Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
ennyi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
1-1
-
lacy86
addikt
Miert van egy olyan erzesem , hogy a M.City - Liverpool meccs is hasonlo lesz az Arsenal - Chelsea meccshez
-
L_YKing
addikt
Ez az Arsenal nem nyer ma szvsz...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
B-L-A-C-K
titán
1-0 nem értem miért nem lep meg mikor már csak ez kellene és végig nyomnak...
odrif: Citadella, Chelsea első félidő, Arsenal.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na nagy tétest mixet végül nem raktam, nem mertem...:/ Helyette raktam egy 2 ezres, és egy 3 ezres kamit. 3 ezres kuka, 2 ezresen ha Arsenal nyer (többi megvan) egy kis büfögni való jön...(~38K)
-
stefyY
őstag
Hihetetlen, hogy jön az X-em...nesze neked 3-as odds...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
lacy86
addikt
Arsenal nem viszi tulzasba ...
Stoke-nal mar ket piros van , ott siman nyerni kellene a Newcastle-nek!
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Everton piros lap, Sunderland vezet, bukott volna is a mixem, dejó...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
- = Zk = -
félisten
-
Ice!?
őstag
Na ment egy ezres az Aston V első gólra.
+ Arsenal, Everton win oszt mára szerintem ennyi
Zk: Annyi, szépen lassan fel kéne építeni egy normális bankot. (4k -t fizettem be, aminek a felét kapásból elvitték a francia kézis nők.. Úgyh most picit óvatosabb vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Celtic vezet, a Latina X-em is jól áll...lehet el kellett volna menni városba amiatt a 200 forintos szeló miatt...
-
lacy86
addikt
Tettem egy ilyet:
Chelsea - Swansea City (Handicap 0:1)
Most nezem , hogy 3 nap mulva meg a Liverpool-t fogadja a Chelsea.
Nah mindegy lesz ami lesz ... -
Zimmi91
addikt
Nem 16 percig tart egy meccs! GLORY MU!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #37442 üzenetére
na akkor a nyeremény egyik fele Pool DNB a másik fele Pool győzelem
(#37464) janos1988 : igazad van
(#37466) lacy86:mennyit hozott?![ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
lacy86
addikt
Hallgattam Rad!
-
sch_a
addikt
Azért volt egy meccs ez, pedig a MU meccsek általában dögunalmasak.
-
- = Zk = -
félisten
united piros... loll xDDDD
éreztem, hogy lesz piros az united-nek... mé nem tettem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
ezen filózom én is, hogy a Hull-t megtolom, plusz egy X-re levédetem magam
és akkor menten lecarom azt a 400.- ot
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sch_a
addikt
válasz - = Zk = - #37460 üzenetére
Nem nézőpont kérdése, mert így 2400 helyett 2000-et vettél ki, ha azzal a 400 Ft-tal visszafogadsz 6,5-ért 1X-re, és nem nyer a MU, akkor meg 2600-at nyersz.
Most kell rakni a Hull-t, mindjárt egyenlítenek, aztán a MU kitámad, a Hull meg megnyeri. 151x-es pénzért ajándék.
-
- = Zk = -
félisten
nézőpont kérdése
nekem jó így.... sőt. a mai tippmixelés ára bőven visszajött és még van 5 szelóm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sch_a
addikt
válasz - = Zk = - #37458 üzenetére
De ha azzal a 400 FT-al inkább visszafogadsz 1X-re, akkor mindenképp jobban jársz.
-
- = Zk = -
félisten
nah, 800-ra 2000... nem szarozok a 400forinton, kivettem most
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
stefyY
őstag
MU vezet...bár ha meg tudtam volna tenni a szelvényem tegnapelőtt, lehet a kukában lett volna a 15. percben
-
- = Zk = -
félisten
-
stefyY
őstag
na Latina-Cesena X-től nagyobb tutit még nem láttam...bár inkább under 1,5-re raktam volna, csak azt mixen nem lehet...
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #37452 üzenetére
ez a 3x-ra dolog kevert meg, nem tudtam mit akarsz kinyögni vele
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
- = Zk = -
félisten
ollé
nehezen, de megszültük" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sch_a
addikt
Én 2,7-ért raktam egy ezressel a MU-t, de már amúgy is rajta volt egy szelvényen, lehet vissza kéne fogadni 1X-re...
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #37449 üzenetére
jááááááááááá, jóvan
-
- = Zk = -
félisten
háromszoros pénz, ha nyer a MU..... ezt tettem meg 800-zal... teccikérteni?
-
ANDROID???
addikt
Jé felébredtek
Még a végén lesz itt 6,5 G is?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #37445 üzenetére
3 X-re? vagy mit raktál?
Genk over 1,5 & Hull meccs over 4,5 @1,96 ment élőben a Hull GG profitjával
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Egye fene megtettem en is 2500FT-al!
-
- = Zk = -
félisten
-
janos1988
addikt
Kurva élet baszná meg az emut, hogy képtelen egy első félidőt lehozni.
Amúgy meg egyesek itt miért könyvelik el, hogy a meccs tizenakárhanyadik percében eldőlt...már 2-2 és ott van még egy félidő. De én már kitörölhetem vele a seggem.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #37441 üzenetére
3x-ra? hö?
-
- = Zk = -
félisten
válasz lacy86 #37440 üzenetére
3x-ra toltam 800at
jóó is lenne azmellette még függetlenül 5 "papír".... szal hajrá-hajrá
-
lacy86
addikt
Online nem is olyan rossz most az M.U szorzoja!
1.80x a vegso gyozelem! -
lacy86
addikt
Meg hogy a beigli megfekszi a gyomrukat!
Csak ugy ontjak a golokat! -
pohár
félisten
2,10-ért jött is gyorsan a GG
-
stefyY
őstag
-
lacy86
addikt
janos1988
Hogy is van ez a lealazas?!
-
stefyY
őstag
Hull 2-0
-
MODERÁTOR
"Lealázzák őket, ehhez kétség sem fér. Még hogy a Hull City ma megszorongatja az MU-t. Ha ha."
Jól kezdődik!
20 éve a Prohardveren
-
stefyY
őstag
Hull vezet
-
pc_seft
tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek kivétel nélkül!
Most értem haza jobebaxtam -
stefyY
őstag
Oddsmozgás alapján Hull City - MU döntetlen
-
ted_mosby
senior tag
Na én ezt tettem ma:
Arsenal 1.FI
Aston Villa
Skelleftea
Wolfsburg (Hoki)Odds: 11.54
Tét: x400-------------------------------
Aston Villa szerintem mindenkinek megér egy próbát hiszen három meccse nem nyertek tehát itt az ideje, hogy nyerjenek ,és hát ki ellen ha nem az egyik leggyengébb csapat ellen.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pohár
félisten
na a bankom fele szétlökve pár meccsre, kezdődhet az izgulás (ami remélem nem sok lesz )
-
janos1988
addikt
válasz Daniel Alves #37414 üzenetére
Had csorogjon már a nyálunk, egy scant pls.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Daniel Alves
őstag
Na irány a lottózó meg utána a bet365 vagy SB.
Ahogy B-L-A-C-K mondaná tét: nagy(#37413) janos1988 égen jártam már az SB-n.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz Daniel Alves #37409 üzenetére
És a sportfogadási szekció bónuszai.
Zjunior: Kezd a 10kdal. Aztán mindig all in, 2-3 hét és gazdag vagy.
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek, még ha már nem is sok van már hátra
-
gery2123
őstag
Na kaptam 500 Ft bónuszt a bet365 - től. :-D ezzel már lehet kezdeni valamit.
-- PSN_ID: GerY2123
-
janos1988
addikt
válasz Daniel Alves #37406 üzenetére
Majdnem minden 2. nap adnak ilyet. Erre írtam azt amikor bejött, hogy érdemes fogadni rá, mert kapsz 10 pörit és akármennyit ad 1 forgatásra benyomod és vagy szakít vagy nem. Kis extra esély a kassza növelésére.
De viszont a pontozást is nézni kell, mert ott is vannak extrák.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
TIPP SPORTINGBET
A NAP MÉRKŐZÉSE: MANCHESTER CITY - LIVERPOOL
Tegyen meg bármilyen egyszerű fogadást a mai Manchester City - Liverpool mérkőzésre és holnap 10 ingyenes pörgetést adunk Önnek a Mega Fortune nyerőgépen.
A nyereményt 10x kell megforgatni, mielőtt az és a belőle származó nyeremény kivehető lesz a játékból. Pl. ha a tét 10 euró, akkor 100 eurót kell megforgatni, kizárólag a Mega Fortune játékon a promóció esetén.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
MODERÁTOR
Everton, Arsenal, a mai duplázó
és még egy karácsonyibuliszelvény:
Blackburn - Sheffield Wed. H Odds: 1,70
Doncaster - Ipswich Kevesebb, mint 3,5 Odds: 1,30
Newcastle - Stoke D Odds: 3,40
Hull City - Manchester Utd. V Odds: 1,55