Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz Danecay #2634 üzenetére

Akkor az valóban - Side mission . - Rebel ops - Guns For Hire. : Térképen, ahogy írtam, van külön jele ennek a típusnak. fegyó+fej

-Illetve ahogy fentebb is van, ezeket ki lehet maxolni. 9 db. ilyen van az egész térképen.
    Mivel a Rebel Support -Guns for Hire -9 szinten fejleszthető a képességfában. Mint a többi ilyen .

-Ez amit tudsz a Faction fül alatt is követni. Ott vannak a lázadók és maximum 45 ilyen Rebel Ops küldetés van hozzá . Ezektől függ az is, hogy mennyi lázadó van a provinciákban. Minél több van kész a 45 db. -ból, annál több rebellis szaladgál és jön neked bármikor besegíteni.

Tehát a Rebel Ops -side missiont, meg kell tudni csinálni, bárhogy is alakul . Ez egy független mellék küldetés.
    Még nem találkoztam sehol olyannal, hogy erre panaszkodtak volna, pedig itt ott bele olvasok ebbe abba. :B

-Igazából annyi még, hogy nekem ezek a Sicariok akiket itt kell elkapni a rebel ops-ban, eléggé nagy ellenállást szoktak tanúsítani. Van hogy le is lőttek már nem egyszer, mikor el akartam kapni. De aztán megadásra bírom őket és utána dalolnak.
    Ellenben mikor simán csak intelt gyűjtök a provinciáról, akkor az egyszeri santa blanca tisztek fülüket farkukat behúzzák és bújnak.

Új hozzászólás Aktív témák