Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz s4hu|SyD^ #2624 üzenetére

Segít a képesség, mint egy lövedékálló mellény, de mértékletesen.
    Valamint biztos hogy nem minden ellenfél csak a játékost fókuszálja, ha van ott más, vagyis ha olyan a helyzet.
    De ha zavar a gyorsabb halálozás, a nehézségi fokozat adott, mindig minden helyzetre lehet variálni.

(#2626) macy

Amennyiben bejön az ejtőernyőzés, kipróbálhatod hogy taktikába is beépíted. Elég jól be lehet vele a létesítményekbe lavírozni.

Sőt akár be egy konkrét ablakon is, egy épületbe. Erről fentebb mutattam is videót.

Egyébiránt én helikopterről szoktam felderíteni is Dronenal, bár körülményes! Talán lesz Robot Pilot rendszer, hogy ezt jobban lehessen használni. Volt róla szó.
    Ahogy a bármely járműből történő parancsosztogatást is erősen kérlelik.

(#2625) illest309

-Tactical akkor magas, ha kihasználod a játék adta lehetőségeket. Felderítés, csapat mozgatása, felszerelések és lázadók stb....
    Ez nálam 100% jelenleg. 55 óra környékén. Extreme és HUD nélkül ( jelölő van a szinkron lövés miatt, de ha igaz ezen is variálnak majd ).

-A Precision pedig a lövésed találati arányát mutatja.
    Nekem ez elég alacsony, mivel a ballisztika és egyéb dolgok miatt millió lövedéket elhasználok a semmibe.

• macy

addikt

válasz s4hu|SyD^ #2624 üzenetére

Nagyon jó a helizés, főleg ezzel a kis géppel. Meg az ejtőernyőzés is. Le szoktam ugrálni arról a magas hegyről ahol rápakoltam a helit a másik rotorjára :D
    Próbáld ki ezt is, hogy full gázon átülsz az anyósülésre, aztán 180°-os fordulat után visszaülsz :D

Új hozzászólás Aktív témák