Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Exorsized
üzenetére
Attól függ mekkora az árkülönbség. Én személy szerint nagyon megbántam a Gold vételét és az előrendelést is, de ez egyéni vélemény. Nagy árkülönbség mellett biztos nem éri meg.
Egyik DLC kb mint a GTA. Szerintem nagyon nem illik bele a világba. Másik DLC meg valami túlélős. Őszintén én letettem a 3. nagy patch után, 50 órám van benne kb azóta elő sem vettem és nem is játszottam a DLC-ket sem. Hiányzik a világ, mert az tényleg szép meg hangulatos a lopakodás, mesterlövészkedés, taktikázás, de ha egyedül akarsz játszani akkor a rengeteg hiba az egész játékélményre sötét árnyékot vet.
Nálam 25 font a sima meg 40 a Gold, akciósan ezekből lejön még az Ubi kedvezmény ha van, szerintem egyáltalán nem éri meg a Gold még a 25 font is sok a simáért, én 32 fontért rendeltem elő a Gold-ot... (én hülye)
Bizony rá kell várni jó pár patch-re manapság és még lehet úgy sem az igazi.
-
Exorsized
tag
Sziasztok!
Csak így mellékesen megkérdezném,: a Ghost Recon Wildlands-ből elég a Standard edition vagy a Gold ad annyival több tartalmat, hogy megéri a felárat? (Néztem, hogy mennyivel tartalmaz több mindent a Gold, csak nem tudom mennyi +tartalom az a pár DLC.) -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Röviden: mennyire halott ez a játék multiplayerben? Mennyire jó?
Meg lehetne venni kb. ingyen, mert egy profi mikorfonhoz adják ajándékként (a mikrofon is kb. 15 000 Ft-al olcsóbb + ajándék hozzá ez a játék).
Köszönöm! -
VincentVG
senior tag
-
Nekem csak 4,3GB volt.
Greetings Ghosts,
Today we’re going to let you know about another set of fixes and changes to Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands. The update will be available starting November 7 on PC, PlayStation®4, and Xbox One. The patch’s size will vary on different platforms, with 11 GB on PC Uplay, 4.3 GB on Steam, and 12 GB on consoles. We will warn you in advance about the maintenance via game notifications. Once the maintenance is over, the patch should become available to download. Please restart your game if the update doesn’t start automatically. Remember you’ll need the game to be updated in order to play online. After that, you can launch and enjoy the game!,
In this update, we bring you special improvements for Xbox One X! Bringing up 4K, HDR enhancement and faster loading times, your game will be feeling better than ever! We hope that with this update, playing Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on your new console will be an especially amazing experience.
That’s not all! You’ll also find changes regarding:
- Ghost War: In this update, we fixed the progression issue that you reported, as well as added a way to go to the store straight from the Ghost War menu, which is a feature that many of you asked for. We also fixed many UI- and HUD-related issues. A full list of the changes can be found below.
- PC trial version. You can try out all the game features for up to five hours. If you decide to purchase the game after playing the trial, your progress will be saved, so you can pick up exactly where you left it off.
- As of tomorrow, we will begin a very special celebration: We invite you to enter the Wildlands tomorrow!
PvP fixes:
- Fixed an issue where the character becomes stuck in a knockout animation loop when knocked out immediately after getting healed.
- Fixed an issue where the frame rate would drop when scrolling through the tutorial menu videos.
- Fixed an issue where the character’s weapon was bouncing left to right on the endgame cinematic.
- Fixed an issue where the Trainee perk would not award the correct amount of XP.
- Fixed an issue where some actions were incorrectly mapped in the control scheme pictures in the Options menu.
- Fixed an issue where the first loading screen of a second consecutive Quickplay match shows the scores from the previous match.
- Fixed an issue where the Ready button was not being displayed if the player had pressed ESC or the B button on a controller right before the second-round loadout stage.
- Fixed an issue with misleading HUD prompts for several weapons during aim-down sights.
- Fixed an issue where the paint presets for weapons did not update correctly.
- Fixed an issue where the HUD prompts for the class’ special ability were still being displayed while swimming.
- Fixed an issue where the weapon reticule would not display on the HUD after being flashed.
- Weapons can now be customized directly from the Loadout menu as opposed to the Edit Appearance menu page.
- Store entry option has been added to the PvP Main Menu.
- Fixed an issue where players wouldn’t receive XP after finished match.
Campaign fixes:
- Helicopters will no longer run out of ammo upon extended usage.
PC-specific fixes:
- Fixed an issue where the character model’s textures would not apply new texture quality settings.
- Fixed an issue where the Czech and Brazilian Portuguese localizations were missing from the Challenges/Ubisoft Club news slot.
- Fixed an issue where the Switch Underbarrel option was present in Key Mapping, instead of Toggle Automark.
- Fixed an issue where the player names could not be selected with the mouse on the scoreboard page.
- Fixed an issue with the loading screens: they are now 4k UHD.
- Fixed an issue where the Toggle Automark option was missing and could not be reassigned to another key.
- Players now have the option to select Quit to the Desktop or Quit to Main Menu from the PvP Lobby.
PS4-specific fixes:
- Fixed an issue where pressing the triangle button to take a screenshot would also change the weapon in-game. -
sith7
félisten
-
VTom
veterán
válasz
VincentVG
üzenetére
Mostanában nem játszottam a Wildlands-szel, talán 6 órám van benne összesen, a kezdeti lelkesedés hamar kifulladt

De grafikailag brutál szép a táj, és nagyon hangulatos az időjárás, a textúrák viszont itt-ott elnagyoltak.
Az Origins szebb, és jobban össze van rakva, abban megoldották a látótávolságot, viszont eszi is a procit. A Wildlands inkább GPU-t kér. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Nem rossz játék ez de hamar unalomba fullad, mert u.a. kell csinálni kb. A taktikai része is sokszor rossz, a synch shot meg sokszor átmegy falakon is AI társakkal
A Fallen Ghost DLC eleje jó, ott legalább már tökösebb ellenfelek vannak. Szerintem túl sok a megye, nem igaz, hogy El Senonak nem tűnik fel, hogy van egy kisebb csapat aki szisztematikusan vadássza le a tisztjeit.
Vártam, hogy legalább lesz egy Ghostok ellen dedikált Seno deathsquad, de semmi... -.- csalódás. Az unidad is sokszor egy vicc, illetve sokszor még inkább segítenek is (pl. mikor jönnek gépágyús jeep-el, amit rögtön elveszel tőlük és onnantól kezdve van egy mini-tankod kb.
) -
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én kisrepülővel csináltam azt.

-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vagy úgy csinálod ahogy én, hogy megtanulod hol vannak a lövegek, leszállsz előttük kilövöd mindent majd felszállsz megint. Szóval szépen araszolva, idegesítő, de ez van.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sárga mappák nem tűnnek el. Pont annyi van amennyi a teljes körhöz kell (ugye ezek a kingslayer mappák)
A lövegek engem is idegesítettek de neten se találtam rá jó megoldást. Helikopternél mikor bemér a SAM akkor ülést kell váltani (ekkor elkezdesz zuhanni) és amikor elmegy a rakéte melletted akkor visszaült a pilóta ülésbe. Nyilván ehhez magasban kell lenni, mert az átülési animáció 3-4 sec is. Ki kell tapasztalni mikor kell átülni. (miután bemért a SAM utána még várni kell egy picit hogy a rakéta a közelben legyen, különben többet kell "zuhanó repülésben" tölteni)
Ha nem helikoptered van hanem rendes géped, akkor ez a trükk nem lehetséges emlékeim szerint. Én az összes ilyen repülős küldit úgy csináltam meg, hogy felmentem nagyon magasra és úgy repültem végig. Persze néha ez se ment meg, mert pl. az ÉNY-i megyében, a sivatagnál tele van SAM-el a környék ahol van a lázadók leszállópályája sajnos de ez csak ott van. (még van egy megye DK-en, az igazából egy jungel, ott nincs konkrét mini-boss, de ott is sok a SAM site)
Emlékeim szerint ott tuti van löveg ahol van Unidad FOB, de vannak elszórva is sunyiban (pl. a korábban említett ÉNY-i megyében)3 dolgot tudsz tenni:
1 - vagy megtanulod merrefelé vannak a lövegek (mert újraszületnek sajnos)
2- vagy magasan repülsz és a leszállásnál meg odafigyelsz ha van a közelben löveg. Általában nem lesz, kevés igazán szívatós terület van (az ÉNY-i megye az), inkább útközben vannak elszórva pont úgy, hogyha légvonalban mennél, akkor bemérjenek, ezért van egy 3. opcio:
3 - vagy megkerülve mész de ez több idő -
gabo91
aktív tag
Kicsit elakadtam :/
Koani területen vagyok (talán 5 terület van még ezen kívül hátra) 3/6 küldetés van eddig meg. Reptéren irányító toronyból kell üzenetet küldeni, majd elkötni egy gépet és elvinni egy másik reptérre...
Mondjuk, hogy még kitakarítom a bázist, leszedem a légvédelmi lövegeket. Tegyük fel hogy sikerül a géppel levegőben maradni, még tán tán sokadik alkalomra el is érek a célállomásra, de le már nem tudom rakni/ vagy előtte lelőnek a lövegek útközben. Lehet persze megint a toronyból kezdeni...

Hogy lehet ezt kihagyni? többi területen, nem volt szükséges minden küldit végig csinálni, hogy meglegyen a boss... itt viszont volt kb 5 helyen sárga mappa, abból 2 mappát néztem meg eltűnt a többi
hogy tudok információt szerezni Red Barronról még, hogy meglegyen a helye? kingslaier file ér ez ügyben valamit? -
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat, próbálkozom
-
s4hu|SyD^
addikt
Esetleg egy videókártya driver újratelepítés lehet segítene, vagy video codec.
-
Nincs valahol valami log üzenet? A Windowsban az Eseménynapló -> Windows naplók -> Alkalmazás helyen keresd ki a crash részleteit, illetve az Ubisoftnak is van saját naplója a c:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\logs\ helyen. Hátha van benne valami érdekes. Általában vírusirtó, vagy valami overlay-t használó programmal szokott összeakadni. Nekem még olyan problémám is volt, hogy annó csak a C meghajtóról akart elindulni, de ezt később javították, de furcsán. Nekem csak a C és D meghajtóról ment, de az E-ről már nem. Igaz ez már több hónapja volt.
-
Custom Game LIVE
https://youtu.be/E5noSl5QQlE
-
sith7
félisten
Írtam egy ticket -et a support - nak, meglátom mit felelnek
A poén: a virágbolti szépen fut

-
sith7
félisten
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy nem indul el a játék

Illetve elindul, beálítások, karakterkészítés minden megy, de amikor el akarok kezdeni játszani , a coop - ot, akkor elkezd tölteni, majd kidob az asztalra.Mi lehet a gond ?
-
sith7
félisten
Az alap játékban is benne van a multiplayer mód ?
Randomokkal is lehet multizni, vagy csak fix 4 -es csapatot enged ? -
LIVE
https://youtu.be/zxWmUOz2ogA
-
Sziasztok!
Meglévő csapatunkba játékosokat keresünk PVP-re.
Feltétel;
- 20+ életkor
- TS3 megléte és hozzá headsetPlatform: PC
Jelentkezni nálam privát üzenetben

Üdv
-
spank0309
tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Na ja, nálam pont ezért volt az előrendelés, mert az Armát láttam benne, helikopterek, járművek, sok fegyver... Az első videókból azt gondoltuk ez kb. pont olyan lesz mint az arma altis life
, hát életünk legnagyobb tévedése lett. Pedig milyen jó kis koko szállítós dolgokat lehetett volna ebből kihozni, armával nagyon sokat toltam, altis life-ot, nagy csapat meg minden ment az illegális meló, jó kis adrenalin volt, de ez....
Egy nagy nulla a játék a grafikát leszámítva. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kár, hogy ez az éjjel alszanak dologban kimerül az a profizmus. Teljesen arcade játék lett, mindenki más komolyabbat várt, de gondolom sokkal nehezebb eladni egy ARMA stílusú játékot.
-
IntelKiller7
nagyúr
wow.
Elég jó kis játék lett akko ezek szerint.
Nálam sokat dobnak az ilyen dolgok egy játékon.
Már az első E3 videónál szimpatikus volt a játék, de valahogy nem éreztem, hogy kell ez nekem amikor megjelent. De így, hogy most kipróbáltam, simán megvenném.
-
spank0309
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Így van, éjjel nagyon sok enemy alszik, álmukban meg lehet ölni őket.
-
spank0309
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Úgy adja ahogy te akarod csinálni, szóval amerre mész ott adja be vagy hogy mondjam. Mindenkinek ugyan azok a küldetések vannak csak a sorrend más.
-
IntelKiller7
nagyúr
Itt random adja a küldetéseket a játék vagy mi? Akarnék videót nézni róla, hogy hogy kell megcsinálni a küldetést erre már 2 véggijátszásban is full más küldetés van ott.

-
spank0309
tag
"Két ember valójában nem képes "valóságszerű beállítással" hiba nélkül végigvinni."
Nekem haverommal is élvezetes volt, egészen addig míg elfogytak a küldetések, szinte sosem buktunk le. Jó játék lenne sőt, atom jó, ha azt a színvonalat hozná amit az első bemutatók, én egy komoly "felnőtt" játékra vártam de egy gyerek játékot kaptam
De sebaj már megvan a felnőtt játék Escape from Tarkov formájában. Überelhetetlen valóságosság szempontjából. -
Desy
tag
válasz
TheProb
üzenetére
...csak azért, hogy én is adjak egy gondolatot. Ha neked nem sürgős a társas játék, akkor várd meg míg 20 vagy 10 euróért megveheted. És persze, fel kell szerelkezni minőségi tech-el a com. problémák elkerülése miatt.Gyors hálózat... modern gép. A mostani "akciós" kiszolgálás eléggé meglepő volt mivel hihetetlenül simán és gyorsan futott. [nálam]
Azt hiszem nem mindenki eléggé önzetlen a társas játékban.... így meg nem éppen élvezet, hanem inkább kényszer a játék. Az meg akkor mit ért? A játék akcióiban ismerni meg a "feleket"...!? Igen.
Amúgy meg úgy is kiderül, teljesen mindegy ki mit állít magáról amikor tenni kell valamit a játék közben... valójában kell a "nagy csapat" ha igazi tennivalók akadnak. Két ember valójában nem képes "valóságszerű beállítással" hiba nélkül végigvinni.Elgondolkoztam azon, miért lehet ezeket a játékokat "szabadon" tolni? A válasz csak annyi. Nincs semmi hatással a világodra és a környezetedre. Viszont a gondolkodásodat megváltoztatja... némileg. Ezért nem is értékel úgy, ahogy kell. Meghaltál? Nem gond... folytatod tovább. Nincsenek olyan aktív párbeszédek amik befolyásolnák a személyedet és a viszonyokat. Egy előre megírt film... kikövetett küldetési elvárás. De van néhány olyan játék, ahol NEM folytathatod tovább, ha meghalsz... [és ahol a cselekedeteid hatással vannak a teljes játékra] majd lehet elölről kezdeni már ha van hozzá kedved...sokadik neki futással is próbálkozni. Kedvszegő? A dömping stílusokhoz képest bizonyára. A mászkálsz, lődözöl és elhiszed hogy ügyes vagy jól eladható mert igénytelen.
De mert képezni kell olyan embereket a modern új.... akik néhány lövés után, tárat cserélnek és a néhány tartalék tárat pillanatok alatt felhasználják ... "a szokás hatalma" majd akkor amikor kell, már nem lesz mivel lőni... az ellenségtől felvett töltény nem kompatibilis...
Vajon miért van alig olyan alkotás, ahol rendszeresen szervizelni kell a fegyverzetet? ...elvárni pihenési időt?
*De lehet a járgányokat használni, ami nagyon élvezetes. [amúgy, utálok gyalogolni]Nagy szabású alkotás... talán, nem egészen arról szól amit mögé tesznek néhányan(?) hanem csak is a pénzről. Ad valamit egy valós névvel és egy "kiírt fantáziált környezettel, viselkedéssel"? A bolygó majd 200 országából választottak egy nevet és az ahhoz fűződő "szomszédi" viszonyt? ...hmm... érdekes. [higgyen mindenki amit csak akar, mert elég kiírni, hogy ez fantázia alkotás és akkor már nem támadható] A játékban az egyik fél, pénzt akar valaki csinálni egy gazdasági vállalkozásban... sokat. A másik fél meg küld néhány terroristát "téged" hogy ezt megakadályozd. Azt hiszem, nem tudok olyan alkotást, ahol ez, fordítva lenne. ... esetleg valaki?
-
spank0309
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Én előrendeltem goldot hát életem legnagyobb pénzkidobása volt, 100 órát raktam bele és ennyi, szerintem soha többé nem veszem elő, nem ezt vártam és még nagyon sokan elmondhatják itt ezt de ízlések és pofonok. Valóban egyhangú minden, egyedül a táj meg a grafika ér valamit azon kívül egy nulla az egész játék. A sniperelés meg olyan, ahogy leírod, nem lehet zerozni felé kell tartani, kompenzálni, és még valami kb. 500 méter felett már nem látni az ellenséget
ez a cink. 1085m a rekordom asszem, de lehet több azt is úgy kell csinálni hogy rátartasz és mész hátra mert ha már nem scope-olsz rá akkor eltűnnek
Bárcsak vissza kapnám azt a 90 ojrót
az istenit. Narco road kb. egy gta... így néztem hogy ez mi?! fallen ghostot ki se próbáltam de arra még talán azt mondják jó, pvp-t se próbáltam. Gáz az egész játék úgy ahogy van. De ez is csak egy vélemény a sok közül, azok akik előrendeltek szerintem mind visszakérnék a pénzüket. -
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Őszintén ha egyedül játszanál és nincsenek haverok ne vedd meg annyiért. Majd ha 15-20 környékére lemegy. Beleélni bele tudod magad úgy kitart egy ideig, de roppant egyhangú és nagyon sok az idegesítő bug, feature. Sajnos a ballisztika olyan amilyen. Mindegy milyen mesterlövész puska van.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Most a freeweekend alatt kicsit ki tudtam próbálni a játékot és nem tűnik annyira rossznak. Viszont az értékelések között elég sokan arra panaszkodnak, hogy hamar unalmassá és monotonná válik az egész, mert kb minden küldetés ugyan arra a kaptafára épít.
Nektek mi a véleményetek? 30€-ért megérheti behúzni most?
+Egy észrevétel hirtelen: nem lehet visszatartani a levegőt scope-olás közben? Valamint minden sniper olyan, mint egy airsoft puska? Mert amit az elején kaptam sniper, az már 150-200m-en bellül is úgy lő, hogy fél méterrel az emberke fölé kell célozzak, hogy eltalálja a golyó.
-
Danecay
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Egérgörgő kattintás lesz az, csak már rég játszottam vele

-
macy
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Asszem célzás közben az Alt, futás közben meg az egérgörgő klikk a perspektíva váltó.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ó hát sokan pre-order-t nyomtunk rá, nem véletlen hagytam ott 30 óra után pedig imádtam a lopakodós részt meg a gyönyörű tájat, de ennyi bug-ot más játékban sosem láttam. Meg ennyi kihagyott ziccert, amit simán beletehettek volna a játékba.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De ezen miért kell csodálkozni, ha olyan evidens dolgokat sem automatizáltak, mint amikor a vezér tüzet kap, akkor azt a társak egyből viszonozzák és ne kelljen az újraélesztés nyújtotta sebezhetetlenséget megvárni ehhez - mármint: a tűzparancs kiadásához?!

Volna még itt bőven reszelni való...
-
Danecay
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ezen bármikor lehet változtatni ha jól rémlik a a jobb és bal egérgomb nyomkodásával. A gombokban nem vagyok biztos mert már egy ideje nem játszottam a játékkal az viszont tuti, hogy lehet.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
mikor nyomtam a single-t ez engem is marhára idegesített

-
holozis_HUN
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elég tré, engem is zavar, hogy fedezék után jobb vagy a bal oldalon marad a karakter futás közben. Az oké, hogy egyből beáll a fal mögé, ilyenek, de miután már csak futok dobja már be a karaktert középre...
-
Ri-Go
újonc
Üdv! Az aktuális leárazás alatt szereztem be PlayStation 4-re, nem rossz, de egyedül nem az igazi, így itt szeretnék partnereket keresni a kooperációhoz. Írjon nyugodtan aki szeretne közösen játszani.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Ki van kapcsolva.
Vannak vmi játék optimalizáló trükkök?
-
Hzoltan969
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Vsync-et kapcsold ki játékon belül, elvileg megoldja a 100%-os proci használat problémáját.
Nálam működött. -
macy
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Hogy jön ide a pubg azzal a graffal?
-
holozis_HUN
addikt
Üdv!
Most akciós hétvégén megvettem a jatékot, beta óta vágyok rá, nagyon király haverokkal

Levicchi: szerintem is, procim (i5-3570k) sűrűn 100% on van, vga állandóan (gtx 960 4gb) és alig van meg a 60 fps full hd felbontáson. Pubg jobban fut...
Shadow medium, a terrain high, view distance medium, texture ultra (fps-t nem növel, ha lejjebb veszem) és fxaa. A többi mind low. Eléggé rossz így játszani, de hát nincs más...
-
Mr.White
senior tag
Hallóhalló!
Elkezdtük haverral a game-et most hogy free, és lenne pár kérdésem.
-Hogy tudom kiválasztani a csali gránátot?5-ös lenyomásával nem történik semmi.
-Ki lehet e kapcsolni azt hogy TPS módban a karakter nézet pozícionálása ne b@szódjon el minden egyes falhoz simulásnál?
Köszi!
-
-
playdigita
csendes tag
Nos, nos hol is kezdjem.
Első teaser, majd a trailer és jött a preorder. Az utolsó nap vissza kellett mondanom, mert meghalt a gép.
Azóta szemezgettem vele, motoszkált körülötte a kis kíváncsiságom (úgy, hogy sajnos eddig egy bétát és ingyenes időszakot nem tudtam kipróbálni fentebb említett okok miatt egészen mostanáig).
Részemről, nekem nagyon tetszik a játék, tegnap este 7 óta most tettem le először, pár órát solo kampány, aztán coopban és azóta csak a PVPzek, holnap folytatom hajnaltól az már biztos, kihasználok annyit belőle amennyit csak lehet és még lehet be is szerzem.A fentiek után engedjétek meg nekem, hogy elmondjam az összes tapasztalatomat így, hogy a hype vonat mozdonyába értem:
- Rendszer amiről játszom:
ASUS ROG GL552VW-CN515D (bővítve 16 GB ramra SSD nélkül)
- Beállítások:
Low-mid 720pTapasztalatok:
- Egy kicsit csalódott vagyok a gépigényt illetően, attól hogy a játék egy open-world játék, szerintem nagyon el lett túlozva a követelmény, "nevetségesen" túl magasra lett emelve a mérce. (ez csak a saját véleményem + laptop tudom).A játékkal kapcsolatos tapasztalataim és véleményeim:
- PVE:
Erősen ajánlott a barátok megléte és coopban végigjátszani az egész játékot TÁRSAKKAL, mert az AI botrányos akik segítenek, néhol túl erősek és "istenszabásúak", néhol pedig állítom, hogy a csirkéknek nagyobb scriptet kaptak.
Egyedül is szórakoztató tud lenni, de nagyon monotonná válik és sokkal mókásabb coopban.
- PVP:
Nagyon jópofa
Én személy szerint imádom, hogy taktikai és nem a szokásos agyatlan lövölde. Sokan azt mondják, hogy ARMA is ilyen, pontosabban ez olyan mint az, illetve áááh... lényeg azt nem próbáltam még, de szeretném majd egyszer, egy a lényeg a taktikai tps sokkalta közelebb áll hozzám mint a COD/BF rambo stílus. Nekem nagyon tetszenek a class rendszerek és az egyedi módosítóik, viszont a fegyver váltásra nem jöttem még rá hogy van e vagy majd lesz e (primary és secondary fegyver váltás, más azonos kaliberűre - nem a kettő közötti switch :$Összességében:
- Szerintem a játék, még leárazva sem éri meg az árát, számomra olyan 6-7k az ami emészthető és kifizetendő ár lenne, majd kuponnal kinguinról, vagy valahonnan bezsebelem, ez biztos.
- A játék nagyon szép, az autóban a rádió instant ignore, mert borzalmas számomra rontja az élményt és nem hozzáad. Az npc-k backup calljai is iszonyatosan unalmas, már már irritáló a 10-15. konfrontáció után, de ez is még elfogadható tud lenni, ha közben társakkal beszélgettek.
- A fegyverek szépen kivannak dolgozva elviselném ezt a szintű testreszabást Siegeben és Divisionban egyaránt
- Az öltözékek és ruhák is klasszok, terepnek és helyzetnek megfelelően változtassuk így növelhetjük az RP élményt HA a csapatunk is vevő erre.---- Utolsó tanácsom/véleményem:
Úgy játsszátok, hogy beleélitek magatokat, hogy Ti egy spec ops tagjai vagytok, teljes mértékben stealthben harcoljatok, használjatok kódneveket, osszátok fel hogy ki honnan támad, ki fedez kit, és ki lesz a menekülésben segédkező aki kimenekít mindenkit. A játék így fantasztikus, de ehhez sajnos társakat kb lehetetlen találni én is csak véletlenül futottam össze pár lengyellel akik így játszottak és együtt így azért nagyon jó volt. Sokkal jobb mint simán a hentelés és a küldetések.
Ha van ilyen társatok, akkor ez a játék megér minden percet és forintot, csak próbáljátok ki így, hogy tervezve mentek be egy területre és összehangolva támadtok, ahogy egy taktikai játékban kell
Személy szerint én kívánom, hogy találkozhassak olyan játékosokkal akik hasonlóan vélekednek a játékról mint én.

Hálásan köszönöm mindenkinek, hogy elolvastátok.
Ui.:
Ha valaki szeretne taktikusan játszani, és TS3 + Mikrofonnal rendelkezik nyugodtan adjon hozzá a barátaihoz Uplayen (levieh) és holnap még biztosan játszhatunk. Utána meg majd kiderül..
-
Hzoltan969
tag
Megvettem most az akcióban a játékot, ha valaki szintén új és lenne kedve coop-ozni, írjon rám!
-
-
Egy gyors keresés után azt látom, hogy ez máshol is előjött. Ugyanakkor az egyik hozzászólás szerint át lehetett állítani a nyelvet.
http://forums.ubi.com/showthread.php/1764680-Free-Weekend-Language
https://steamcommunity.com/app/460930/discussions/0/1484358860938629064/
19 hours ago - We are aware of an issue that is affecting Steam players of the free weekend version of Wildlands
-
Zolás
addikt
válasz
pRoject22
üzenetére
Nem enged régiót állítani sehol, az ingyenes hétvégére mindenkinek az orosz-kínai verziót engedi letölteni, és nincs is benne angol nyelv, szóval át se lehet állítani sehogy.
Miután ügyesen kipróbálni se enged a játék, szinte biztos hogy nem veszem meg. Kivártam egy teszthétvégét, mert a t..köm a varezba, de ezután ubiék nyugodtan várjanak, majd 2 év múlva bundliba.... -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Tökéletes példája, hogy semmennyit se fejlődött a társadalmunk
-
Anonymus23
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy az ilyen elveszi, vagy meghozza a kedved
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem vagyok benne a videóban, mielőtt még rosszra gondolna bárki
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Péntek DU itt ülök a melóban és gondoltam benézek a fórumba az ingyenhétvége előtt.
Már egy fél órája a videótokat hallgatom és iszonyat nosztalgia. 10-15 év alatt semmi sem változott a multis játékok terén. Még mindig ugyan azok a beszólások, csíterezések, anyázások. Ó édes drága szép emlékek. Köszönöm a felelevenítést.
-
aerosmith
őstag
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Na az ingyenes hétvége tuti durva lesz sok fogalmatlan 10 évessel meg trollkodó nagyobbakkal.

-
Zolás
addikt
Üdv.
Mivel ingyenes hétvége van, gondoltam kipróbálom a játékot, de ez az izé oroszul indul, és nincs is angol nyelv választási lehetőség...
A játék szerint vagyok oroszban, vagy mi a franc ez? -
s4hu|SyD^
addikt
Ha bekockulsz kijátszod a single részét az ingyenes hétvége alatt, nem kell gyűjtögetni nagyon fejlesztgetni meg miegymás. A történet része szerintem simán kijátszható, persze jó sok órával naponta.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát, ha van társaság, akkor is inkább a kampányrészét játszanám velük: ahhoz nem kell annyi skill és így élvezhető mindenki számára.
A PvP részéért nem venném meg a játékot - szigorúan akcióban, mer' még annyit sem biztos, hogy ér, pláne most, hogy kezdik hanyagolni már a hibajavításokat is -, de próbáld ki az ingyenes hétvégén és megláthatod magad is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Motoros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
ez biza a (#3496) ra született.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PEACE 

A Fallen Ghost DLC eleje jó, ott legalább már tökösebb ellenfelek vannak. Szerintem túl sok a megye, nem igaz, hogy El Senonak nem tűnik fel, hogy van egy kisebb csapat aki szisztematikusan vadássza le a tisztjeit.

... haha... Ó yeah.
Vajon miért van alig olyan alkotás, ahol rendszeresen szervizelni kell a fegyverzetet? ...elvárni pihenési időt?