-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #2631 üzenetére
Igen, biztosan az, pont az a fajta Guns For Hire rebel support amiről lentebb mickey is ír, screenshot-om is van róla, de most nem tudom feltölteni. Belefutottam most du. egy másik ilyen vallatós szituációba, igaz csak véletlenül, konvojmegállítás közben és miután lövöldözés közben észrevettem, hogy menekülőre fogta a Sicario, utánaeredtem és próbáltam kivallatni sikertelenül, végül betuszkoltam egy autóba és C4-el jól felrobbantottam
persze ezzel sikertelen is lett a Side Mission. Nem figyeltem milyen jellegű feladatnak volt jelölve de mivel mickey írta, hogy vallatás csak ennél az egy fajtánál van (Guns For Hire), gondolom akkor az. Nem gondolnám, hogy kimaxoltam volna már ezeket mert még csak a második területnél járok és nem sok ilyet csináltam még meg. Ki lehet ezeket egyáltalán maxolni két területet magába foglaló játszótéren? Ja a HUD egyébként be van kapcsolva.
-
myckey
veterán
válasz
-Igazság szerint a kikapcsolt INTEL HUD, nem okoz hibát . Ez ilyen.
Ettől még a játék érzékeli a parancsot, tehát be tudod gyűjteni az információt az alkalmas gombokkal ( 1-2-3 )Én is így használom, ki is tapasztalható, mivel ugyan arra a gombokra teszi a típusokat.
Persze szerintem ajánlott benn hagyni, ez már csak az én agyszüleményem hogy nekem ne mutassa.-A Rebel Ops a térképen külön jelzéseket kap ( míg ki nem jelölöd, utána nyíl lesz-zöld ).
Egy fajta vallatós jellegű van, annak pedig egy fegyver a jele, ami váltakozik egy emberi fejjel.
Ezzel lehet erősíteni a Guns For Hire rebel support-ot.- De zavart már engem is, hogy nem láttam a konkrét gránát típust , vagy felszerelést ( kikapcsolt HUD mellett ). Haltam is már miatta. Ezért néha be is kapcsolom a fegyver és felszerelés megjelenítését, aztán az úgy is eltűnik.
Valóban lehetne erre egy opcionális valami, de őszintén szólva nekem a mostani is megteszi.-Robot pilóta, járműből csapatparancs lehetőség, vezetőoldalról lövés és drone használat.
Ezek mind kellenének, és van is róla elég sok szó itt ott. Visszajelzések is vannak ezen irányban. Remélem be is került ez vagy az.- Minden védelmi rendszert meg lehet semmisíteni fizikálisan, szétlőhető. Keresőlámpa, D.zavaró, generátor, sziréna, légvédelem, indirekt tűztámogatás.
(#2632) duvi
Jó is a HTI.
Bár én pont nem azt használom, hanem azt amivel a világon az eddigi legtávolabbi halálos találatot érték el.
L115A3. -
duvi
nagyúr
válasz
"EMP drón kéne, hogy kiiktassam itt-ott az elektromosságot, amúgy azt nem lehet fegyverrel kilőni? Meg a drónzavarót, légvédelmit?" Ha rálátsz a kapcsolókra, akkor fegyverrel is ki lehet iktatni ezeket. Légvédelminél elég ha a modult lövöd és felrobban.
"Kell új fegyver, hogy vadásszam a heliket."
HTI a barátod. Két lövés (utolsó előtti nehézségen) és pukkan a helikopter. A legdurvább sniper fegyó a játékbanTéglafalon keresztül szoktam kilőni vele a megjelölt célpontokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest