- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
- Új játék indítása után 30-as szinten és maximális képességekkel indulunk. Az elérhető maximum 35-ös lesz.
- Lesz 2 új nehézségi fokozat is.
- Bizonyos küldetés típusok bevégeztével kinyitható lesz egy új aktivitás, jutalomért cserébe.
- Elméletileg az új missziók próbára teszik majd a harctéri tudást és a csapat koordinálását.
- Az új frakció hozzánk hasonló módon lesz felszerelve: 4 új típusú ellenfél lesz ( jól védett és közelharcban erősebb, mesterlövész, elektronikus kütyüket hazavágó, lopakodó vadász álcázással és íjpuskával )
- 25 új fegyver, benne 6 teljesen exkluzív. ( robbanólövedékes íjpuska )
- Új képességek, de nem csak annyi lesz amennyit közöltek: Drone fejlesztések, Fizikai készségek ( víz alatt rejtőzés hosszabb ideig )
-
myckey
veterán
-
morfondőr
addikt
Fallen Ghosts
Igazából nem tudom eldönteni, hogy mennyire lesz ez jó, mert ha jól értem a cikket, akkor csak új küldetéseket kapunk, új ellenfelekkel és néhány új cuccal. Én inkább egy új játékmódra számítottam, mint pl. a Division-ben a Survival DLC. Így nem sokban fog különbözni az alapjátéktól ez a DLC. -
simonl
tag
Előző kérésem törölve, most olvasom.......ezeket nem csinálom meg 2 nap alatt
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, mik a heti kihívások...tudna vki egy hevenyészett ámde pontos fordítást?
Előre is köszi.... -
myckey
veterán
-
GAbre
veterán
Üdv!
A megérkezés (egy kis friss levegő). Uplay akciót a játékon belül,hogy lehet teljesíteni?
Google keresés se hozott eredményt. -
planbmokus
senior tag
Na végre csatlakoztam én is!
Ha valakinek van kedve coop-hoz: singlexspeed néven futok. -
morfondőr
addikt
Lehet jobban ki kellett volna emelnem, hogy csak találgatás, de attól még beszélhetünk róla!
Én nagyon örülnék neki, ha valami olyan megoldást hoznának össze, amiben a csapattagokból mindenkinek megvan a saját feladata, és keményen össze kell dolgozni, hogy teljesítsük a küldetést! Sőt ez már jöhetne a fallen ghosts-ban is!!! Értem, hogy ezt a drop-in, drop-out kampányban nem lehetett megcsinálni, mert ha pl. van egy felderítő, aki játék közben kilép, akkor az nagyon megnehezíti a többiek további játékát. De jó lenne, ha behoznák ezt valamilyen módon! Csak egy ötlet: lehetne egy recon, csak nála lenne drón, lehetne engineer, akinél emp, c4, és hasonlók vannak, lenne marksman, aki távolról küldi az áldást, de mellette csak egy maroklőfegyverrel rendelkezik, assault-ot nem kell magyarázni, és hasonlók. De nagyjából így is van benne a kiszivárgott leírásban! -
válasz
xPraetoriaNx #3087 üzenetére
3x toltam végig
tény, hogy a régi részek hangulatát kevésbé hozza, de így is nagyon jól sikerült darab. Ha nem tolnám az R6S-t akkor nekiállnék újra.
-
myckey
veterán
Elérhető Splinter Cell öltözék in gam Store.
Illetve aki rendelkezik a S. C. Blacklist programmal, az szabadon feloldhatja uplay-ben.(#3084) morfondőr
redditen 4 napja kitette már a srác
De elmondja ő is, hogy csak a képekre és szövegekre hagyatkozik, és így találgat saját kútfőre, ráadásul régebbi anyagok is amiket megtalált.
Szóval inkább nem mutattam meg.
-
morfondőr
addikt
válasz
pRoject22 #3083 üzenetére
Egyelőre nincs a dátumról semmi konkrét, viszont találtam egy kis kiszivárgott infót: PVP Classes Have Leaked
Ezek szerint különböző kasztok lesznek a pvp-ben és mindenkinek meg lesz a saját feladata! Ez nagyon jó megoldás lenne, ha a balanszot jól megcsinálják, de 4 vs 4 játékban lehet kevesen leszünk ahhoz, hogy ezeket jól ki lehessen használni! Én azt remélem, hogy azért húzzák a pvp megjelenését, mert tökéletesre akarják csiszolni! -
Sziasztok!
Arról van valakinek információja, hogy a PVP mód mikor jön ki?
köszi
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #3081 üzenetére
Betasoknak és előrendelőknek is járt más és más extra tartalom, ami érkezett.
Ezen kívül más Ubi-s játékokra alapozva is érkeztek ingyen tartalmak, már akinek megvan egyik másik.
Az érkező PvP is ingyenes lesz.
A Live Season Challenges is szabad tartalom.
A többi meg majd kiderül, idővel, ahogy érkeznek a frissítések.
(#3083) pRoject2HUN
Ubis community manager mondta, nem olyan rég.
" For now, the next big step in Ghost Recon Wildlands will be Fallen Ghosts, which is coming soon, and we will share more info on PvP after it. "
Tehát.
Előbb lesz a 4.0 update illetve következő DLC.
Majd PvP.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Amúgy, ha már Divisionhöz is jött ingyen tartalom (fegyverek, setek, incursion, stb), tudunk arról hogy Wildlandshez is jönne ilyesmi, vagy innentől csak fizetős DLC leszen?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3075 üzenetére
Üdv a klubban.
-
myckey
veterán
válasz
nubreed #3077 üzenetére
Igen, be lehet állítani a csatlakozást
Lobbyban kezelhető és még a játék indítás/profil betöltés kezdetén is beállítható.
Topic tetején van minden hasznos.
-
nubreed
veterán
Köszönöm.
Ugye nekem még új a játék, talán összesen ha 1-2 órát játszottam vele. Tegnap dobtam egy hátast... játék közben kiírja nekem, hogy x mp múlva kapcsolódni fogok egy coop sessionhöz vagy valami ilyesmi. Én nem kértem ezt tőle, sőt a hátam közepére sem kívántam ilyet és rohadtul felbaszta az agyam. Rohadjon meg, hogy lehet ilyen szemét, hogy beleugat abba, hogy én csak és kizárólag egyedileg akarok játszani, az npc társakkal. Na azóta csak offline-ban indítom a játékot. Fogalmam sincs, hogy online módban ezt ki lehet e védeni amit fent írtam.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Anonymus23 #3075 üzenetére
Lassan en is vegere erek, alig lattam bugot, egyszer szorultsm be pedig rengeteget gyalogolok. Ezt a jarmu pottyantast a joistentol az egbol mondjuk sose hasznaltam
-
Anonymus23
veterán
Tegnap este nagyon felhúzott a játék, 10-ből kilencszer lehetetlen helyre tette be a helikoptert (két ház közzé fejjel lefelé, egy fa mellé -> azonnal felrobbant, vagy több száz méterre) hihetetlen milyen bugok vannak még benne mindig: pl két szikla között szeretnék elmenni, simán beszorul a nem létező textúrába
De nem baj, mindjárt vége -
nubreed
veterán
Köszönöm, ki fogom próbálni! Bár nekem Windows 7 van még de gondolom ez mindegy a kérdés szempontjából.
Ja még egy kérdés: nem értem a skillek fejlesztését. Tegnap miután pict játszottam, léptem egy szintet, tehát 2-es lettem. Bele is mentem a skill menübe és bármire kattintok nem engedi elölteni a kapott egy pontot, mert úgy látom, hogy fent ahol vannak azok a kis zöld ikonok, aszem a legutolsó amelyik a kaja ikon (villa-kés keresztezve), ott pirossal villog ha próbálom elkölteni a kapott egy pontomat s a 75 -ös szám szerepel ott. Ez mit jelent?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
nubreed #3069 üzenetére
Érdemes csak az FPS-t monitorozni arra meg ott az Uplay. Pár hete próbáltam és nekem nem ugrándozott. Bal felső sarok és fix volt. TV-n néztem és talán mikor kijött a játék vagy még a bétákban akkor sem ugrándozott.
Minden videókártyával teljesen "normálisak" a drop-ok sajnos.
Ilyen a játék...
-
nubreed
veterán
Nem tudom valaki használ e MSI Afterburnert, pl. az fps és gpu adatok monitorozására, de nálam állandóan ugrál az AB által kiírt text. Úgy értem, hogy pl. ha a bal alsó sarokba van pozicinálva a text akkor a oda vissza ugrál a bal alsó és bal felső sarok között. Teljesen mindegy, hogy a 4 sarok közül melyikbe helyezem a RivaTuner SS -ben, ugyanezt csinálja. Az is teljesen mindegy, hogy Borderrless Window vagy fullscreen módot használok. Csak ebben az egy játékban van ez az Afterburnerrel, sehol máshol. Valaki másnál is csinálja ezt? AB verzió a legfrissebb, 4.3.
Más: GTX 1070 -nél mennyire normálisa az, hogy elég nagy fps dropok vannak. Nem is ultra de nem is very high presetet használok hanem customot. A benchmark lefur elég szépen stabilan de a játékban néha egyik pillanatról a másokra leesik 60 -ról (vsync on) 30-35 környékére, 2-3 mp -ig így van aztéán vissza ugrik. Ennyire szarul optimalizált a játék? 381.89 -es driver van fent.
-
myckey
veterán
válasz
Ultrazord #3063 üzenetére
Csak ennyi van.
Story missziót+K.S. file-t, a Cartell szervezetre nagyítva követem.
Egyebeket pedig, provinciáról provinciára az egérrel.
GhostreconNetworkot szoktam még figyelni, meg In Game profil info.
Csak ez van.
(#3066) Anonymus23
Legtöbb helyen arról szólnak, hogy 3 ágazatot kell felszámolni és úgy aktiválódik az első küldetés.
De volt olyan is aki kettőt írt.Az biztos, hogy kellően bele kell nyúlni a történetbe.
-
Anonymus23
veterán
A likvidált DEA ügynök két küldetése az mikor lesz elérhető?
-
s4hu|SyD^
addikt
Aha értem mire gondolsz. Összesített statisztika vagy valami ilyesmi. Én nem találkoztam vele.
-
Ultrazord
tag
Meg lehet valahogy nézni, hogy melyik területről hiányzik micsoda anélkül, hogy ki be zúúmolgatni kellene, és megjegyezni melyik területen volt már a kurzor?
Remélem érthető, hogy tudom, hogy kírja, egyes területekre ráhúzva, csak baromi zavaró, hogy távolról nézve már nem, és nekem az kéne, hogy összesítve mutasson dolgokat és lássam egyszerűen, hogy na honnan mi hiányzik. -
myckey
veterán
-
Đusty
addikt
Ezt a task force-os 12 helikopteres kihívást, hogy kell megcsinálni? Nekem nem számolja akármit csinálok.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondtam, hogy nálam rengetek hiba előjött, nem véletlen tettem félre egy picit. Kis apró hibáktól az olyanokig, hogy egy küldetést újra kellett kezdenem többször is. Vesztettem vele órákat.
Én biztos nem venném a Gold-ot megint. Csak az alapot. Season Pass-t meg vagy sosem vagy nagyon-nagyon olcsón.
Nem mondom, hogy rossz a játék, de túl sok a hiba itt-ott, ami roppant zavaró.
-
myckey
veterán
Nem venném meg, annyiért.
Inkább külön az érkező Fallen Ghosts kiegészítőt.
Sajnos a Narco Road "vakvágány" a játékosok nagy részének, nem éri meg.
A további amit nyújtani tud a season pass, nélkülözhető.
( esetleg még a betasoknak és előrendelőknek járó plusz boss-küldetés ami valami, de a peruviant meg lehet venni , szintén a Store-ban ) -
macy
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #3049 üzenetére
Nálam legalább az egyiknek volt annyi esze, hogy ne menjen a sínre. Igaz miután elment a vonat, csak ott ácsingózott a két kifeküdt haverja mellett, nekem kellett őket felrángatnom.
Mintha egyre több bug lenne a játékban. Mikor emp-s drónnal megállítok egy autót, leáll a motor ugye, látom is ahogy szikrázik minden és lelassul a kocsi. Aztán mikor rohanok oda azt látom, hogy szépen elhúzza a csíkot a delikvesn. És ezt jópárszor eljátszotta már. Volt olyan is, hogy haver jött értem helivel, látom a helit közeledni, nem forog a rotorja, nincs hangja és nem ül senki a pilótafülkében. Meg ami még többször is előfordult, jön az erősítés kocsival, szétlövöm gránátvetővel, erre a hullák vagy derékig kilógnak az ablakon, vagy ott állnak a kocsi mellett és nézelődnek jobbra-balra. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3047 üzenetére
Többször is előfordult ez velem. Gondoltam is magamban, hogy jön a vonat csak rá ne menjenek a sínekre. Persze, hogy rámentek. Egy meghal odamegy a másik feléleszteni, az is meghal majd a 3. is eljátssza ugyanazt.
-
macy
addikt
válasz
Anonymus23 #3047 üzenetére
Jól látom, az ott Meg Holt?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3044 üzenetére
Ott is várom az új tartalmakat, szóval nyár kb. jelenleg megy az Elder Scroll Online. Van egy tonna játékom, amit tudok játszani.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #3041 üzenetére
Én az ilyenek miatt várom a 4., 5., 6. és ki tudja hanyadik patch-et. Aztán majd elmozdulok a 45%-ról.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Anonymus23 #3041 üzenetére
Az még pont kijön onnan !
-
Motorozni veszélyes a sziklák között
a küldetést legalább sikerült megcsinálnom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Így van mikor szállsz le ctrl. Azzal lassítod és szinte automatikusan leszáll ha nyomva tartod.
-
myckey
veterán
Sok embernek sikerült már, és sok ilyen küldit kell még csinálni.
itt írtam a vezetéséről és sok másról is az összefoglalóban
Itt a topicban is sokszor volt már róla szó.
-
Bayaz
újonc
Gyerekek, a repülőgéppel való landolásnál van valami trükk amire oda kell figyelni, vagy van olyan emberke akinek ez már sikerült? A kezdőterületen van egy side-mission, aminek az a lényege ,hogy el kell lopni egy repülőgépet és egy kilométerrel arrébb meg le kell tenni. Namármost azzal a géppel landolni egy mega-szopás a köbön. Kétszer próbáltam, mindkétszer rommá tört a gép. Azért is lep meg a dolog, mert ha például helikopterrel landolsz és leszállás közben durván odabaszod az alját, nem szokott történni semmi extra. Itt meg, az első kavicsnál ripityára hullik. Van valaki aki megcsinálta már azt a küldit?
-
simonl
tag
Compadrék
...akkor most ha alapjátékom van, hol és hogyan aktiválhatom a Live Season Challenges -t???
Köszönöm a türelmes válaszokat. -
myckey
veterán
Live Season Challenges minden wildlands játékos számára elérhető, nem kell hozzá semmilyen kiadás.
A 3.0 frissítés implementálta a játékba
(#3028) bandras54
Nincs miért elnézést kérni.
-
MS74hu
tag
Sziasztok!
Csináltam egy Task Force-ot. SzotyisKifli néven fut. Ketten vagyunk eddig BullHun kollégával.Nem vagyunk profik csak szeretünk ezzel a játékkal játszani. Tagokat keresünk a csapatba. Fülessel játszunk hogy ne keljen írogatni akció közben.Minden helyet átkutatunk a skill pontok miatt.Mellék küldetéseket is megcsináljuk.Konvoj fosztogatás is van.A heti challenge-et is megcsináljuk.Lopakodunk és probálunk taktikázni.
Általában este 20 és 00 óra között játszunk. Szóval ha valakinek van kedve akkor nálam jelentkezhet vagy a Ghost Recon Network-ön. -
bandras54
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #3014 üzenetére
szerintem egyszerűbb még a bázisokon, felszállás előtt. De a te ötleted izgalmasabb, lenne, nagyobb kihívással.
-
XeeN
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #3014 üzenetére
A rebel ops-os helikopterek unidad helikopterek... Jó játékot.
-
myckey
veterán
-
MS74hu
tag
válasz
Anonymus23 #3005 üzenetére
Danke! Mostmár tudom kik azok.Ki is volt irva a két sávosoknak hogy veterán.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Season 1 Week 2 Challenge Guide - WHAT WHERE AND HOW!! EASY GUIDE - Ghost Recon: Wildlands
Neki összefoglalóban is benn van a csatornája.
-
s4hu|SyD^
addikt
Erősebb területeken az érkező erősítés azt hiszem mind veterán.
-
MS74hu
tag
Heti kihívásokat csínálom éppen és nemtudom hogy hol vannak a SantaBlanca veterans mert cqc-be kell kiiktatni öket.Végig néztem San Mateot de nem találom öket.
-
myckey
veterán
Míg nem detektálnak, vagy nem adsz parancsot, addig a csapattársak miatt nem buksz le, ( lopakodásról szólva ) jelenleg így működik.
Tüzet nyitni az ellenséges npc -re , saját maguktól nem igazán szoktam nálam az AI csapattagok, csak ha olyan helyzet alakul ki vagy én utasítgatok.
A lázadók viszont már belepiszkíthatnak az ilyen stealth missziókba, ők már kiszámíthatatlanabbak.
A "szenvedés" nekem sem ismeretlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest