- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Valami baja van a tápomnak
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
uploader
csendes tag
Sziasztok!
Eljött a tuning ideje, mert már erősen szaggat 1-2 játék. Alaplapom egy kifejezetten antituning lap, de szeretném a segítségeteket kérni. Asus p5l-mx a deszka. E6300 a proci, 2GB 667mhz-es rammal.Több fórumon is olvastam, hogy miért nem lehet tuningolni annyira jól. Amikor 266-ról ~310-re rakom az FSB-t, akkor egyszerűen meghal az alaplapi LAN vezérlő. 350 körül pedig meghal a SATA vezérlő, és csak az ATA winyót látja utána. Még egy kicsit feljebb rakom az FSB-t, és meghal a PCI-E slot is, és a monitor kikapcsol. Olvastam, hogy a pci frekvenciát kell állítani. Na én próbáltam mindenre állítani 95-105 között, és mindegyiknél kikapcsolt a monitor. Az, hogy elmegy a LAN vezérlő, még nem nagy baj, mert beledobok a gépbe egy pci-osat, de hogy a Sata winyót nem látja...Ja és az integrált hangkártya is eltűnik a tuning során. Szóval semmit sem lehet tenni, hogy valamit kihozzak a gépből? Max 2.2Ghz-re tudom akkor húzni(még éppen nem hal meg a LAN)? Ennyit tud a híres Asus?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest