Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
odrif #170772 üzenetére
Nekem is az elsőhöz hasonló, van, de az csak az eleje
Grat!
[link]Hááát... elvileg a nehezén túl vagyunk
___
Elég jól eltaláltam a meccs forgatókönyvét
[link]Kb. ez is, ami kirajzolódott
Szegény CR oldalra jött ki teljesen mélyre, ha néha labdát akart kapni
S aztán úgy blokkolták a legtöbbször a lövését, hogy még a kapuig, vagy sikeres rálövésig se jutott.
Én szóltam, hogy a portugálokkal csak óvatosan
Ez a védelem (Uruguay), s ez a csapat nagyon egyben van. A VB-n talán övéké a legerősebb legprofibb védekezés (s mindezt mérhetetlenül tisztán és szabályosan).
Cavani egyéni sikerének kifejezetten örülök, mindig beáldozza magát a csapatért, holott a zseniális játékával csilloghatna sokszor... A csatárok közül nekem az egyik legnagyobb. Mentalitásában, profi szemléletében, a játék iránti tiszteletében.
(#170777) jbalint18
Az uruk elleni meccs megmutatta az orosz csapat valódi erejét. Szerintem a spanyoloknak nem fog gondot okozni.
-
Dani_kp
addikt
A Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek is tele volt ilyenekkel, ott kb. 2 hetente kitiltottak valakit x időre
.
-
szab.tam
nagyúr
erre az első félidőben meg nem adott 11-esenél jöttél rá, amikor 2-en rúgták fel robben-t, vagy már már korábban...
sokat gondolkodtam, hogy piros vagy 11-es legyen.
(mert ugye kizárt kötés.)
úgy voltam vele, hogy 11-es nem biztos lesz, de a latin vér elgurulhat.
tévedtem... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest