Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
A Santa Blanca járművei vérnarancs színnel vannak jelölve.
Unidad lila színű.
Rebellisek -zöld.Az ellenséges frakciókkal meg annyit csinálsz, amennyit a játék enged, interakció közben.
Leginkább kiiktatod őket, mivel információt már egy idő után nem tudsz belőlük kiszedni. Ezt ugye csak a felkiáltójelesektől szerzel.
Esetleg még élő pajzsnak jók, ha elég taktikusan fogod fel a játékot.Ennyi.
Más:
Store frissült.
Elérhető mentőautó és mentőhelikopter .SKIN.
Kaphatóak új emblémák.DLC-k ben berakta a Peruvian connection - tartalmat. Emblémák és XP booster kíséretében.
( Bár eze lehet csak nálam most nyílt meg, mivel ma léptem be a tartományba, ahol ez a tartalom elérhető ) -
MS74hu
tag
Na most vannak ezek a piros jelőlésü autók amik szaladgálnak az utakon.Üldözöbe veszem,lövöm,lerobban,kiszál az ember belöle,elkapom,megszorongatom.Le lehet ütni vagy elengedni.De be lehet őket tuszkolni a kocsiba. Ezek is a cartel tagjai? Mit kell velük csinálni? Vagy csak löjjem arcon öket?
-
RazoR
veterán
válasz
ForRedGlory #2491 üzenetére
Azért a Ti-től többet vártam volna...
-
Danecay
addikt
válasz
ForRedGlory #2491 üzenetére
Jó, hát azért nem mindenki rendelkezik ilyen cuccal és játszik ilyen felbontás alatt
-
myckey
veterán
válasz
ForRedGlory #2486 üzenetére
Tudnak a problémáról, addig ott az offline, mint lehetőség
Máshol is ez van , nem csak ebben.
-
ForRedGlory
félisten
Uplay megy nektek? Bejelentkeni sem enged.
-
myckey
veterán
Mondjuk az előrendelésbe nem tudom mi számít bele. Az nvidia kódok lehet nem.
Bár ha szerzel season pass-t, akkor tárgytalan, mert abban ott vannak a tartalmak.Egyébként pedig aki gold kiadást, vagy season pass-t beszerzett, annak talán auto meg kell jelennie a küldinek, ha a tartományban tevékenykedik. Ennyit bogarásztam még össze itt ott.
-De most belépek ( lépnék ha ubi engedné ) és megnézem, hogy mi a helyzet a Gold kiadás esetében.
-
RazoR
veterán
válasz
scyllafren #2482 üzenetére
pü
-
-
macy
addikt
Köszi az infókat.
Egyébként kizártnak tartom, hogy ekkora lesz a pvp-s terület. Úgy gondolom be lesznek zárva a playerek egy szűkebb területre és ott lehet majd mókázni. Mondjuk terület foglalósat, deatmachet. Egyik csapat ghost vagy rebel, másik unidad. De brutál lenne ha az egész térképen lehetne kóborolni multizás közben. -
DummyBoy
senior tag
Aki résztvett a closed beta-ban, megkaptátok a lámás pólót?
Csak mert nekem azt írja a store, hogy locked, mert csak a closed bétásoknak járt ... mellette a levéllel amiben az volt, hogy kaptam egy pólót ...
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2471 üzenetére
Számomra nem ilyen nyilvánvaló.
Egyébként olvastam már pár ötletet itt is, ott is .
Lehetőség adott lenne.Viszont, őszintén szólva engem annyira nem érdekel, jelenleg. Így is teljesen elveszek az egészben, aztán ott lesznek még a DLC-k is, valamint van extra küldetés is, meg jön áprilisban még egy adag nagyobb misszió, az Unidados....
Ahogy én játszom az egészet, úgy még pár 100 óra lehetőség nekem lesz benne.
Utolsó fillérig megérte, számomra. -
Danecay
addikt
Nyilvánvalóan egy egy bázis vagy outpost körül fog összpontosulni a dolog ahol az egyik félnek különböző dolgokat kell majd végrehajtani, a másiknak pedig megakadályozni és vice versa. Én ilyen search and destroy és hasonló játéktípusokat képtelek el. Persze mindeközben el lehet távolodni is a helyszíntől, de annak meg semmi értelme
-
myckey
veterán
Csak annyit, amennyit írt cain69 is. Kiszeded belőle a provinciára vonatkozó contentet. De ha már megvannak, utána sok vizet nem zavarnak.
Egyébként én sűrűbben beszélek lázadó tiszttel, vagy állok neki tárgyilagosan begyűjteni az adatot.
Vallatni leginkább csak a rebel ops -ban szoktam, a vonatkozó feladatnál.(#2463) RazoR
Nem te vagy az egyedüli akit érdekelne, de hallgatnak még.
Pedig rágják a fülüket. -
XeeN
senior tag
Néhány napja "kiváltottam" többek közt a G36C-t, de valahogy mégsem jelent meg a játékban. Utána olvastam, nem egyedi jelenség. Tehát ha valaki erre adja a fejét, csak ovatosan, mert jöhet a levelezgetés az ubival.
-
RazoR
veterán
A pvp-ről van valami infó? Nem nagyon tudom elképzelni, hogy hogy fog egy ekkora térképen kinézni a 4v4...
-
egy adott tartományról tudnak intelt mondani. korlátozott számú intelt tudsz beszerezni, azt hiszem, hogy kb. 5félét (skill pont, fegyver, bonus skill upgrade, és a rebel mellékküldik két kategóriája). a piros ikonos lambóban és a terepjáróban is inteles ürgék ülnek, viszont ez felett ők sem tudnak újat mondani.
az, hogy átviszed őket egy másik tartományba, és ott aktív lesz a vallatás, de nem mondanak semmit, bug, nem kezeli ezt a szitut a program. -
macy
addikt
Ezekkel az inteles csókákkal lehet valamit kezdeni ha nem jelenik meg rajtuk a felkiáltójel? Főleg a minitérképen megjelenő piros autós tagokra gondolok. Tegnap elkaptam kettőt is de nem köptek, bepakoltam őket egy kocsiba és elmentünk kirándulni. Bekanyarodtunk egy rebel tanyára de nem hatódtak meg különösebben, kénytelen voltam megcsapkodni őket. Múlt héten viszont az egyik ilyen fószert sétarepülni vittem, pár kilométer után egyszercsak megjelent rajta a jel. Cserébe viszont nem mondott semmit. R.I.P.
-
álommanó
csendes tag
Srácok, rajtam kívül más talállkozott már olyan hibával,hogy a játék hajlamos 4-5 másodpercre lefagyni???
Jobban mondva a kép megáll 4-5 másodpercre,utána viszont megy tovább gond nélkül.Teljesen random jelentkezik.
Játék hiba lenne,vagy a gépemmel lenne valami??
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Store-ban felhasználható kredit szerezhető a játékban vagy csak kp-s a dolog?
Köszönöm előre is!
-
myckey
veterán
A légvédelemmel nagyon vigyázni kell, mert ha nem vagyok elég szemfüles, már ki is kaptak.
Én is estem már ebbe a hibába.
Alacsonyan kell tartani a helit. Akkor a föld-levegő rakéta nem tud bemérni.
Vagy felmész a csillagok közé.(#2451) MS74hu
Nekem már nagyon nagy cimboráim a csapattagok, rendesen megszerettem őket. Ilyen figyelmes társaságot nem mindig van alkalmam koordinálni!Bár néha furcsán viselkednek, de hát nem mehet minden olajozottan.
-
Đusty
addikt
Én hétközben gyűjtögetek meg side-zek hétvégén sztorizok :-), amelyik megyében már vége a küldiknek azt kitisztázom, sokat előre is de a koop bezavar nem lehet full megyénként haladni olyankor itt is ott is felbukkan az ember. Szerencsére van tartalom bőven, sőt ez a térkép elbírna még akár néhány sztorit is
-
myckey
veterán
Én teljesen fordított utat járok be.
Kinéztem mik kellenek, milyen szintű felszerelések, képességek stb...aztán járom a nagyvilágot, gyűjtöm a javakat, infokat.
Santa Blanca -val igen kényelmesen haladok, sőt.
Az a helyzet, hogy egy egyszerű - intel- begyűjtésével is hosszú időt tudok elütni, ami szinte semmibe nem számít bele.
Több mint 40 óra és 9% story valamint 12 % gyűjthető tartalom.
-
ForRedGlory
félisten
Mégsem csökkent az fps az utolsó patchel nálam NVIDIA kártyán, tévesen írtam itt.
Tegnap Windows újratelepítés volt és szépen beállt arra, amennyi előtte is volt. Szóval nálam stagnál, de legalább nem lett rosszabb, igaz jobb sem.
Ugyanúgy 75-76 fps 1440p Very high beállítás mellett. Szóval, sorry.
-
myckey
veterán
-Nem 4 ember van összesen fenn, hanem épp csak a listádban, ide a játék is ajánl be embereket a stílusodnak megfelelően. Keresőben tudsz csatlakozni bármikor másokhoz ha Coop kell.
Biztos nem csak a 4 orosz játszott éppen.-Akármit csinálsz, az Solo ban és coop ban is úgy lesz. Nincs külön egyik és másik állás.Nem kell azzal törődni, hogy mi lesz ekkor meg akkor, csupán egy állásod van és abban tevékenykedsz így vagy úgy.
El Sueno csak akkor érhető el, ha a kartell hálózatban ilyen vagy olyan úton oda jutsz, ennek adottak a feltételei, lehetőségei.
Nem kötelező az egész lánc feltárása hogy hozzá eljuss, de fel is göngyölítheted teljes mértékben a szálakat.
Van komplett ágrajz, meg lehet nézni kinek milyen a betöltött szerepe.. -
MS74hu
tag
Graphics settings used:
Resolution: 1600 x 900
Resolution Scaling: 0.70
Window Mode: FullScreen
Refresh Rate: 60
VSYNC: On
Framerate Limit: Off
Graphics Preset: Custom
Antialiasing Mode: TEMPORAL AA
Ambient Occlusion: SSBC
Draw Distance: High
Level of Detail: High
Texture Quality: Ultra
Anisotropic Filtering: 16
Shadow Quality: High
Terrain Quality: High
Vegetation Quality: High
Turf Effects: On
Motion Blur: Off
Iron Sights DOF: On
High Quality DOF: On
Bloom: On
Godrays: On
Sub Surface Scattering: On
Lens Flare: On
Long Range Shadows: OnFPS:
Average: 35.94
Min: 26.21
Max: 40.66CPU usage:
Average: 32.9%
Min: 23.1%
Max: 54.8%RAM usage:
Average: 3.0 GB
Min: 2.7 GB
Max: 3.2 GB -
MS74hu
tag
Operating System Name: Windows10 x64, Service pack 0
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz
Processor Cores: 4
Processor Threads: 8
Physical Memory Total[GB]: 8
GPU Count: 2
GPU 1 Name: Intel(R) HD Graphics 530
GPU 1 Driver: 21.20.16.4534
GPU 2 Name: NVIDIA GeForce GTX 960M
GPU 2 Driver: 378.92
Code Changelist: 2199047
Graphics settings used:Resolution: 1920 x 1080
Resolution Scaling: 0.70
Window Mode: FullScreen
Refresh Rate: 60
VSYNC: On
Framerate Limit: Off
Graphics Preset: Custom
Antialiasing Mode: TEMPORAL AA
Ambient Occlusion: SSBC
Draw Distance: High
Level of Detail: High
Texture Quality: Ultra
Anisotropic Filtering: 16
Shadow Quality: High
Terrain Quality: High
Vegetation Quality: High
Turf Effects: On
Motion Blur: Off
Iron Sights DOF: On
High Quality DOF: On
Bloom: On
Godrays: On
Sub Surface Scattering: On
Lens Flare: On
Long Range Shadows: OnFPS:
Average: 31.01
Min: 26.44
Max: 34.52CPU usage:
Average: 35.0%
Min: 25.4%
Max: 59.8%RAM usage:
Average: 3.2 GB
Min: 3.0 GB
Max: 3.3 GBEz az eredmény Lenovo Y700-on lett.Annak aki laptopon játszana.
-
MS74hu
tag
Sziasztok.
Tegnap félnéztem online-ra hogy mi a helyzet.4 emberke volt összesen.(sajnos orosz)
Egy szenyvíz tísztitónál megöltünk az eggyik nagyfönököt.Na most ez mennyire befolyásolja a single play játékot? Vagy a single play-ben megint meg kell ölni a csókát? Vagy igy könnyebb lesz likvidálni single play-ben a megölt fönök beosztotjait? -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2431 üzenetére
Legjobb módszer, ha rejtőzködsz előlük.
Essen vissza a riadóztatási szint, vedd fel a nyúlcipőt. Nem jó buli, ha már Cobra helikopterekkel jönnek rád.Könnyebb némely story misszió, ez így rendben is van. Elvégre is azok némelyike egy szegregált területen belül van, ráadásul nem is mindig kell a dirr-durr. Mellék küldiben meg a nagyvilágban tevékenykedsz, ahol bármibe bele ugorhatsz.
Egyébként meg hiv. fórumon vannak akik az " AI " -ban is véltek változást felfedezni. Nem úgy találják fel a pozíciódat, valamint nem ugrik be egyből a teljes riadókészültség, erősítés hullám elmarad, ha a helyeden és környékeden nem lelnek. Santa Blanca engedékenyebb is, mint Unidad.
(#2432) s4hu|SyD^
Nem csak a hibákról szólnak a frissítések.
Egyébként van olyan dolog, ami nálam még egyszer sem jelentkezett, másnál meg igen. -
s4hu|SyD^
addikt
Kéne valami szövetség, ami ellenőrzi a játékok minőségét. Aztán ha szarul fut vagy droppol sokat az FPS, sok crash, tonna bug akkor szépen megnyirbálná az árazást. 1 hónapja sincs kint a Wildland és 3 patch kijött. Ugyanazok a hibák bent vannak 2 béta után is. Sőt az alfa óta. Ilyen mintha teszteletlen lenne az egész. Ne mondja nekem valaki, hogy a hibák amik vannak azok nem jönnek elő másnál. Kéne egy 5 fős teszter csapat aztán játszák végig a játékot. Sok hibába belefutnának.
Nem csak erre a játékra igaz ez.
-
Danecay
addikt
Amúgy, Ti az Unidad egységeket teljesen likvidáljátok minden esetben vagy van, hogy menekülésre fogjátok és elbújtok amíg megszűnik a körözés?
Már csak azért kérdezem, mert pl. egy 3 koponyás területen egy antenna kapcsolós mellékküldetés során sikerült magamra hívni egy 3 szintű Unidad körözést, nem tudom mit kellett volna másként csinálnom, de csak jöttek és jöttek, én lőttem őket de nem fogytak, míg végül felvettem a nyúlcipőt majd meghúztam magam amíg meg nem szűnt a körözés. Sokszor érzem azt egyébként, hogy a mellékküldetések nehezebbek és szívatósabbak mint a mission story-k.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2429 üzenetére
Több mint valószínű hogy lesz, ha már ennyi jött ilyen rövid időn belül.
Hiv. fórumon is , de még máshol is folyamatosan jeleznek vissza, ami pozitív.Egyébként valamennyi javulás AMD ben már van, mondjuk el is kélt. Támogatottság miatt nem minden fenékig tejfel. De ezt kell szeretni, nem lehet mindig minden patent.
-
Danecay
addikt
válasz
theballa32 #2427 üzenetére
Feltehetően érkeznek még javítások a játékhoz és én úgy gondolom, hogy majd lesz némi performance javulás is idővel, még ha nem is teszi a játékot játszhatatlanból játszhatóvá de véleményem lesz. Ezt persze nem alapozom semmire, de szerintem elsősorban egy játszható játék kiadása volt a cél, amit már kapásból több patch is követett, a finomhangolás másodlagos, vagyis reméljük, hogy az egyéb hibák javítása után egyre inkább prioritást fog élvezni!
-
myckey
veterán
válasz
theballa32 #2427 üzenetére
Egy két dolgot mérlegeljünk, aztán példálózzunk.
Bár a másik nem téma.Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (Original Game Soundtrack) by Alain Johannes
-
macy
addikt
Most nem értem mi történt. Lecsökkent az fps 30 alá ott ahol eddig 50 fölött volt. Játszhatatlan fos lett.
-
myckey
veterán
válasz
Németh Péter #2423 üzenetére
Nem tesz semmit!
Előfordulnak ilyen malőrök, sajnos.De már gond egy szál se!Ez a lényeg.
-
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Németh Péter #2421 üzenetére
Itt írd be magad a PH-játékoslistára. Az itt szereplő tagoknak te is küldhetsz friend meghívót. Más hasznos információt (pl. Discord csatorna) is találsz a Téma összefoglaló/Csapatban Jobb! szekciójában
-
Tudna valaki segíteni? A ubisoft fórumán azt írják, hogy van egy workaround a hiányzó küldetés hibára.
http://forums.ubi.com/showthread.php/1611622-Missing-Major-Intel
I know this is frustrating and I'm sorry to hear you've encountered this issue. While the team is working on investigating this, please try out our workaround for this error: Join up with another player in co-op, taking care to ensure that you are that primary host/inviter. Once you start up your game, you should see the missions appear.
Nálam is előjött ez a hiba és emiatt nem tudom befejezni a játékot. A fórumon azt írják, hogy a hiba kvázi kijavítható azzal, ha meghívok egy ismerősömet co-op játékra. Nekem nincs egy ismerősöm se uplayen. Na most, ha jól értem az kellene, hogy valaki felvegyen engem ismerősnek és utána én meghívjam őt co-op játékra. Az én uplay azonosítóm hun_nemethpeter . Ha valaki ezt megtenné, azt megköszönném.
-
morfondőr
addikt
válasz
theballa32 #2417 üzenetére
Xbox kontrollerrel a ravaszokkal fokozatosan lehet adagolni a gázt, féket. Lehet a Dualshock 4 támogatás nem teljes, feltéve, ha PC-ről beszélünk! PS4-en gondolom ez meg van oldva!
-
myckey
veterán
válasz
ScomComputer #2413 üzenetére
Én nem igazán fordítok erre különösebb figyelmet, annyira nem zavaró. Környezet befolyásolja erősen, nálam. Vannak olyan provinciák ahol beton stabilan fut. Ráadásul most javult is a helyzet a frissítéssel.
De ha nektek ez valóban segít, akkor beírom összefoglalóba is, tippek közé.
(#2417) theballa32
Van támogatási lista is a vezérlőkből, ott mondjuk ez pont nincs közölve. Én pedig nem játszom ilyen jellegű játékot kontrollerrel. Tehát próbáld ki, nézd meg tüzetesen játékban az irányítást, hátha találsz valamit. Elég részletesen le van vezetve.Számomra megfelelően elsajátítottam a jármű irányítást az egér+bill. duóval.
Nekem ez több mint elég.De próbáld ki!
-
VincentVG
senior tag
válasz
Szia, erre mi a technika? exe jobb click és...?
-
macy
addikt
válasz
Miért, akkor mindig 20?
-
myckey
veterán
válasz
theballa32 #2410 üzenetére
-Nem tehető.
Ki kell tapasztalni a megfelelő irányítást.-FPS droppok a játék velejárói, jelenleg.
-
theballa32
tag
Sziasztok!Ma megvettem számítógépre a játékot,és lenne 2 kérdésem hozzátok.A járművek gáz/fék gombokat lehet nyomásérzékenyre tenni?Az fps droppok természetesek még most a játék jelen állapotában?A gépem:i5 6600 - Gtx 1060 - 16 gb ram
Köszönöm a válaszokat -
MarkBlade
csendes tag
Sziasztok,
Arra tud valaki megoldást hogy USB fülesen hogy lehet a beépített mikrofont működésre bírni? Új win 10 telepítve lett ez miatt de továbbra sem működik. A füles jó a mikrofon jó. Mindenhol máshol működik egyedül a beépített voice chatben nem. Köszi előre is.. -
Lac-coo
őstag
válasz
álommanó #2404 üzenetére
1070, en egyedul az arnyekot vettem lentebb egyel, sokat eszik es nem is tetszik ha tul éles, illetve a motion blurt kapcsoltam ki mert nem szeretem.
Stabil 60 fps igy nincs meg, de nem is feltetlen kell ide, nem olyan idegbeteg rangatozas mint bf1
Olyan atlag 50 fps em van, teljesen jo. Viszont mikor egy hdd n volt a jatek es a uplay kliens is rettenet akadozott menteseknel, marpedig kb folyamataosan mentMost ket kulon ssd n van igy jo.
-
álommanó
csendes tag
Üdv srácok!
Nos énis beruháztam a wildlands-ra.
Volna hozzátok főleg NVIDIA 1070/1080 tulajokhoz egy-két kérdésem
Melyik driverrel fut pillanatnyilag legjobban a wildland?Melyiket telepítsem?
Melyek azok a grafikai beállítások melyek leginkább zabálják az FPS-t ???
Szeretnék egy i5 6600K(4.4) GTX1070,16 giga ramból kihozni fix 60 FPS-t FULL HD-n
-
válasz
Lac-coo #2399 üzenetére
Az az igazság, hogy rég szórakoztam, ilyen jól egy játékkal. Sajnos én is egy patch-re várok, hogy megjelenjenek a küldetések Pucara tartományban, addig sajnos nem tudom befejezni a játékot. Ezt leszámítva viszont nagyon tetszik. Megveszem majd az összes DLC-t meg mindent!
Csak javítsák már ki azt az idegesítő bug-ot.
Meg azt a bugot is, hogy csak a rendszer meghajtóról hajlandó elindulni egyeseknél. Sajnos nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest