Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowband
csendes tag
Holnap a Barca gól mennyire biztos ?
-
rwin5
őstag
na szerintem az MU- itt már nem kap ki, szóval a 10K+ omat elkönyvelem a hét indítóra eddig jónak néz ki a 2 meccses duplázós taktikám jó vlna zárnám a hetet egy 70K-val
-
Bati0501
őstag
válasz adrian360 #2495 üzenetére
Akkor nekem is,de miért?????
Már vágom,h miért...f@sz kivan,tudtam,h a románokat nem kellene megjátszani.Hát ja,így főleg szar meccs volt,nézni nem néztem,max sztem neten lehetett volna,a gólokat nem is néztem,h szerezték,nem is érdekelne,de h a 84. percben öngólt rúgjon és így menjen el a szelóm,már megint....
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
-
máyköl
veterán
Bayern szorzója esik, Barcáé megy fel.
-
Bati0501
őstag
Most ez kajak döntetlen lett,amikor öngólt rúgtak?[link]
-
plus44
veterán
Carter, meg Clippers győzelem kellene még és kész.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #2484 üzenetére
Monaco kettővel megy, a Maccabi szintén, a köln húzza ki valahogy és az esti meccsel (Celta - Zaragoza over 1,5) szerintem már nem lesz probléma
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz L_YKing #2482 üzenetére
RONNIE O'SULLIVAN 10 v 4 MARCUS CAMPBELL
ALLISTER CARTER 1 v 2 BEN WOOLLASTON
JOHN HIGGINS 6 v 10 MARK DAVIS
SHAUN MURPHY 10 v 5 MARTIN GOULD
GRAEME DOTT 8 v 6 PETER EBDON
RICKY WALDEN 10 v 1 MICHAEL HOLT
MARK WILLIAMS 6 v 10 MICHAEL WHITE
STEPHEN MAGUIRE 3 v 5 DECHAWAT POOMJAENG
MARK ALLEN 6 v 5 MARK KING
BARRY HAWKINS 10 v 3 JACK LISOWSKI -
WaterWave
veterán
3-0
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
freaghill
őstag
válasz callmeakos #2485 üzenetére
My friend think..
Nem thinks mert ő gondolja, és nem te?
Ja meg a másik ami SZERINTEM hibás az, hogy he IS so smart, de szerezz be harmadik féltől is információt
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Szerencsére még időben raktam egy ilyen élőt..
MSV Duisburg - 1. FC Köln Háromesélyes fogadás Köln 1.33
Celta Vigo - Real Zaragoza Hány gólt szereznek? Több mint 1,5 1.30
AS Monaco - Clermont Foot Háromesélyes fogadás AS Monaco 1.14
Beloften Pro League U21 RSC Anderlecht (U21) - Oud Heverlee Leuven (U21) Hány gólt szereznek? Kevesebb mint 1,5 1.05
Premier League Manchester Utd - Aston Villa 0 és 15:00 perc között hány gólt szereznek? Több mint 1,5 5.751000 Ft-tal, 11,9 -es szorzóval
Utolsó kettő már kipipálva.
[ Szerkesztve ]
-
-
L_YKing
addikt
Snooker meccsek , hogy állnak?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
janos1988
addikt
Szegény Villa. Az MU kitöméssel akarja a bajnoki címet megünnepelni.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Ronye93
csendes tag
meccs előtt 2percel raktam:
1. gólt Van Persie lövi 4.00odds
1.fi.-ben pontosan 5 szöglet lesz 5.50odds
@22.00odds
tét: 350ft
várható: 7700ftjólenne megcsípni
-
samfishR
senior tag
hát geci mire megraktam volna manu-t, gól...
-
janos1988
addikt
De fura, hogy Manchasterben még világos van, pedig már este 8 óra van ott
Szerk..: 1-0 az állás 1,5 perc után. Remélem, hogy a duplázós jön (4+ gól).
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
Holnap ajánlom figyelmetekbe a Millwal találkozót. Igazi kiesést elkerülő rangadó lesz. Valószínűleg trillió góllal, ami még tippmixen is jól fizet. 4+ gól 2,95-ért teljesen bevállalható közepes téttel is akár.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Nagyon necces, de én az ilyen meccset simán V-be raknám, mint 4. meccs egy 3/4-esnél. Már csak arra fel, hogy elképzelhető, hogy eladják a meccset.
-
giigz
veterán
Monaco X 4,00-ért tetszik, ez lesz a mai szelóm
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #2466 üzenetére
Pl. a mai MU - Wigan meccsnél a világ összes pénzét ráraknám (+kocsi, csaj, vese) a MU -1 ÁH-re 1,3x oddsért. Így legalább 1 góllal kell győzniük (1-0, 2-0, 2-1 stb.), hogy nyertes legyen a fogadás. Ha leikszelnének visszajönne a pénz. Kikapni meg csak nem kapnak ki otthon, mert az világgazdasági problémákat okozna...
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz B-L-A-C-K #2466 üzenetére
Na látom már oké, de azért ha már keresgéltem 10percet, felrakok egy példát is.
(Portugália nyert 0-2-re, Tottenham 2-1-re)
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #2463 üzenetére
Annyi, hogy ázsiainál nincs döntetlen, csak 2 választási lehetőséged van. ÁH -1nél, ha döntetlen lenne, értelemszerűen -1 gólos hátrányból (maradjunk a RM -1 ÁH, akkor 1-2, 2-3 stb. eredméyneknél), akkor a tét visszajár. Ezért is kisebb az ÁH -1 odds az EH -1-nél. De itt minden faszányosan le van írva.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz B-L-A-C-K #2456 üzenetére
Az ázsiai -1.5 az az alternatív -1. Ez tuti. Amúgy mind1, csak legközelebb figyelj.
Bet365-ön vannak ilyen finomságok. PL. DNB és a 0-ás ázsiai hendinek más az oddsa, van ázsiai gólok száma(goal line) és az összesített gólok és ott is más az odds, stb...
-
NyxNyxNyx
addikt
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #2403 üzenetére
Hát ez kurvára nem úgy alakul, ahogy elképzeltem...
Már csak az kell, hogy az MU 4+ gól ne jöjjön 2x-ért egy Rákóczival.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #2405 üzenetére
Nem találom ezt a hendit bet 365-ön. Kint van még?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jokes67 #2448 üzenetére
Mi ebben a nem semmi? :/ Vagy ez ekkora nagy szám? Mert nekem nem...
Mindenkinek: Az MU-t látom nagyon erőltetitek, és mindenki arra számít hogy otthon bajnokot avatnak, de lehet nagyon nem így lesz, nem lepődnék meg ha pont most nem nyernének mikor mindenki ezt várja...
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
De sokáig tart egy krikett meccs...
-
agymenő
tag
Mire gondoltok mire kéne rakni kedden?
Kapfenberg - Horn---- H
Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)---H
Bayern München - Barcelona: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz----H
Bayern München - Barcelona: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz-----HEredő odds: 6.876
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
NyxNyxNyx
addikt
Kamiba hendi barca, hendi Real 30-as odds
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a hét... Csupa jó meccs.
-
Soulfly842
addikt
Lesz a hétre egy ilyen. Próba cseresznye.
[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
Na holnap rakok délelőtt a két Bl meccsre valamit. Ezeket néztem eddig:
121 Bayern München - Barcelona: 10,5-nél több szöglet lesz 1,70
191 Melyik csapat szerzi az 1. gólt: Real Madrid 1,90odds:3,23
Erre megy 10k valószínűleg.
-
WaterWave
veterán
holnapi bl-re ment kis összeg, mindkét csapat gólt lő... aztán meglátjuk
másik szelón sima MU win• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
stefyY
őstag
Maguire gyönyörűen kikap...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
freaghill
őstag
válasz polgárjenő #2431 üzenetére
Ha 5 percen belül vagy, használd a szerkesztés gombot
-
Ádám16
addikt
válasz leikomessi #2432 üzenetére
Én nem arról beszéltem, hogy a gyenge csapatokat hogy semmisíti meg a Bayern, és hogy a Barca. Mindkettő nagyon jól tolja a bajnokságban, viszont a látott foci, stílus, elképzelések terén szerintem a Bayerné lesz az első meccs.
-
Soulfly842
addikt
válasz leikomessi #2432 üzenetére
Bárhogy is nézem nagyon össze-vissza módon elsülhet az eredmény... Gólgazdag csapatok ütközete lesz minkét meccs, a legnagyobb esélye talán az over 2,5 -nek van mindkét meccsre kivetítve.
-
giigz
veterán
válasz Soulfly842 #2426 üzenetére
Raksz ma valamit? Vagy manapság mennyit fogadsz hetente? Előre is beírhatod ám a meccseket
-
polgárjenő
tag
válasz polgárjenő #2430 üzenetére
de most úgy néz ki visszahoztam azt a 2k-t
-
polgárjenő
tag
válasz polgárjenő #2429 üzenetére
arsenal kijev is..... 1-0nál( a gól büntető volt) megraktam hogy 2,5 under.. mert nem szoktak nagyon gólokat lőni.. 2000el megraktam, és egyből gól..
-
polgárjenő
tag
köcsög oroszok meg ukránok ilyenkor szórják a gólokat rohadjon meg az összes
-
máyköl
veterán
válasz crysis 2011 #2424 üzenetére
Előbb beszéltünk róla, olvasd vissza.
Lutri. -
Ádám16
addikt
Bayern. Otthon lesznek, és óriási formában vannak.
-
Soulfly842
addikt
Hidd el én is nagyon sajnálom a másodikat!
Hogy mióta fogadok?
kb 6-7 éve... első év tanuló év volt, minimál tétekkel és amikor elkezdtek szépen jönni, akkor indultam meg heti 3-6 ezerrel 2-3 kombival/hét. Volt olyan időszak, amikor 4-5 hónapon keresztül ezzel a 'felső limittel' heti 30-90 ezret hoztam esetek elég jó százalékával 8-12 meccses kombival.
Az utóbbi szűk 9-10 hónap zsengébbre sikeredett, szinten tartással/minimális veszteséggel, de ezt betudom a melónak. Egy bizonyos telekommunikációs multinál dolgozok kb. 2,5 éve, az utóbbi egy év nagyon beszippantott, de most már stabilizálódnak a dolgok, 'toppá' lettem, s több kapacitásom maradt a focira is És úgy néz ki újraindul a siker-széria, legalábbis vannak erre mutató jó ómenek.(#2375) B-L-A-C-K
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
leikomessi
aktív tag
Szerintem az FCB.
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
FC Bayern München - FC Barcelona
szerintetek melyik az esélyesebb? -
L_YKing
addikt
Szerintem ma bajnokavatás lesz!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
TeliBETalált
csendes tag
válasz leikomessi #2418 üzenetére
Sőt, egy olyan tippel, hogy Man Utd nyer és alatt 3.5 - 2.25-ért elég jó.
Segítség a sportfogadóknak, tippek minden napra
-
rwin5
őstag
-
giigz
veterán
4,33-ért nem is olyan rossz az Aston X2
-
ANDROID???
addikt
lehet ilyen kis tétes kami lesz belőle:
38 Wil - Bellinzona V 1,85
40 Emmen - Cambuur H 4,25
54 Celta Vigo - Zaragoza H 2,00
19 Arzenal Kijev - Kárpáti Lviv D 3,05
27 Eskisehirspor - Trabzonspor H 2,23
41 Duisburg - 1. FC Köln V 2,10
43 Hibernian - Aberdeen H 2,44 -
Mano_01
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #2412 üzenetére
mert ma rakok én is, és tuti szelvényt akarok.3-4 ezer forintos bevétellel, és gondolkodóba vagyok
ezekre gondoltam:
(1-0) Dortmund - Real Madrid V
Manchester City - West Ham H
Torino - Juventus V
Bayern München - Freiburg H
Düsseldorf - Dortmund Vmit szóltok?
[ Szerkesztve ]
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Ronye93
csendes tag
vasárnap nyertem vettellel 500ból 1650et
mai:
carter-woollaston H 1.27
olymp-panel +20,5 V 1.74
clippers-memphis H 1.43
manutd-astonvilla+1 H 1.65
@5,21402
tét: 1700
várható: 8865+ment bet365-re 10ezer, kicsit pókerezem aztán holnap BL!
-
Mano_01
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #2405 üzenetére
Ennek mennyi az esélye?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
polgárjenő
tag
szerintem meg itt már nem fognak szarakodni hogy majd hazai pályán nyernek. barca és real is x2lesz szvsz
-
B-L-A-C-K
titán
Na nem vacilláltam itt ezen, mivel ma 5 ezerből nyertem 20 ezret pókeren így ha elmegy vagy bukok 5 ezret vagy nyerek tiszta 85 ezret.
-
Rx
aktív tag
Én meg abban bízok, hogy kiütik a Realt
Otthon akár be is húzhatják, idegenben pedig egy jó döntetlen és lehet olvasni Mourinho "bölcsességeit"De szerda estére már mindenki okosabb lesz, meg dühös vagy boldog a tippmix miatt
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
janos1988
addikt
-
leikomessi
aktív tag
Szerintem mindkét meccs háromesélyes. Ahogy a továbbjutás is kétesélyes mindkét részről.
Bayern ha otthon nem tud megfelelő előnyt kiharcolni szerintem kiesik. Barcelonában nehéz lesz nekik.
Dortmundról is hasonló a véleményem. Otthon szerintem nem kizárt, hogy legyőzik a Madridot, de idegenben nem ők a favoritok.Én speciel nem merek komolyabb fogadásokat kötni egyik meccsre sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest