Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
En nem tudom, nalam a hibaival egyutt is 10/10 a jatek.

-
VincentVG
senior tag
köszi a válaszokat.
első patch-et gondoltam megvárom, mert a béta nem győzött meg, de akkor semmi extra változás.
(mondjuk nem lep meg)offtopic: MA andromeda lesz ebből, de ott is megy a fanyalgás a review-k alapján...
hát nem egyszerű az embernek AAA-s címekből sem választani... -
Lac-coo
őstag
1070-en nekem kb ugyanolyan, gyanitom erdemi valtozas masnal se nagyon volt. Nehany fps ide vagy oda mit szamit....
Amiota ket kulon ssd-van a kliens es a jatek mentes kozbeni akadas sincs, szoval nem tudom az valtozott e... -
VANESSZA1
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem írhatom, hogy Nvidia-n is, ha azon nem próbáltam..

-
myckey
veterán
Unidad a katonai frakció.
Lilával jelölt.Tudod a jármű sebzést is erősíteni képességek között.
Fegyverek se ugyan azt sebzik rá, helikopterre a HTI mesterlövész ajánlott. De mással is megoldható.(#2387) VincentVG
Nekem javult egy kicsit. Játék közben nem droppol annyira az fps. Felső érték is valamivel tűrhetőbb.
AMD kártya. -
VincentVG
senior tag
Sziasztok, az új patch hozott teljesítményjavulást grafika ügyben? stabilabb/több fps/ etc??
köszi a választ -
Lac-coo
őstag
Van egy küldetésem, narkót kellene felrobbantani, de olyan furán jelöli, minden csomag egy-egy sárga nyil ...Eddig nem ilyen volt,m és most állandóan össze is omlik ennél a küldinél a játék ...Másnál is ilyen ?

-
kasa85
őstag
Pontosan

Amúgy nagyon ott van mikor felderítem ki,hol sétafrikál.
Majd lekapom egyesével őket,vagy nyakon csapom a csúzlimmal.
Sokkal jobb mint a rambó mód.
Nem tudom vannak a térképen kék körök.
Amolyan katonai egységek,vagy mik.
Gondolom korrupt bagásd,mert mindig megtámadnak.
Egy amire nem tudtam még rájönni miért nem tudom kiszedni a helikopterest
Igaz szét puffogtatom,de sokszor ő győz.
Golyószóró mint a Terminator 2 ben telibe kap azt viszi lefele az életet.
Igaz Fire rá mutatok csapattársak lekapják egyből
Én is kb annyinál járok nagyon komótosan megyek előre
Azon vagyok,ha az Angol nem is megy a látvány bepótolhatatlan bár az élmény néha klisés.
Ezért is így igaz baráttal jobb játszani mint botokal
-
myckey
veterán
Igen, trenírozni kell őket folyamatosan. De hasznosak. Akárcsak a lázadók. ( rebel support )
Fejleszd a csapatot és a lázadó támogatást is a képességekben, aztán használd is ki őket. Gondolkodj csapatban, ne solo-ban. Egyszemélyes hadsereget más játékban is lehet alakítani.
Szerintem!
De azért gondold át hogy használod őket. Én ma az egyik side mission-ban megjártam. Kiadtam a tűzparancsot a csapatomnak, aztán azok annyira belefeledkeztek az adok kapok-ba, hogy egy repesz gránáttal sikeresen felrobbantották a küldetés tárgyát képező repülőt is. Nagyon frankón likvidáltak mindent és mindenkit. Kínomban szakadtam a röhögéstől.
Szerezd meg a neked tetsző fegyvereket, kiegészítőket és nézd át a képességfát, hogy mi az ami jó lenne, mi az ami nem kell majd a taktikai repertoárodba, aztán ennek megfelelően próbáld minél többféleképpen megközelíteni, megoldani a szituációkat.
Számomra a felderítés, elgondolás, előkészítés sokszor nagyobb élmény, mint maga a végrehajtás, ami ha minden jól megy nem tart tovább pár pillanatnál vagy másodpercnél.
Persze a felfogás és a nehézségi szint sok dolgot eldönt vagy sok dolognak gátat szab.A szinkron lövés is és a drone is módosítható, valamint jelenleg 30-as szint a maximum a karakterednél.
Fegyverből és kiegészítőből pedig van jó pár darab, de ez bővül jelenleg is, valamint fog a jövőben.A Santa Blanca szervezetének a megbontása rajtad áll. Úgy cselekedsz ahogy akarsz, végig is lehet szaladni a játékon, vagy lehet komótosan is.
Én jelenleg 35 óra körül vagyok, de még csak 10% -nyi elérhető tartalmat szereztem meg. A fő történetszálnak pedig csak a 8 % -át végeztem még be. De én külön állatfaj vagyok.

Lényeg, hogy szórakozz jól.
-
Lac-coo
őstag
Monitorozni nem szoktam, de jatek alatt azert a win minialkalmazas ize eleg jol porgo cpu-t mutat.
-
kasa85
őstag

Köszi akkor felesleges a season pass,de átolvasom amit írtál
Köszönöm a segítséget ezer hála

Ja a CPU érdekes.
Viszont tényleg nem rossz így ahogy irányítom Drónnal pl kiszedhetek mesterlövészeket botok által
Csak kijelölöm,és puff.
Persze komoly arzenálom van,de nem tudom Level mennyi van összesen
Jelenleg 10 nél járok,ha jól láttam
Egy Gengszter geny@t nem nyírtam ki még csak a csicskásait
Fontos jól felszerelve,és tuningolva oda menni azt minél kevesebb koponyával rendelkezővel végezni majd telibe durrantani a nagyobbakat. -
myckey
veterán
Elviekben az lejött a játékkal együtt.
2199047, ez most a verziószám játékon belül.
Miután lementek a kötelező videók, felhívások és megjelent a kezdőképernyő, a bal alsó sarokban láthatod.Amennyiben ez van nálad is, úgy stimmel minden frissítés.

Általánosan pedig frissítésenként kapsz egy in game értesítőt ( felugró ablak a jobb sarokban ), ha valami hasonló történik.
De igaz ez bármiféle tartalom elérhetősége esetén is.Hellyel közzel. -
myckey
veterán
Peruvian -az előrendelés miatt jár.Már elérhető.
Erről is írtam írtam ott fenn, hogy merre van pontosan.Unidad C. -a betasoknak jár, kik ez év március 31-ig játszanak a teljessel. Április hónapban lesz elérhető.
Szezonosok így is úgy is megkapják ezeket.

(#2375) MS74hu
Királyság! -
myckey
veterán
A season pass már most is tartalmaz ezt azt, de nem jelentős dolgokat.
Bár ha nem rendeltél elő és nem is játszottál a Betakkal, akkor így kapsz 2 külön missziót is.
A jövőben pedig 2 DLC jön majd, amit szintén megkapsz.Részletesen leírtam az összefoglalóban. Amit tudni lehet.
DLC-k, frissítések..CPU az annyi amennyi, van itt a topicban sok sok benchmark eredmény, többnyire sehol nem ugrik meg a használata jelentősen. 50% körül mozognak asszem.
Csapatot meg terelni kell folyamatosan, mindent megcsinálnak amire kéred őket. Nekem megfelelnek, másnak meg nem. Kinek a pap...

Képességfában javítsd a csapat részleget, az is segít a hatékonyságban. -
kasa85
őstag
Annyira nem vészes

Igaz nagy a Game,és nagyobb a hibafaktor mint COD,és társaiban.
Ezért is nézem el,és bízom benne kijavítják majd bár amekkora durranás volt idén lesz ám hatása remélem
Bocsi ha nem helyesen írom Sesseinon Pass nak lesz valami előnye ?
Közepes csomagot vettem meg nem az Alapot,de Digitálisan a CD Galaxistól.(#2372) RazoR
Legalább ösztökélnek ne füstöljük le a karinkat
Elsőre én is azt hittem
Úgy meghajtja a Game a kártyát mint ricinus olaj a ......
Érdekes a procira még nem találtam megoldást.
Alig 60% ban terheli ami érdekes,de kíváncsi vagyok 6 magos,és társainál nem e előny,mert Konzolon úgy tudom több mag van mint 4.
8 vagy mennyi,ha jól emlékszem.
Bár a Becsmárk nem sokat jelent nincs AI lehet azért alacsony a proci a katonáknak tartogatja,csak olyan birkák a botok nem hívom magammal,vagy mellette van az ellenség addig virágokat szed,és kapál nem az ellent,és segítene bár ez Coop játék spanokkal
-
myckey
veterán
Igazából a " térképen a vonal" bug, nálam nem ennyire szembetűnő, mint ahogy te leírtad.
Csak akkor veszem észre, ha nagyon rátapadok a monitorra, és semmihez nincs köze. Hol volt, hol nem volt alapon jelenik meg.
Részemről ez említésre sem méltó,csak a teljesség kedvéért jegyeztem meg .Ez van.
Nem tesz semmit. Jó játékot.

-
kasa85
őstag
Köszi

Akkor nincs gond csak sima játék bug.
A térkép is fura.
Amint írtad.
Kinagyítom,és megyek rajta küldetésekre csíkozódik fehér szakaszos csíkok villannak fel.
Amolyan Assasin s C effekt azt hiszem az egyikben volt ilyen a második rész után
Dettó ugyan az a bug.
A lényeg tisztában vagyok nem a vga a ludas utána kell járni,mert volt VGA hibám.
Most szedtem szét,és kentem újra.
Biztos ami biztos alapokon utána kérdeztem
Köszönöm neked,és a Koléga segítségét

További szép nyárias napot,és kellemes időtöltést kívánok
! -
myckey
veterán
A textúra betöltésekkel, textúrákkal akad probléma, nálam is van ilyen, de engem még nem zavart különösebben. Pláne ekkora környezetnél.
Van egyébként, hogy nálam a térkép közepén jön elő egy kis vonal...aztán meg eltűnik, pont nem izgat.

Hivatalos fórumon ez is fel van jegyezve az ismert hibaszekcióban.Foglalkoznak is vele. A mostani 2.0-s javításban is kitértek erre.
Kolléga jól mondja a skálázást és az élsimítást. Szerintem még vedd le alacsonyra az élességet is "VIDEO" beállításokban.
Nálam 5-10 % körül van. Sokkal természetesebb az összhatás, pláne a növényzet esetében jön jól.(#2358) TTomax
Soha semmi nem tökéletes.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kasa85
őstag

Ezer hála
Megnyugodtam már féltem Hibás Vramos a kártyám
A Mafia 3 ban is volt érdekes jelenség.
A Club ban ahol a csajokat kopogtatós sarkúakat kiszabadítottam lementem,és az emberekből háromszöges pacák jöttek ki
Az egész kijelző csak vibrált tőle.
Leszedtem a frissítést,és megjavult
Akkor ezek szerint nincs VGA hibám
-
Elakadtam 92%-nál. Az utolsó kisfőnök nincs meg, nem folytatódik a történet. Nem tudom mit kellene csinálni. Nincsen sárga felkiáltójel, vagy egyéb sárga jelzés. Végül google segítségével kiderítettem, hogy lehet pl. azért, mert mert a Pucara tartományban lévő "Recording - Mausoleum" Kingslayer file megszerzését nem regisztrálta a program.
-
TTomax
félisten
Ilyen piros recéket én még soha nem láttam az uton ebben a játékban,ott valami nincs normálisan beállitva,ugye 1920X 1080ban játszol?Most látom ilyen motion clary-s TV-n játszol.Gondolom azt tudod,hogy minden ilyen dolgot ki kell kapcsolni egy TVn,mert az nem pc játékra való,gyanitom a piros csikokat is ennek köszönheted.Egyébként pedig Vsync mellett nincs 60fpsed stabilan?Azért a játékot érdemes lenne beállitani ugy hogy az meglegyen.Nekem speciel olyan 80-90fps körül megy egy huzott TiatnXel,és szinte minden ultra,vagy very high.Most éppen egy 144Hz-es FHD 27"-os g-synces monitorral tolom.
-
kasa85
őstag
Köszi

Lassú vagyok mint betonon a betöltés
Ha fordulok,vagy megyek a főúton normális mozgásnál,hogy piros recék jelennek meg az úton ?
Talán illeszteni akarja a háromszögeket azt az miatt jön létre.
Bár csak találgatok.
Akadás nincs.
Vertikális szinkront kikapcsoltam 50FPS re korlátoztam,és megy szépen,de amint bekapcsolom olyan 30 meg 20 FPS kapok pedig kikapcsolva 55FPS kapok átlagban 50 et.
Mindenesetre érdekes jelenség egy biztos
-
TTomax
félisten
Na most akkor lassits le egy kicsit.Az ugye megvan,hogy UBISoft játék?Sosem lesz tökéletes...Kezdjük szépen sorban....
- Betonozott ut lassan tölt be
Sajnos játék hiba,nem árt egy pár percet várni betöltés után.De egy ekkora játéknál az ilyesmi elöfordul.
-vertikális szkennel cressel
Ne haragudj erre nem tudok rájönni.
-dadog SSDvel is
Igen de csak akkor teszi ha éppen ment a játék,ezt te magad is könnyen észreveheted,mert a jobb alsó sarokba kiteszi a mentés koponyát.Erre csak egy megoldás létezik jelenleg, a Uplay klienst rakd másik meghajtóra,csak azt kell ujratelepitened ennyi.
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Azt tapasztaltam az új pakkal,hogy az út a betonozott út mintha DX11 vagy milyen módban lassan kockánként töltene be.
Van egy sáv néha,ha hirtelen fordulok.
Amolyan piros szaggatott csík a járdán.
Ezt csak szurkon főúton lehet észlelni.
Mi lehet ez ?
Kajra kib@szom a GTX980Ti karimat.
Bocs skacok csak eléggé dühít,hogy a vertikális szkennel cressel.
Amolyan dadog SSD vel is
Remélem nem a kártyámmal van a baj kérném Nvidia tulaj,és lehetőleg 9 széria 10 széria fórumtársakat segítsenek,mert küldöm vissza szervizelni a kártyát,mert ez már aggasztó.
Köszönöm előre is skacok szép estét mindenkinek
! -
MS74hu
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
3-5ezer ft most nem vág földhöz.Azért köszönöm a segitségeket.

Amugy csak az uplay-el van gond.Az origin és rockstar tökéletesen müködik a kódos letötéssel. Ez van. -
AD4MINATOR
nagyúr
Pedig ha nincs blokkolva és van helyed is akkor telepítenie kellene... Mivel helyed tuti van elmondásod alapján ezért mégis csak valami blokkolja a Uplayt, főleg ha trialokat, ingyenes játékokat sem enged telepíteni.
Az biztos, hogy emiatt felesleges meghajtót venni, bár olcsó manapság de akkoris. -
Lac-coo
őstag
Nekem is lemezes volt, gond nélkül leszedte online a kulcsal ...
-
-
-
MS74hu
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Beirtam és azt ítra ki hogy nem lehetséges a telepítés.vagy kevés a tárhely vagy nincs net kapcsolat

-
MS74hu
tag
Sziasztok.
Megvettem a játékot és kód alapján nem tudom letölteni a játékot.Vagy valamit rosszul csináltam vagy a lemezekröl kell telepítenem a játékot?(azt mondták lehet kóddal is telepíteni) -
Danecay
addikt
Na, hát ez érdekes volt. Lefrissült nálam is a játék, majd indítás után oroszul indult el. Próbáltam megtalálni, hogy hol lehet visszaállítani a nyelvet angolra, nem tudom mire kattinthattam de feljött egy párbeszédablak amire rányomva még az Uplay-ből is kiléptetett és az írta az Uplay, hogy más is hozzáférhet a fiókhoz, vagy a fiókomhoz, vagy valami ilyesmi. Nem tudom mi történhetett, mindenesetre gyorsan megváltoztattam az Uplay jelszómat és közben a játékot is sikerült angolra állítani.
-
Đusty
addikt
Megoldották a motoros bugot, hihetetlen ezek tényleg dolgoznak.

-
myckey
veterán
Lehet, hogy "Gameplay" -ben az aiming mode, nem Ironsight -ben van, alapból.
Bár nem hiszem.Inkább állítsd át a "Billentyűzet és Egér" -ben, hogy a célzás módja "Hold" helyett, " Toggle" -legyen.
Így egyszeri nyomás-ra is megmarad az FPS nézet.
Bármi is okozza, így elviekben tartania kellene a kamera nézetet.Én ezt Sprinthez állítottam be, nem szeretem folyamatosan tartani a billentyűt.
-
Danecay
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Az asszonyé is ugyanezt csinálta nemrég csak nála FarCry Primal alatt
Csere lett. -
myckey
veterán
Elviekben ezeket a terepbe beszorulásokat is javítgatták., bár szerencsére nekem egy-egy ilyen szitu volt még ezidáig.
Mondjuk ekkora környezetnél úgy is lesznek még problémák.(#2330) TTomax
Na ez érdekes.
Előbb játszottam vele egy-két órát , de nem tapasztaltam.
Pedig én , csak FPS nézetben ( jobb egér ) szoktam hadakozni. Még egyszer nem lőttem ellenfélre, nélküle. -
TTomax
félisten
De jó.... lett uj bug,elég zavaró.... a jobb klikkes célzást eldobálja a fegyvereknél...
-
Đusty
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Azért én elég sokszor beszorultam sziklák közé érthetetlenül, egyszer még táborba az x vasba is sikerült amiből nem lehetett kijönni, két helikérésnél úgy tette le, hogy a gép farka a sziklában az eleje meg vagy 3 méterre a levegőben
A gépi partnerek viszont meglepően jól használhatóak nekem nagyon bejön, nem panaszkodok mint sokan ennyi épp elég tőlük elvégre nem automatával akarjuk lejátszani a játékot. -
morfondőr
addikt
Szép kis lista a patch note! Örülök, hogy foglalkoznak a játékkal és hallgatnak a közösségre, ráadásul még korábban is adták ki a javítást, mint azt előre jelezték! Lehet, hogy megjelenéskor sok volt a bug, de ha ilyen lesz a support, ezt én el is nézem nekik, főleg úgy, hogy igazán gamebreaking hibával én nem nagyon találkoztam. Számomra a legidegesítőbb gond a sniper hangtompítós bug mellett az volt, hogy néha érthetetlen módon lettünk hunted-ek, és így ugrott a lopakodás. Ha ezek is javításra kerültek, akkor szinte tökéletes lesz a játék, még az AI-n lehetne csiszolni kicsit, de remélem azon is dolgoznak majd!
-
myckey
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Nekem ez még pont nem jött elő egy fegyvernél sem.
De más helyeken is említenek ilyen "érdekességet".
Más:
Store-ban elérhető a Veteran csomag. Military emblémák és Katonai festés.AntiAliasing lehetőség is bővült.
SMAA, SMAA+FXAA.
hátha valakinek pont ez hiányzott a boldogsághoz.(#2326) cain69
Egyszer lesz, ami sose volt!
-
duvi
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
Arra gondolsz, hogy pont fordítva halljuk a működését? Amikor feltesszük, akkor hangosnak halljuk a lövést, de az ellenfél és játékostársaink halknak? Nálam csak a sniper puskáknál jött elő ez a bug.
-
myckey
veterán
Na ez a frissítés előbb jött ,mint ahogy mondták!
Szeressük az ilyet.Title update 2: Patch notes | Forums
Megy összefoglalóba.
Lehet örülni, ki lehet kapcsolni a rádió adásokat a játékban!
Nem hiába szitkozódtak mindenhol a playerek.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Lehet rosszul emlekszem, de mintha nalam boven 90 felett lenne....
De lehet tevedek, annyira nem nezegettem, fut azt jovan. -
Madoc
veterán
[link] patch infó
-
XeeN
senior tag
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Nem. Ez a 2.0. Most volt karbantartás, de sehol semmi infó.
Update: Megcsinálták a motor irányítását.
-
XeeN
senior tag
4,64 gigás patch. Noo infoo...
-
XeeN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)