- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2634 üzenetére
Akkor az valóban - Side mission . - Rebel ops - Guns For Hire. : Térképen, ahogy írtam, van külön jele ennek a típusnak. fegyó+fej
-Illetve ahogy fentebb is van, ezeket ki lehet maxolni. 9 db. ilyen van az egész térképen.
Mivel a Rebel Support -Guns for Hire -9 szinten fejleszthető a képességfában. Mint a többi ilyen .-Ez amit tudsz a Faction fül alatt is követni. Ott vannak a lázadók és maximum 45 ilyen Rebel Ops küldetés van hozzá . Ezektől függ az is, hogy mennyi lázadó van a provinciákban. Minél több van kész a 45 db. -ból, annál több rebellis szaladgál és jön neked bármikor besegíteni.
Tehát a Rebel Ops -side missiont, meg kell tudni csinálni, bárhogy is alakul . Ez egy független mellék küldetés.
Még nem találkoztam sehol olyannal, hogy erre panaszkodtak volna, pedig itt ott bele olvasok ebbe abba.-Igazából annyi még, hogy nekem ezek a Sicariok akiket itt kell elkapni a rebel ops-ban, eléggé nagy ellenállást szoktak tanúsítani. Van hogy le is lőttek már nem egyszer, mikor el akartam kapni. De aztán megadásra bírom őket és utána dalolnak.
Ellenben mikor simán csak intelt gyűjtök a provinciáról, akkor az egyszeri santa blanca tisztek fülüket farkukat behúzzák és bújnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest