Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Xd. Milyen szakma? Nem mintha ez bármennyire is érdekes lenne. Nekem meg az MGSV nem jött be és akkor mi van? Semmi. Hogy a fenébe lehet ilyen hülye kijelentést tenni?! Van akinek ez van akinek meg az. Nekem a Watchdogs 1 és 2 is nagyon bejött de a GTA meg egy sem. Van ilyen is.Nekem nagyon szórakoztató a játék igaz én 33 éves vagyok szóval lehet , hogy már öreg és lassú
na meg ugye szakmai tag sem vagyok de nagyon nagyon megérte megvenni. Hogy némelyek mennyire csőlátásúak.10 óra után 15%! Szerencsére van benne tartalom, igaz én mindent szeretek kimaxolni és mindent megcsinálok egy adott területen amit csak meglehet! Úgy nézem 80-100 óra tartalom simán van benne. Ez bizony nagyon jó hír.
Ha valakinek segítség nálam ami 1070-en sokat dobott az FPS-en az a Motion Blur kikapcsolása. Egyébként én aktiváltam GeForce Experiencből a Wildlands ajánlott beállításokat és így van amit Ultrára rakott és 16x-os az elsimítás de mondjuk a Long Range Shadowt kikapcsolta. Na így van min 60 FPS-em. Ez így nekem pont meg is felel bár néha olyan FPS drop van, hogy öröm nézni de hát ez Divison alatt is volt szóval nem nagy meglepetés.
-
duvi
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem 97 és nem 99. Pont 98%
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem minden hibája ellenére, szórakoztató játék a Wildlands és megéri az árát
Bár én csak egy játékos vagyok és nem "szakmabeli" 
-
myckey
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Majdnem.
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
SSDröl igen,de mindegy neki nagyon sok a töltögetni való.
-
TTomax
félisten
Most vettem észre hogy van extended FOV a játékban... 100%on hibátlan.És még egy fontos dolog,ha elinditjátoka játékot akkor várjatok kb egy 5-10percet amig normálisan betölt,sokkal kevesebb lesz a lag,egyszerüen idö kell neki mire mindent betölt,ezt abból vettem észre hogy kb egy 15-30perc játék után teljesen eltünik a lag nálam.
0% extended FoV
100% extended FoV
-
myckey
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Szerinted.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
Harambee
üzenetére
Szólóban számomra az egyetlen hosszútávú szórakozás a játékban a Unidad/cartel hullámok leverése, bár ez meg pont olyan dolog, ami coopban még sokkal jobb. Egyébként tényleg hamar unalomba fullad az egész.
Akinek nincs meg az MGSV és/vagy az Arma 3 Apex, az inkább azokat vegye meg. A kettő együtt megvan ennek az árából, mindkettő jobb játék.
-
Harambee
tag
Akik megvették azok mit gondolnak érdemes befizetni rá ha egyedül tolná az ember?
-
TTomax
félisten
Találtam egy jó cikket... [link]
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Megvettem en is a játékot és beta-hoz kepest egy dia vetités,alitgattam kapcsolgattam a dolgokat ami hozott nemi javulast mind addig mig el nem kezdett esni az eső ott total vege volt mindennek.
Tudnatok segiteni hogy mi mi a beallitasokban vagy mit ajanlott meghagyni/kikapcsolni es erdemes-e az uj drivert felrakni valamint hol van ez a benchmarkos cucc?
Köszönöm! -
TTomax
félisten
Akinek van ULMB képes monitorja az próbálja ki,brutál jó a játékban!Jobb mint a Gsync,motion blur off a dof is off, a többi izlés dolga... 50fpsig nyugodtan le lehet vinni sima marad.
-
Fitzgerald
veterán
Ez a peccs egy vicc. Helyszíntől függően 10-25%-ot veszítettem a framerateből lol. Ez komoly?
-
Đusty
addikt
Hagyjátok szinkronizálni a felhővel vagy nem kéne?
-
macy
addikt
Hát ez gyönyörű volt. Átküldtem az agytröszt csapattagokat a túlpartra, erre az első kettő szépen átfutott a vízen, míg a harmadik szépen áttempózott

-
TTomax
félisten
El Cradenalt valaki le birta már nyomni?
-
Tibtobi
tag
Kicsit féltem, hogy milyenek is lesznek a sztori küldik, de már jönnek a full stealth missziók! Örülök, hogy a játék is rákényszerít a gondolkodásra...
-
nrk
tag
Úúú... ezzel találkoztatok már?

-
Danecay
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha tudtam volna, hogy ekkora nem lépek ki és kezdem most frissíteni. Alig jött le a játék és alig játszottam még vele, és az én 10Mb-emmel...
-
myckey
veterán
Hivatalos oldalon is közölték.
Végre lehet valami biztosat is írni az összefoglalóba.
Március végére, április elejére ígérik a következő nagyobb frissítést.
-
daveoff
veterán
microlag visszatért.....fasza...
-
ForRedGlory
félisten
Itt a patch. 4.65 GB

-
TTomax
félisten
1. Multi-GPU improved support
2. Quad-core CPUs improved support
3. AMD graphic cards improved performances
4. Enhanced mouse navigation in store menu
5. 4K menu background scaling implemented
6. Several crash sources have been addressed
7. Improved Ansel support and fixed bugs
8. Various fixes for the Steam Controller integration
9. Other bug fixes & improvements. -
macy
addikt
Remélem nem szúrtak el semmit, haverral épp most készülünk játszani. Megvettem neki, mert nem tudtam nézni ahogy szenved, most tölti lefelé

-
TTomax
félisten
válasz
m0h0senator
üzenetére
Jaja,pontosan!Köszönöm!

-
TTomax
félisten
Azt irta elérhetö,kiléptem erre semmi...
Semmi,itt a frissités...4.65GB WTF? 
-
morfondőr
addikt
-
Highground
aktív tag
Köszönöm az infókat srácok! Gondolkozom rajta.

-
myckey
veterán
válasz
rottenbull
üzenetére
Nagyítás valamennyit dob rajta.
Original sem nagyobb , jelentősen.

(#1956) rottenbull
No problem.
-
morfondőr
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Valóban szép, de nekem (ellentétben sokakkal) kifejezetten tetszik a játék grafikája még úgy is, hogy nem tudom ultrán játszani!
-
myckey
veterán
Nem néztem tüzetesen, de te hátha találsz benne használhatót.
-
RazoR
veterán
Mitől lehet, hogy a Nat Status Offline? Kaspersky van a gépen, lehet az fogja meg?
-
nrk
tag
Sziasztok, láttam tettek be ide benchmarkokat, a fenti intel - 1070 pároshoz képest érdekes lehet, cpu, gpu kihasználtságban is. Az új nv driverrel nálam észrevehetően csökkent az fps. Ahogy látom, olvasgatom elég változóan fut a játék sokaknál, hol jobban, hol roszabbul.
Resolution Scale 1

Resolution Scale 2

Egyébként ha gondolja valaki lehet jelölni iserősnek uplayen.
-> nrk2k13 -
Jovanny2
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Jobb oldalon mentsd el. Biztos láttad már, hogy el lehet.

-
morfondőr
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Persze, tudom, de a lényeg, hogy mit tudna a játék, ha lenne alá vas. 1-2 fps-el lehet elmenne ilyen beállításokkal egy 1080Ti-n

Még néhány meggyőző kép: [link]
-
morfondőr
addikt
4K screenshot nVidia ansel-el! Sajnos nem saját, de ha ez így futna...

És egy kis 360 fokos nyalánkság (szintén nem saját)
-
rottenbull
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Fasza a jatek egyedul is, de hasznalni kell a parancsokat es atgondoltan jatszani. Amig nincsennek fejlesztesek a csapatodra es a lazadok segitseget sem hivhatod be, addig lehet szopatos is.
-
daveoff
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
kipróbáltad? szerintem nem a driver miatt van.
-
myckey
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Zárt betaban kb. 10 órát soloztam, nyílt betaban pedig kb. 15 órát.
Nagyobb kihívás solo ban, a gépi csapattal.
Coopban könnyebb.
Én szeretek egyedül játszani, de az AI csapatot bizony rendesen trenírozni kell.
De ez én vagyok.

-
macy
addikt
A ragefinder használható valamire? Vagy kell hozzá egy megfelelő optika? Merthogy semmi változást nem látok hiába szereltem fel a G36-ra.
-
Danecay
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Nálam nem drop van hanem állandó FPS esés van, legalábbis a BATA és az előző nV driverhez képest.
(#1930) SPucu
Igen ezt látom én is a benchmarkok alatt, hogy a VGA a szűk keresztmetszet. Annak ellenére, hogy a GTX960-as(4GB G1 Gaming) VGA-mnál az i5 3470-es procim még régebbi darab, a VGA fogy el sokkal hamarabb, míg a VGA 99%-osan terhelt, a CPU csak vagy 64% ha jól emlékszem.
Kérdésem arra vonatkozott, hogy melyek azok a beállítások amelyekkel egyértelműen lehet FPS-t nyerni, mert mint írtam, több opción is változtatgattam egyesével, de nem igazán hozott eredményt, sőt, volt, hogy valamit kikapcsolva vagy lentebb véve pár FPS-el rosszabb eredményt hozott a benchmark. Az ULTRA textúra minőség mennyire befolyásolja az FPS-t amennyiben belefér a VRAM-ba?
Gondolom azért fogják még a jövőben optimalizálni a játékot, mert azért a FarCry Primal ennél sokkal burjánzóbb flórával és faunával ULTRA textúra csomaggal tuningolva tudta hozni az állandó 60 FPS-t. Jó tudom, más motor de akkor is. -
Raymond
titán
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands review
"This essentially leads to two types of experience. Firstly, there's the kind in which everybody has a mic, everybody knows what they're doing, and you tear through missions like throwing knives through bath foam...
...And then there's the other kind of co-op, where you bleed out in a tangled mass of flaming car hulks because the nearest squadmate has decided to re-spec his shotgun in the midst of mortar bombardment, and the other two come hurtling over the ridge in a tractor. Later, you're sneaking up on a mission-critical NPC when a friendly lobs a flashbang at you. Then somebody else decides to create a diversion by getting an eight-wheel APC jammed in a doorway. You fail the mission, needless to say, but that's all fine and dandy, because there's a busy road near the spawn, and nothing washes out the taste of defeat like rolling a milk truck to the bottom of a scenic hillside. It's the choice, in fewer words, between a deft team stealth experience and a giddy open world free-for-all - and a decent fit either way for any Grand Theft Auto Online player looking for a change of air."
-
ScomComputer
veterán
Nálam így fut, a game....

-
morfondőr
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
Én csak néha veszek észre komolyabb drop-ot, de olyankor hallom, hogy iszonyatosan kerreg a hdd. Itt írta valaki, hogy töredezettségmentesítés után jobb lett a helyzet, ezt akarom én is kipróbálni. Beta-ban nem tekerte ennyire a hdd-t, gondolom a korlátozott terület miatt, de ez is csak a hanyag optimalizáció lehet szvsz, mivel a 16-ból általában csak 8 gb-ot eszik a játék a Ramból.
-
Danecay
addikt
Na nekem még csak most lett meg a játék és annak ellenére, hogy a bemchmark hasonló eredményeket hoz, a játék határozottan rosszabbul fut mint az Open BETA, a gameplay pedig ~10 FPS-el rosszabbul fut mint a benchmark. Nekem is megvolt persze a driver update, lehet éppen ez okzzoza? Egyébként mi a tapasztalat, mi az ami határozottabban befolyásolja az FPS számot? Én több mindent próbáltam már egyesével lentebb venni de szinte nem változott semmi FPS számban.
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem sose volt az,és te vagy elsö akitöl azt hallom még nem röcögött , mindenki erre panaszkodik.

Amikor coopban toljuk,egyszerre röcög mindenkinek ha egy jármüben ülünk...
-
VTom
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én tegnap tettem fel az új drivert, ésdekes, mert benchmarknál háromból háromféle eredményt hozott, azok között a legjobb a +4 fps volt, amit a minimum fps-re hozott.
Viszont azóta nem vezettem autót, csak helikoptert, úgyhogy meglesem ma, aztán ha tényleg szarabb, akkor megy vissza nekem is a korábbi verzió
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem eddig is meg-meg röccent néha amikor pályát tölött be...nem hiszem hogy driver ezzel sokat tudna kezdeni.
-
ForRedGlory
félisten
Na ez az új NVIDIA driver egy kalap lócitrom, megy is vissza az egyel régebbi. Akkorákat döccen gyors vezetés közben, hogy elbőgöm magam. Minden más körülmény között tökéletes, de ezt nem tudom elnézni.

-
Đusty
addikt
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
köszi, és ha ő összegyűjtötte ott a dolgokat én meg nem akkor csak nekem jelenik meg és gyűjthetem? Akkor a multiba is csak azok a skillek, fegyverek lesznek amit single-be feloldottam és vica-versa gondolom.
-
Đusty
addikt
Ez nekem új. pl. GTA ban teljesen külön karakter a multi és a single külön fejlődik.
Itt meg egy kutya azaz mindegy, hogy a storyt koopban vagy single-ben játszom csak az a különbség, hogy a kisérők gép vagy valós személyek? Különböző állásoknál ezt, hogy fésüli össze, ha nekem nincs feloldva a küldetés mással mehetek oda? -
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
47% 35óra.Olyan 80-100óra van benne ha mindent ki akarsz csontozni.
-
Đusty
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én is így fogok tenni, cél a 100%.
GTAV-ben is kellett hozzá majd 100 óra. -
ForRedGlory
félisten
Uplay végre mutatja a statot. 8.5 óra alatt 7% a sztori. Lehet 100 óra kell, mire így végigviszem. Mondjuk szakaszonként mindent megkeresek, feloldok, addig nem is megyek új helyre.

-
myckey
veterán
Beta-ban nem volt minden benne.
Nem láthatta.
De ez a helikopter pont volt, Unidad is jött hasonlókkal.
Pár gép.
Itt van jó pár jármű képekkel, valós névvel ahol lehet
A légi és vízi alkalmatosságok nincsenek is felsorolva.
-
yozsee11
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Iphone XR világoskék szinben
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Retro Pine BAV693A3PS Socket 370 alaplap, + Pentium III 750 MHz CPU
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na meg ugye szakmai tag sem vagyok de nagyon nagyon megérte megvenni. Hogy némelyek mennyire csőlátásúak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár én csak egy játékos vagyok és nem "szakmabeli"