Hirdetés
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Mini-ITX
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
köszönöm a véleményedet..
nem hiszem, hogy mostanában fogok venni gépet, vagyis tudom másra is költeni a pénzem, igazából én meg vagyok elégedve a C2D-mmal is, bár lehet h 1 quaddal jobban járnék.. legközelebb gépet, olyan 2-3 év múlva terveznék venni, max vidikarit cserélnék, de azt is minél később, és azért, hogy ki tudjam tolni ennek a gépnek az élettartalmát, azért gondolok arra, h esetleg 1 quaddal jobban járnék, de ahhoz meg lehet nem lenne rossz 1 új alaplap sem.. de ha már ott vagyok, akkor mondjuk 1 i5ös konfig is hasonló árban lenne, max alaplap lenne kicsit drágább, memória az vszeg egyre olcsóbb lesz csak.. nem tudom igazság szerint.. AMD-t annyira nem ismerem, ismerőseimnek is inteljük van és én is meg ők is meg vagyunk vele elégedve..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest