Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kts88
aktív tag
Az AMD procikat pedig nagyon is lehet tuningolni. A tiedet pedig pláne lehet. Nekem egy 4000+ X2 -m van ami 3G fölött teljesít. Az AI tunigot felejsd el, inkább kézi beállításokat használj. Kezdetnek le kell fixálni a PCIE és PCI órajeleket (100Mhz és 33Mhz), utána jöhet a tuning. A RAM nem probléma mert vissza lehet osztani. A tuning menetét nem részletezem, mert a topik elejen Egzee fórumtárs nagyon jól leírta. Ha nem indul a gép akkor pedig nem kell megijedni egy CMOS CLEER és minden rendben. Lehet kezdeni előlről
. -
MomoSinX
aktív tag
én neten láttam eredményt hogy a X2 3600+ fellett húzva 2600 MHz ra alapfeszen ugyhogy sztem simán feltudod húzni csak oszd vissza a ramod mondjuk 533 ra onnantol elvileg simán engedi ha minden ok akkor az időzítésekkel is próbálkozhatzs mondjuk 4-4-4-10, azért mondom mert nekem X2 3800+ van és 2500 MHz n járatom ez így 25% os húzás és simán birja semmi gond nincs, azért megy csak 2500 on mert nekem jobb ha a HT 1000 ren van egyébként van aki a X2 3800+ felhúzta 3 GHz ra csak nekem azt a lapom már nem akarja vagy nemtom de 2500 az a lényeg stabil és javult is ha ugyveszem ugyhogy egy 2500 al sztem simán megpróbálkozhatsz

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.