- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
Németh Péter #2698 üzenetére
Király, akkor van remény
., köszi.
-
-
simonl
tag
Sziasztok Puhányok
Meg lehet tervezni, be lehet állítani valahol, ha egy egy bázist éjszaka akarsz megtámadni?
Vagy ez teljesen véletlenszerű?Köszi Srácok a gyors válaszokat, be kell jutnom egy depo -ba, de nappal szinte lehetetlen
-
Đusty
addikt
Mi ez a baromság, hogy mielőtt az összes területen végigcsinálnám a story küldetéseket beadja a fő köldetés végét is. Azt hittem valami mellékes küldit csinálok aztán vége
Most meg már nem olyan izgalmas a többi, hogy lehet valamit ennyire elcseszni ilyennel még nem is találkoztam. Ezért szeretem jobban a lineáris játékmeneteket mint ezt a divatos szabadmászkálást bár ezidáig itt nem volt vele baj, elég jó volt. -
myckey
veterán
Uplay -jutalmakban aktiválható " The Unidad Conspiracy " .
-
s4hu|SyD^
addikt
Na akkor majd ralesek, mert nekem 7.1 füles van Gamer és halk maxon.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
rottenbull #2684 üzenetére
Megtörtént. Harmadjára is. Béták után is megmaradtak. Elvileg dolgoznak azon, hogy HUD nélkül lehessen sync shot. Azon is dolgoznak, hogy a járművet valahogy értelmesen dobja le.
Viszont szerintem a játék túl halk. Nem fsom össze magam az égdörgéstől vagy a nagy helitől. Jók a hangok csak halk.
Azt hogy most nem vesznek észre a társak miatt azt úgy oldották meg, hogy most egyáltalán nem látják őket. Gyakorlatilag az ellenfél előtt is sétálgathatnak, de ha sync shotot kérek rá jó sokáig keresi a célpontot.
Sokszor beakadtam már, és csak az segít ha kiteleportálok vagy nyomogatok mindent, megölöm magam és hátha kikerülök, ha felélesztenek, egyébként általában sikerül kijutni. Viszont ha teleportálsz minden visszaáll. Szóval volt, hogy küldetés közben akadtam be, az elég szívás miután 20 ellenfelet lelövöldöztem és még megint annyi volt hátra nagy bázisnál.
Combat Roll-t elfelejtettem viszont beleírni majd megteszi myckey.
Pár dolgot még tudnék írni persze meg pár olyat is, ami szinte már csalás így nem írom le ide.
-
Madoc
veterán
Újabb kérdőív, aki teheti töltse ki!! [link]
-
bandras54
aktív tag
Éjszaka megy a letöltés. Ha valakinek lesz kedve előről újrazongorázni akkor holnaptól csatlakoznék.
-
bandras54
aktív tag
Most újrapróbáltam és sikerült. Novemberi kártya, szóval tuti, hogy nem volt a promóban. A lényeg, hogy 1060-al is működik.
-
Danecay
addikt
válasz
Ultrazord #2673 üzenetére
Az elvileg nem számít. Volt már ez téma korábban is, csak az említett 1070 és 1080-as kártyákkal. Lényeg az, hogy a korábban vásárol, promócióban nem részvevő kártyákkal is lehetett aktiválni az ilyen kuponkódokat. Nekem is kuponkódos játékom van de nem tudom, hogy az aktiváláshoz használt kártya szerepelt e a promócióban vagy sem, viszon volt aki magabiztosan állította, hogy olyan kártyával aktivált ilyen kódot ami biztosan nem szerepelt a promócióban!. Ismételt köszönet Fitzgerald fórumtársnak az aktivációban nyújtott közreműködéséért!
-
Danecay
addikt
válasz
bandras54 #2671 üzenetére
Úgy emlékszem korábban csak 1070 és 1080-as kártyákkal lehetett aktiválni a kuponokat és azokat is bizonyos időintervallumon belül. Jelen kiírás szerint 1060-al is aktiválható a kód és már nincs említés az időkorláttal kapcsolatosan.
-
bandras54
aktív tag
Sziasztok!
1060 kártyával próbált már valaki kupont beváltani?
Azt a hibaüzenetet kaptam, hogy technikai okok miatt nem tudták feldolgozni. Próbálkozzak később.
Ez normális, hogy néha nem sikerül vagy esélytelen a történet?
Köszönet előre is.
Üdv.
András -
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap sikerült fára leszállnom a helivel.
Meg motorral beleakadni egy asztalba az egyik főküldetésnél. Kezdhettem elölről.
Ebben a hónapban jön patch és DLC?
-
-
Đusty
addikt
Elkezdtem rágyúrni az eredményekre. Arról nincs semmi leírás. Hogy nyírjak ki c4-el vagy taposóaknával 7 ellenséget? Vagy jó egyesével majd összesíti? Szerintem akkor már túl lennék rajta.
Ja közben meg is találtam, autóba kell tuszkolni őket és úgy felrobbantani ez egy kicsit erőltetettnek tűnik -
Danecay
addikt
válasz
scyllafren #2656 üzenetére
A nélkül is megy az Alt-Tab.
-
scyllafren
senior tag
En eleve csak borderlessben jatszom, alt-tab rulz
Ha van ra opcio, minden jatekban azt valasztom.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
rottenbull #2654 üzenetére
Már a béta is jobban ment borderless-ben.
-
spank0309
tag
s4hu|SyD^: Én is úgy tolom, nekem is sokkal jobban fut, de hogy miért azt nemtudom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Van más is aki borderless-ben játszik? Nekem úgy 5-15 FPS-el több van. Mi lehet az oka?
-
Vadasz1
tag
Sziasztok a dront hogy tudom megszerezni.
-
melega
őstag
Psn azonoisítóm meamabg, írok ha meglesz a játék playstation 4-re a switchet már megvettem dierket ehhez a co-op játékhoz.
-
Danecay
addikt
válasz
scyllafren #2644 üzenetére
Én is volt, hogy kamikaze módjára odarohantam, nyomtam az E betűt, miközben majdnem halálra lőtt és elkaptam, d ez valahogy nem az én stílusom,. Úgy értem nem szeretem ha a mázlin múlik egy egy dolog megoldása vagy túlélése. Ilyenkor hiányolom a Restart Mission lehetőséget, mert az ilyen necces helyzeteket szívem szerint újra megcsinálnám úgy, hogy azzal én is elégedett legyek.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
scyllafren #2644 üzenetére
Tudom, csak írtam, hogy nem az lesz a baj azzal a küldetéssel az biztos.
Tegnap én kb. 30 percet töltöttem azzal, hogy egy nagy bázist távcsővel felfedezzek, szinte mindenkit leszedtem, mentem már befelé, hogy lekapcsolom a villanyt, hogy tudjak drónozni erre nem belebotlottam egy jelöletlen ellenbe, le is szedett a pcsába. Na onnantól bukó, mert riadó meg miegymás. Kemények ezek a dolgok mikor egy bázistakarítással, ahol még küldetés sincs eltölt az ember 1-1.5 órát. Aztán simán bukó lehet egy kis hibától is.
Olyan is volt, ugyanaz a bázis sokadik próbálkozásra, lövöldözöm lefelé a sniper-eket, erre elüt a vonat. A többi odajött, hogy felélesszen azokat is elütötte.
Mivel zoom-olva mozogtam előre nem láttam, hogy a vasútisíneken állok. Vagy pl. megjelenik egy konvoly és egyből betámadnak mikor próbálod csak felfedezgetni a bázis. Vannak ilyen hihetetlen, fogom a fejem pillanatok.
-
scyllafren
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #2643 üzenetére
Nem feltetel a flasbang. En megcsinaltam ugy egy kuldit, hogy az elfogando szemely lott ram, odarohantam, elkaptam, behajitottam a kocsiba, es balra el
Aztan taborban ki, elvezettem ajtohoz, es kuldi meglett.
De erdemes minden cuccot minden skill-treeben legalabb egyesen kifejleszteni, ugyanis az a feltetele az elite skillnek.
-
macy
addikt
Na, megjött a Be Quiet hűtő, este szerelés, nuku játék
-
macy
addikt
Egy ház belsejében landoltam ejtőernyőzéskor. Persze nem lehetett kimenni. Érdekes volt, ki lehetett lőni a házból, gránátvető is kiment, de pl. a repeszgránát, C4 az már nem. Gyorsutaznom kellett hogy kijussak.
Nincs mese, az év játéka nálam, nehezemre esik abbahagyni. Néha csak kirándulok, lenyűgöző a látvány.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2636 üzenetére
-Lényeg az volna, hogy a " B" vel kivallatod ha megfogtad. Nem kell választani semmit.
Mikor ez megvan, teljesítetted a küldetést.Bevégezve.
-Egyszer csak ráhagyja a lövöldözést, ha elég kitartó vagy, de pontosan nem figyeltem még meg.
Ami szembetűnő, hogy egy sima S.B. lieutenant, ( terület tartalom intel -nél ) már egyből összekuporodik, harcképtelen lesz ha a körülötte lévő tagokat kilövöd. De ez a Sicario a rebel ops -ban nem hagyja annyiban, ha egyedül marad sem.
-
Danecay
addikt
-Igazából annyi még, hogy nekem ezek a Sicariok akiket itt kell elkapni a rebel ops-ban, eléggé nagy ellenállást szoktak tanúsítani. Van hogy le is lőttek már nem egyszer, mikor el akartam kapni. De aztán megadásra bírom őket és utána dalolnak.
Természetesen nálam is tanúsítanak ellenállást és lőttek is már le, de miután sikerül elkapnom a grabancát és pisztolyt szegezni a fejéhez, akkor nem jelenik meg semmi lehetőség. Amúgy hogyan lehet ezeket megadásra bírni, most nem vallatásra hanem megadásra gondolok?
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2634 üzenetére
Akkor az valóban - Side mission . - Rebel ops - Guns For Hire. : Térképen, ahogy írtam, van külön jele ennek a típusnak. fegyó+fej
-Illetve ahogy fentebb is van, ezeket ki lehet maxolni. 9 db. ilyen van az egész térképen.
Mivel a Rebel Support -Guns for Hire -9 szinten fejleszthető a képességfában. Mint a többi ilyen .-Ez amit tudsz a Faction fül alatt is követni. Ott vannak a lázadók és maximum 45 ilyen Rebel Ops küldetés van hozzá . Ezektől függ az is, hogy mennyi lázadó van a provinciákban. Minél több van kész a 45 db. -ból, annál több rebellis szaladgál és jön neked bármikor besegíteni.
Tehát a Rebel Ops -side missiont, meg kell tudni csinálni, bárhogy is alakul . Ez egy független mellék küldetés.
Még nem találkoztam sehol olyannal, hogy erre panaszkodtak volna, pedig itt ott bele olvasok ebbe abba.-Igazából annyi még, hogy nekem ezek a Sicariok akiket itt kell elkapni a rebel ops-ban, eléggé nagy ellenállást szoktak tanúsítani. Van hogy le is lőttek már nem egyszer, mikor el akartam kapni. De aztán megadásra bírom őket és utána dalolnak.
Ellenben mikor simán csak intelt gyűjtök a provinciáról, akkor az egyszeri santa blanca tisztek fülüket farkukat behúzzák és bújnak. -
Danecay
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #2631 üzenetére
Igen, biztosan az, pont az a fajta Guns For Hire rebel support amiről lentebb mickey is ír, screenshot-om is van róla, de most nem tudom feltölteni. Belefutottam most du. egy másik ilyen vallatós szituációba, igaz csak véletlenül, konvojmegállítás közben és miután lövöldözés közben észrevettem, hogy menekülőre fogta a Sicario, utánaeredtem és próbáltam kivallatni sikertelenül, végül betuszkoltam egy autóba és C4-el jól felrobbantottam
persze ezzel sikertelen is lett a Side Mission. Nem figyeltem milyen jellegű feladatnak volt jelölve de mivel mickey írta, hogy vallatás csak ennél az egy fajtánál van (Guns For Hire), gondolom akkor az. Nem gondolnám, hogy kimaxoltam volna már ezeket mert még csak a második területnél járok és nem sok ilyet csináltam még meg. Ki lehet ezeket egyáltalán maxolni két területet magába foglaló játszótéren? Ja a HUD egyébként be van kapcsolva.
-
myckey
veterán
válasz
-Igazság szerint a kikapcsolt INTEL HUD, nem okoz hibát . Ez ilyen.
Ettől még a játék érzékeli a parancsot, tehát be tudod gyűjteni az információt az alkalmas gombokkal ( 1-2-3 )Én is így használom, ki is tapasztalható, mivel ugyan arra a gombokra teszi a típusokat.
Persze szerintem ajánlott benn hagyni, ez már csak az én agyszüleményem hogy nekem ne mutassa.-A Rebel Ops a térképen külön jelzéseket kap ( míg ki nem jelölöd, utána nyíl lesz-zöld ).
Egy fajta vallatós jellegű van, annak pedig egy fegyver a jele, ami váltakozik egy emberi fejjel.
Ezzel lehet erősíteni a Guns For Hire rebel support-ot.- De zavart már engem is, hogy nem láttam a konkrét gránát típust , vagy felszerelést ( kikapcsolt HUD mellett ). Haltam is már miatta. Ezért néha be is kapcsolom a fegyver és felszerelés megjelenítését, aztán az úgy is eltűnik.
Valóban lehetne erre egy opcionális valami, de őszintén szólva nekem a mostani is megteszi.-Robot pilóta, járműből csapatparancs lehetőség, vezetőoldalról lövés és drone használat.
Ezek mind kellenének, és van is róla elég sok szó itt ott. Visszajelzések is vannak ezen irányban. Remélem be is került ez vagy az.- Minden védelmi rendszert meg lehet semmisíteni fizikálisan, szétlőhető. Keresőlámpa, D.zavaró, generátor, sziréna, légvédelem, indirekt tűztámogatás.
(#2632) duvi
Jó is a HTI.
Bár én pont nem azt használom, hanem azt amivel a világon az eddigi legtávolabbi halálos találatot érték el.
L115A3. -
duvi
nagyúr
válasz
"EMP drón kéne, hogy kiiktassam itt-ott az elektromosságot, amúgy azt nem lehet fegyverrel kilőni? Meg a drónzavarót, légvédelmit?" Ha rálátsz a kapcsolókra, akkor fegyverrel is ki lehet iktatni ezeket. Légvédelminél elég ha a modult lövöd és felrobban.
"Kell új fegyver, hogy vadásszam a heliket."
HTI a barátod. Két lövés (utolsó előtti nehézségen) és pukkan a helikopter. A legdurvább sniper fegyó a játékbanTéglafalon keresztül szoktam kilőni vele a megjelölt célpontokat
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Danecay #2628 üzenetére
Az biztos, hogy Rebel Ops? Zöld nyíl vagy mi mutatja? Ilyen hibába én még nem akadtam, hogy ne tudtam volna vallatni. HUD ki van nálad kapcsolva? Mert sajnos van az a hiba, hogy HUD nélkül nem jön be az Intel kör, szóval nem tudsz választani. (ez persze csak a fehér Intel-ekre igaz)
@myckey: Engem nem zavar ha sokszor halok, néha frusztráló, de majd legközelebb óvatosabb leszek vagy más taktikát választok.
Téged nem zavar az, hogy HUD nélkül nem látod azt, hogy milyen gránát vagy akna vagy C4 van nálad? Jó lenne ha legalább felvillanna mikor váltok. Mutassa 1-2 másodpercig és tűnjön el.
Amúgy a kis heli nagyon adja, nagyon jól lehet vele manőverezni, az összes légvédelmi rakétát ki lehet kerülni. A nagy heli meg a repülő már körülményes, buktam is 2 nyersanyag küldetést miatta.
Én is hiányolom a robotpilótát, pont ma gondolkodtam rajta, hogy kéne nagyon.
Amúgy én mindig kitűzök valami célt, mondjuk, hogy kell egy fegyvertartozék vagy képességre pontok meg nyersanyagok akkor azokra megyek rá, most azon vagyok, hogy lehet az EMP drón kéne, hogy kiiktassam itt-ott az elektromosságot, amúgy azt nem lehet fegyverrel kilőni? Meg a drónzavarót, légvédelmit?
Konvolyokat is szeretek vadászni viszont a helikopteres még túl nehéz, nem tudom miért direkt fel vannak húzva a képességek a sebzésre, precizitásra, jármű védelem, na majd valami új taktikát fogok bevetni. Kell új fegyver, hogy vadásszam a heliket.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2628 üzenetére
Na várjunk.
-Mikor belépsz egy provinciába, akkor jelentést kapsz annak a helyzetéről. Megjelennek a sárga mappák amiket begyűjtve információt kapsz a SantaBlanca story -ról. Itt ugye vagy így vagy úgy szerzed meg az ( intelt/mappát ).
- A tartományban van 5 típusú tartalom: Rebel ops, Supply raid, Fegyver -kieg, Képességpontok és Medal. Ezekről szintén ( intelt ) kell gyűjteni.
Szóval maximum 5X lehet mondjuk Sicariotol vallatás útján behúzni ami kell. Utána ezek az emberek megmaradnak, de nem mondanak más egyebet elkapásnál, mert már minden tartalomról van adat.-A Rebel Ops-ban van szintén a vallatásos fajta küldetés, ezekből pedig összesen 9 db. van az egész térképen, mivel ezzel lesz meg a maximum fokozata a lázadó segítségnek, amire ez a mellékküldetés vonatkozik.
Tehát a fentieket minden esetben meglehet csinálni, mindentől függetlenül. Mivel az egyik a történethez kellhet, a másik a tartalomhoz a harmadik pedig a Rebel Ops fajtájának a kimaxolásához kell.
Az biztos, hogy a Rebel Ops vallatásos fajtáját, mindig meg kell tudnod csinálni, mivel az külön a lázadókra vonatkozik. Nem content és nem is Story intel.
Külön statisztika van rá in game. 0/45..... a Frakciókban. -
Danecay
addikt
Ma is próbálkoztam két vallatós Rebel Ops feladattal is, de ugyanúgy miután elkapom a Sicario-t nem tudok vele csinálni semmit, na jó kocsiba való tuszkoláson kívül. Nem lehet, hogy azért, aminek eddig is egyértelműnek kellett volna, hogy legyen, mert már likvidáltam az adott provincia góréját? Tehát az adott területen minden Main Mision-t megcsináltam már, viszont maradt egy pár Side Mission mint pl. ezek a Rebel Ops-osok amikét még ezek után akartam megcsinálni mielőtt új területbe kezdek.
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2624 üzenetére
Segít a képesség, mint egy lövedékálló mellény, de mértékletesen.
Valamint biztos hogy nem minden ellenfél csak a játékost fókuszálja, ha van ott más, vagyis ha olyan a helyzet.
De ha zavar a gyorsabb halálozás, a nehézségi fokozat adott, mindig minden helyzetre lehet variálni.(#2626) macy
Amennyiben bejön az ejtőernyőzés, kipróbálhatod hogy taktikába is beépíted. Elég jól be lehet vele a létesítményekbe lavírozni.
Sőt akár be egy konkrét ablakon is, egy épületbe. Erről fentebb mutattam is videót.
Egyébiránt én helikopterről szoktam felderíteni is Dronenal, bár körülményes! Talán lesz Robot Pilot rendszer, hogy ezt jobban lehessen használni. Volt róla szó.
Ahogy a bármely járműből történő parancsosztogatást is erősen kérlelik.(#2625) illest309
-Tactical akkor magas, ha kihasználod a játék adta lehetőségeket. Felderítés, csapat mozgatása, felszerelések és lázadók stb....
Ez nálam 100% jelenleg. 55 óra környékén. Extreme és HUD nélkül ( jelölő van a szinkron lövés miatt, de ha igaz ezen is variálnak majd ).-A Precision pedig a lövésed találati arányát mutatja.
Nekem ez elég alacsony, mivel a ballisztika és egyéb dolgok miatt millió lövedéket elhasználok a semmibe. -
-
spank0309
tag
Azt tudja valaki hogy konkrétan a Tactical és a Precision mitől megy felfele?
-
s4hu|SyD^
addikt
Vízbe meg egymásra pakolni a heliket még nem próbáltam, a többi megvan.
Amúgy roppant hangulatos lett ez a játék, néha bosszantó is, ha én bszok el valamit vagy valami bug miatt, de el lehet vele szórakozni. A táj fenomenális, én szeretem a nagy bázisokat is meg a kis helyeket, mint a videódban, kis szigetek hangulatos. Még csak 5 provinciát takarítottam ki, de vannak szép változatos helyek. Ha 1 csapatot rádobtak volna az animációkra a többi meg 4 évig nyomja a pályatervezést akkor bizony nagyon örülnék, de ez van, így is szórakoztató. Pár ziccert kihagytak, de hátha pótolják. Örülnék több kérhető járműnek például, a combat roll meg hát nagyon kéne, azt mindenki kérvényezi és hiányolja szerintem.
Most értem el olyan provinciába ahol minden sarkon légvédelem van, a repkedés helyett át kell váltanom vezetésre szerintem.
Időközben az is kiderült, hogy Guns for hire lázadók is beszállnak a helibe, gondolom az autóba is, jó tudni.
Hiába van maxon a golyó elleni védelmem így is meghalom pár lövésből, 2 lövést mesterlövésztől túlélek, de azért egy sima gyalogos lelő 1 lövésből...
Ez sem igazságos, hogy egyből rámfordul az összes ellen ha meglátnak, lőhetnék tovább a lázadókat vagy a társaimat.
-
theballa32
tag
Köszönöm a beállítási tanácsokat mindenkinek,sikerült elég jól belőni a dolgokat.Már csak egy problémám van,ami nekem fontos lenne.Most játszottam egyik haverral ,aki Xboy Joy-t használ,neki nyomásérzékeny a hátsó 2 ravasz (gáz,fék).Esetleg ha valaki DS4 Joy-t használ,az segíthetne ,hogy mi lehet a probléma
-
myckey
veterán
válasz
spank0309 #2619 üzenetére
Persze.
-A Uplay felhasználiprofil statisztikái összesítettek, vagy akár a GhostReconNetwork adatai. Minden játékbeli tevékenység közösen számolódik.
-Egy új karakter kreálása a játékban nem ad új Uplay profilt.
-De újra neki lehet kezdeni az egész történetnek, és itt természetesen nem közösek a progressziók/játékállások. A karakteredet/ Slotot törölheted is bármikor.
Volt is már erről szó.
-
Lac-coo
őstag
Nem a nehezseggel baj, pont tul egyszerure akartak ezert neha eleg idetlen....
-
spank0309
tag
Aki esetleg kreálna egy új profilt az ne lepödjön meg hogy nem nullázódnak a statisztikák =)
-
s4hu|SyD^
addikt
Mindig csodálkozom, hogy egyeseknek nehéz ez a helikopter irányítás. Én pont azt élvezem a legjobban. Leteszem bárhova bárhogyan.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Nem lesz BF4.
Beállításokban ott a részletes irányítás, meg a változtatható leosztás. Ott variálhatsz.Shift + " W " : előre menet, de pár másodperc után elég csak a -Shift- is, ha megvan a sebesség és magasság. Illetve -Shift-+"S" , ha emelkedni kell a domborzat miatt, de ettől nem veszik el a sebesség.
El kell sajátítani, amennyire lehet.
-Gépkocsi, motor esetében WASD helyett a kurzorokat használom. De van aki megint mást.
-
simonl
tag
Sziasztok, a helicopter irányítását be lehet úgy állítani mint a BF4 -ben?
Vagy marad ez a borzalom: "jönakuplungmegyagáz" mód?
Hogyan lehet emelkedés után gyorsítani?Köszi Srácok....
-
Lac-coo
őstag
An AK 12 ot hasznalok eszmeletlen pontos , alig ugral. Altalaban egy pottyintes egy ember, messzirol is.
-
myckey
veterán
Egy kis fegyver tan....
vagy valami olyasmi.
ACR assault rifle.
A bal oldali képen a pontosságra gyúrtam, minden ilyen jellegű kiegészítővel ellátva a fegyvert, így sikerült is azt statisztikailag maximálisra javítani.
-Jól látható, hogy a lövedéknyomok egy adott tengelyen mozognak, elhanyagolható a szóráskép vízszintesen. Ellenben nehezen lehetett adott ponton tartani a célgömböt, a kilengés miatt.-A konténer jobb oldalán már maximális kezelhetőséggel próbáltam élni. Itt sikerült is többnyire a célon tartani a fegyvert, de a szóráskép pocsék, köszönhetően a pontosság degradálásának.
A cél a konténeren látható négyszög közepe volt, 25m távolságból és automata üzemmódban. A fegyver tartozékait mindkét esetben úgy cseréltem ki, hogy a pontosság és kezelhetőség maximális legyen, nem törődve a másik mutatóval.
Aki távolabbról szeretne automata fegyverrel operálni, annak érdemes lehet a kezelhetőségre gyúrnia, mivel egyébként elég nehéz a célon tartani. Közelebbről már érdemesebb a pontosságra figyelni, akár rövid sorozatokkal megtámogatva.
ACR fegyver lövedék esése.
Long barrel + compensator + PK AS scope. A lehető legjobb hatótávra összerakva.-A sárga vonal az 50m-es lövés becsapódásának a helyét mutatja.
-Zöld 100m
-Narancs 150m
-Vörös 200MACR bullet drop- Short barrel+compensator+polymer sight. A belövési távolság degradálva.
-Sárga 50m.
-Zöld 100m.
-Narancs 150m
-Vörös 200mLátható az eltérő lövedék esés, a távolság növekedésével valamint a kiegészítőkkel direkt módon történő befolyásolás által.
Itt látható 2 db. lövedék nyom bemenet. A lövésekett 25m -ről végeztem.
A bal oldali hangtompító+hosszú cső.
A jobb oldali hangtompító+ rövid cső.Itt pedig ugyan azon jármű másik oldalán a kimenet. De már csak az egyik nyomot mutatja, mivel a rövid csővel és hangtompítóval szerelt ACR nem ütötte át mindkét oldalt.
Ezzel szemben a hosszú cső által kapott annyi plusz sebzést a fegyver, hogy képes legyen az áthatolásra.Tehát a hangtompító nem minden esetben csökkenti teljesen nullára az átütés esélyét, lehet kompenzálni a sebzéssel. Persze figyelni kell azt is, hogy milyen anyagot lövünk vele.
A fegyver sebzésének csökkentése és a hangtompító használata viszont nem csak az átütést befolyásolja, hanem a lövedék sebességét is hátrányosan érinti. Így pedig nő az utazási idő is.
Természetesen a fent leírtak fegyvernemenként, típusonként mások.Ki kell tapasztalni.
Általánosan a távolság növekedése csökkenti az átütés, sebzés esélyét. Illetve növeli a lövedék becsapódásának idejét és annak helyét.
De minden területre megvannak az ideális fegyvernemek, és a kiegészítőkkel is meglehetősen jól lehet befolyásolni a fentebb leírtakat. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Sokan sokszor írták már, hogy COOP előtt szólóban szándékoznak végigvinni a játékot, mint ahogyan én is, hogy a coop-ban elért eredmények ne szóljanak bele a saját történetvezetésünkbe. Az én kérdésem az, hogy ugye annak nincs akadálya, hogy a meglévő karakterünk mellé amivel szólóban toljuk a játékot, kreálunk egy újabbat, az akár 3 karakter szlot lehetőségével élve, amit mondjuk kimondottan COOP-ra használunk, a haverral, amit közösen viszünk az elejétől?
Új hozzászólás Aktív témák
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen GPS-t vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest