- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2631 üzenetére
-Igazság szerint a kikapcsolt INTEL HUD, nem okoz hibát . Ez ilyen.
Ettől még a játék érzékeli a parancsot, tehát be tudod gyűjteni az információt az alkalmas gombokkal ( 1-2-3 )Én is így használom, ki is tapasztalható, mivel ugyan arra a gombokra teszi a típusokat.
Persze szerintem ajánlott benn hagyni, ez már csak az én agyszüleményem hogy nekem ne mutassa.-A Rebel Ops a térképen külön jelzéseket kap ( míg ki nem jelölöd, utána nyíl lesz-zöld ).
Egy fajta vallatós jellegű van, annak pedig egy fegyver a jele, ami váltakozik egy emberi fejjel.
Ezzel lehet erősíteni a Guns For Hire rebel support-ot.- De zavart már engem is, hogy nem láttam a konkrét gránát típust , vagy felszerelést ( kikapcsolt HUD mellett ). Haltam is már miatta. Ezért néha be is kapcsolom a fegyver és felszerelés megjelenítését, aztán az úgy is eltűnik.
Valóban lehetne erre egy opcionális valami, de őszintén szólva nekem a mostani is megteszi.-Robot pilóta, járműből csapatparancs lehetőség, vezetőoldalról lövés és drone használat.
Ezek mind kellenének, és van is róla elég sok szó itt ott. Visszajelzések is vannak ezen irányban. Remélem be is került ez vagy az.- Minden védelmi rendszert meg lehet semmisíteni fizikálisan, szétlőhető. Keresőlámpa, D.zavaró, generátor, sziréna, légvédelem, indirekt tűztámogatás.
(#2632) duvi
Jó is a HTI.
Bár én pont nem azt használom, hanem azt amivel a világon az eddigi legtávolabbi halálos találatot érték el.
L115A3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Energiaital topic
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest