Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz Danecay #2628 üzenetére

Az biztos, hogy Rebel Ops? Zöld nyíl vagy mi mutatja? Ilyen hibába én még nem akadtam, hogy ne tudtam volna vallatni. HUD ki van nálad kapcsolva? Mert sajnos van az a hiba, hogy HUD nélkül nem jön be az Intel kör, szóval nem tudsz választani. (ez persze csak a fehér Intel-ekre igaz)

@myckey: Engem nem zavar ha sokszor halok, néha frusztráló, de majd legközelebb óvatosabb leszek vagy más taktikát választok.

Téged nem zavar az, hogy HUD nélkül nem látod azt, hogy milyen gránát vagy akna vagy C4 van nálad? Jó lenne ha legalább felvillanna mikor váltok. Mutassa 1-2 másodpercig és tűnjön el.

Amúgy a kis heli nagyon adja, nagyon jól lehet vele manőverezni, az összes légvédelmi rakétát ki lehet kerülni. A nagy heli meg a repülő már körülményes, buktam is 2 nyersanyag küldetést miatta. :DDD

Én is hiányolom a robotpilótát, pont ma gondolkodtam rajta, hogy kéne nagyon.

Amúgy én mindig kitűzök valami célt, mondjuk, hogy kell egy fegyvertartozék vagy képességre pontok meg nyersanyagok akkor azokra megyek rá, most azon vagyok, hogy lehet az EMP drón kéne, hogy kiiktassam itt-ott az elektromosságot, amúgy azt nem lehet fegyverrel kilőni? Meg a drónzavarót, légvédelmit?

Konvolyokat is szeretek vadászni viszont a helikopteres még túl nehéz, nem tudom miért direkt fel vannak húzva a képességek a sebzésre, precizitásra, jármű védelem, na majd valami új taktikát fogok bevetni. Kell új fegyver, hogy vadásszam a heliket. :K

• myckey

veterán

válasz Danecay #2628 üzenetére

Na várjunk. :)

-Mikor belépsz egy provinciába, akkor jelentést kapsz annak a helyzetéről. Megjelennek a sárga mappák amiket begyűjtve információt kapsz a SantaBlanca story -ról. Itt ugye vagy így vagy úgy szerzed meg az ( intelt/mappát ).

- A tartományban van 5 típusú tartalom: Rebel ops, Supply raid, Fegyver -kieg, Képességpontok és Medal. Ezekről szintén ( intelt ) kell gyűjteni.
    Szóval maximum 5X lehet mondjuk Sicariotol vallatás útján behúzni ami kell. Utána ezek az emberek megmaradnak, de nem mondanak más egyebet elkapásnál, mert már minden tartalomról van adat.

-A Rebel Ops-ban van szintén a vallatásos fajta küldetés, ezekből pedig összesen 9 db. van az egész térképen, mivel ezzel lesz meg a maximum fokozata a lázadó segítségnek, amire ez a mellékküldetés vonatkozik.

Tehát a fentieket minden esetben meglehet csinálni, mindentől függetlenül. Mivel az egyik a történethez kellhet, a másik a tartalomhoz a harmadik pedig a Rebel Ops fajtájának a kimaxolásához kell.
    Az biztos, hogy a Rebel Ops vallatásos fajtáját, mindig meg kell tudnod csinálni, mivel az külön a lázadókra vonatkozik. Nem content és nem is Story intel.
    Külön statisztika van rá in game. 0/45..... a Frakciókban.

Új hozzászólás Aktív témák