Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
Danecay
addikt
Nekem nem tud véletlenül valaki kupon regisztrációban segíteni?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Miért nem veszel 10.000 Ft alatt kupont? Hardverapró (általában) rogyásig van vele.
Én is 8500 Ft-ért vettem. Ennyit megér.
-
Raymond
titán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"Viszont egyenlőre semmilyen lényeges pozitív változást nem vettem észre. Ugyanazok a hibák, hiányosságok, mint eddig."
Mondjuk ez annyira nem meglepo, manapsag a beta (foleg ilyen kozel a launch-hoz) nem igazan klasszikus beta hanem inkabb marketing erteku demo. Amin elsosorban csavarnak valamit az a szerverek szama es regionkenti elosztasa aszerint honnan mennyien jelentkeztek be.
-
Fitzgerald
veterán
A bétához képest talán tényleg stabilabb picivel a framerate. Viszont egyenlőre semmilyen lényeges pozitív változást nem vettem észre. Ugyanazok a hibák, hiányosságok, mint eddig.
Néha másodpercekre megfagy a kép (csak ez a játék csinálja, béta is csinálta), volt egy force close is.
Az AI borzalmasan hülye. Az egyik, általam kiszabadított rebel konkrétan elütött egy SUV-vel, amivel elhagyta a helyszínt. Nem zavartatta magát, egyszerűen keresztülhajtott rajtam, meghaltam, ő meg ment tovább.
Az enemy AI sokszor akkor sem vesz észre, ha féloldalasan áll neked, és csak pár méterre vagy tőle. Máskor viszont óriási távolságból is képes kiszúrni.
Civilek is ütöttek már el úgy, hogy csak álltam az úton, tehát nem hirtelen kerültem a jármű elé valahonnan.
Elüt az ember, megáll a nyakamon az autóval, és áll. Nem tolat hátra, áll. lol.
A vezetési modell, a járművek irányítása továbbra is borzalmas.
Olyat is láttam, hogy egy civil autó az úton maga előtt tolt egy kartell tagot vagy 100 méteren át, és csak utána halt meg a forma.
Azt hogy repetitívek a mellékküldetések már sikerült megemésztenem, az összes hasonló UBI játékban azok.
Coopban a sztori küldetések biztosan szórakoztatóak lesznek, ma este szerintem már felnézek.
Hogy valami jót is írjak: bár arcból kevés a választék, millió féle ruha, fegyver mod van a játékban. Úgy látom már kezdéskor jóval több ruhához, kiegészítőhöz lehet hozzáférni mint a bétában, pedig abban sem volt kevés cucc.
Tehát az összes nyílt világú UBI-játékhoz hasonlóan ebből is hiányzik a "Rockstar-touch", amitől egy open world játék igazán szórakoztató lehet hosszú távon. A részletekre nem figyeltek oda. Legyen minden nagy, legyen mindenből sok receptet követik egyenlőre.
Kíváncsi vagyok a többi területre és sztori küldetésre, hogy mennyire lesznek érdekesek, változatosak. -
duvi
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ha nem vagy biztos magadban és annyira nem tetszett a Division, hogy megvedd, akkor inkább várj még egy kicsit és nézegesd az új videókat. Magyar nyelv nincs benne.
(#1687) Redcaster
Már folyamatban van egy Téma összefoglaló írása. A játékoslista is be fog kerülni oda. -
hackeeeee
Jómunkásember
Elgondolkoztam a PC-s változaton.
A Division alapból tetszett, de valami annyira mégsem.. Bétázni sajnos nem volt túl sok időm.
Aki már tolja, milyen? Megéri az árát? Itt van magyar nyelv mint a division esetén?
-
Redcaster
őstag
PC-s játékos listát be kéne rakni az 1. hsz-be, mert nem lehet megtalálni

-
weky
tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi, odáig még nem jutottam el, majd este!

-
duvi
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az első indításkor nem jelentek meg jobbról beúszó narancssárga boxok, amikben fel volt sorolva, hogy milyen ajándék tartalmakat kaptál? Nekem kb. fél percig csak ezek jöttek folyamatosan. (Előrendelői Gold csomag)
-
Fitzgerald
veterán
A resolution scaling az gyakorlatilag supersampling AA.
Az előrendelői bónuszokat hol találom? Csak mert nekem nem jött email...két órával megjelenés előtt vettem meg a játékot, az még előrendelésnek minősül.
-
rottenbull
őstag
Nagyon faszan fut. Talan picit stabilabb is, mint a nyilt beta, bar mar ott sem volt bajom vele.
-
arnikusz
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Jó lesz a Wildlands -most bontogattam a dobozt, 6 lemez, soundtrack, Dragon dlc és Perui kapcsolat dlc volt hozzá, meg egy térkép- ez a deluxe dobozos.
Viszont, ha Division nem tetszett akkor várd meg az előzetes videokat, pár már van fent. (Divisionba 1300 óránál tartok, de párhuzamosan fogok azzal is játszani a Wildlands mellett.)
-
duvi
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
(#1676) VTom
Igen, ez benne van a VGA driver beállításokban is. Csak kipróbáltam, hogy mennyit javul a látványvilág, de a fenti configommal kár erőltetni

-
VTom
veterán
A resolution scaling feltolásával magasabb felbontáson renderel a GPU.
(#1675) xPraetoriaNx Nekem a Divisionben majdnem 400 órám van, és csak két okból szüneteltetem: 1. Unom a csalókat, 2 kijött a Wildlands.
A Division tartalmával az ég világon semmi baj nincs, millió dolgot lehet benne csinálni. Az, hogy minden játékmódban fejleszteni, meg lövöldözni kell, nem a tartalom problémája, ez maga a játék.
A Wildlands sem lesz unalmas mert a küldetések nem lehetnek egysíkúak, hiszen minden küldetés más helyszínen, más nehézséggel, más céllal fog zajlani, de maga a játék menete (megfigyelés, megtervezés, végrehajtás) ugyanaz lesz. -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Félreértés ne essék, nekem is több mint 200 órám van Divisionben, és "valszeg" rakok is bele még (főleg hogy most jött ki ugye új kieg meg patch), szóval messze nem a "dőőő pénzkidobás volt mert 2 nap után meguntam" kategória, de azért lehetett volna ez jobb is... És Wildlands-et is azért nem merem megvenni, mert félek hogy dejavum lesz.
(#1674) duvi --- Persze, mert az felskálázza a felbontást, tehát asszem 2x-es értéknél kb olyan, mintha 4k-ban akarnád futtatni a játékot. Arra találták ki a resolution scaling-et (de hívják render scale-nek is), hogy ha valakinek erős a gépe, de nincs 4k képes monitora, akkor "tudjon úgy csinálni, mintha mégis lenne".
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok, én is várom (várnám) az élménybeszámolókat (főként) az open betahoz képest.
Animban történt esetleg bármi változás? (gondolom nem)
vagy összességében annyi mondható el, h még egy lépésben kicsit javult az optimalizáció?
köszi mindenkinek előre is a választ
-
szallasi007
őstag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Amint végigjátszom a legnehezebb vagy az alatti fokozaton addig megéri az árát szerintem, Divisiont is nyüstöltem jó ideig ezzel is el lehet azért szórakozni jó darabig.
-
Tibtobi
tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Igen, erre én is kíváncsi leszek. Terület, alapsztori adott, hogy gazdagítani lehessen. ARMA 3-at is még mindig veszik az emberek, mondjuk ott a mod-ok húzzák fel. Ebben is elférne egy hasonló rendszer.
-
VTom
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Survival -fagyás +lopakodás

-
s4hu|SyD^
addikt
Majd hétvége körül aki kicsit belemerül megírhatná, hogy változtattak-e valamit az open béta óta. Meg lett-e valami érdekfeszítő küldetés vagy farmold ugyanazokat a dolgokat még mindig?
-
xPraetoriaNx
senior tag
Én továbbra is félek kicsit attól, hogy egy idő után nem lesz igazából content benne, és ugyanaz lesz a vége mint Division-nél.
Pláne, hogy az a "Fallen Ghosts" kiegészítő lényegében ugyanannak hangzik, mint Divisionben a "Survival" mód, a megfagyást leszámítva...De persze ne legyen igazam, mindenki azzal jár legjobban.

-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
van akinél sokat javult,pl nálam is.bétában eléggé meg kellett nyirbálnom a beállitásokat,most meg veryhigh-ultra között megy,70+fps,fullhd-ban.(van akinél meg alig indul,hasonlo konfogon,sőt,majdnem ugyanilyenen is)
-
válasz
m0h0senator
üzenetére
nekem viszont crashelt a nyílt béta, ahogy ráböktem a start campaign gombra, szóval én most egy ideig ülök, és örülök, hogy lyuk van a seggemen.
meg megvárom, mit mondanak redditen a cf profilról. -
daveoff
veterán
Mi ez a pangás? Kijött a játék! Azt hittem már korán reggel pörögni fog a topik....

-
Tibtobi
tag
Reggel próbáltam belenézni, de a Ubisoft Service azt mondta, hogy nem.

Remélem délutánra összerakják -
Fitzgerald
veterán
Felvettem mindenkit Uplay-en erről a listáról. h34dkr33pz vagyok.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
m0h0senator
üzenetére
És a többi beállitás?Tolj egy sima ultrat,vagy very highot.

-
Fitzgerald
veterán
Ahogy éjfélt ütött az óra, egyből felére lassult a töltés a UBI szervereiről.

-
Beckett
tag
Ha fenn bírok maradni ránézek én is kis single-re, aztán ha begyakoroltam mehet a coop, bár 20ig csak kevés időm lesz
Node utána... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rixilend
tag
En mar kiprobaltam vpn-el
. Nekem eddig bejovos.
Es mindha meg jobban futna mint az open beta. -
m0h0senator
őstag
én is leszek. mikrofon van
-
North15
csendes tag
Nekem "Szingapúrból" van a játék és megy. Szóval a helyi idő szerint éjfél helytálló volt. Ugyanúgy kezdődik mint a béták: videók, kezdő terület, első küldetések. Megmaradt a Task Force számom is.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Fordítva. A 12AM éjfél, a 12PM dél.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
azt láttam persze.de a 12AM az dél elvileg.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
korábban már linkelték
-
TTomax
félisten
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Szerintem az inkább éjfél.

-
TTomax
félisten
Éjfélkor lesz-e valaki?Mert én biztos!
-
duvi
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
Kb. 2 órája kaptam. Lehet, hogy most kezdték kiküldeni és eltart egy darabig, amíg mindenkinek kimegy?
-
m0h0senator
őstag
@Duvi: nekem még semmi. pedig már januárban megvettem, volt closed meg open is.

-
Fitzgerald
veterán
Greenmangamingen olcsóbb a játék mint Kinguinon (4). Csak megvettem én is, nem bírtam magammal. Fél kettőre jön le, nyomom 1-2 napig single-ben, aztán majd akár coopozhatnánk. Beírtam magam a játékoslistába.
Szerk. Most nézem a listát, azt hinné az ember hogy a tízen-húszonévesek vannak többségben, közben a 30-40 közöttiek. Érdekes.
-
Juhasz27
tag
Asztalról indítanám a játékot és bedob 1 ablakot,h adjam meg a cd kulcsot

Tudom,h még nem elérhető a játék...
-
Beckett
tag
Már éjféltől mehet?
Kezd érlelődni bennem h fennmaradok ránézni, de akkor holnap szar lesz kelni 
Más: Engem meglepett h ennyi 30as van a listán, azt hittem 36-al vén leszek
Jobb is korban valamenyire passzolókkal játszani, de ez nem kritika akart lenni a fiatalok felé ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
s4hu|SyD^
addikt
Kaptam ezt a Heroes pakkot e-mail-ben azt hittem az Ubi küldte a játékot ingyen nekem, teljesen megörültem.

-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Mikortól lehet nyomatni a játékot? Originnél külföldi vpn-nel 1 nappal korábban lehet játszani. Uplaynél is működhet?
-
lalakov
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akár azzal is.

oriic: Írni oké, de gondoltam azokhoz szólok, akik csak olvasó módban nem mernek a sok kan között megszólalni.
Egy próbát megért. -
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
lalakov
senior tag
Van esetleg olyan csaj, aki olvassa a topikot és szívesen játszana?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Nvidia 4K trailer: https://youtu.be/yg5E8Km8uwA
(Arra azért kíváncsi lennék, mitől lett ennyire smooth náluk és hány darab Titan X-szel érték el ezt az élményt
) -
Tibtobi
tag
Nekem még úgyis le kell szedni este a gémet, szóval a VPN várhat.
Éjfélkor pici próba, aztán majd holnap este lesz Bolívia lerohanva.
-
myckey
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem a visszaszámláló válasz nem neked ment, hanem Fitzgerald kollégának. Az "Ausztráliai kirándulásra" már scomcomputer kolléga is rákérdezett, pár hozzászólással feljebb. Arra írtam, hogy nem működik. Konkrétan megpróbálták a Wildlands csoportban, de nem jött össze

-
Danecay
addikt
Akkor már csak találnom kellene egy megbízható személyt, regisztrációhoz alkalmas kártyával

Egyébként úgy látom, hogy ez a lehetőség is csak korlátozott ideig szól.
"For a limited time, you can take home your choice of these Ubisoft titles for free when you get Game Ready with a GeForce® GTX 1080 or 1070 graphics card, system, or notebook." -
duvi
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ezért linkeltem be a különböző platformok és időzónák visszaszámlálóját.
-
duvi
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ha valami hiteles, akkor az a UBI saját oldalán futó visszaszámláló. Jobb felső sarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg megvárom, mit mondanak redditen a cf profilról.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Node utána...