Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kts88
aktív tag
Az AMD procikat pedig nagyon is lehet tuningolni. A tiedet pedig pláne lehet. Nekem egy 4000+ X2 -m van ami 3G fölött teljesít. Az AI tunigot felejsd el, inkább kézi beállításokat használj. Kezdetnek le kell fixálni a PCIE és PCI órajeleket (100Mhz és 33Mhz), utána jöhet a tuning. A RAM nem probléma mert vissza lehet osztani. A tuning menetét nem részletezem, mert a topik elejen Egzee fórumtárs nagyon jól leírta. Ha nem indul a gép akkor pedig nem kell megijedni egy CMOS CLEER és minden rendben. Lehet kezdeni előlről
.
-
MomoSinX
aktív tag
én neten láttam eredményt hogy a X2 3600+ fellett húzva 2600 MHz ra alapfeszen ugyhogy sztem simán feltudod húzni csak oszd vissza a ramod mondjuk 533 ra onnantol elvileg simán engedi ha minden ok akkor az időzítésekkel is próbálkozhatzs mondjuk 4-4-4-10, azért mondom mert nekem X2 3800+ van és 2500 MHz n járatom ez így 25% os húzás és simán birja semmi gond nincs, azért megy csak 2500 on mert nekem jobb ha a HT 1000 ren van egyébként van aki a X2 3800+ felhúzta 3 GHz ra csak nekem azt a lapom már nem akarja vagy nemtom de 2500 az a lényeg stabil és javult is ha ugyveszem ugyhogy egy 2500 al sztem simán megpróbálkozhatsz
Új hozzászólás Aktív témák
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam topic
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- John Wick a Temuról, azaz bemutatkozott a BLACKWOOD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő