Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Megtörtént. Harmadjára is. Béták után is megmaradtak. Elvileg dolgoznak azon, hogy HUD nélkül lehessen sync shot. Azon is dolgoznak, hogy a járművet valahogy értelmesen dobja le.
Viszont szerintem a játék túl halk. Nem fsom össze magam az égdörgéstől vagy a nagy helitől. Jók a hangok csak halk.
Azt hogy most nem vesznek észre a társak miatt azt úgy oldották meg, hogy most egyáltalán nem látják őket. Gyakorlatilag az ellenfél előtt is sétálgathatnak, de ha sync shotot kérek rá jó sokáig keresi a célpontot.
Sokszor beakadtam már, és csak az segít ha kiteleportálok vagy nyomogatok mindent, megölöm magam és hátha kikerülök, ha felélesztenek, egyébként általában sikerül kijutni. Viszont ha teleportálsz minden visszaáll. Szóval volt, hogy küldetés közben akadtam be, az elég szívás miután 20 ellenfelet lelövöldöztem és még megint annyi volt hátra nagy bázisnál.
Combat Roll-t elfelejtettem viszont beleírni majd megteszi myckey.

Pár dolgot még tudnék írni persze meg pár olyat is, ami szinte már csalás így nem írom le ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest