Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Annyira szét van fogadva a gólok h inkább 1-1et teszek
PSN: xszabikax
-
Zjunior
veterán
Chelsea, everton arsenal?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
janos1988
addikt
Mocsok szar free spinből nem igaz, hogy egy forintot sem tudok kivenni. Nem baj,
holnapholnaptól akármennyit ad, a lehető legnagyobbra állítom a tétet és inkább kockáztatom az egészet 1 pörgetésre, hátha szerencsém lesz és becsíp vmi, mert máskülönben nem lesz belőle semmi sem.https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
MODERÁTOR
Na akkor hogyan alakulnak a mai angol bajnokik?
B-L-A-C-K, pohár, giigz, Shkiz0?
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
Daniel Alves
őstag
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Tippmixre fel
-
sz_abika
addikt
En darts szett overeket tettem Holnapra, meg spurs és miami sikert mára
PSN: xszabikax
-
Zimmi91
addikt
Ezzel a képpel szeretnék Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
giigz
veterán
Amiket jónak gondolok:
MU 1,55
Chelsea 1,33
City meccs over 2,5 1,50
Club Brugge 1,25
Airbus 1,53Ez így 20k-ra 118k, de túl szép és túl tuti, hogy igaz legyen...
-
Speedhs
őstag
válasz máyköl #37377 üzenetére
Azért gondoltam ezt, mert karácsony van, és ilyenkor sok a meglepetés, én meg azt nem nagyon szeretem a sportfogadásban, meg a Liverpool is nagyon jó formában van azért.
Vagy sima hazai lesz, vagy egy nagyon pörgős döntetlen. Valahogy nem tudok elképzelni msot egy 0-0.t
Lehet 2,5 felett vagy a GG.t megküldöm kis apróval.Neked mi a véleményed a GG.n kívül?
-
Speedhs
őstag
City-LivRpool x és Arsenal győzelem. Bár inkább Liverpool vagy döntetlent rakok,
-
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #37371 üzenetére
Skrill a megoldás erre
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #37369 üzenetére
Neked miért probléma a 14k?
Egyébként a bet365-öt én Skrill-lel használom, ez a legjobb. 1.500 Ft a min. befizetés, és 1.500 Ft a minimum kifizetés is, szerintem semmi baj nincs ezzel a limittel, 1.000 Ft-ot úgy sem fogok kivenni, de 1.500-at sem
A Skrill is levon valamennyit, de mivel a bet365-ön alapból többet nyerek, ezért totál mindegy. A havi 1 kifizetés is elég nekem, de ha levonnák azt a 2k-t, az sem érdekelne, ha nyerek, akkor még azzal együtt is megéri ott játszani.
-
Daniel Alves
őstag
Szerintem én jövőre az SB-hez fogok pártolni, mivel nem akarok sokat játszani viszont ez a 14.000ft-os limit nekem nem nagyon adja be a betnél.
Szorzók terén kicsivel rosszabb az SB viszont nekem tetszik a bónuszrendszerük, régebben több alkalommal adták ezeket havonta.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
zolee5016
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek....
.nem voltam gépközelben eddig
ez az ünnepi fogadásom......minden hazaira van téve.........[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
söraddict
csendes tag
szerintetek megérné skrill kártyát rendelni? 10euró az éves díja, pénzfelvételnél 1-2eurót von le. viszont paypassos. úgyse nagyon szoktam kp-t kivenni, csak ha nagyon muszáj. így hozzájutnék pár óra alatt a pénzhez amit betről leutalok
-
söraddict
csendes tag
válasz Shkiz0 #37362 üzenetére
sb-nél az a jó hogy 2500tól kérhetsz ki. ha többször kérsz kifizetést úgyemlékszem csak párszáz forintot von le. a kínálat sem olyan rossz. viszont én azért váltottam sb-ről bet365-re mert a sb szerette kivenni a meccseket az élő kínálatból meccs közben hogy véletlenül se tudj visszafogadni. ilyen sokszor volt.
-
giigz
veterán
válasz Shkiz0 #37362 üzenetére
Azért lehet jó, mert olyan aranyközépútnak tűnik, sokan megvannak elégedve vele, a kínálat sem rossz.
Szerintem a bet365 a legjobb, nem véletlen kedvelik annyian, persze vannak hibái bőven, de összességében a legjobb. A ki-be fizetésnél talán 1.500 vagy 2.000 Ft a limit, nem tudom pontosan, de valami ilyen nagyon kis összeg, Skrill-el megy pillanatok alatt ki-be.
-
föccer
nagyúr
válasz #38464487 #37357 üzenetére
Saját szerverparkjuk van a Csalogány utcában.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
nagyúr
Mától befejeztem a tippmixpron való játszást. Kritikán aluli, az utóbbi pár napban a stabilitása, most kb 25 perc kellett ahhoz hogy a pénz megjelenjen az egyenlegen, és az elmúlt 1 hétben kb 4-5. próbálkozásra sikerült pénzt is feltenni.
Bet365-el anno se volt semmi bajom, de ott a kifizetési limit, és a havonta 1x ingyenes miatt nem játszottam. SB-n hogy vannak a dolgok?[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
B-L-A-C-K
titán
A 120GB-os EVO 540/410 nem 540/540, a HyperX 3K 555/510...Mondjuk nem mintha számítana valamit ez a sebességtöbblet, mert észre sem veszed...De a HyperX még ütésálló is, több írt/olvasott adatmennyiséget bír hosszútávon ,és emiatt kicsit jobban ajánlott mint az EVO. Mondjuk ezek minimális különbségek mert az EVO is jó SSD, de ha már egy árban van akkor HyperX-et veszem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #37347 üzenetére
jobb? aztán miben jobb?
az EVO-nak már ~540/540-es írási/olvasási sebessége van a simához képest, árban meg ugyanott van, várhattam volna picit a vásárlással én is[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Holnap nagy kaszálás lesz
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #37345 üzenetére
most jó áron van a Media Marktban a 840 EVO, 23-4 körül már el is hozhatod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Az utóbbi pár nap nekem kudarc...Mixek terén tudjátod, de még erre tegnap este a gépembe elszállt az SSD, persze pont akkor mikor vidéken vagyok, nehogy már tudjam használni.... Ez is - 20 ezer lesz hála az égnek...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz föccer #37343 üzenetére
azt inkább GG-ra vette mindenki, de egy ilyen erős City és ilyen erős Pool közös meccsén minimum esni fog vagy 4-5 gól...
jó volt ez a koreai kosár, nyertem egy ezrest tisztán rajtuk 500-ból
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #37341 üzenetére
City meccs over szerintem akkora tuti, hogy ennél tutibb nem is lesz már idén
plusz a Chelsea otthon, kidőlt 6 hétre Michu a Swansea-bólés ma a Sport1/2-n NBA este 6-tól, lehet keresni kicsit rajtuk
délutánra szántam 500ft-ot a CSZKA és SZKA rendes játékidőbeli győzelmükre, bő 1300 jöhet
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Boldog Karcsit!
Holnap kellene pukkasztani valamit, de szerintem lesz egy halom meglepetés...
-
L_YKing
addikt
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Kellemes Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Holnapra:
Everton, Mu, Chelsea ??Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gery2123
őstag
válasz janos1988 #37332 üzenetére
Csak unatkoztam egy kicsit, és ez a kosár ment élőben a bet-en, de nem volt hozzá videó, és akkor eleve nem is szoktam fogadni, mert a bet is tud azért késni, meg .....Ja és így volt egészre kerekítve Plusz a lényeg az hogy ne mínuszba legyek, és ha úgy nézzük akkor ez biza egy jó kis dupla volt
Mára mi a tuti? Mondjuk ma megyek az apósjelöltékhez, úgyhogy nincs fogadás .[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #37330 üzenetére
Jó reggelt!
Kicsit halott a topik.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Daniel Alves
őstag
Jó reggelt!
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #37328 üzenetére
én felváltva ittam alma- és szilvapáleszt és diólikőrt, lesz savam rendesen
-
janos1988
addikt
Kellemes ünnepeket skacok!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
- = Zk = -
félisten
válasz föccer #37321 üzenetére
mé' nem vagyok meglepve?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
föccer
nagyúr
válasz - = Zk = - #37315 üzenetére
Nem, egyedül ment. De azért neki kellett futnom, hogy összejöjjön.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
stefyY
őstag
Csepelen nem találtam olyan lottózót, ami nyitva lett volna... Kiírtam 8 meccset pedig:
Plzen jégkorong
Manchester United
Chelsea
Everton
Tottenham
Arsenal
Latina-Cesena X
Celtic200 forintra hozott volna majdnem 15k-t...hát kiváncsi leszek.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
söraddict
csendes tag
van egy olyan érzésem hogy az ünnepek ellenére a csütörtöki meccsek nagyrésze papír lesz
-
- = Zk = -
félisten
válasz föccer #37279 üzenetére
ejha, csak nem súgták ezt a frappáns poént?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Algotis
addikt
Kellemes karácsonyi ünnepeket és tipszmixben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek!
Androidos Outlookból küldve
-
Dani_kp
addikt
Szerdára valakinek valami jó kis KHL tippje?
https://ingatlan.com/33821564
-
sz_abika
addikt
Száradjon el a pingvinek keze, 5-0 elvitték 10k várhatót. Minden más jött...
Meg a SF is mert race to 15t tettem legvégül nagyobb pénzzel, de a 2. Félidőt jól el szórakoztakPSN: xszabikax
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #37211 üzenetére
Csak ennyit kellett volna tennie mindenkinek!
Ma pókert tolok, meg edzés lesz a mai menü Este meg a Jesszuska[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Mekkora köcsög ez a Bwin & Bet365.... Tesóm accjára nem ad semmi bónuszt.... Pedig karácsonykor született...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
lacy86
addikt
Arsenal - Chelsea -3k! / Pedig hanyszor megfogadtam , hogy ilyen meccsekre nem teszek /
Nah nem baj sracok 26.-an , kifosztunk minden fogadoirodat!
Mindenkinek Bekes , Boldog Karacsonyt Kivanok!
-
ANDROID???
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek, nyertes szelvényeket a fa alá.
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #37301 üzenetére
túl jól ismerlek titeket
már 4 óra, észre se vettem... leköti az embert a jó meccs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest