-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Nézem a videót de nálam is (retek ronda) mintha direkt lenne elmosva minden kinézete van vagy 640*480-ba sikerült rögzíteni?
Pre alpha alatt csúnya büntetést vont volna maga után egy ilyen videó, remélem a grafika javítását nem azzal oldották meg hogy ilyenné tették mert akkor ezt kihagyom.
Sajnos nem beszélek egyáltalán németül, nagyjából miről van szó a videóban?
-
válasz
szallasi007 #98 üzenetére
Jó lesz az,ha már pre alfában is volt ihajj.
Dec 6.-i feltöltés.
GHOST RECON WILDLANDS Single Player Gameplay Walkthrough (PS4/XBOX ONE/PC) 2017A videó minősége csak nálam rossz 1440p monitoron ?
-
szallasi007
őstag
válasz
VincentVG #97 üzenetére
Pre alfa vagy mi teszter voltam, voltak bugok de amikor elkezdett szakadni az eső és mindenhol mocsaras saras lett a táj akkor olyan brutál volt a grafika már a korai fázisban is hogy ihajj.
Száraz időben azért nem volt ennyire durva, de azt a fejlesztők is megírták hogy a grafikán még csiszolni kell. -
VincentVG
senior tag
Nekem sem sikerült be reg elni bétára, de majd nekifutok mégegyszer.
kicsit más.
Watch Dogs 2 után bevallom aggódom a grafika miatt. Videókon jól nézett ki eddig mind2 (GR Wildlands és a WD2 is) viszont tesztelve a WD nekem nem éri el a Division szintjét sem..
Már csak ezért is nagyon szeretném béta tesztelni.
Azt meg végképp nem értem akik szerint semmi gond sincs a watch dogs grafikájával.. -
westlake
félisten
Free Beta
(megint) -
ScomComputer
veterán
Na ez jó, nem enged be Log-in-olni....azt írja rossz a felhasználó név vagy a passw....közben meg ezzel tolom a FC Primalt meg a többi gamet.......jó ez az UBI....
-
morfondőr
addikt
-
Dendytv
senior tag
-
Szvsz a legjobb co-op játék lesz.
Én már alig várom,hogy kipróbálhassam.
-
VincentVG
senior tag
tudom h régebbi engine, de nekem a videok alapján nem tűnik sokkal rosszabbnak.
division-ben voltak nagyon szép részek, de pl. a szürkület + néhány fényviszony kicsit gyengébb volt.
(nem a ghost recon-nál, hanem "magához" képest)na mindegy majd meglátjuk bétában... youtube videoknak nem hiszünk
-
Dendytv
senior tag
-
he7edik.
addikt
Eddig bejön a játék amolyan FC3-ba oltott Ghost Recon. grafika nem rossz bár nem egy Division de korrekt.
-
VincentVG
senior tag
Nálam "ha csak egy Division" lesz ebben a környezetben.. már akkor nagyon boldog leszek.
Grafika tudja kb azt a színvonalat? Írtátok h van ahol szép, van ahol annyira nem.
-
szallasi007
őstag
Este megnézem hátha csak bugos volt a dolog és meg tudlak hívni, mondjuk ha pc exkluzív és te one-on tolod akkor lehet az a baj, bár a meghívó meg kellett volna érkezzen.
Viszont az egyik srácnak akinek elment tud is játszani viszont folyamat offlinenak látszik még játék közben is így pl vele nem tudunk együtt játszani
remélem ubi ma holnap javítja a hibát
-
morfondőr
addikt
Aki jönne egy kis coop-ra jelöljön uplayen! Aláírásomban a név.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #67 üzenetére
Akad azért, az első verzióknál millió bug volt még, meg a textúrák sem voltak véglegesek.
Egyébként örültem volna ha összejön a meghívó mert így huzamosabb ideig tolhattam volna, a mi tesztünk az mindig hetente/kéthetente egy pár óra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #65 üzenetére
Nem, de nem is számít, PC-re szól a meghívás. Azért köszönöm szépen értélekelem a dolgot.
Én amúgy pár hónapja már heti 3 órát játszok vele Xbox-on (fizetős béta teszter vagyok), csak nálunk még szigorúbb NDA van, konkrétan olyan szerződést írtam alá ami pénzbüntetést ígér ha írok a játékról részleteket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #63 üzenetére
Nem igazán sajnos.
-
szallasi007
őstag
Írnék részletesebben is csak nem tudom szabad e
-
Dendytv
senior tag
válasz
szallasi007 #59 üzenetére
Köszönjük a részletes beszámolót
Reméljük jó lesz!
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #59 üzenetére
-
sittes79
addikt
Van még 2 meghívóm a tech test-re ha vkit érdekel,írjon privit.
-
szallasi007
őstag
Na hát 2 óra tapasztalatából mondom, hogy ez hosszabb lesz mint a Division (bár nem az tudom én és teljesen más a két stílus
) és talán nem is lesz annyira repetatív, farm ahol élünk lesz benne de itt más célja lesz mint a division-ben
van benne újítás a régi Ghostokhoz képest, több is de nem spoilerezem el
grafika: i7 tunning nélkül, 16 gb ram 1070-el minden maxon 2k felbontáson GSync mellett saját belső benchmarkal mérve hozza a mafia 3 fps számát - ha vki nem érti mit mondok fáradjon át a mafia 3 topikba
mivel nem tudom az nda mit is tilt pontosan ezért azt tudom mondani, hogy a grafika bizonyos körülmények között rendkívül szép viszont vannak nevetségesen csúnya részek illetve még bugos jónéhány helyenjelenleg a játék coop része bugos NAT status error van néhány játékos ezért nem tud csapatban játszani, ubi keresi a megoldást addig lehet mókázni single-ben
a karaktergenerálást viszont továbbfejlesztették a divisionhöz képest - részletesebb
járművek: hát ezen még reszelni kell, de gyakorlatilag bármit! vezethetsz
AI: hát a botok nem túl okosak egyik oldalon sem
irányítás: ipari bugos nálam, a billentyűkiosztás menet közben elvándorolt vmi extrémre. a bot csapattagokat nem tudom hogy lehet rendesen irányítani de még nem működnek együtt olyan "folyamatosan" mint a régebbi részekben. vagy nyomják a yolo rusht vagy nézik az nmy-t azok meg őket kb 1 méterről
Nem lesz ez rossz szerintem de most nem rendelem elő státuszba van, ha majd 1-2 hónap múlva lesz megint teszt és látom a javulást akkor bármi lehet
-
westlake
félisten
Most kaptam mailt, hogy csatlakozzak az október 26-án kezdődő technikai teszhez.
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #53 üzenetére
Hagyjuk
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #53 üzenetére
Szerintem ez a Wildlands egy sandboxos Future Soldier lesz kb.
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #51 üzenetére
Játszottál te már GR játékkal?
-
szallasi007
őstag
Hát nagyjából amiket eddig láttam videókat és leírásokat mindenki attól retteg hogy u.a. mint a Division csak mehikó köntösbe (Division ha RPG akkor az bár a Role Play része nekem hiányzik belőle
azért meg mert szintet lépsz egy játékba még nem lesz RPG szerintem ).
Egyébként most visszanéztem a rendkívül sok hozzászólásom de nem látom hogy bárhol RPG-hez hasonlítanám a játékot.
(nem hiszem hogy pont a karakterfejlődést hagyták volna ki ebből)
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007 #48 üzenetére
Mi köze ennek a játéknak egy RPG-hez?
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #48 üzenetére
farm ahol élünk
A Wildlands-nak azért van jobb esélye, mert lesz mellettem még 3 AI. A korábbi GR részeket mind végigvittem, ez se fog kimaradni valószínűleg...
-
szallasi007
őstag
Hát nem akarlak elszomorítani de akkor ez sem fog bejönni.
Ha nem csapatba tolod akkor unalmas farmolni, a Division és szerintem ez is az lesz = farm ahol élünk. Márpedig farmolni nem sokan szeretnek pláne nem egyedül, Division is azért kopott el mert sok a csaló pvpbe, meg mert farmolni kell (meg kicsi a map)
Mondjuk elvileg ez sokkal nagyobb terület lesz talán változatosabb küldetésekkel, de majd kódolva leírom a tapasztalatokat -
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #46 üzenetére
Tudom, tudom NDA meg minden hülyeség.....
Divison nálam a BETA-nál halt meg kb... Örültem neki, hogy tudtam bétázni mert pont jó volt arra, hogy lássam: ez nekem nem kell
-
k-adi
nagyúr
válasz
szallasi007 #44 üzenetére
na majd mesélj
-
he7edik.
addikt
-
Dendytv
senior tag
Az eső cseppek a fegyvereken egész jól néznek ki ! Ez mind szép és jól nêz ki de remélem azt, hogy majd a gép által írányitott társakal sem lesz különösebb gigszer !
De addig is várjuk előszeretettel
-
he7edik.
addikt
Az új játékmenet videó igen csak bejövős: LINK
-
he7edik.
addikt
-
Dendytv
senior tag
Szerintem nagy hülyeség ilyan Engin-t elő venni !
-
he7edik.
addikt
Ezen az xbox one videón annyira nem is csúf a játék
-
Dendytv
senior tag
[link]
3-új Videó a játékrólde sajna nagyon ronda
remélem csak azért mert félkész !
-
Volfram42
senior tag
Ha nem lenne mindenki feje felett egy hatalmas jel akkor szerintem már most előrendelém. Így viszont nagyon meg fogom gondolni a vételt. Pedig ezt leszámítva elég minimál a hud szerencsére.
-
k-adi
nagyúr
Ahogy gondoltam, ez másik 3 játékossal lesz jó igazán, félek az AI fos lesz ilyen mértékű csapatjátékhoz
amúgy a gameplay videóban lehet látni, hogy az AI látótávolsága elég kicsire le lett véve... anno ghost recon advanced warfighter-ben kilométerekről kiszúrtak és osztották a fejeseket
-
k-adi
nagyúr
-
melega
őstag
Jövőre a legújabb ACre gyűjtök, és ha nem fog tetszeni ezt veszem meg, mivel ez is egy élethű nyiltvilágú játék. Ezzel visszanyerheti az Ubisoft a vásárlók bizalmát.
Ami tetszik a trailerben van benne autós üldözés, krosszmotorozás, motorcsónakozás, kocsis üldözések ejtőernyőzés, bunyó. -
he7edik.
addikt
Gondolom a WD Disrupt motorja lesz alatta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Néhány év szünet után az idei E3-on az Ubisoft bejelentette, hogy a Future Soldier után ismét érkezik egy nagygépes Ghost Recon rész, amely a Wildlands címet kapta. Az új epizód némileg különbözni fog a korábbiaktól, ugyanis egy teljesen szabad, és nyílt világot kapnak az érdeklődők, ráadásul ez a rész lesz a hírek szerint a legélethűbb az eddigiek közül.
Megjelenés: 2016.
Célplatformok: PC, PlayStation 4, Xbox OneTrailerek:
E3 trailer
Dive into the World of Ghost Recon Wildlands
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands - GR Intel: Community Workshop [EUROPE]
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands - Accolade Trailer
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands - Intel: Authenticity [EUROPE]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Konteó topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest