- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
Gaben92 #2510 üzenetére
Hát jó kérdés, hogy melyik mér félre... Kölcsön kéne kérned egy infrás (vagy milyen) hőmérőt valami ismerősödtől, és megnézni, hogy hány fokos a borda töve, ebből lehetne következtetni. Jobb ötletem nincs.
De végülis mire nem elég az a proci? Vagy csak azért vetted, hogy jobban tuningold, mint a másikat?!
-
KMT
addikt
válasz
Gaben92 #2502 üzenetére
Anno ez a "valahányezer plusz" azt jelentette az AMD-nél, hogy egy annyi MHz-en futó intelnek felel meg a sebessége. Nem sok köze van a tényleges frekvenciához.
A mag hőm az ami a képen a "core". Amiből kettő van.
A képből látszik, hogy félremér valamelyik. A magoknak melegebbnek kéne lennie. Normál használat közben hány fokos a cpu, és a magok? Talán valaki okos megmondja, hogy melyik hőmérsékletnek higgyél. Ha szerencséd van, akkor az a 66 a rossz, és még húzhatsz rajta.
-
-
Gaben92
őstag
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gaben92 #2297 üzenetére
Az én Sapphire HD 3850-em dobozára meg az van írva, hogy "450Watt or greater supply with 30Amps on 12 volt rail with 2×3 power connector recommended". Egetverő baromság.
Vígan elfut az én konfigommal (Gigabyte GA-P35C-DS3R, Corsair Twin2X 2048 MB 675 MHz) egy 350W-os FSP-n.
Szóval nem szabad hinni annak, ami a doboz oldalára van írva! Mondjuk elég nevetséges, hogy hülyeségeket írnak a gyártók a termékük dobozára.
-
Gaben92
őstag
válasz
Gaben92 #2296 üzenetére
Gondolkoztam egy kicsit, és érdekelne, hogy ez így "működne-e"??
FSB: 333 (alapból nem tudom hol van FSB wall, úgyhogy ez csak elmélet..még)
Cpu szorzó: 9
HT szorzó: 3
Ramok visszaosztva 533-ra.
Csak mert a gyári hűtő nem hiszem, hogy kibírná azt a 2970Mhz-et.Hűtőre költeni meg nem akarok, mert 16k-ból vesz az ember 4200+-t, az meg gyári hűtővel jobban pörög. Mondjuk a procim valszeg 5200+ lesz... majd!
Láttam egy képet egy GeForce 9600GT dobozáról, és az volt ráírva: minimum 400W or greater system power supply. Ezért gondoltam, hogy az a 400W kevés. Lehet mégis megeveszem az 550W-os Chieftec-et.
-
KMT
addikt
válasz
Gaben92 #2283 üzenetére
Ja, igen, elírtam. Elég 533-ra visszaosztani, ha benne van a 667-es RAM, és 667-re, ha 2db 800-as van bent. Így 255-260-as FSB-ig bírnia kell a RAM-oknak. De a legjobb, ha te is kiszámolgatod az első hsz szerint.
500*7-nél nagyon vissza kellene osztani a memóriát, valamint a lap, vagy a proci már rég FSB wall-os ott szerintem. -
greatchaos
addikt
válasz
Gaben92 #2275 üzenetére
egy kecskeméti kisker ára /rendszeres vásárlójuk vagyok, nagyon korrektek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest