, de igy sem igazán akar stabil lenni 9x256FSB felett a procim
Akkor ennek ennyi és kampec? Olvastam közben olyat is, hogy F2 vagy F3 BIOS talán jobb lenne F4 helyett.
Szerk: Nincs 1000Mhz, csak akkor ha AUTO-ra teszem. Igy van ez az 5 variáció csak, AUTO, 200, 400, 600, 800, ebben a sorrendben.(Hacsak CTRL-F1-re elő nem jönne, de azt nem szoktam nyomkodni)
Ami kell, igy is megjelenik...
-
elisha
tag
HT szorzó? Hát nekem ilyenem, van csak de ez lenne az azt hiszem: HT Link frequency,
és ebben van AUTO, 200, 400, 600, 800Mhz. Ezt lentebb vettem. Feszt elirtam bocsi, alapból 1.2500V volt, most 1.2750V. Volt 1.3000V-on is de ugy sem ment tovább. PCI fixálva, legalábbis az Express, 100Mhz-en. Állitólag a sima PCI vonalat is kellene, de ilyet nem találtam. Na akkor most merre tovább? -
Gkrissz
csendes tag
Sziasztok! Nem nagyon vagyok otthon a tuning témában, így lenne egy-két kérdésem, amelyek valószínűleg ezerszer el lettek mondva, de nem nagyon találtam rá értelmes válaszokat.
Van egy 6750es C2D-m, egy gagyeszabb MSI lapon, 2GB 800as Kingmax memoval. Ez lett húzva kemény 2833Mhz-re (6%
), mert a lap sajnos nem engedi a memória lefelé szabályozását, így az most 850Mhz-en futkos. Azt mondták, h sokkal feljebb ne vigyem, nem annyira bírják ezek a Kingmaxok a tuningot (ugye itt alapvetően az alaplap a gond).
Everesttel megnéztem a stability testet,s ebben a helyzetben gyári hűtővel a CPU és külön a magok elérték a max. 68fokot is. Ezt kérdezném, h ez mennyire durva, ha a st.test 23percig futott? Emellett még kérdezném, h milyen probléma adóthat egy nem éppen márkás táp használatából, amennyiben tuningol is az ember? Annyira nem vagyok a tuning híve, a jelenlegi config faszán elviszi azokat a programokat, amelyeket használok, de szeretnék jobban belelátni ebbe a történetbe.
előre is köszi!
üdv -
elisha
tag
Van itt egy Sempron 3200+, na ezen megtanulom az alapokat
Jelenleg itt tartok: [Kép]
Ez 2307.2 MHz (eredeti: 1800 MHz, overclock: 28%), szerintem azért ez birna többet is.
+0.5V procifesz emeléssel olyan 2380Mhz környékéig megy, de instabil.
Ram 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) Kingmax.
Ramot levettem 800-ról BIOS-ban egyel lentebb, igy még épp 400Mhz alatt van.
Bár a képen látni is.
Merre tovább?Szerk: Most feszemelés nélkül fut, a képet is igy csináltam ahogy még stabil.
-
zoo8800
veterán
-
-
Gaben92
őstag
-
zoo8800
veterán
Sziasztok
Van egy OEM deszkám, MSI 7301 [link] viszont a biosban semmi mást nem lehet állítani,csak a dátumot és az időt. Én pedig tuningolni szeretném. Lehetséges, hogy ezt csak bios frissítéssel lehet, az eredeti bios tuningolhatatlan? Vagy csak vmi billentyűkombináció tartja rejtve ezt a funkciót? (pl néhány Gigabyte-nál Ctrl+F1)
KösziAlaplapos totyikban nincs válasz
-
Gaben92
őstag
PCI-E frekihez nem nyúltam hozzá se, mert nekem arról senki nem mondott semmit. (meg mert nem tudom hogy hol kell, de csak meg lesz XD) Szóval akkor a videokártya volt a ludas?? Csak mert ma elmentem a 9600GT-mért, és azóta nem próbáltam. Asus M2N-E lapom van. Tudom, hogy tuningra nem a legjobb de ez van. Látom neked M2N-MX-ed van, és bár nem ismerem a lapot, nem sok különbség lehet a 2 között.
-
uploader
csendes tag
Sziasztok!
Eljött a tuning ideje, mert már erősen szaggat 1-2 játék. Alaplapom egy kifejezetten antituning lap, de szeretném a segítségeteket kérni. Asus p5l-mx a deszka. E6300 a proci, 2GB 667mhz-es rammal.Több fórumon is olvastam, hogy miért nem lehet tuningolni annyira jól. Amikor 266-ról ~310-re rakom az FSB-t, akkor egyszerűen meghal az alaplapi LAN vezérlő. 350 körül pedig meghal a SATA vezérlő, és csak az ATA winyót látja utána. Még egy kicsit feljebb rakom az FSB-t, és meghal a PCI-E slot is, és a monitor kikapcsol. Olvastam, hogy a pci frekvenciát kell állítani. Na én próbáltam mindenre állítani 95-105 között, és mindegyiknél kikapcsolt a monitor. Az, hogy elmegy a LAN vezérlő, még nem nagy baj, mert beledobok a gépbe egy pci-osat, de hogy a Sata winyót nem látja...Ja és az integrált hangkártya is eltűnik a tuning során. Szóval semmit sem lehet tenni, hogy valamit kihozzak a gépből? Max 2.2Ghz-re tudom akkor húzni(még éppen nem hal meg a LAN)? Ennyit tud a híres Asus?
-
qw78er89
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #2360 üzenetére
Szia!
Először fixáld a PCI-e frekit 100-ra, aztán a proci feszt tedd normalra ( auto, helyett manual és normal, különben adja neki magától)
Ezután a ram szorzót tedd 2-re!
Most elkezdheted emelni a proci fsb-t.(kezded mondjuk 200-> 250-> 270->280) Ez nem szentírás, de általában a kevésbé tuningos fajta E2xxx is tudja a 2800Mhz-t alapfeszen.
Mit akarsz elérni? Stabil legyen a max fsb-n amit fesz emelés nélkül elbír, vagy... -
Sk8erPeter
nagyúr
Na ne már... A kérdések, amiket feltettem, elég alapvetőek azok számára, akik már benne vannak a tuningban... Most ha átmennék az általad linkelt topicba bénázni, biztos, hogy ide irányítanának, hogy kérdezősködjek itt.
Azért elég nagy az átfedés az egyes alaplapok BIOS-ai között, ne kelljen már ezért külön topicba menni...Eddig azt hittem, pont azért van EZ a topic, hogy amatőr szintű tuningolási kérdésekre választ kaphassanak az emberek. Tévedtem volna?
Egy régi procim tuningolásához korábban itt szakszerű segítséget kaptam, azóta se lettem nagyobb májer, de gondoltam, most is biztos lesz valaki, aki tud segíteni... -
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2352 üzenetére
-
MomoSinX
aktív tag
én neten láttam eredményt hogy a X2 3600+ fellett húzva 2600 MHz ra alapfeszen ugyhogy sztem simán feltudod húzni csak oszd vissza a ramod mondjuk 533 ra onnantol elvileg simán engedi ha minden ok akkor az időzítésekkel is próbálkozhatzs mondjuk 4-4-4-10, azért mondom mert nekem X2 3800+ van és 2500 MHz n járatom ez így 25% os húzás és simán birja semmi gond nincs, azért megy csak 2500 on mert nekem jobb ha a HT 1000 ren van egyébként van aki a X2 3800+ felhúzta 3 GHz ra csak nekem azt a lapom már nem akarja vagy nemtom de 2500 az a lényeg stabil és javult is ha ugyveszem ugyhogy egy 2500 al sztem simán megpróbálkozhatsz
-
SKYROB
tag
Sziasztok.
Van egy ilyen konfigom:AMD Athlon 64 X2 3600 + ### 2*1 Gb Kingmax 800 MHz ### ATI Radeon HD 2600 XT 256 Mb ### FSP 350W táp.
Szerintetek lehetne 10%-al emelni a teljesítményét?A biosban van egy beállítás ahol 3, 5, 10%-kal növeli ha jól tudom.Azt is tudom, hogy az amd-k nem nagyon tuningosak.Ha emelem a proci teljesítményét akkor állítsam a ramfeszt 1,9-re fixen?
Előre is köszönöm! -
Sk8erPeter
nagyúr
Na, akkor ez nem egy rossz proci...
Nem gondoltam volna, hogy bírja akár 3 gigáig is.
Mivel kezdjek a tuning során, mit emeljek elsőként?
A RAM 675 MHz-es (Corsair Twin2X XMS2 2048 MB), ezzel kell vmit bíbelődni?
Bocs az amatőr kérdésekért, de azt hiszem, ez a topic pont az ilyen kezdőknek szól, mint én...Előre is köszönöm.
-
Gaben92
őstag
Üdv! Megvettem az új tápom (Chieftec 500W) és gondoltam megpróbálom megint ezt a procihúzás dolgot. Valami nem stimmel, csak nem tudom, hogy mi. FSB 220-on 11-es szorzóval. HT szorzó 4-en, ramokat visszaosztottam 533-ra, de már meghalt 1X kékhalállal. Kivetttem a 667-es PQI ramot, és benne hagytam a 800-as Kingmaxot 667-re visszaosztva. Így még kékhalál nem volt, de 1X már befagyott. Valami nagyon nem stimmel szerintem csak nem tudom, hogy mi. Ötlet???
Ja és a CPU-m 27C-on fagyoskodik. (Terhelve 34-35)
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2341 üzenetére
Meg kell próbálni az enyém ennyit megy feszemelés nélkül , plusz feszt nem akarok neki adni . 2200-at biztosan megy a Tied is alapon , 2,7- 3 giga körül általában mennek feszemelés nélkül .
-
alex89
senior tag
Szia! az általad említett árkategóriában már elég sok jó hűtő kapható
,de én mégis talán az Asus Silent Knight II emelném ki
Ha viszont nem akarsz ennyit költeni jó válsztás lehet a Cooler Master Hyper TX2 is ami nem túl drága (4-5k)de mégis egy remek hűtő és az eggyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor legjobb lesz, ha visszakapcsolom...
Felül kell bírálni a gyári feszértékeket csekély tuningnál? Vagy elég neki az 1,296 V? Úgy tudom, hogy a feszemelés némileg csökkenti a proci élettartamát.
Pl. ha azt szeretném kezdetben, hogy 1800 MHz helyett mondjuk 2200 MHz-en menjen a proci.lsc: amúgy a 2850 MHz nem rossz!
És ezek szerint teljesen stabilan tolod. Meddig mernéd még húzni? Felső határ az E2180-nál?
-
CimbiX
aktív tag
Na most örülök, hogy ezt a totyikot megtalaltam, vegre a legalapabb kerdeseket is batran feltehetem
Szoval: van most egy e4300-as procim, 2,9-re huzva. Öt egyelöre nem akarom/tudom lecserelni, ezert a következö a kerdesem: milyen hütöt tudok ra venni max 50€ aron, ami kesöbb egy olyan procira is franko lesz, ami a mostani Ausus P5B alaplapomra ramegy? Es ezen az alaplapon hasonlo konfiggal (lasd adatlap) van mar valakinek tapasztalata, hogy milyen beallitasokkal lehet a legtöbbet kisajtolni a prockobo? Aztan tapot is kene max 50€-bol cserelni, mert a Chieftec-em elkezdett hangoskodni, nem szeretem mar annyira :-(
Na de ez utobbi kerdessel megyek majd inkabb a taposokhoz XD
A procira es annak huzasara visszaterve: Kingmax DDR2-800-as ramokkal milyen idöziteseket kell beallitani es hol, hogy a majdani hütövel egy 3,2-3,4-es eredmenyt elerhessek? Linkek angolul es nemetül is jöhetnek, elöre is kösz minden segitsegert.
Közben latom, hogy Psytróger-nek ugyanaz faj kb., mint neken -
Psytróger
tag
Üdv!
Az adatlapomon lévő gépet szeretném kicsit meghúzni, mondjuk 3,2 GHZ-re. Tudnátok segíteni, hogy ehhez mit kell átállítanom a biosban, illetve hogy a RAM-okat hogy lőjem be, hogy összhangban legyenek a procival? Ha lehet szájbarágósan, vegyétek figyelembe, hogy egy igazi lámának írtok!
Köszönöm! -
Rag
csendes tag
Sziasztok!
Itt mindenki növelni szeretné a sebességet, de én inkább csökkenteni.
Szóval egy 2,4-es Celeronnál hogyan lehet csökkenteni a sebbeséget? Érdemes?
Vagy melyik proc alkalmas erre 1GHz felett?
Azt szeretném, hogy a procihűtő ventije ne menjen egyáltalán.
Van valami oldal leírással az sebesség csökkentésről?Üdv
Rag -
alex89
senior tag
válasz
danilla #2319 üzenetére
hy
Nekem ugyan nem ilyen lapom van, de a "PCI Express frequency"-nél lesz egy olyan beállítás hogy "fix" vagy valami ilyesmi ezt állítsd be, ha nincs akkor vedd 100Mhz-re.Második lépésként a RAM
SB arányt kell belőni ,ezt 1:1-re állítsd.Ezek után ismét próbáld meg az a 8X400-at hátha
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2321 üzenetére
Nekem a 2180 2850-en megy és működnek az energiatakarékossági funkciók , szerintem nem rossz dolog , főleg ha a gép nem állandóan max terhelésen van használva .
-
Puyyol
tag
Hi!
Tipikus tuning láma kérdésem lenne:
- Van nekem egy P5KC lapom + E8400 + CORSAIR DDRIII 1333 ram.
FSB piszkálással elértem, hogy a proc 3Ghz helyett 3,73-on a ram 1600-on menjen, de ekkor instabil a rendszer. Fesz emeléssel nem próbálkoztam mert nem ismerem az alap értékeket, + nem tudom mi lenne reális. Amin 100%-ban stabil az 400 FSB igy asszem 3,6Ghz és a ram 1,5Ghz.
Tudnátok valamit segiteni, hogy mit kellene csinálnom, hogy ne legyen instabil a rendszer?
( mellékesen a procim eladó.. ) Q9300-ra vágyok... persze ráfizetéssel.
-
Gerisz
addikt
Hali!
Most nézeget a procim és azt szeretném megtudni, hogy lehet-e olyan, hogy a szorzózár nincs bekapcsolva a prociba? Mert eddig a gyári 15-ös szorzót használtam most nézem, hogy megy ez más szorzóval is. most pl 14-essel. Jah és mi a jobb ha az FSB-t húzom és a szorzót hagyom 15-ön vagy mindkettőt állítom és akkor mire kell törekedni?
huh
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2315 üzenetére
A szorzót tudtommal nem tudod feljebb állítani , az energia takarékossági funkciókat biosban ki lehet kapcsolni . Én például nem kapcsoltam ki , amennyiben nem kell a teljesítmény nem baj ha visszaveszi . Ha kell úgyis megemeli a szorzót .
-
danilla
őstag
Hello, pont ez a topic való nekem.
Jelenleg ilyen konfigom van: Gigabyte P35 DS3 (Rev 2.1) | Intel Core2Duo E8200 2,66 Ghz | 2*1GB DDR2 800MHz Geil Ultra Dual Kit | Asus EN8800GT 512MB Glaciator | Seagate 250 GB SATA-II | FSP Bluestorm II 400W
Szeretnék segítséget kérni olyan emberektől akik ilyen lappal rendelkeznek, mint én.
Előre megjegyezném, nem nagyon értek a tuninghoz, még, és még intelem sem volt, vagyis régen volt celeron
Póbáltam a tuningot, de valszeg valamit nagyon rosszul állítottam be, mert először el sem indult a gép, másodszor meg win betöltés után előugrott a kék képernyő.
A ramokank alaból adtam +0,2 feszt, így mennek 2,0-án.
Kezdem az elős problémámmal: nem tudom hol lehetne kikapcsolni az Intel EDAT (Enhanced Dynamic Acceleration Technology) funkcióját. Valaki mondja meg hogy kell.
Második gond ugye a tuning.
Belinkelem hogy néz ki a bios: p35 ds3
Először ilyen órajelekre állítottam: 3200Mhz (8*400) ekkor el sem indult a gép.
Másodszor: 2800Mhz (8*350) ekkor meg win betöltése után "kékhalál", gép ujraindul.
Valaki mondja meg nekem hogy mit hogyan állítsak be, mit milyen értékekre. Ott a Bioskép, írja le nekem valaki mit hogy.
Előre is köszönöm. -
Sk8erPeter
nagyúr
Azt hiszem ez volt a hunyó a BIOS-ban: "CPU Enhanced Halt". Disabled-re állítva felment a szorzó 9-ig. De így is csak 1800 MHz.
Gondolom húzni szépen fokozatosan, próbálgatva kell. A buszsebességet, vagy a szorzót emeljem? (Amatőr vagyok a témában...) (A buszsebesség jelenleg 200 MHz.)
Meddig lehet "nyúzni" az E2180-at, hány GHz-ig?
Előre is köszi!Szerk.: ja, és a magfesz maradhat 1,280 V?
-
bolcsodal
addikt
Szerintetek ha egy Geil Ultra modul 2,5-3-3-6-os timing mellett 2,6V-on tudja a DDR500-at egy IS7-es lapban. Akkor ugyanezen az időzítés sorozaton miért nem bírja egy másikban? Tény, hogy KT880Pro chipset (VIA) és nem tudom állítani a memfeszt "csak" High-ra.
Memória subtiming tud okozni stabilitási gondokat. Azokat is be tudnám állítani, de nincs tapasztalatom subtiming lazítás esetében. Merre? Hogyan?
Most így fut[link]! Ezeket hogyan tudom lazítani megtartva a 2,5-3-3-6-os alap időzítéseket?
-
alex89
senior tag
válasz
Sk8erPeter #2315 üzenetére
Kapcsold ki szerintem
-
Devildriver
csendes tag
Hello Mindenki!
Most egy teljesen új konfigot használok (lásd aláírás) és érdekelne, hogy mennyire, milyen módon tudnám kicsit tuningolni a rendszert?! Néhány progit leszedtem (techpowerup, atitool, overclocking) Az alábbi képen megtalálható pár adat:
http://images.netbag.hu/20080319/09574771945.gif
Válaszokat PM-ben ha lehetséges. Előre is köszi mindenkinek.
Üdv Devildriver
-
bolcsodal
addikt
válasz
copperhead #2311 üzenetére
Próbáltam. A VIA KT880Pro/Ultra chipset-et nem támogatja. Időközben az Everest is okosnak bizonyult...
-
alex89
senior tag
válasz
Sk8erPeter #2300 üzenetére
Ez azért van mert a procid visszavette a szórzót mint ahogy az a képen is látszik,10 helyett 6-ra.Ez az energiatakarékosság miatt van és a bios-ban ki lehet kapcsolni.
most látom hogy már válaszoltak
-
bolcsodal
addikt
Mondjatok olyan progit, amivel az összes! memóriaidőzítés kiolvasható.
-
firo0525
csendes tag
HÁt ja a procik fogyasztása már csak kissebb lessz
-
lsc
nagyúr
válasz
Ez az energia takarékossági funkció /C1 , EIST / , amennyiben nincs terhelve a proci visszaveszi a szorzót 6-ra /mint látható / ezért megy 1200-on .
-
nike_
addikt
válasz
Oszt. társamnak van ilyen az E4400-ával. Egyszer jó, egyszer nem. Neki is 2000 MHz alapon, néha 1200 MHz-et mutat, aztán visszaáll, megint 1200 MHz és így tovább...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gaben92 #2297 üzenetére
Az én Sapphire HD 3850-em dobozára meg az van írva, hogy "450Watt or greater supply with 30Amps on 12 volt rail with 2×3 power connector recommended". Egetverő baromság.
Vígan elfut az én konfigommal (Gigabyte GA-P35C-DS3R, Corsair Twin2X 2048 MB 675 MHz) egy 350W-os FSP-n.
Szóval nem szabad hinni annak, ami a doboz oldalára van írva! Mondjuk elég nevetséges, hogy hülyeségeket írnak a gyártók a termékük dobozára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest