Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
sztem minden "ugyanolyan" ram megy dualba, legalábbis még nem talákoztam olyannal ami ne ment volna. én azt vettem észre h a kit-ben lévő ramokat sokkal jobban lehet tuninkolni
tehát a ramom most 800-ról 1000-re van huzva és még igy is jobban ment mint az általad említett kingmax ami nem volt kitbe és szinte nem is lehetett húzni... -
Baluka71
tag
-
qw78er89
aktív tag
Ezt akkor szokták javasolni, amikor olyan cmos clear van, amin nincs alapból jumper és akkor töröl, ha rövidre zárják a 2 pin-t. Akkor ezt meg tudod csinálni egy laposfejű csavarhúzóval, de mindenkép táp lekapcs előtte (ne legyen áram alatt a lap, mégjobb ha kihúzod a kábelt a tápból) mert ha máshoz is hozzáérsz, rövidzárlat lehet az eredménye!!!
lipi: "Ezt Te sem gondolod komolyan?Ugye?" Miért mi a gond?

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Kösz a válaszokat. Valószínűleg a memória feszültségével lesznek bajok.