Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
Telefunen #2704 üzenetére
igaz
ár érték arányban bestbuy kis cucc
amugy +10%-ot ment de nem sokat tesztelgettemgyakorlatilag kijött h még igy is lassabb mint az én 800as ramom(de 2x annyi
), meg nem tudtam ehez a procihoz normálisan belőni
inkább énis befejezem a győzködéstpedig majdnem mondtam valami nagyonokosat
-
whYz
őstag
válasz
Gyuri27 #2701 üzenetére
igen már erről beszélünk vagy 1 napja olvass feljebb
amugy amit mindenhol írnak:
- 240-pin DDR2 1066MHz
- CAS Latency: 5-5-5-15
- Memory bandwidth: 8.5GB/sec (dual-channel 17GB/sec)
- Voltage: 1.8V, saving approximately 50% power, consumption: excellent heat dispersion
sztem elég korrekt, működik - ezen használom már pár hónapja... nem kell neki a 2.0v amit eddig nem láttam hivatalos bejelentésben, tesztet egyáltalán nem találtam róla(vajon miért?) -
whYz
őstag
válasz
Telefunen #2695 üzenetére
és a 16. azt mondja h 1.8V
hát igazából neten semmi erre utaló dolgot nem találtam, és a vélemények meg különösebben nem érdekelnek
a papírján is 1.8v volt, így lőttem be és tökéletesen megy... mondjuk egy 5k-s ramtól többet nem is várok... örülök h nem kell vele szenvedni -
whYz
őstag
válasz
Telefunen #2668 üzenetére
hát ha neked az tuningnak számít akkor oks
nagy teljesítmény h "1.8 V"-on tolod az 1066-os ramokat
az meg a másik h a gyártó 1.8v-ot ír elő szal nemtudom miért akarod 2v-on tolni alap frekin
a geilek se a legdrágább ramok... amikor vettem ez volt a legolcsóbb viszont ezeket legalább lehet tuningolni egy szinten és nem az van h 15-20% tuningtól ugy beállnak h semilyen időzítés vagy fesz nem kelti fel
nem amd-m van gondolom ez lesesett de akkor, hogy jön ide?
abban tisztában vagyok h egy p35 mennyivel jobb egy p965-nél de egy *********** rammal egyik lap sem fog semmit kezdeni
(zárójelbe megjegyezném h a kis kingmaxokat énis p35-ben hajtomsajna tudom mire képesek
)
-
whYz
őstag
sztem minden "ugyanolyan" ram megy dualba, legalábbis még nem talákoztam olyannal ami ne ment volna. én azt vettem észre h a kit-ben lévő ramokat sokkal jobban lehet tuninkolni
tehát a ramom most 800-ról 1000-re van huzva és még igy is jobban ment mint az általad említett kingmax ami nem volt kitbe és szinte nem is lehetett húzni... -
whYz
őstag
pff
szted azért gyártanak 32-64 stb gigás ssd-ket "csak" 100-130mb/s sebességgel mert nem szeretnének jobbat?
baromijó vicc... arra nem gondoltál h fejlődik még a technológia?
ddr1-et se azért csináltak h utána jól lehuzzanak mindenkit a 2-velaz már csak utána jött... baromiolcsó mostmár egy ddr2 és megéri az átállás
nemkell összeesküvés elméleteket gyártani, ez az egész egyszerűbb mint gondolnádna de visszatérve a kérdésedre
nem igazán értem: szal felemeled az fsb-t leszeded a szorzot és visszaosztod a ramokat? ha az erdedeti frekin mennek a ramok akkor nem kell a késletetést állítani... de a lényeg ha nagyobb lesz az fsb akkor megnőhet a memo irási/olvasási sebessége, de teszteld everestel és meglátsz mindent -
whYz
őstag
válasz
greatchaos #2270 üzenetére
pontosan
a 9600gt olyan 39-ért éri meg
bár mondjuk 41ért már kapsz 8800gt-t ami kb 10%-al gyorsabb -
-
whYz
őstag
válasz
Bálint85 #2136 üzenetére
Ezt nem lehet konkrétan elmondani, mivel minden proci más, próbálni tesztelgetni kell.
Próbáld alapfeszen huzni a procit, ramokat próbáld a 800felé hajtani
konkértan fsb-t növeld folyamatosan és teszteld utána. kb 400-450ig el tudsz vele menni... ha megadja magát növeld a feszt. kingston ramok szokták birni a tuningot szal azzal is megpróbálkozhatsz... 900-950mhz simán kijön belőlük ha szerencséd van, csak az időzítésekre figyelj! de ha elolvasnád(beleolvasnál) a topicot sokmindent megtudnál a tuningrólMomoSinX: kihajtaná de lehet pricilimites lesz
-
whYz
őstag
válasz
birozoli7800 #2120 üzenetére
biosban
lehet még winből elég sok progivan mondjuk setfsb de ez nem ajánlott.. -
whYz
őstag
válasz
Grószfater #2071 üzenetére
fsb limit?
vedd le a szorzot és told fel az fsb-t... ha többet bir akkor nemtudom ha meg ugyanugy nem megy tovább akkor fsb limit
jobb 5letem nincs -
whYz
őstag
válasz
tomi909 #2060 üzenetére
az 1. hsz-nél pontosabban nemhiszem h le lehetne irni
egyébként ez a topic erről szól, ha visszaolvasol sokat segít...
dióhéjban: biosban told fel az fsb-t, csökkentsd a cpu:dram arányt, told fel a cpu vcore-t és teszteld orthossal miközben figyeled coretemp-el a hőmérsékletet... persze csak fokozatosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest