Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz Daniel Alves #34226 üzenetére
Ez a post miatt tettem meg
Aston Villa @ 4.00
2 222,00 HUF Single 04/12/2013 21:56:46 2 222,00 8 888,00Tudtam ha Alves megteszi, esélytelen hogy jöjjön a fő szelóm és no lám ^^
PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
Na hébe hóba raktam mostanában, de ez most nagyon kellett mert sokat elbuktam nyár vége óta...
Amúgy nem 92, és nem is 102, csak 98K...
-
Algotis
addikt
2 het utan vegre jott a tipszmixem
Kosz cselzi!Androidos Outlookból küldve
-
Nxn908xxx
őstag
P$G te mocskos szar összevásárolt fostalicska pedig úgy bíztam ben
-
McCartman
őstag
Horti nagyon kész van a PSG meccsen.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
giigz
veterán
2-0-ra kikap a PSG
-
föccer
nagyúr
+1 Hihetettlen, hogy mennyir lenullázták magukat Fergusson lelépése óta.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
McCartman
őstag
válasz Daniel Alves #34242 üzenetére
Sokáig bírtad megint látom.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
pohár
félisten
válasz Speedhs #34276 üzenetére
a MU konstans fos
amúgy fogalmam sincs, nem néztem... de annak örülök, hogy az Arsenal még mindig vezeti a tabellát
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
McCartman
őstag
Csak én raktam Evertonra? Mondjuk csak +1ben.
-
Zjunior
veterán
Nyert az ETg??
1,8 ert??Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Speedhs
őstag
Fú, nem néztem a meccset, de a MU volt ennyire szar, vagy az ellenfele volt ennyire jó?
-
Algotis
addikt
Ez a cselzi szarra szopat engem...
Androidos Outlookból küldve
-
Zjunior
veterán
Psg kikap??
LooooL[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
stefyY
őstag
Derby 90. percben vezet, erre PSG...nem baj, legalább nem jönne a 20k
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
giigz
veterán
És az ETG vezet
-
pohár
félisten
-
Zjunior
veterán
Aston Villa 3 kaput talált lövés 3 gól!!
Elmennek a retkes.....[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Ha most lenne online pénzem 20-30k-t biztos felraknék a PSG X-re 1,75-ért
-
B-L-A-C-K
titán
Na Chelsea, Bayern hendi pipa, ha innen elmegy a City nem kommentálnám... Ennek a kis aprónak pont lenne most helye ha jönne...
Chelsea 3-4... 4-4 ...
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Ó, hogy aretkes mu.
Szerk.: A kva anyjukat, azt!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #34260 üzenetére
akarnak azok szerintem... de az ETG masszív otthon
na bejött Pastore, kicsit meglendül a középpálya, többet támadnak majd remélem... ázsiai hendivel kellenének nekem is, elég lenne az is, ha csak 1-gyel győznénekGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zjunior
veterán
Psg nem akar nyerni??
-
stefyY
őstag
Salzburg vezet...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Regirck
senior tag
Kapufa minden, de nincs gól! Ez hihetetlen!
-
stefyY
őstag
Salzburg gólt
-
Speedhs
őstag
Mankcseszter united gólt kérek!
-
pohár
félisten
válasz wmarci #34250 üzenetére
jól éreztem én, hogy a Chelsea lesz a kakukktojás, alig bírnak nyerni ezek a szerencsétlenek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
wmarci
senior tag
B-L-A-C-K csak nem jön?
-
L_YKing
addikt
MU gólt!!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Speedhs
őstag
Hogy a cheslea a mankeszter és a rohadék bayern is elcseszi, még jó, hogy egy szelón vannak!
-
pohár
félisten
Özil 2-0, főszelóm jött is
ha a PSG nyerne hendivel, de jó lenne... plusz mellett az Arsenal & Pool duó is hendivel kellGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zjunior
veterán
Psg remélem lehozza!!
Chelsea...[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Ilyenkor kaparom le a falat... Főleg ha mind jön...
Salzburg vezet
Legia vezet
Chelsea vezet
Derby vezet + emberelőny
Leeds vezet
PSG + Recre áll X-re...de ott még sok van hátra...+van egy hoki még, de ha mind bejön, fejem a falba verem, hogy nem raktam..."Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sz_abika
addikt
PSG elvisz egy 10k várhatót a félidejvel....
-
sz_abika
addikt
-
Zjunior
veterán
-
Regirck
senior tag
Egy Manchester United gólt szeretnék látni és több már nekem nem is kellene!
stefyY: Köszönöm!
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #34234 üzenetére
ÖHÖ
nem gondoltam, hogy Bendő lesz a csatár, azt hittem, hogy Zsiru lesz... na mindegy, egy gólt még Ramsey is összekapar nekem
-
L_YKing
addikt
Rooney... miket hagysz ki?
Swansea.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Southampton x plzzz!!!
-
pohár
félisten
na már csak egy Arsenal gól kell, aztán a nagy szelóm kész is
-
-
Zjunior
veterán
Cselziii.
-
Regirck
senior tag
válasz Daniel Alves #34226 üzenetére
DNB mit jelent?
-
pohár
félisten
Suarez dupla, a Pool része meg is van a nagyszelómnak, jöhet még egy Arsenal gól, utána meg egy City
-
L_YKing
addikt
MU
Kéne a gól a féldőben!!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #34223 üzenetére
Itt van
A kezdőbónuszt igénylőknek a kezdőbónusz első befizetés értékét ötször kell megforgatniuk, min. 3-as szorzóval, csak ez után igényelhetnek kifizetést. A forgatásba a szóló, kombi és lottó szelvényeket számoljuk bele, a szétírás típusú szelvényeket nem.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Őszinte leszek semmit tudok
Szerintem nem kell semmit forgatni. Ez szerintem hasonló mint a betclic bónusz.
10k-t feltölttöttem ment egy Bastia és St. Etienne 10k-s szeló
és egy Lorient DNB 10k-valszerk bónusz ezt sem fogom kivenni
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
szép volt szarzsák eger, 1,33-ért otthon kikapni 6 góllal
pedig de szép kis szeló volt
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #34219 üzenetére
És a kivételnek mi a feltétele?
-
Zjunior
veterán
válasz Daniel Alves #34219 üzenetére
Hányszor kell megforgatni?
Van kikötés?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Daniel Alves
őstag
válasz Zjunior #34216 üzenetére
http://www.fortunawin.com/
10k-ra adnak 10k bónuszt(#34212) B-L-A-C-K: 1:1 relax
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #34216 üzenetére
InterWetten(meik, mint a 11 évesek anno msn-en )KICK-OFF DELAY: Due to heavy traffic in the West Bromwich area, West Brom v City will now kick-off at 8:15pm
10 perc múlva kezdenek
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-25 úgy néz ki...
-
Zjunior
veterán
Chelsea kezdi megint!!
1:11,16 ert southampton vagy x !!
Perszeee!
Haggyuk mar az egeszet!!
:@[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
ManU 0.0 1,40
-
stefyY
őstag
Arsenal olééééééééééééééééééééééééééééé
-
L_YKing
addikt
Megérkezett az 1512.- Ft bónuszom.
Sofa score.
-
X3B6O0X
aktív tag
Ó, hogy szakadjon meg... Éreztem, hogy most az Újpest nyer, de nem raktam. Rakni akartam először a Rennes-t is, de aztán meggondoltam magam. Sőt, éreztem, hogy a Fenerbahce kiszopik ma, még 200 forinttal is megérte volna. És én hülye, mit rakok meg? Azt a kibaszott Haladást, azt...
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
pohár
félisten
-
stefyY
őstag
Meg fogtok lepődni, de...
Sunderland - Chelsea: 1 - 0
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
A City meccs később kezdődik...
-
pohár
félisten
na, köcsög Győr
még jó, hogy -1,5 hendivel volt téve, de a Den Haag meccsen se lesz vendég gól, se még 2na sebaj, csak a nagytétes szelóm jöjjön, aztán boldog leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest