Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lac-coo
üzenetére
Senki nem beszélt lerohanásról, nekem a nagy bázis csak a felderítése legalább 30 perc, behatolási pont, melyik őrjáratot iktassam ki, hol hová menjek be ez mind idő. Attól függetlenül nem nehéz, és még csak nem is alkalmaztam olyan trükköket, amik kihasználják a bugyuta MI-t. Aki akarja, úgyis kitalálja.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lac-coo
üzenetére
Van pár jó dolog ebben, de szerintem kár ezt a versenyzős vonalat vinni. Ez kb. olyan mintha átmásolták volna a dolgokat más játékokból, legalább lenne benne egyediség, de nem, kell elem a Just Cause 3-ból, Watch Dogs 2-ből meg a Far Cry-okból.
(lehet nem a Gold verziót kellett volna megvenni, most már késő
) -
myckey
veterán
válasz
Lac-coo
üzenetére
Nekem soha nem volt gond a mentésekkel és akadásokkal.....

Uplay kliens és a Játék 2 külön SSD-n van, erről volt már szó, hogy talán ez segít a mentéseknél.
Illetve a prioritás beállítása is segített már másoknak a random akadások terén.De ezeket összefoglalóba is beírtam........
Az FPS az meg a környezetektől függően hol jobb hol rosszabb, de ennyi az egész. Olyan FPS eséssel se találkoztam még, ami játszhatatlanná tette volna az egészet, vagy említésre érdemes lenne.
Nekem is ki van kapcsolva a Motion B. mert zavar, illetve az árnyék nem ultra hanem very high, mivel az ultra nekem természetellenesen hat. Skálázás természetesen nincs, illetve az élesség van 5% -on, így sztm szintén természetesebb lesz a képi világ.
-
myckey
veterán
válasz
Lac-coo
üzenetére
Nem könnyű az így se úgy se.
De egyértelmű, hogy jelölők nélkül nem lehet úgy összpontosítani, meghatározni.

Persze ha nincs jelölő, akkor ugrik a szinkron lövés is. Marad a tűzparancs esetleges direkt találatra, de ez meg nem olyan pöpec.
Szóval nálam egyelőre a jelölő bennmaradt a HUD-ból.
Így pedig vannak kicsi színes pontok is falon keresztül...Egyébként ezért is rágják a fejlesztők fülét. Egész sok jó ötlet van a HUD módosíthatóságára.
Bár szerintem így is jól szabható, elég sok dologra kiterjedő. Persze én is örülnék ennek annak, leginkább a fentebb részletezett módosításának.
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Az az igazság, hogy rég szórakoztam, ilyen jól egy játékkal. Sajnos én is egy patch-re várok, hogy megjelenjenek a küldetések Pucara tartományban, addig sajnos nem tudom befejezni a játékot. Ezt leszámítva viszont nagyon tetszik. Megveszem majd az összes DLC-t meg mindent!
Csak javítsák már ki azt az idegesítő bug-ot.
Meg azt a bugot is, hogy csak a rendszer meghajtóról hajlandó elindulni egyeseknél. Sajnos nálam is. -
XeeN
senior tag
-
Đusty
addikt
válasz
Lac-coo
üzenetére
Szerintem egyszerű, ha nem tudják megtölteni tartalommal nem kell ekkora buzi térképet csinálni neki, példának ott van a watch dogs2 aminél nagyon színesek voltak a küldik talán a festegetés volt a legunalmasabb a maga 5-szöri ismétlésével de megközelítés mind más volt. Ritka változatos játék volt kevés ismétléssel. Itt ugyanaz a küldetés vagy 20-szor jön elő, az épületek berendezése is tök ugyanaz az összes tartományban stb. szóval tényleg uncsi de legalább sokáig tart valószínűleg ez volt a fő cél, hogy a játékidő miatt rá lehessen mondani megérte a pénzét. Csak hát az első néhány küldi után olyan mintha dlc-ket játszanál végig. De nem baj ez egy ilyen játék.
-
mentoloshypo
senior tag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Saját zászlót szerintem mindenki szeretne, szóval ha már credit vásárlásra adja a fejét akkor nagy valószínűséggel költ is erre, ezt használják ki. Ha ingyenes lenne akkor sokan megelégednének vele, nem ösztönözné őket más fajta megvásárlása.
Az Amerikai természetesen ingyenes, mindjárt 3 féle színben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- ASUS ROG Ally
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)

Csak javítsák már ki azt az idegesítő bug-ot.
Meg azt a bugot is, hogy csak a rendszer meghajtóról hajlandó elindulni egyeseknél. Sajnos nálam is.