Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz macy #2622 üzenetére

Vízbe meg egymásra pakolni a heliket még nem próbáltam, a többi megvan. :DDD

Amúgy roppant hangulatos lett ez a játék, néha bosszantó is, ha én bszok el valamit vagy valami bug miatt, de el lehet vele szórakozni. A táj fenomenális, én szeretem a nagy bázisokat is meg a kis helyeket, mint a videódban, kis szigetek hangulatos. Még csak 5 provinciát takarítottam ki, de vannak szép változatos helyek. Ha 1 csapatot rádobtak volna az animációkra a többi meg 4 évig nyomja a pályatervezést akkor bizony nagyon örülnék, de ez van, így is szórakoztató. Pár ziccert kihagytak, de hátha pótolják. Örülnék több kérhető járműnek például, a combat roll meg hát nagyon kéne, azt mindenki kérvényezi és hiányolja szerintem.

Most értem el olyan provinciába ahol minden sarkon légvédelem van, a repkedés helyett át kell váltanom vezetésre szerintem.

Időközben az is kiderült, hogy Guns for hire lázadók is beszállnak a helibe, gondolom az autóba is, jó tudni.

Hiába van maxon a golyó elleni védelmem így is meghalom pár lövésből, 2 lövést mesterlövésztől túlélek, de azért egy sima gyalogos lelő 1 lövésből... :((( Ez sem igazságos, hogy egyből rámfordul az összes ellen ha meglátnak, lőhetnék tovább a lázadókat vagy a társaimat.

Új hozzászólás Aktív témák