- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
mokus1 #45312 üzenetére
Hát nemtudom, én ebből indultam ki, igaz aki tuningolni akar ne Non-K OC-s procit vegyen:
1.[i5-6400 170-es blck-val]
2. a Skylake-s topicból =>i5-6400 163-as blck-val.Ebből kindulva 6400-nál 27-es a amx szorzó, nálam 6500-nál 32-es ezért elég a kisebb blck.
-
Henryk
aktív tag
jah. mindjárt feltolom 3.5re, lehet oöttmár kevés lesz neki, majd kiderül
ramok 1.8on vannak, azokat már tovább nem húzom egyenlőre, majd a szorzóval ügyeskedek hogy hasonló legyen.
ejnye prime alatt felment már 40fok fölé, asszem be kell kapcsolnom a ventit a procihűtőn
-
Szoszibá
tag
Szia! ASUS P5W64 WS Professional lapom van ami i975X-es.
Ebben csak az a szomorú, hogy 2 évig ilyen beállításokkal ment a gép, bioshoz sem kellett nyúlnom. Mostanában kékhalálozik a vista és nem tudom miért. Alapon semi baja és a tesztek is jók.
Eddig bírta volna a tuningot a lap? -
Wuff
csendes tag
13x220-on, 1,325 V-on is stabilnak tünik, de én azért többet reméltem.
Az a proci van és a hűtésnek is birnia kellene (Zalman CNPS9500), eddig proc húzás nélkül minimum fordulatszámon ment mindig, 1-2 óra komolyabb játék után 36-38 fok körüli volt hőmérséklet, ami nekem eléggé jónak tünik.
Viszont most merült fel bennem, hogy a 420 W-os Chieftec nem lesz-e kevés, ha még a VGA-t is lecserélem? (pl. 9600 vagy 8800 GT-re) -
Roderic
tag
szia mokus1!!
mindjárt kicsit megbabrálom a proci feszét valamint adok egy kis voltot a memonak is!!
a memo csere az már biztos !! lehet hogy semmi baja de jobb érzés hogyha egy GEil vagy egy Corsair memo van a gépembe!!UI:100%-osFSB emelést kéne birnia vagy nem??
200FSB az alap és 400FSB-n pedig már ujraindul!! -
Skynet258
veterán
Mert vannak ramok, melyek a specifikációban meghatározott működést csak emelt fesszel képesek biztosítani. Pl nekem van Geil 800Mhz-es ramom, időzítése 4-4-4-12, ahhoz, hogy ez így működjön, 1.8V helyett 2.1V-ot kell neki adnom.
Ha pedig további tuningot szeretne az ember, és persze a ram is bírja, akkor lehet, hogy további fesz emelésre is szükség van.
Remélem megfelelő a válasz, ha valaki gondolja, akkor még kiegészíti
-
Chaser
legenda
Sztem belenyúltál egy antituning lapba..mást tudsz állítani? Ha GB lapot veszel, S3 nem árt ha szerepel a nevében, Speed-Safe-Smart...ebből az első a legfontosabb
szerk: win alól is lehet frissíteni, kicsit rizikós, van hozzá progija a GB-ne sztem, vagy a másik floppyról, usb-ről nem tudom megy-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest