- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gkrissz
csendes tag
Sziasztok! Nem nagyon vagyok otthon a tuning témában, így lenne egy-két kérdésem, amelyek valószínűleg ezerszer el lettek mondva, de nem nagyon találtam rá értelmes válaszokat.
Van egy 6750es C2D-m, egy gagyeszabb MSI lapon, 2GB 800as Kingmax memoval. Ez lett húzva kemény 2833Mhz-re (6% ), mert a lap sajnos nem engedi a memória lefelé szabályozását, így az most 850Mhz-en futkos. Azt mondták, h sokkal feljebb ne vigyem, nem annyira bírják ezek a Kingmaxok a tuningot (ugye itt alapvetően az alaplap a gond).
Everesttel megnéztem a stability testet,s ebben a helyzetben gyári hűtővel a CPU és külön a magok elérték a max. 68fokot is. Ezt kérdezném, h ez mennyire durva, ha a st.test 23percig futott? Emellett még kérdezném, h milyen probléma adóthat egy nem éppen márkás táp használatából, amennyiben tuningol is az ember? Annyira nem vagyok a tuning híve, a jelenlegi config faszán elviszi azokat a programokat, amelyeket használok, de szeretnék jobban belelátni ebbe a történetbe.
előre is köszi!
üdvAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest