Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
TARIJA - 00100as hibára, Offline NAT problémára talált valaki megoldást?
nekem NAT STATUS offline.
-
s4hu|SyD^
addikt
Uplay-es játékok mellett az AB nem biztos, hogy megbízható.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Valahol olvastam, hogy a router miatt van. Abban kéne állítani valamit.
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok ez mitől lehet,portok nyitva,tűzfal nyitva a játéknak...

-
csatarid
csendes tag
Nehezebb szintre állítva mi változik?
Több AI van vagy inkább 1-2 golyó és fekszel ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BigStraw
senior tag
Ennél a sync shot-nál, hogy tudok bejelölni több célpontot? Vagy csak egyet tudok? Vagy valamit fejlesztenem kell? Előre is köszi a válaszokat

Köszi

-
myckey
veterán
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Win7-64-bit-em van R9 270x 2GB-os kártyával.
Amikor indítom azt irja ki, hogy : "Your graphics card does not support DirectX 11 features."
Nem tudja valaki, hog yvan-e erre orvosság? driverek a legfrissebbek.
köszi. -
macy
addikt
Havernak küldtem meghívót, de azt mondja nem jelenik meg neki a játék listában a Wildlands. Kell még valamit csinálnia vagy csak egyszerűen ott kéne lennie a listában a cuccnak?
-
Én előrendeltem GMG-n a játékot, mert éppen volt extra kedvezményem az aktuálisan leárazott Deluxe Edition mellé. Nem vártam sokat, de azt igen, hogy a Technical Test óta kijavítsák a játék alapvető hibáit. Na ez szó szerint kimerült a játék grafikájának polírozásában (amit a rendszerkövetelmények megemelésével sikerült elérniük, ez egyértelmű). Pedig akartam végre újra egy hasonló taktikus játékkal játszani, mint ami számomra régen a Project I.G.I. volt.
Szóval amik nem változtak TT óta:
- gumicsónak és légpárnás hajó módjára viselkedő és pattogó járművek, katasztrófa, még az elsőéves info hallgatók is jobb fizikai modellt írnak, mint ezek...
- egérrel irányíthatatlan helikopter, repülő (Vajon látták, esetleg véletlenül játszottak már a fejlesztők pl. a GTAV-tel? Ha igen, miért mernek kiadni ilyen fost a kezük közül?)
- NEM működő online co-op!!!
- random failed side mission után töltőképernyők és a folyamatos játékból kirántó buta tervezési hibák
És tudnám még sorolni dögivel, pedig ez egy béta, gyakorlatilag retail közeli termék. Meg lehet nézni a top reddit topicokat, hasonló fail lesz, mint a No Man's Sky, ilyen állapotban.A legszomorúbb, hogy a co-op game kezelhetősége SEMMIT nem változott TT óta: folyamatosan szétdobja a csapatot, random offline lesz a többi tag, nem látszik a másik tag által jelölt útvonal, nem lehet csatlakozni, néha (sokszor) nincsenek folyamatjelző animációk gombnyomáskor, mi történik, nem látszik a társak neve a karakterük felett, stb. nyoma sincs a "seamless" élménynek.
És itt jön a képbe a Division - nem a játékstílussal való összehasonlításban, bár ha a grafikai optimalizálást nézzük, fényévekkel ráver erre, és ne jöjjön senki az open world ellenérvvel - amit bármennyire is lehet szidni a hibái miatt, a motorja mégis működik béta óta.
Ez a Wildlands jóindulattal egy alpha build, ami lehet kiforr megjelenés után fél (egy?) évvel egy már csak kisebb hibákkal rendelkező bétává, de én addig nem adom meg az esélyt neki. Kértem is refundot a fenti indokokkal, pedig bőven túl voltam a vásárlás utáni 7 napon, 5 perc alatt megjött a válasz, hogy rendben van, megértik és sajnálják, utálják a pénzt.
U.i.: aki arra számít, hogy sok tartalom lesz majd a játékban, annak elmondanám, hogy ugyanazok a kezdő küldetések vannak ebben a témában is, mint amik a TT-ben voltak, kicsit bővítették a mellékküldetéseket... Sok jót ez nem jelent (nem hiszem hogy a sztori elspoilerezése miatt nem kaptunk új területet). Ha nagy is lesz a térkép, inkább egy Mafia 3 szinttű repetitív "játékélményre" számítsatok.
-
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
néztem én is, valamilyen effekt nem jól futott le a 17.1.1 alatt. a division is tele volt ilyennel, pl. a global illumination egy csomó helyen nem futott le. amikor meg javították, nézett mindenki, mi ez a perf. hit.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Látom AMD-nél is jól megy még mindig a "fixelés". Úgy megfixelték a drivert, hogy -10% kapásból.

-
myckey
veterán
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Az szép.
Lehet én is rápróbálok az 1.1-es meghajtóval.
Köszönöm az infot!
(#574) s4hu|SyD^
Tudom ,nem teljesen releváns, de nekem 1440P-ben , manuálisan minden maxon. 3614 MB van kiszámolva, VRAM használat alatt.
-
xtro
aktív tag
Valakinek kell kulcs még van 3 ?(haveroknak nem kellet),az írjon privátot,egy Uplay névvel.

-
s4hu|SyD^
addikt
Nálatok mennyi VRAM-ot ír ki, hogy kér mikor maxra tesztek mindent 1080p-ben?
-
TOBYMACK
tag
Sziasztok!
Lenne valaki olyan szíves és meghívna a bétába? Sajnos nem kaptam kulcsot és olvastam, hogy meg lehet hívni másokat, akik már bekerültek. Szeretném kipróbálni a játékot egy kis csapatás erejéig.
-
myckey
veterán
Uram!
Nem 11 terület lesz, hanem 21 !

11 az a teljesen eltérő ökoszisztéma.
A 21 területre pedig 26 Boss. Tehát itt a Beta-ban ugye volt egy story szál, ami 6 részre lett bontva. ( Sárga missio ) Ez felel meg egy Boss-nak. Ebből lesz 26, ha jól teszem veszem a dolgokat....
Szóval elég durca lesz.
Ráadásul amit írtál is, ez egy darab halálfejes erősségű volt ,ettől csak nehezebbek lesznek, egészen ötig.

(#570) s4hu|SyD^
Azt vedd figyelembe, hogy ez egy 1 koponyás terület volt.
Ettől csak nehezebbek lesznek, 5-ig, ahogy fentebb is írtam.....A Divisionban is vannak nagyon buta ellenfelek...ott is teljesen változó a mesterséges intelligencia.
A csapat használatával/hasznosságával kapcsolatban pedig még mindig nem értünk egyet, de nem gond.

A fedezékrendszer teljesen más a Div-ben, az oda illik.
Ide totál nem kellene az a gyors, ide oda szaladok rendszer.
Ez egy más mechanika, más a mozgás kultúra is.
Nekem is szokatlan, de rá lehet érezni. -
s4hu|SyD^
addikt
Borderless játék nagyon sokat segített az fps-en. Ezer hála és köszönet, aki írta. Sokkal kevésbé lett darabos a játék.
Hiába vannak tréningelve az AI társak akkor is nagyon messze jönnek mögöttem. Nem az én hibám ez. Volt úgy hogy belefutottam az ellenségbe, mert nem néztem a minimap-ot. Kinyírtam őket majd jött az erősítés 2 irányból és a csapattársak sehol nem voltak akkor sem. Néha csak állnak kukán, mindent parancsolni kell nekik, szerintem ez neha inkább hátrány, mint előny.
Hiányoltam, hogy a drónon, sync shot-on kívül nagyon nem kell használni mást a taktikázáshoz. Nyilván lesz ez másképp is majd a nehezebb ellenfeleknél. Legalábbis remélem.
Parancsokat nem lehet billentyűhöz rendelni egyébként?A mesterséges intelligencia és a fedezékrendszer jobb a Division-ben ez tény. Van hogy lelövöm az ellent a másik mellett az meg csak áll ott mintha semmi sem történt volna. Meg ezek is nagyon jól tudnak célozni messziről is, meg mindig tudják, hogy hol vagyok. Ez is jobb a Division-ben, mert ha elmozdulok még mindig az utolsó tartózkodási helyemre lövöldöznek.
Nekem így is megvevős lesz ez, de biztos, hogy nem induláskor. Akinek nem jön be a Far Cry, AC vagy a Watch Dogs 2 annak kár is ezt erőltetni.
Azért lehet csak a Division-höz hasonlítani, mert abba toltam bele manapság 200 órát. Szóval na. Siege-ből is vannak azért átemelve elemek a Wildlandsba. Ubisoft turmix ez a játék, de nekem bejön. Kell még ezt-azt finomítani, de reméljük, hogy jó lesz. -
lofagi
addikt
Nézegettem a beállításokat, a Shadow és a Vegetation Qualityvel játszadozva kapjuk a legnagyobb fps nyereséget.
-
Madoc
veterán
Amit láttunk az nagy valószínűséggel pc verzio volt a billentyűzet-egérből előttük meg a vezetékes kontrollerből itélve
ja meg abbol hogy xboxon meg se röccent a 8 óra alatt amit tegnap beletettem. Amugy a grafika konzolon nem nagy szám szerintem. Láttam már szebbet. Viszont coopban nagyon jo a hangulata. -
dvd24
senior tag
Szevasztok!
Betaval nem játszom, de videók meg leírások alapján nem tévedek nagyot, ha azt mondom a vásárlásról meggyőzendő haveroknak, hogy úgy képzeljék el mint egy kooperatív MGS V-öt?
-
Tibtobi
tag
For Honor closed és open bétája ilyen közel a megjelenés előtt szerintem csak marketing fogás. Annál a játéknál le kell győzniük a rétegjáték skatulyázást, bár a Siege-et is mindenki temette, mert nem cod, lassú stb.. Örülnék, ha befutna, nagyon tetszik az ötlet és a megvalósítás. Na de visszatérve a wildlands-re:
Igen, nem tudjuk mikori build-del is játszunk. Viszont egy hónappal előtte csak olyat adhatok ki, ami már közel kész, mivel a closed beta alatti értékelések/videók elriaszthatja a vásárlókat. Ami még jobban rontja az összképet a Ubisoft Live adása, ahol konzolos verzión bemutatóztak és szaggatott. Hagyjuk a PC Masterrace-t, egyszerűen azon a platformon, ahonnan a legtöbb zsét várod bemutatózol egy szar builden? Kétségeket kelt. Optimalizálni fognak, mert háborog a net. De release előtti hónapban, ahol code-freeze van a különböző tesztelési szakaszok miatt plusz DVD-kre írás(van még ilyen?)? Ilyen CPU szarrá evő katyvaszt nem 1 hónap kipofozni. De hajrá Ubi, okos emberek ülnek ott, örülnék ha rendbe tennék! Nekem amivel problémám van, az hogy itt sokan várják hogy orbitális változások lesznek a kész és a mostani verzió között. Nem lesz. -
lofagi
addikt
A For Honor játékuknak volt 2 alpha és 1 zárt és most lesz egy nyilt bétájuk.
Amúgy sokat szerintem se fog változni a játék, de annak nem is kell, a hibák és az optimalizáláson kell változtatni az egy hónapnak pedig ennek elégnek kéne,hogy legyen, de ha nem akkor nagyon hamar kell egy kódot kiadniuk.
Illetve azt se felejtsük el,hogy mi kaptunk egy verziót és ki tudja,hogy az eredeti, az hol áll épp. Lehet, hogy már 1 hónapos verziót kaptunk meg ami a legkevesebb hibát tartalmazta, de épp optimalizálást semmit.
-
Tibtobi
tag
Off-ba teszem mert, nem félúton van a játék és az elmélkedések között:
Kicsit úgy érzem, hogy sok ember úgy gondolja a béta az a tényleg egy előrehaladt verziót jelent(mint az early access) a játékból és ez sokat fog fejlődni a megjelenésig. Megkockáztatom, hogy vannak itt páran akik szoftverfejlesztéssel foglalkoznak és ők is tudják, hogy ez keveset fog változni. 1 hónappal vagyunk a release előtt. Bármilyen módszertannal dolgoznak nem tudnak óriási változásokat végrehajtani és nem is hagyják, hogy most beletúrjanak a kódba. Nem egy Overwatch ahol a closed beta 1 évig tartott és a fejlesztőknek volt idejük ténylegesen reagálni az észrevételekre. Gondolom mindenkinek feltűnt, hogy az ubisoft a demók helyett bétákat ad ki és hajrá. -
lofagi
addikt
Ha lehetne szűrni valahogy a fórumokra, akkor azért megnézném,hogy hányan hasonlítják a játékot a The Divisionhoz és ezek közül hányan sírtak,hogy az embereket nem lehet egy fejlövéssel lelőni benne.
Itt nincs ilyen, szóval szerintem kár hasonlítani a kettőt mert kb annyi a közös bennük,hogy külső nézetes és lövölde. 
Amúgy ha megnézzük egy elég komoly kis játékot kapunk a pénzünkért. Szórakozás óra/pénz-ben szerintem kimondottan jól teljesít. A bétát sikerült egy 5 óra alatt kimaxolni, úgy, hogy azért nézelődtem is rendesen, valamint nem rambó módjára mentem be mindenhova. Nyilván volt azért ahol túl se taktikáztam magam, meg nem is éreztem, hogy ezt annyira kellett volna.

Ahogy korábban már említették,hogy 11 szegmens lesz akkor azért ha ezzel az óraszámmal számolunk, ami szerintem szintén nőni fog, mert az első küldetés nehézsége csak 1-es koponya volt, ettől biztos lesznek komolyabbak is. Szóval az is minimum 55 óra. 55 óra egy single játékba azért nem rossz. S itt akkor még ezt fokozhatjuk a cooppal, ami végülis egyfajta multi, onnantól kezdve pedig az órák száma akár a végtelenbe is mehet. Arról nem is beszélve, hogy akár órákat is eltölthetünk a karakterünk / fegyverünk modosításával.
Kimondottan tetszett,hogy bármit amit találtunk járművet azt tudjuk vezetni, legyen az földi, légi vagy épp vizi. Az 1-1 bázisra való bejutás is lehet változatos, persze itt még annyira nem kelett túl erőltetni a taktikázást. Nem tudom,hogy ez majd mennyire fog megváltozni a későbbiekben.
Valószínűleg nem lesz elsőnapos vétel, de főleg inkább csak azért, mert nincs multi része. Ez persze nem a játék hiábja, csak saját preferencia. Akik szerették a GTA-t vagy épp a Watch Dogs, szerintem nem fognak ebben sem csalódni. Egy kicsit azért elfogott az ezt már láttuk valahol érzés. De nekem összességében pozitív élményem volt, mégha nem is vagyok a stílus nagy szerelmese.
-
Pahli
tag
Sajnos én vagyok az egyik "szerencsés", a forumokból/streamekből tájékozódva, hogy nem indul el a game. Uborka fórumon kb. minden 7. thread ez [link]. Mivel ubi, zero elvárással álltam neki letölteni a Vadföldeket, nos sajnos nem sikerült hozniuk. ejjj [link] Azért ha egy bétán nem tudják garantálni, hogy elinduljon a játék, az már durva komolyan...

-
RazoR
veterán
Toltam én is pár órát és eddig egész pozitív, pedig eddig úgy voltam vele, hogy ezt tuti kihagyom. Egyből coop-ban toltuk az elejétől és így nagyon jó a játékélmény, solo-ban valószínüleg sokkal unalmasabb. Az optimalizáltság még javításra szorul, ami zavaró számomra az az, hogy ha guggolva mész és kinyitsz egy ládát vagy bármi akkor feláll a karakter, ezt szerintem mindenképp javítaniuk kellene! Szerintem a grafika teljesen rendben van, a terület hatalmas és szépen ki van dolgozva, próbáljátok ki, hogy helivel felmentek olyan magasra amennyire csak lehet (kb 2-3km) és beszabehu a látvány! Illetve ami már volt említve, le kell lassulni a játékhoz, taktikus, sunnyogós, összedolgozós a játékmenet és ez kell ahhoz, hogy kijöjjön a rendes játékélmény! Persze megvannak nálam is a division-ös beidegződések, pl folyton a ctrl-al akarok átugrani a tereptárgyakon

Összességében nekem tetszik, ott bukhat el a dolog, hogy mennyire hamar fullad unalomba a küldetések egyhangúsága! -
s4hu|SyD^
addikt
Ja mondjuk én Division taktikával rontottam az ellenre, most már azért beletettem pár órát még és már szinte alig van mit csinálni. Tetszetős, de nem teljes áras. Összegyúrt játék szóval lényegében végtelenségig fognak ismétlődni ugyanazok a dolgok. Én tisztában vagyok vele, hogy a nyitott világ az ez, hogy mindig ugyanazokat csinálod apró variációkkal. Nekem nincs vele bajom. Aki szereti az ilyen nyitott világú mókázást az mindenképp próbálja ki a Just Cause 3-at. Nagyon sokat koppintottak belőle az biztos. Viszont a járművek vezetése, rombolhatóság meg még lehetne sorolni az a Just Cause 3 javára szól. Úgy szerettem volna abban is lopakodni, erre itt a Wildlands.
Sajnos pár hiányossággal, de megteszi. Kicsit le kell lassulni ehhez a játékhoz, aki a Division-höz szokott például. Azért pár száz órát bele lehet majd tolni ebbe a játékba is. -
torma1981
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tényleg segített.
LOL. Ráfér pár pach majd. -
cyberkind
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Valóban jobb a helyzet, de nem az igazi, nálam most már úgy megy mint a Division beta a 970-nel, csak azóta ez cserélve lett 980TI-re, tehát jó az irány.

-
törölt tag
nekem az a gondom hogy 35 FPS-el fut a játék, de ez érthető a VGAm-miatt. Viszont a 35 fps stabil, mégsem folyamatos a játék. Pedig xboxon a Far Cry-okba is 30 fps-el raktam rengeteg órát, és nem zavart, de itt az FPS számtól függetlenül valamiféle laggolást veszek észre.
Egyébként első dolog amit "hibaként" vélek felfedezni, hogyha szembe fordítod a karaktereddel a kamerát, és célzol, akkor ugye hirtelen fordulnia kéne, ez meg mindenféle mozdulat nélkül forduló mozdulat nélkül egyszerűen egy pillanat alatt a másik irányba néz.
Egyébként nálam nem jött az a hű-ha érzés. kicsit jobbra számítottam. Na de VGA csere és végső verzió után biztos baromi jó lesz.
-
ForRedGlory
félisten
Pf..... tegyétek borderlessre a kijelzőt. Az nekem rengeteget segített.

-
myckey
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Egyébként ez a videó is jól mutatja, micsoda méretekről van szó...........
Fantastic!GR: Wildlands | Map Size Comparison [The Division, GTA V, Just Cause 3]
-
torma1981
veterán
Szerintem nem rossz játék. Most nyomtuk csapatban. Egész jó volt. Felderítés dronnal és lehet a lövöldözés. Itt elég hamar meg lehet halni. Nem lehet agyatlanul futni. Eddig tetszik nekem.
-
Jó lesz ez sztem.
Meg kell várni a végleges kiadást,alig egy hónap.
Aztán lehet panaszkodni.
Ha vmi nem lesz oké akkor elsők között leszek akik betámadják ubi-t.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még ilyen dumák,hogy inkább tolják el a kiadást,persze meg nagy lóf...t.

Végre itt van tesztelni kell,infót adni mindenről ubi-nak,mit kellene javítani.
Optimalizálásba szvsz nem sokan vagyunk akik tanácsot tudnánk nekik adni.
Más gond nem igen van a játékkal.
----------------------
Sikerült eddig vkinek utol érni azt a sport autót ?

-
myckey
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Erről van szó!
Grafika sztm nagyon szép, ha azt nézzük , amit kell, egy ilyen stílusú játéknál.
A világ , környezet, összehasonlítva, hogy ez csak egy nagyon kis töredéke az egésznek, brutális.....Csapat tényleg nagyon ott van a szeren, remekül lehet őket trenírozni. Jó a taktikázási lehetőség, ahogy távcsővel, drónnal felderítesz, kijelölsz, megadsz direktívát.........
Többit is hasonlóan látom.
A számomra szokatlan/ negatív dolgokat pedig leírtam már.
Balgaság Divvel hasonlítani.

Már csak az árát kell majd valahogy leredukálnom, ha kijön.
Egyébként ha már párhuzam, tökéletesen megleszek vele a Division. mellett! Totál más kutya a játék. -
Szvsz jó a játék,nekem tetszik,grafikával sincs baj,mint ahogy már sokan előre sírtak.
Én még szinte nem is csináltam küldit,csak megyek mindenfelé,próbálgatok mindent.
A csapat azt csinálja amit mondok,nyomok F-et és már lőnek is le mindenkit,vagy tab és teszik amit mondok.
Nekem szinte nem is hagynak.Az elején elég kezdetlegesek a fegyók,de használhatók.
Fegyver kiegészítők menüben simán ott lehet ragadni,nagyon tetszik.Fejlődni kell majd csinálni sorban a dolgokat és egyre jobb lesz.
Vahol már írtam,hogy olyan lesz ,mint egy tovább fejlesztett FarCry.
Kipróbálás után is ezt gondolom.AI-k ugyanolyan idiótán vezetnek,mint FC-ban.

----------------------
Divison-el nem kell hasonlítani.
-
nanorambo
őstag
-
TTomax
félisten
Én nem értem miért hasonlitgatjátok a Divisionhoz.... az ehhez képest csöjáték,ez már világosan látszik.Teljesen más a játék hangulata,más grafikát is kiván, a pályák hatalmasak kb arma3 méretüek...
-
VincentVG
senior tag
Ajjaj ezek nem jo hirek ha onnan nyitunknh division alatti grafikaval nincs meg a 60fps... Ez igy nem jo kezdes. Nekem mar awatch dogs 2 sem tetszett, pedig kepeken az is nagyon rendben volt.
Sajnos ez a beta most kimarad, talan a kovetkezo korben gepkozelben leszek.
De konyorgom azert az AC szeriaban mar egesz jol futottak a dolgok, miert benazik az ubi...
-
myckey
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Engem személy szerint a világgal levettek a lábamról.
Ekkora bejárható terület, nem igen volt még játékban.
Ez az egy terület ami van a Beta -ban( ITACUA ) már megállná a helyét, teljes játékként. ( A területről beszélve ! )
Maga a környezet, a napszak váltakozás, az időjárás......nagyon pofa szakajtó. De ez is csak egy ökoszisztéma a 11 -ből!Elképesztő.
Szerintem.Igazából, ha csak a bejárható területet adnák ide, a különféle környezettel, ökoszisztémával, mint valami TechDemot..........már akkor fizetnék érte egy pár ezer forintot.

Egyébként az optimalizálatlanság egyértelmű negatívum, ahogy az animációkat is szoknom kell még, fedezék rendszert szintén, néha túlságosan csillog villog a terep, a hangok tetszenek, de halk, valamiért......
A rombolhatóságot még nem teljesen tapasztaltam ki, de a lövedék itt is nagyon szépen nyomot hagy, a járművek jól leamortizálhatóak...kigyullad, elszenesedik stb.......
A fizika a vezethető gépeknél nem a legtutibb, de egy átlagot simán megüt.
Tartalom sztm bőven lesz benne. Már a BETA is leköt...
Nagyon jól lehet taktikázni, nem egy eszeveszett lövölde. Ugye, ha már Ghost Recon...

Jó a fejlődési lehetőség, és sokszínűség.
A fegyver moddolhatóság pedig szintén pofa szakajtó.Egyáltalán nem rossz, sőt!
Van mit csiszolni rajta, szokni is kell, de igazából 12 órakor ( nyitás ) neki kezdtem az egésznek, és az előbb léptem ki a játékból, úgy, hogy a rendelkezésre álló küldetéseket még alig alig csináltam meg.(#545) s4hu|SyD^
Van egy pár dolog, amivel kapcsolatosan lehetne vitázni, de nem lehetünk egyformák.

Ellenben ez a része egyértelműen a te hibád.
Az osztak olyan távolt jön mögöttem, hogy engem rég lelőttek mire ők odaérnek, akkor sem nagyon akarják az ellenséget kiiktatni. Még jó, hogy felélesztenek percek múlva aztán én lőhetem le az összes ellent.
Tehát a csapatot trenírozni kell, majd aztán képességeket is lehet erre fel építeni, a csapatra.
Nálam mindig "simán" kiiktatták az össze ellenfelet, én felderítettem, támogattam, ők pedig tették amit kell.
De utasítani kell őket. TAB billentyűvel hívod elő....Ennyi az egész.
Szinte bármit megcsináltak nélkülem, nekem csak osztani kellett az észt, felderíteni stb..... -
s4hu|SyD^
addikt
Én úgy vagyok a bétában, hogy regisztráltam, de mégsem kaptam kulcsot majd innen egy kedves játékostárs felvett barátnak Uplay-en és meghívott a bétára. Simán ment.
A játékról kb. 1,5 óra után:
Bizony úgy van ahogy leírták AC/Far Cry/Division/Watch Dogs 2 és én még látok Just Cause 3 beütést is benne. Bár a Just Cause 3 valamivel akciódúsabb, kreatívabb és élvezetesebb. Itt érthetően a lopakodásra mentek rá, ami pl. a Just Cause-ban nincs sajnos. Hiányzik a fedezékrendszer a Division-ből. Nem tetszik ez a "játék dönti el a fedezéket" stílus. A mozgás kicsit fura, fentebb is kellett vennem a dpi-t az egérnél olyan lassú az egérmozgás a játékban. A karakterhez túl közel van a kamera elég zavaró. Szerintem az animációk nagyon elnagyoltak, a grafika sem egy nagy durranás, a Division sokkal szebb ennél. Érdekes módon beesik 60-ról 30 környékére lazán, indokolatlanul. Ha a 60 fps-t tudná tartani, mint a Division élvezhető lenne ez is, de így nem, olyan, mintha szaggatna. A látvány egyáltalán nem indokolja a droppokat. Túl üresnek érzem az egész világot egyébként. Kb 10 civilt kellett elütnöm mire meghalt 1. De akkor egyből szólt, hogy ha így folytatom akkor vége a játéknak.

Nagyon sok apró dolog van, ami zavaró egyébként. Az járművek vezetése az sokkal jobb a Watch Dogs 2-ben, mint itt. A kisrepülővel fel sem tudtam szállni. Majd beragadtam 2 szikla közé, valahogy jó lenne ha ki lehetne ezeket szabadítani így buktam egy mellékküldetést. Gondolom majd lesz másik vagy reset-el.
Ahogy a Watch Dogs 2-ben is, ami szintén taktikára, hack-re kéne, hogy épüljön, itt is sokan lesznek akik co-op-ban mennek majd és lövöldöznek, mint az őrült. Pedig ez egy taktikai open world lenne vagy mi.
Kötve hiszem, amúgy hogy ezen 4 évig dolgoztak mivel az összes Ubi játékból lett összegyűrve, én nem láttam egyedi megoldásokat eddig. Az osztak olyan távolt jön mögöttem, hogy engem rég lelőttek mire ők odaérnek, akkor sem nagyon akarják az ellenséget kiiktatni. Még jó, hogy felélesztenek percek múlva aztán én lőhetem le az összes ellent.Majd írok még, amint többet játszottam, egyelőre picit csalódás, de én szeretem ezeket a gyűjtögetős nyílt világú játékokat szóval nekem megfelel majd egy leárazásnál karácsony környékén úgy 10 patch után. A Witcher 3 egyértelmű, hogy nagyságrendekkel jobb ennél, de a Division is, Watch Dogs 2 is. A játék hangulata inkább az AC/Far Cry mix.
-
TTomax
félisten
Nekem a legnagyobb gondom,hogy ha leveszem mediumra akkor is darabosnak érzem,és egy ubi játéknál ez egy picit aggasztó.Egyébként a játék nekem bejön,nem egy GTAV,de coopban látok benne fantáziát.
-
cyberkind
félisten
Nálam FHD-n High-on sok esetben megvan a 60fps de abszolút nem folyamatos a játék, ez pedig így ebben az esetben nem jó de legalább szar, ergo majdnem nulla értelme van a beta-nak.
-
wjbhbdux
veterán
meh a játék, akinek hiányzott a 25. ubisoftos open world szedd fel a 3 ládából a cuccot minden sarkon gameplay annak mondjuk bejöhet
-
.LnB
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én meg válaszoltam privibe.
De akkor ide is bemásolom.Mondjuk ez érdekes, mert én is csak kíváncsiságból néztem rá a dologra. Egyébként abszolút nem érdekel ez a game. Már az alap témája, hangulata miatt sem. És a videók se tetszettek róla amik eddig megjelentek.
-
Procit feljebb húztam 4.2-ről 4.6GHz-re és nem igazán történt változás.
Biztos,hogy jönni fog javítás,mert gyengébb gépeken nem fog futni rendesen még FHD sem,nem hogy 1440p.
Az én gépem nagyon nem gyenge,de nincs meg a fix 60 fps.
#530 .LnB :
Miért lenne rossz a game ?!
Béta teszt van.
Fog jönni még nyílt béta is,és driverek is a megjelenés előtt. -
.LnB
titán
A meghívók nem élnek. Lehet meghívni, de nem tudsz akkor se játszani. Csak az tud aki az Ubi-tól kapott invet. A haver meghívókat nem lehet aktiválni. [link]
Hallom annyira rossz a game, hogy többen már most arra kérik az Ubi-t, hogy tolják inkább el a megjelenést? Vicces.
-
ForRedGlory
félisten
Nekem is van 3 PC beta meghívóm még, ha kell valakinek, szóljon.
Mindenek előtt vegyen fel barátnak: ForRedGlory
-
Dave567
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ott a Bugfild neked nem? Azt élteted...
SZIA!!
-
Shurycen
tag
Sziasztok!
nincs véletlenül valakinek egy fölös beta invje?
-
Mukih
tag
Valakivel volt már olyan, hogy küldtek neki meghívót, de nem jött email és nincs is a játékok között és sehol sem feltüntetve, hogy kaptam volna meghívót/kódot ? ( PC )
-
törölt tag
-
-
Valaki esetleg tudna küldeni egy PC-s beta kulcsot?

-
ScomComputer
veterán
Arra azért figyeljetek, hogy a rivatuner és egyéb monitorozó,háttér program nem gyengén bekavar az fps-be.....most még

.....de ezt remélem a "PH....nagyúrak"csak tudják....hehehe...
-
válasz
akoska07
üzenetére
Valami mást vártam. Kipróbáltam majd leírtam hogy rájöttem hogy ezeknek a játékoknak nem én vagyok a célközönsége. Nem tudom ez mitől trollkodás, de ha te ettől jobban alszol, akkor vedd úgy hogy trollkodtam. Valami jobbat vártam mint a Division, de rosszabbat kaptam (szerintem). Ennyi és nem több. Nem tudtam hogy csak nyálcsorgató "jaj de csodálatosan fantasztikus" és hasonló véleményt lehet leírni. Számomra az egész olyan semmilyen, ennél még a division is jobb szerintem. Na de majd a nagyközönség eldönti hogy milyen is a játék ha megjelenik. Aztán ha nagy bukta lesz és a többségnek nem fog tetszeni, süsd rá mindenkire a troll jelzőt. Vannak jó open world játékok ettől függetlenül, mint a witcher 3 pl, aminek van egy sajátos stílusa, ami valamilyen oknál fogva mindenkit beszippant, itt, ennél a játéknál én személy szerint nem érzem ezt.
Látom azért mégse lett olyan rossz az az optimalizálás, 500K-s gépen aránylag egész jól eldöcög.
-
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hajszálra ugyanigy megy a TitanXem,és én is röcögösnem érzem sajnos.
-
Tibtobi
tag
Igen, ezt én is néztem. Sajna olyan előérzetem van, hogy egy újabb földutas kis téglaépületes dobozváros lesz. Ne legyen igazam, én a játéknak drukkolok.
Csak olyan fura érzés, hogy az AC/far cry 3-nál egy receptet és azóta is az alapján dolgoznak csak kicserélnek 1-1 elemet.
For Honor-nak örültem, mert végre valami új, valami más. -
Đusty
addikt
Én is szeretnék egy kódot ha már a béte meghívóval semmire sem mentem. Nem értem, hogy működik ez, nálam sehogy.
-
ForRedGlory
félisten
Hát... elég érdekes a grafikája ennek a játéknak. Olyan mintha valami idióta rajzfilmes effekt lenne rajta. Optimalizálni is kell, de nem vészes. A CPU-t nem tekeri, de a GPU-t igen.
Viszont hiába van meg aránylag az fps, olyan, mintha szaggatna, röcög a kép, a környékén sincs a folyamatosnak.
-
torma1981
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nálam dettó. Maxon is 30 fps mint lowon.
Érdekes na. Amúgy tetszik eddig. A fedezék rendszer hiányzik. Fura így. Legnehezebb fokozaton 3 lövés és kampec. 
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
"rájöttem már hogy ezeknek az open world vackoknak nem én vagyok a célközönsége". melyik része nem érthető?
Akkor minek trollkodsz itt ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)