Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
válasz freaghill #49970 üzenetére
Frankfurt EL meccset játszott hét közbe (remélem elfáradtak)
4 védő hiányzik ( védekező középpályásokat is beleszámolva)
Igaz a Stuttgartnál is hiányzik a góllövő Ibisevic 20/10 (egy középpályás hiányzik még akit érdemes megemlíteni a hiányzók közül)
Utolsó 5 meccsükön 3 Stuttgart győzelem 1 döntetlen 1 Frankfurt win. Amit a Frankfurt hazaiba játszott 1999-ig visszamenőleg 1 Frankfurt győzelem (!!!!!!!) 3 döntetlen és 7 Stuttgart győzelem.
Utoljára a Stuttgart 2012 12 07.-én nyert. Szerintem itt az idő! De ez inkább megérzéses alapon ment.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Mano_01
aktív tag
válasz freaghill #13519 üzenetére
nem mindig szeretik a csajok a focit,meg nem sokan ertenek hozza
velemenyem szerint.[ Szerkesztve ]
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
B-L-A-C-K
titán
-
stefyY
őstag
válasz freaghill #12986 üzenetére
Azzal az olasz kosármeccsel kapcsban rosszat érzek...bátyámat is lebeszéltem róla...semmi érték nincs benne, az még hagyján...X2, bundáskenyér szagot érzek...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Mano_01
aktív tag
válasz freaghill #12920 üzenetére
basszus..már nem enged szerkeszteni xD
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
stefyY
őstag
válasz freaghill #12506 üzenetére
Ha V-re húztad, igen. Azt jelent, hogy a végeredményhez adj hozzá mondjuk 0-10,5-et, így a vége 8-14,5 ( ugye 8-4-re nyertünk. ) Hendiről simán jöttek a brazilok. á
+akit érint, ukrán strandfocisok simán nyertek a hollandok ellen. ( 8-1 )
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
válasz freaghill #11887 üzenetére
ühüm, ő a jóbarátom, majd hátha tesz ki valami public infót a face-ére, bár már visszább ott egy fénykép, egy stúdióról, meg a kiscsajról
hát a horvátok megint leszopatták szerintem a fél fogadói társadalmat
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ace owner
addikt
válasz freaghill #11816 üzenetére
A szerelmemet Kicsit törődni kell vele, de meghálálja
Galaxy Fold 4
-
-
stefyY
őstag
válasz freaghill #10846 üzenetére
Nem raktam, csak valaki kért tegnap egy 3/4-es tippet 2-es körüli oddsokkal, aztán Nigéria jött már, most ez...Boston + Francugrál meccsre GG kell
-
-
pohár
félisten
válasz freaghill #10318 üzenetére
S3/S4 (a készülék ugyanakkora) szerintem
ha nem szükséges az S-Pen és az 5,5"-os kijelző, válassz az S szériábólGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
válasz freaghill #10318 üzenetére
Nem tudom konkrétan neked mire kell, jó a nagy kijelző, főleg ha netezel, szóval ez elég ember függő, azt tudom nekem nem jön be. Sőt pár hónapja váltottam androidról iphone-ra, és úgy vagyok vele jelenleg hogy eszem ágába sincs visszatérni, pedig egy nem mai i4-em van csak. Szóval ezt neked kell eldönteni, mivel te fogod használni. Ha S3/Note2 között vacillálsz azt tanácsolom hogy nézd meg személyesen is előtte mind2 telefont.
Mindenkinek: Volt már valaki 4DX moziban? Ha igen milyen?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz freaghill #10316 üzenetére
Ha egy kosárlabdázó kezed van akkor talán megy, de amúgy nem nagyon (szerintem pl itt is látható), nekünk 2 db is van a családban így vannak róla tapasztalataim, zsebedbe pl hordhatatlan, vagyis elég hülyén néz ki egy farmer zsebben.
-
WaterWave
veterán
válasz freaghill #10300 üzenetére
S2, S3, note, note2 ezek voltak, s4 et meg nyomogattam 2 hete. Mindközül a note2 a legjobb számomra
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
DeathBat666
aktív tag
-
DeathBat666
aktív tag
válasz freaghill #9460 üzenetére
Sportfogadás miatt szeretem az NHL t. Vagyis először azért tetszett, most már megszerettem. Természetesen más sporthoz is értek, forma-1 et mindig megnézem, NBA ből Miami Heat meccseket megnézem, focit egész nap nézem, sőt még focizok is, szinte minden sporthoz értek egy kicsit, de a foci és az Nhl kiemelkedik. Nyáron majd biztos lesz valami amiből megélek
-
stefyY
őstag
válasz freaghill #9053 üzenetére
Gondolom én, hogy felett 4,0-nál ha kerek 4 gól esik, a tét visszajár...4,5-nél meg triviális, 5 vagy több gól esetén nyersz. Aztán lehet tévedek.
-
DeathBat666
aktív tag
-
Bati0501
őstag
válasz freaghill #6701 üzenetére
Köszi szépen,szoktam használni,csak azt nem tudtam,h h kell úgy megcsinálni/mire kell kattintani,h úgy megjelenjen külön oldalban az összerakott szeló,és ne csak addig jelenjen meg,amíg rajta vagyok az egérrel+úgy persze nem lehet belinkelni...Láttam,h ott van,h megosztás Fb-n,de mondom én nem akarom ott megosztani,a másikra kattintva meg talán szavaztam az épp kijelölt meccsekre-véletlenül-szóval nem tudtam,h h is kell,persze gondolhattam volna,h ha az egyikkel szavazok,akkor valszeg a másik lesz nekem jó,csak az fb-s megosztás megzavart.
tami92 : Azért ennyi idő alatt,amióta itt vagyok-Ph-n-és amennyi hsz-em már volt,ennyire már rájöttem,használom is,kb már az első napoktól kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Melyik a kedvenc autód?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest