Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
nem győzelemre kell rakni, ennyi
éééés kaptam egy újabb 750ft-os bónusz, fakje
ment is arra, hogy az első félidőben több, mint 2,5 gól lesz 2,425-ért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #36482 üzenetére
kicsi mintha túljátszottad volna az evőeszköz témát
a Real kerete a meccsre:
Kapusok: Casillas, Diego López és Jesús Fernández.
Védők: Carvajal, Pepe, Arbeloa, Nacho, Marcelo, Llorente és Derik.
Középpályások: Xabi Alonso, Casemiro, Illarramendi, Isco és Di María.
Támadók: Benzema, Jesé és Morata.[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
Eddig csak tippmix-en fogadtam, de már kezdem unni, hogy 3-kor zár a posta, és addig kell kitalálni mit teszek, szóval szeretnék neten fogadni... tudnátok segíteni, hogy melyik oldal a legmegbízhatóbb és hogy a nyereményt hogyan vagy mennyi idő után tudom kivenni?
Köszi
-
rwin5
őstag
én erről sose hallottam, de legalább okosabb lettem
Ja jólvan értem, valahogy bekavarodtam az X-el csak nem esett le. Nyilván X esetén odacsapjuk a +1gólt és akkor vendég lesz, csak valamiért nem kapcsolt az agyam
Poker: 15:30 Valódi pénz- Privát verseny, késői regisztráció /fulltilt; jelszó: 1TUW/[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Pont azért... Mivel AH, különbözik a sima kétesélytől...EH +1 lenne az X2, itt nincs hendi X, 1 gólos galata siker esetén push van, többgólos esetén bukó...többi fizet. Szerintem, bár életemben nem raktam ilyet.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
giigz
veterán
A tegnapi 4k-t felraktam bet365-re, erre a kis finomságra szánom:
Balikesirspor +1 @ 2,75
4k -> 11k jöhet
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #36463 üzenetére
szerintem a hazai pálya se fogja megmenteni őket
van 3 szelóm, ami legkésőbb szombat este fog lezárulni a Bayern klubvb-s meccsével, ha mindhárom jön, akkor ~30 Mátyással fog gyarapodni az egyenlegem bő 13 ezerből
-
-
sz_abika
addikt
Ha ezt mi is megfogadhatnánk...
PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
Beten Magyarország+2.5-re 1.50-adnak...napi tuti.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
rwin5
őstag
Most látom épp megy a teniszem
Meccslabda előtti adogatását semmire veszik el, ezazz..[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
rwin5
őstag
Bazzeg akkora failt toltam... Nézném meg, hogy még most is be van-e ragadva a fogadásom az eső miatti szünet miatt.. Rányomom, hogy függőben lévő fogadások, kiírja nincs megfelelő találat. Na mondom bazzeg elment. Aztán rákeresek a lezárt fogadásokra, mondom csak megnézem mi volt ennek a picsának a pontos neve, írja nincs megfelelő találat. Rámegyek utolsó 48-órára írja, hogy nincs találat.
Mondom mi a bré van a bettel, ráírtam ügyfélszolgálatos kiscsajra megadtam kódot meg stb, írja szegény, hát h nem fogadtam az utóbbi 48 órában azért nincs találat. Mondom ne nézzen már hülyének nemrég utaltam ki a 15K-t, tegnap meg még befizettem 1500-at és raktam belőle egy kombit.
Kb 3-4 perc chatelés után leesett, hogy a másik accountomba logoltam be, amit tényleg nem használtam egy pár hete.. Szegény kiscsaj meg már nem tudott, hogy magyarázkodni, hogy higgyem el tényleg nem fogadtam, de én meg írtam neki, hogy ne nézzen már bolondnak. -
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #36461 üzenetére
inkább rakd a francia és norvég kézit a biztos profitért, a többi lehet bohóckodás
-
B-L-A-C-K
titán
Na már tegnap is akartam rakni egy kamit, de lusta voltam lemenni, ma viszont rakok. Ezt a AZ Alkmaar-Heerenveen V-be látok fantáziát 4 feletti odds van rá, + hozzáveszem a Francia kézit és egy nagyobb összeggel megtámogatom, plusz csinálok egy téthozót Heerenveen X + Francia kézi.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Speedhs #36458 üzenetére
jaja, pedig az elsőt csak úgy válogattam össze
még plusz 313ft-ot hozzádobtak, mert csak amerikai sportokat raktamGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Azt nézem hogy indokolatlanul nagyok a magyar meccsre a fi/ji fordítások.
Simán benne van a félidei magyar vezetés egy jó kezdéssel, aztán visszaesés után nyernek brazilok...PSN: xszabikax
-
L_YKing
addikt
Boston
LaVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
válasz Speedhs #36453 üzenetére
igen, mert az enyém kétesélyben van, X nem számít
ami kint van az oldalon, azok a bet365 háromesélyre adott szorzóina én fekszek, elég volt mára ennyi
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
első csak úgy, a második már komolyabb:
Speedhs... hajrá hajrá
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Whitlock pipa 1,16-ért, ajándék volt
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #36448 üzenetére
ja, hogy úgy... hát mostanában nem az igaziak, nem tudom mikor vetted le a listáról őket
itt a kézis szelóm (az alsó szeló a két kosár, ami csütörtökön és pénteken lesz, de esni fog az odds, így jóelőre megtettem):
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #36444 üzenetére
francia és norvég, ez a két 100%-osnak vélt tipp holnapra
az Atletico MG-t ne feledjétek este! a magyarok is mehetnek pici pénzzel, én egy 500-ast szánok rá, de nem többet
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Holnapra Dánia, Francia kézi?
2,50 odds.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Speedhs
őstag
Mivel ma elment a bayern overen, meg ahogy nézem a Granadán is egy 500-as, viszont jött az MC 1,44-ér, így 4550Ft a mai nap. Szerencsére csak 300 Ft ment vissza.
-
sz_abika
addikt
We want to win this title and put Atletico's name in the history books. We are very prepared for this game," Ronaldinho said from Marrakech on Tuesday. "It is impossible for me to feel more motivated than I do in this moment. Ever since my arrival at Atletico it's been like a wonderful dream, and I want to close it with a flourish."
Nos ennél nem is kell több hogy Mineiro sikerben bízzak mostmár
PSN: xszabikax
-
föccer
nagyúr
Sajnos a Nemzetközi versenyeken (sem) nincs korlátozva az alkohol fogyasztás. Európában talán csak a Magyar szövetség szondáztat a hazai versenyeken és aki megbukik azt kizárják. Persze ez a hazai rendezésű, nemzetközi versenyekre nem igaz.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Speedhs
őstag
válasz Ace owner #36426 üzenetére
Háát, én már annyi f@szságra fogadtam, hogy nehéz fejben tartani.
Mondjuk úgy elképzelhető, hogy : Hopp ez török, akkor ezt ne, de így szinte nem marad mire fogadnom.
(#36437) zolynet: Azért ilyen burzaspor és társai nevű csapatok nem biztos, hogy megmaradnak.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #36431 üzenetére
mintha úgy emlékeznék, hogy egyszer nagyon, de nagyon megfogadtad, hogy nem raksz rájuk
-
nagyúr
köszönöm cselszi, szinte éreztem hogy nem bírjátok ki
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ace owner #36424 üzenetére
plus a sofascore-nak van widgetje. kedvenc csapatokra (is)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
L_YKing
addikt
Grat giigz.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Ace owner
addikt
válasz Zjunior #36421 üzenetére
Sofascore is nyomja a pushokat orrba szajba de azt azzal a lendulettel torlom is onnan.
Egyebkent kellene mikszulni kis lovet mert a telom nagyon a veget jarja.. 20k mar eleg volna, tobbit kipotolom. Csak sajna legjobb honapomban is csak 15 volt a profitomGalaxy Fold 4
-
rwin5
őstag
nem hiszem el, hogy 4 kor kezdődő tenisz meccs megállt eső miatt és nem tudják érvényteleníteni..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #36420 üzenetére
Na rámegyek majd én is akkor arra...
-
Ace owner
addikt
en sofascorral jol elvagyok, widget kirak azt hello. Ja hogy kakiphone nem tud olyantat
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
- = Zk = -
félisten
válasz Daniel Alves #36414 üzenetére
nekem betscore és sofascore van...
(nem iOS telóm van, mielőtt még... )" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Daniel Alves
őstag
válasz B-L-A-C-K #36408 üzenetére
Ennél van ezerszebb jobb iOs alkalmazás https://itunes.apple.com/us/app/live-score-addicts-instant/id500138120
Én paden csak ezt használom!
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
- = Zk = -
félisten
válasz Speedhs #36411 üzenetére
nem. tréhome....
tán a chrome+FlashPlayer a ludas?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Speedhs
őstag
válasz - = Zk = - #36404 üzenetére
Itt nem szaggat a videó,
UPC-d van?Szerk.: Akkor nem tudom sajnos. Nézd meg más böngészővel esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz gery2123 #36407 üzenetére
ugyan
nekem éjszakára egyelőre a Kings megy, nem tudom rakok-e még valamit mellé, vagy ezt tolom hendivel
na élőben ment 500-500-zal a Chelsea over 1,5 (1,90x) és a Sunderland gól (3,5x)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz B-L-A-C-K #36408 üzenetére
igen, én is ma vettem észre
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem van eredmények iOS alkalmazás...
-
pohár
félisten
válasz pc_seft #36403 üzenetére
nem, az Osasuna idegenben lőtt több góllal (1-1 lett ez a meccs)
-
- = Zk = -
félisten
válasz Speedhs #36401 üzenetére
akkor jól láttam. azt hittem nálam buzul
de miért szaggat a video?! mindenhol a bet-en.... nem szar a gépem, sztem....
-
pc_seft
tag
Malaga jutott tovább? telorol vagyok.
-
giigz
veterán
Na most már elkönyvelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest