Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Megvettem a ghost recon wildlands játékot
-Azt nem értem ebbe tényleg nincsen story mód?
-Ha itthon haverral szeretnék játszani ketten azt hugy tudom megoldani?
Egyedül nem lehet mert mindig bedob más embereket vagy esetleg ez ilyen multi játék csak? 🙃😱😱😱 -
nubreed
veterán
Szóval most hogy befejeztem a ME:A -t és jobban bele vetettem magam a GRW -be, engem egyedül az idegesítő, teljesen random módon elöjövő CTD -k idegesítenek. Tegnap indítottam a játékot, 2 percen belül CTD, majd újra elindítom, 2 percen belül másik CTD, aztán 3 órán keresztül semmi, minden ok. Ezt magyarázza meg valaki.
Ettől függetlenül jó játéknak tartom és nem a legfontosabb szempont, de szerintem a grafikája elképesztően gyönyörű. A Godrays -en (lehet hogy a játékban bloom?) és a Turf effekten kívűl minden maxon van.
Stílusra nekem a játék valahol a Metal Gear Solid Phantom Painhez hasonlít, abba már 160 órát beletoltam és szerintem még a fő sztori felénél se vagyok, mert annyi minden mást is lehet/kell csinálni és azt kezdtem érezni, hogy ez már a játszhatóság rovására megy ott, remélem nem lesz ez a GRW -nél, amit mondom, még élvezek. -
Sianis
addikt
Ettől olcsóbb nem lesz. E3 Sale
-
weky
tag
válasz
heihachi #3194 üzenetére
A hétvégén mi is befejeztük a Fallen Ghost-ot, kellemes csalódtunk benne! Hozzáteszem, elejétől a végéig koopban játszottunk,nem gépi társakkal, így azért volt benne kihívás. Végre nagy hangsúlyt fektettek a lopakodásra és a lassúbb haladásra. Az új ellenfél típusok közül a predátoros nyílpuskás ember volt a legidegesítőbb, gyakran úgy haraptunk a fűbe, hogy csak kapkodtuk a fejünket, ki és honnan lőtt.
Ha már nyílpuska : Az új fegyverek közül pont ezt nem használtam , valahogy nem állt kézre, maradtak a hangtompítós fegyverek.
Egy dolog amit negatívumként tudok felhozni (spoiler nélkül): a záró videó. Ennyire gagyi és összecsapott alkotást már régen láttam!
Minden esetre a felejthető Narco Road után ez DLC -szerintem- megérte az árát!
-
nubreed
veterán
A random kifagyásokat a desktopra ti meg tudtátok oldani valahogy? Már akinél jelentkezett. Túrom a neten a megoldásért és próbáltam is egy-két dolgot, de továbbra is vannak kifagyásaim...
-
heihachi
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #3190 üzenetére
A Fallen Ghost kb ugyanaz, mint az alapjáték, annyi, hogy vannak új ellenfél típusok (nehéz páncélos csókát csak fejen lehet kinyírni, drón zavaróval járkáló enemy, ami nem csak a drónt zavarja, de még a radart is, durva mesterlövészek, láthatatlan álcaruhások akiket csak akkor veszel észre, amikor már lő rád (kivéve a hőképet)), illetve mindenhol kizárólag lilák mászkálnak (ami tényleg fontos helyszín) nagyon nagy tömegben. A legjobb szerintem a zavarós ellenfél lett, nem működik a radar, nem használhatod a drónt, szóval nagyon óvatosan kell közelíteni, sokkal többet kell lopakodni, próbálni messziről felfedezni. A melléküldetések kicsit mások, mint eddig, de semmi extra, a fő küldetések meg teljesen ugyan olyan típusúak. Van pár új skill is, ugyanúgy gyűjtögetni kell rá a resource-ot, pár új fegyver, amiből az íj talán az egyetlen érdekes.
Összességében rendes iparos munka, de nem sokat tesz hozzá az alap játékhoz, leginkább annak fog bejönni, aki az alap játék végre nem unta még meg a játékot -
hitvanyalak
senior tag
válasz
giornalista #3192 üzenetére
Minden ami tetszik, szorozd meg sokkal, és akkor ott a coop.
Én mindig csak egy cimbimmel játszok, de iszonyatosan jó élmény egymást fedezni, menekülni, sokszor csak motorozni is. Főleg ha settenkedsz és tényleg másiktól függ, hogy ne vegyenek észre. Ja és mi discord meg minden nélkül, intuitívan nyomjukMondjuk mi a Splinter Celleket is sokat játszottuk, ez meg egy nagy játszótér osonkodni.
-
giornalista
senior tag
megmondom őszintén, sokkal rosszabbra számítottam
az elmúlt kb. 5 évben csak Battlefieldekkel játszottam szinte, pedig korábban imádtam a single player játékokat. a Wildlands nem fogott meg a trailerek alapján, és a kritikák sem dicsérték halálra, de most vettem egy monitort, és meglepetésemre adtak hozzá egy kódot a játékhoz.
kipróbáltam és az azért túlzás, hogy beszippantott, de napi egy-másfél órára azért elegendő szórakozást nyújt, lehet gyűjtögetni a dolgokat, a gunplay kifejezetten jó (persze még csak néhány fegyver alapján) és nem találom sem túl könnyűnek, sem túl nehéznek a játékot.
ha lenne egy rendes járműmodel mellé, meg néhány érdekesebb side mission (ezek persze még jöhetnek) meg némi változatossák, élet a világban, még jobb lenne, de így is abszolút használható
a co-opot sajnos nem tudtam kipróbálni, talán egyszer eljön az is.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ennyire rossz az új DLC, hogy senki nem ír róla?
-
D4M13N
aktív tag
válasz
hitvanyalak #3186 üzenetére
Sajna akkor is spottolni fog.nekem legalább is az ai azt tette..
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, hogyan lehet megoldani azt, hogy amikor közelítek egy bázis, villa, tábor felé, a csapattársak ne "mondják be" és jelöljék meg marker -el a közeli ellenfeleket.
De, ugyanakkor a drónnal ki tudjak jelölni.
Kérdésemből nyilván rájöttetek, hogy az aktuális solo challenge -el küzdök, de nem tudok 20m en belül kerülni az ellenfelekhez és drónnal kijelölni őket.
Ha kikapcsolom a HUD -ot, a drónos megoldás sem működik.Köszi az útmutatást ha vki már megcsinálta.
-
s4hu|SyD^
addikt
Gondolom 50 óra után már nem esélyes visszakérni a Season Pass árát.
-
bandras54
aktív tag
Heti challenge-nél van vmi trükk? Nem számolja a sniper killeket
-
weky
tag
válasz
sirarcheer #3176 üzenetére
A "semmiből lövöldöző álcázott íjász" egy új bug vagy egy spéci ellenfél típus?
-
Sziasztok!
Várható még optimalizáció szerintetek?
Picit még csiszolhatnának rajta szerintem.. -
Visali
csendes tag
Sziasztok! Van itt olyan, aki egyedül tolva végig a játékot, és tetszett neki, úgy gondolja, érdemes volt megvenni? Anno a beta tetszett, de a megjelenés utáni reakciók miatt végül nem vettem meg a játékot. Most akciós, és újra elgondolkodtam rajta. Néhány vélemény segítene a döntésben. Köszi!
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, nekem sem "adja be" ha shotival kinyírom a yetit.
Nem számolja.
És nálam nem 1/30 -as számláló van ebben a kihívásban hanem talán 1/200000????Akinek van ötlete ne szégyellje megosztani
Ja, helivel hogyan gázoljátok el/le a yetit, nekem mindig kilövi a helit....??
-
dvd24
senior tag
És magyar jelenlét, kis SPOILER veszéllyel:
A második ending alatt, amikor a Bowman spekulálgat, hogy vajon mit fog csinálni El Sueno miután lelép a házi őrizetből, és odajut, hogy a lehetséges búvóhelyekről beszél "darkest corners of eastern Europe"-ban, akkor a videón konkrétan Budapestet mutatják El Sueno úticéljaként
-
D4M13N
aktív tag
Na itt az utolsó Weekly Challenge
ha nem hozná be a linket: [link] -
D4M13N
aktív tag
válasz
hitvanyalak #3160 üzenetére
Itt van az összes infó.elég mókás megkeresgélni
-
D4M13N
aktív tag
Megtalálták a Yeti-t.Érdekes volt ez a nyomozósdi, csak kár hogy nagyon nem harangozták be,így aki nem olvassa a reddit-en a wildlands subredditet az lehet nem is hallott róla.Remélem lesz még iylen.Ott a náci katonás vonal is.meg jó pár üres barlang van amibe lehetne rakni ilyen titkokat
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3156 üzenetére
Őszintén szólva nem emlékszem, de szerintem csak véletlenszerűen adogatja. Gondolom, ha magasabb a loot esély egy karakternél akkor nyilván sűrűbben. Én elvoltam vele egy ideig, de már túl sok időt vett el tizenvalahány karakter. Meg így is bent maradt vagy 20k nyersanyag mindenből. Felesleges, kivéve ha ki akarok tanulni minden skill-t, aminek a nagy részét úgy sem használnám amúgy.
@illest309: Egyetértek sok mindenben. Nagyon arcade lett a játék, hogy a vérpistike is élvezhesse. Ubinak bejönnek ezek pénzügyileg, látod a statisztikákat. Az más kérdés, hogy engem is kiégetett a játék 45 óra után. Plusz a rengeteg zavaró hiba. Nekem is Gold van és én sem próbáltam a Narco Road-ot még.
Nyilván co-op-ban más a hangulat bár a játék maga marad ugyanolyan. -
-
spank0309
tag
74 óra játék után kiégtem teljesen, amennyire vártam ezt a játékot akkora csalódás lett, egyszerűen gagyi számomra, egyedül ami ott van a graf, meg a fegyverek de így ennyi. akár hányszor szállok be hogy na most akkor go megyünk tovább de 23%-on áll a játék, belépek és 5 percen belül ki. Goldot vettem, előrendeléssel, a narco roadot a mai napig még nem néztem meg, majd talán a fallen ghostot. Túl könnyű a játék, és túl sok kamu szarság van benne. wh-zik az ellenség ilyesmi. Nem ezt vártam. Egy igazán nehéz játékot vártam mint pl. az arma 3. Hozzáteszem hogy a legnehezebb fokozaton hud nélkül nyomtam a ghostot. Az a leggázabb hogy folyamatosan nézem steamen mennyien játszanak vele és a maximum amit láttam 12 ezer volt, persze ez csak steam, a PUBG-vel 100 ezer felett játszanak minden nap, holott egy ea. játék és kb. semmi értelme csak ölsz és ölsz, mégis adja az adrenalint. Van mit vesztened, Ez a baj a ghostban, sose fogy el az ammo-d meghalsz 100 méterrel arébb kezded full felszerelésben. Lehet hogy nem vagyok hozzá szokva ehez de én azt vártam hogy ez a játék élethű, sajnos nem ezt kaptam. Persze ez csak az én véleményem, lehet hogy ki kéne próbálnom magam egy komolyabb csapattal...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
sirarcheer #3152 üzenetére
Szinkronizálni kell a játékkal és küldeni. Naponta 5000-et lehet max.
Amúgy nem mindig ad nyersanyagot elég random. 250-1000 között ad azt hiszem.
-
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Razielkukac #3150 üzenetére
Én sem láttam ilyet.
@Mindenki
Az applikáció mikor adja a nyersanyagot?
Mert megcsinálok csomo küldetést, és minden ötödiknél ad kb 500 nyersanyagot.. -
XeeN
senior tag
válasz
Razielkukac #3150 üzenetére
Én még nem láttam ilyet (210+ óra játékidő, amiből 140 a coop).
-
Razielkukac
csendes tag
Találkozott e valaki az alábbi problémával?
Én már jó pár küldetést megcsináltam. Bátyám még az elsőt. Gondoltuk este kipróbáljuk a coopot, de néha előfordult, hogy ő olyan ellenfeleket is látott, akiket én nem.Mit lehetne tenni ez ellen? Tapasztalatok? Lehet, hogy a játék nehézségi szintjeinek különböző beállításai miatt van ez?
-
s4hu|SyD^
addikt
Ghost HQ-val annyi nyersanyagot tudsz szerezni, amennyit csak akarsz.
Amúgy nekem a járműveket tette oda a játék ahová nem szégyelte, ha szerencsém volt közel és az útra vagy mellé, sokszor jó messze vagy csúszott mindenfelé, illetve blokkolva volt.
Gondolom meg lehetett volna oldani a single és a co-op közti átjárhatóságot, csak nem vesződtek vele.
Engem is zavarnak ezek az újratermelődő ellenfelek. Kevésbé érzem azt, hogy elérek valamit így, hogy hiába takarítok ki egy bázist akkor is ott lesznek megint. Hiába likvidálom a főnököket akkor is "újratermelődik" minden bázis.
-
válasz
sirarcheer #3145 üzenetére
Allits meg konvojokat 2500-5000 pont/db.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
morfondőr #3144 üzenetére
Köszi az infót. A FC4 ben ezt úgy oldották meg hogy akihez csatlakoztál annak az előrehaladását látta a másik. Mert itt ha hozzám csatlakozik valaki aki most kezdte akkor látok minden ládát/skillt a térképen, pedig már rég felvettem. No mindegy.
Van valami trükk hogy lehet feltölteni a "nyersanyagokat" a leggyorsabban. Van már 50 skillpontom mert a sztorit csinálom, de nem tudom elkölteni.
-
morfondőr
addikt
válasz
sirarcheer #3143 üzenetére
Ez szerintem a coop és single játék közötti korlátozás nélküli átjárás miatt van így. Ha te likvidáltad a térkép egyik felét, és becsatlakozik hozzád valaki, aki a másik felét, akkor nem lenne ellenség a térképen, ha úgy lenne, ahogy írtad! Azt a fejlesztők is kijelentették, hogy az egyik alap koncepciójuk az volt, hogy a single és a coop ne legyen külön választva és bárki bármikor tudjon csatlakozni a másikhoz. Ehhez sajnos sok dolgot fel kellett áldozni, de ha nem így lenne, akkor meg más problémáink lennének!
-
sirarcheer
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #3141 üzenetére
A rendszer az hogy a játék szerinti legközelebbi üres útra pakolja.
Engem az zavar hogy "újratermelődnek" az ellenfelek. Hiába pucolok ki egy rakat bázist, felrobbantok SAM állásokat. A következő halálnál kezdhetem előröl. Mad maxben és FC4ben ezt tök jól megoldották, hogy ha felszabadítottál vmit akkor a lázadók megjelentek ott és oda visszatérhettél mindig feltöltődni.
Így kicsit szélmalomharc, mert hiába van meg a fél térképnyi terület főnöke likvidálva, az ellen ugyanannyi mint amikor elkezdem. -
xPraetoriaNx
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Azon javítottak-e már, hogy a kért járműveket ne össze-vissza dobálja? Nem tudom miért nem csinálják úgy, hogy oda rakja ahová nézel. Persze objektumre, élőlényre ne lehessen rákérni.
-
myckey
veterán
A PC-s tábor egy szeletet már kapott belőle a 3.5 -ben, de vannak más dolgok is és a konzolosokra is gondolni kell.
Live Season Challenges Ep. 5.
-
myckey
veterán
Tölthető a Frissítés.
Itt 7.16 GB
#3136 Anonymus23
Lázadók csatlakozása nem "bug".
Pl. A Guns for Hire segítségkérés során akik megérkeznek, azok mennek tovább a játékossal ha van hely.
-
Anonymus23
veterán
Nekem is van mind, pedig nem rossz a vas alatta, de jobban zavaró amikor magában a játékmenetben akadályoz, vagy beragad az ember, és ki kell lépni küldetés közben és kezdheted elölről.
De mindemellett vannak olyan "bugok" amin jót röhögtünk, pl a potyautas rebellek.
Többször előfordult, amikor pl supply-t szedtünk össze (repülő és helikopter), akkor az ott lévő rebel szépen beült a járműbe, és eltaxizott velünk a célállomásig -
myckey
veterán
MA érkezik a 4.0 Frissítés PC re
Konzolra a holnapi nap folyamán.
Lesz majd patch notes is, mint mindig.
-
válasz
Anonymus23 #3133 üzenetére
Nekem a fo jatekom az R6S, az is egy bughalmaz
neha nehez egyutt elni a hibaival, folyamatosan patchelik is tobb kevesebb sikerrel.
Neha olvasom, hogy egyeseknel milyen bugok vannak...az mondjuk durva. A framedrop az tenyleg rohadt zavaro foleg akkor ha pl egy 1080ti duborog a gepedben. -
Anonymus23
veterán
Ez személyes preferencia, ezzel nincs is gond természetesen, de ilyen módon nem is (s)írtam semmit, annyit írtam, hogy bár mindkét játék eléggé bugos (nem, nincs egyenlőség jel), attól még szerethető mindkettő.
De idézze már valaki, hogy hol írtam, hogy a Division a király, és miért nem azzal játszotok, amikor csak a bugokat és a tésztaszaggató játék tartalmatkifogásoltammertem megemlíteni.Meglestem: 50 Ubisoft játékom van, többségével játszottam is, régebben azért nem az volt a jellemző, hogy nyilvánvaló bugokkal adják ki a játékot, de az elkurvulás már az AC szériánál elég csúnyán elindult (AC3-al kezdve, talán mindenki emlékszik még Bostonra), és azóta is tart, és én csak merem remélni, hogy valóban tudják javítani a bosszantó és ismétlődő bugokat.
De ha ez a fórum only for fun, akkor inkább hagyjuk, igazán nem célom homokvárakat rombolni.
-
válasz
Anonymus23 #3122 üzenetére
Nalam a division az a jatek ami kb 20percet volt fent a gepemen, semmilyen szinten nem tudott lekotni. A Wildlands hibai ellenere is nagyon kellemesen szorakoztam mire vegigvittem.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #3129 üzenetére
Mind1 töröltem,nem vitázok. További jo divisionözést.
-
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #3128 üzenetére
Akinek bejött az AC széria vagy a FC 3-4-Primal, annak ez is be fog jönni. A Division azért nem jó példa talán, mert az tunkolós, itt meg azért egy pisztollyal ki tudsz írtani egy egész bázist ha van rá időd (ami mondjuk nálam jó pont (lásd AC széria vagy FC).
Erre alapoz az Ubi, és be is jön neki, mert csak megveszi az ember, annak ellenére, hogy megfogadta, hogy nem fogja -
Anonymus23
veterán
Nem ártana egy kicsit ha a szövegértelmezés menne.
A két játékot szervesen nem hasonlítottam össze, hanem az Ubisoft "mint olyan" hibákat. Próbáld meg még egyszer elolvasni is értelmezni amit írtam (hátha másodjára kicsit higgadtabban már megy, és nem csak fröcsögsz itt nekem).
A két játékra annyit írtam, hogy mindkettő eléggé bugos, de szerethető.(#3127) madoc
Erre csak ennyi tudok mondani: OMG...Mondjuk az AC szériát nem értem hogy jön ide, a stílusa (mármint a játék koncepció) hasonló mész-ölsz-gyűjtögetsz-fejlődsz-területeket oldasz fel stb, de ne kelljen már védeni az Ubit, amikor ott is jócskán belefutott elég komoly pofonokba ennél a szériánál is, elég talán a Unity-t említenem. Minden AC is megvan, többször végigtoltam az összest, azt gondolom van egy kevés rálátásom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azért nem olyan teljesen más stílusú az, sőt szerintem igen sok ötletet vettek onnan, sokat elég rosszul is sikerült ide átültetni. Nyilván aki játszott a Division-nel az tudja, hogy mit próbáltak ebbe is beletenni. Nem is véletlen említettem a WD2-őt vagy a Just Cause 3-at sem. Aki játszott velük az látni fogja, mi az, ami itt is olyan. Lehet ide hozni az Assassin Creed-et is, Far Cry-okat. Ubi csinálja tán a legtöbb nyílt világú játékot és én szeretem is mindet. Azért, mert ez Wildlands nem lesz ám olyan egyedi sőt. Pont az nincs. Nagy, szép, csodás térkép + a lopakodás, mesterlövészkedés én ezeket mind szeretem, de itt ki is merül. Oltárt azért ne emeljünk neki.
Technikailag a grafika a kiemelkedő. AI és animáció téren egy szép visszalépés.
Történetet meg nem pontozom, mert engem nem mozgat meg.
Azt is elfogadom, hogy a nagy térképnek az 50%-a üres, mert ez ilyen ez a nyílt világ, az ismétlődő küldetések is, amik ideig óráig jók, aztán csak monoton.
Nem kell ide hivatalos infó, hogy mire mennyi időt szántak, látszik. Aki nem látja örüljön neki. Lehet én játszok túl sok játékkal így kiszúrják a szemem a hasonlóságok, hibák, erények.
Véleményemet meg elmondhatom, ha tetszik ha nem. Ha pozitív ha nem. Fizettem a játékért, ráadásul a Gold-ért sajnos.
Díjazom azt, ha valaki hozzátesz a témához, csak sajnos a sok negatív dolog is ide tartozik. Ha én felsorolok nyilvánvaló dolgokat ő akkor is azt mondja, hogy nem és akkor ott meg is állunk kb.
-
Madoc
veterán
válasz
Divisionhoz hasonlitod? Miért mert ubisoft? Akkor az asassins creedeket is hasolitgasd ahhoz. Nem kell ez ide, menjél vissza aztán ott hasonlitgass. Szar játék mert nem division 2!Ja hogy senki nem mondta hogy ez az lesz? Francokat nem érdekel hogy más játékba mennyi időt vagy!
-
hitvanyalak
senior tag
Egyáltalán nem volt kár! Én pl. rengeteg hasznos infót megtudtam a Te hozzászólásaidból is úgy, hogy nem kellett kérdeznem sem. Szóval nehogy nekem itt elkámpicsorodj a különvéleményeken, mindenkinek lehet,kell is legyen. Nekem pl, ha HUD nélkül legnehezebben kéne játszanom, akkor menne az agyamra, így meg esténként leülök egy-két órát és jól érzem magam a haverral, aztán amikor lopakodás közben rosszul érzékel a kontroller és fejbe küldök valakit gránáttal, akkor anyázok, ez van
-
myckey
veterán
válasz
Híreket osztom meg, és segítek.
Mást nem csinálok itt, bocsánatot kérek érte.Most mivel védtem a játékot elvakultan?
Leírtam hogy nem leszel elpusztíthatatlan,Hogy nem tudni mivel foglalkoztak,Hogy nem csak összeollózás .
Ez elvakultság? Mi a probléma?
Az hogy nem állok be a sorba, helyeselni a demagóg agymenésekre?
Mutass rá , hogy manapság mit írok, ami elvakult hívővé tesz.Nagy kár volt energiát fektetnem ebbe az egész topicba.
Nagyon nagy hiba. -
Anonymus23
veterán
Te biztosan jutalékot kapsz az eladásokból
, mert nem lennél ennyire elvakultan wildlands "hívő", ha egy picit is távolabbról néznéd az egészet.
Azért vannak olyan bosszantó hibák benne, ami tipikus Ubisoft, pl elrontják azt ami kvázi jól működött előtte, lásd Division, ott is szinte minden patchnél attól "féltünk", hogy na most vajon mit szúrnak el. Volt is szinte mindig valami oltári kínos baki. Ettől függetlenül szerethető játék mindkettő, nem véletlenül van majdnem 1800 órám a Divisionben, de még ma is futok bele olyan bugokba, ami oltári ciki kvázi 1 évvel pl az UG megjelenése után.
Itt még nem telt el annyi idő, de amennyiszer már én is textúrába ragadtam (hegyeknél elég sűrűn előfordul), több száz méterre dobja le a járművet stb. az azért elég gáz, ettől függetlenül megérte az árát, igaz én nagyon olcsón jutottam hozzá. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #3119 üzenetére
Azért ez nem csak más játékok összeollózása.
Azt sem találtam sehol sem hivatalosan, hogy mire fordították az idejük 90% -át a fejlesztők.
Azzal meg pláne lehet vitatkozni, hogy mikor kifejleszted a képességeket, felszereléseket legyőzhetetlenné tesz. Közel sem ezért kell fejlesztgetni.
Valamiért nem érzem magam legyőzhetetlennek, HUD nélkül és legnehezebb fokozaton. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Redneck #3118 üzenetére
Nekem pont azért porosodik a Wildlands, mert várom a sok patch-t annyi hibába futottam, hogy volt, hogy inkább kiléptem és hagytam egy kicsit. Legutóbbi patch-ba beletettek olyat, ami nekem hiányzott, de még mindig maradt hiba bőven. Ki belefut ezekbe ki meg nem. Én a szerencsétlen bázist erősítem.
Attól függetlenül jó játék, de lehetett volna sokkal jobb is, ha nem a térképre fordítják az idejük 90%-át a fejlesztők, esetleg kreatívabbak nem csak összeollóznak mindent más játékokból, és még azokat sem jól. Engem nagyon jól elszórakoztatott 40-50 óráig, utána elég monoton lett. Tipikus Ubisoft meg nyílt világú játék dolog. Gyűjtsd ezt meg amazt, fejleszd a skilleket aztán a végén már legyőzhetetlen leszel kb. Nem beszélve a hülye AI-ról mind ellenség mind csapattárs szinten.
A táj az lélekzetelállító az is tény.
Egyébként egy lopakodós Division, Watch Dogs 2, Just Cause 3. Olcsón beszerezve teljesen jó vétel amúgy.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
xPraetoriaNx #3116 üzenetére
Grafikus motor, ami közelebb van ott részletesebb. Fele sincs betöltve, ha csak úgy nézelődsz. Pont ezért vannak a nagy töltések meg a mikroakadások valamint az, hogy előtted tölt be a textúra. Addig valami nagyon alacsony felbontású textúrát használt csak az illúzió végett.
Az új Wolfeinstein volt olyan nálam, hogy ahogy fordultam úgy töltötte be a textúrát. Na az durva volt. ID Tech, sőt a legtöbb motor ilyen manapság.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Ez a játék is érdekesen van megírva... Jelenlegi gépemnek meghibásodott (jó eséllyel) a tápja, szóval azt visszaviszem garanciáztatni, és addig visszaültem az előző gépemhez... Azzal nincs gondom, hogy csak minimum grafikán megy a játék (660Ti VGA van a gépben), de hogy hegytetőn nézek a messziségbe, és 60+ fps, majd belenézek a sniper távcsövébe, és 25-30 fps, az kicsit fura
-
morfondőr
addikt
válasz
Redneck #3112 üzenetére
Mivel 1060-as vga-d van, ezért neked találták ki a hardveraprón nagyon olcsón (6000 ft körül) beszerezhető nvidia kuponokat, már ha eddig nem aktiváltál másik promóciós kódot ezzel a kártyával (egy vga-val csak egyet lehet)!
(mielőtt még valaki nekem rontana: én sem és még ismerősöm sem árul játékot az aprón, nem reklámozok semmit) -
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck #3112 üzenetére
Ez az akadás, ami jelezve van, az fennáll, de én azt vettem észre, hogy utazásnál fordul elő, de pár tized másodpercre, néha. Szerintem összefüggésbe lehet hogy SSD-n vagy HDD-n van-e a játék telepítve.
Ezzel szerintem együtt lehet élni, nem állandóan és nem totál zavaróan jelentkezik ez.Nekem i7 6700K (alap órajelen) + 1070 megy 50-80 FPS között.
-
myckey
veterán
válasz
Redneck #3109 üzenetére
Az alapot vedd meg -jóárasítva-. ( már ha úgy döntesz )
- A season pass elhanyagolható.
Narco Road DLC felejtős-xp boost felesleges ( ez nem az a játék ) -ruha és fegyver adalék sem sok vizet zavar -minibusz-korai hozzáférés a dlc hez - valamint 2 extra boss hozzá tartozó feladatokkal, jutalmakkal .
Esetleg, ha megfog a játék, majd külön megveheted in game Store ban a Fallen Ghosts -érkező- DLC-t és a Peruvian misszió plusz tartalmat.
- Egyébként a hibák nem mindenkinél jelentkeznek. De jelen vannak, csak nem általános egyetemes dolgok.
Nekem például a textúra betöltések zavaróak, helyenként. Minimálisan van pillanatnyi akadás, és akad fps dropp is.
Viszont olyan még nem volt, hogy a játszhatóságot megbuktatta volna bármikor is.Egyébként ha érdekel majd a dolog, összefoglalóban van szinte minden érdemi.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Redneck #3107 üzenetére
Nekem Ultra beállításokkal 1080p átlag 40-45 fps, főleg nagy városban, harc közben. Terepen főleg 60 fps, de persze van, hogy be-be esik. V-sync-et használok. Mivel ez egy lassú játék (persze ki, hogy játssza) a 35 fps sem zavaró.
Ami zavaró az az, amikor egy pályarészt tölt be akkor megakad a játék. Vezetés közben hegyi utakon ez elég élményromboló. Akkor a 60 fps-ről ledobja olyan 8 köré 1-2 másodpercre. SSD-n van a játék nálam. Uplay meg másik SSD-n.Sokat nem vesztesz ha csak az alapot veszed.
-
myckey
veterán
válasz
Redneck #3107 üzenetére
Semmi köze ennek a játéknak az "élvezhetetlen foshalmaz" kategóriához.
Bőven játszható.
- A Betak óta pedig sok dolgot javítottak, foglalkoznak a játékkal.
itt van minden ilyen jellegű érdemlegesÉrkezik a következő DLC és mellé pedig a 4.0 frissítés. ( nem én találtam ki )
Majd utána a PvP.
Nekem a V-sync off, freesyncet használok.
-
Redneck
nagyúr
válasz
morfondőr #3104 üzenetére
morfondőr: Szimpatikus a játék, de harmadszorra nem akarok felülni az Ubisoftos szopórollerre. Nem az atomstabil 60 fps-ről van szó, hanem arról hogy ne egy élvezhetetlen foshalmaz legyen. Ne törjön a kép és értelmes sebességgel, hatalmas input lag nélkül fusson, normális grafikával, ennyi az elvárásom.
A Crewnál képtörés és akadás között lehet választani. Mindezt 20€-ért. Ez azért nem apróbb hiba.
A Ubisofttól pedig joggal tartok, a Support is egy nagy nulla. Anno a PoP: The Forgotten Sandsben, egy a továbbjutáshoz szükséges kapcsoló nem jelent meg nekem a játékban. A válaszuk dióhéjban: "ez van".
TTomax: Az igazat megvallva időm sem volt rá, és így hogy panaszkodtak, nem is törtem magam.
Ez nagyjából az én konfigomnak felel meg, de Closed Bétás felvétel, nem tudom azóta mennyit javult a játék. TTomax hozzászólása miatt az jött le hogy nem nagyon változott. Ez alapján jó.
V-syncet használtok hozzá valamilyen formában?
-
myckey
veterán
Lehetséges Új fegyverek, képességek és eszközök.
-PSG1 -BFG 50 -PDR -MDR -Íjpuska - Galil
-Harci kés, EMP gránát, Harci -Autorobbanó -Villanó Drone
- Víz alatti rejtőzés, Lőfegyverrel támadó jobb észlelése és helymeghatározása
-Robbanó lövedék és Gyorsabb tárazás
Új ellenfelek
- Mellékküldetések: Fejvadász missziók, Szabotázs, Rejtett ügynökök evakuálása, Wild Tower ( gőzöm sincs mi a fene ) .
Elméletileg ha egy csoportot teljesen végrehajtunk, lesz ráadás feladat, ami után jutalom jár. ( gondolom a 10 egyedi fegyver egyike ) -
Redneck
nagyúr
Anno kihagytam a Bétát mert mondták hogy elég szarul fut jó vasakon is, és a játék elején sem akartam csatlakozni, de most elnézve a gameplayeket megtetszett. Hogy fut jelenleg? Nem érdekel az Ultra, elég nekem a High is, de nem akarok még egy szart venni, a Ubisoft termékeivel már megégettem magam párszor.
"Igen, nálam is dropol, úgy, hogy sem a cpu sem a gpu usage meg se közelíti a 100%-ot."
i7 3770K + GTX 1060Na az ilyeneket akarom elkerülni, a rohadék "The Crew" húzott fel tegnap. Semmilyen beállításon nem képes 60 fps-sel V-synckel (se adaptív, se Fast) stuttering, vagy V-sync nélkül tearing nélkül menni. 20€ kidobott pénz.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kíváncsi leszek rá, hogy tényleg lesznek-e új dolgok vagy új bőrt húznak rá a régi dolgokra. Értem itt nem csak ezt a játékot, hanem az összeollózást más játékokból.
Én is Survival szintű DLC-t gondoltam, de ez lett. Ezek ingyen is jöhettek volna... Picit erőltetett ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest