- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Vízbe meg egymásra pakolni a heliket még nem próbáltam, a többi megvan.

Amúgy roppant hangulatos lett ez a játék, néha bosszantó is, ha én bszok el valamit vagy valami bug miatt, de el lehet vele szórakozni. A táj fenomenális, én szeretem a nagy bázisokat is meg a kis helyeket, mint a videódban, kis szigetek hangulatos. Még csak 5 provinciát takarítottam ki, de vannak szép változatos helyek. Ha 1 csapatot rádobtak volna az animációkra a többi meg 4 évig nyomja a pályatervezést akkor bizony nagyon örülnék, de ez van, így is szórakoztató. Pár ziccert kihagytak, de hátha pótolják. Örülnék több kérhető járműnek például, a combat roll meg hát nagyon kéne, azt mindenki kérvényezi és hiányolja szerintem.
Most értem el olyan provinciába ahol minden sarkon légvédelem van, a repkedés helyett át kell váltanom vezetésre szerintem.
Időközben az is kiderült, hogy Guns for hire lázadók is beszállnak a helibe, gondolom az autóba is, jó tudni.
Hiába van maxon a golyó elleni védelmem így is meghalom pár lövésből, 2 lövést mesterlövésztől túlélek, de azért egy sima gyalogos lelő 1 lövésből...
Ez sem igazságos, hogy egyből rámfordul az összes ellen ha meglátnak, lőhetnék tovább a lázadókat vagy a társaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ez sem igazságos, hogy egyből rámfordul az összes ellen ha meglátnak, lőhetnék tovább a lázadókat vagy a társaimat.